firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 παμε ενα ενα?2) όταν φταίει ο ταδε για τα ασχημα σε αυτή την ομάδα, τότε διαφωνώ μαζί σου... Το να πεις ότι για τα κακά χάλια τις ομάδας έφταιγε ο Βλαξ ο Τζίγκερ να το πεις. Αλλά όχι επειδή δεν μπορείς να χτυπήσεις τον γάιδαρο να χτυπάς το σαμάρι. Εκτός αν είναι τόσο αφελείς που πιστεύουν ότι όντως έφταιγε προσωπικά ο Γκόντζος. 3) Η πράσινη με αυτά που εγραφε για τον τζίγγερ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ Στην ομάδα... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! Δεν νομίζω να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από πριν. Που είναι η εξαγγελίες τις Π.Ε.Κ.; Το έχω ξαναπεί. Είχαμε έναν βλάκα και αντί να τον διώξουμε τον πολλαπλασιάσαμε.
johnnyestia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν νομίζω να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από πριν. Που είναι η εξαγγελίες τις Π.Ε.Κ.; Το έχω ξαναπεί. Είχαμε έναν βλάκα και αντί να τον διώξουμε τον πολλαπλασιάσαμε. Η επιστροφή του κόσμου κοντά στην ομάδα και η συνολικά θετική εκτίμηση που έχει για την διοίκηση μέχρι στιγμής αποτελεί σαφές κριτήριο για να πούμε πως η κατάσταση είναι (πολύ) καλύτερη.
geovard Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τι έχουν να πούν όσοι έτρεμαν την Ατλέτικο?Και ευτυχώς αυτοί δεν ηταν Παναθηναϊκοί.Κάτι Νίκοι ΑΕΚτζήδες ήταν που έλεγαν για το μεγαθηριο Ατλετικο όταν εγώ έλεγα ότι θα γίνει ρόμπα στους ομίλους! Είχα πεί και συνεχίζω να το λέω.Σιγά την ομάδα! Είναι η μονσδική(?) Ισπανική ομάδα που αποκλείστηκε από Ελληνική (ΟΦΗ) και αυτο κατι σημαίνει.Μάλλον εμεις παίξαμε με λάθος τακτική (σύνθεση) γι' αυτό αποκλειστήκαμε. Τελικά σε ποιόν χρεώνεται ο αποκλεισμός μας? Μπράβο στον ΑΠΟΕΛ.
antreaslam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το να πεις ότι για τα κακά χάλια τις ομάδας έφταιγε ο Βλαξ ο Τζίγκερ να το πεις. Αλλά όχι επειδή δεν μπορείς να χτυπήσεις τον γάιδαρο να χτυπάς το σαμάρι. Εκτός αν είναι τόσο αφελείς που πιστεύουν ότι όντως έφταιγε προσωπικά ο Γκόντζος. εφταιγε φυσικά ο τζίγγερ...αλλά επ΄...χίτλερ, δεν εφταιγε ΚΑΙ ο γκεμπελς??????? Δεν νομίζω να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από πριν. Που είναι η εξαγγελίες τις Π.Ε.Κ.; Το έχω ξαναπεί. Είχαμε έναν βλάκα και αντί να τον διώξουμε τον πολλαπλασιάσαμε. :shock: :shock: οκ....αυτο δεν περιμενα να το ακούσω ΠΟΤΕ!!!!!!!!
john1987 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τι έχουν να πούν όσοι έτρεμαν την Ατλέτικο?Και ευτυχώς αυτοί δεν ηταν Παναθηναϊκοί.Κάτι Νίκοι ΑΕΚτζήδες ήταν που έλεγαν για το μεγαθηριο Ατλετικο όταν εγώ έλεγα ότι θα γίνει ρόμπα στους ομίλους!Είχα πεί και συνεχίζω να το λέω.Σιγά την ομάδα! Είναι η μονσδική(?) Ισπανική ομάδα που αποκλείστηκε από Ελληνική (ΟΦΗ) και αυτο κατι σημαίνει.Μάλλον εμεις παίξαμε με λάθος τακτική (σύνθεση) γι' αυτό αποκλειστήκαμε. Τελικά σε ποιόν χρεώνεται ο αποκλεισμός μας? Μπράβο στον ΑΠΟΕΛ. Ακριβως.Ο ΠΑΟ του 2000-2003 την περναγε την Ατλετικο πιο ευκολα απο οτι νομιζουμε.Τελικα εχουμε μικρυνει και εντος και εκτος συνορων.
nikos21aek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τι έχουν να πούν όσοι έτρεμαν την Ατλέτικο?Και ευτυχώς αυτοί δεν ηταν Παναθηναϊκοί.Κάτι Νίκοι ΑΕΚτζήδες ήταν που έλεγαν για το μεγαθηριο Ατλετικο όταν εγώ έλεγα ότι θα γίνει ρόμπα στους ομίλους! Πρώτον δεν είπα κανένα μεγαθύριο την Ατλέτικο απλά είναι πολύ ποιοτικότερη ομάδα από τον Παναθηναικό και δεν είχατε ελπίδες σε νοκ άουτ παιχνίδι με το δεύτερο κιόλας στην Ισπανία. Δεύτερον άλλο όμιλος και άλλο νοκ άουτ το όποιο σου δίνει 20 εκατομμύρια €. Και τρίτον μάλλον δεν είδες το παιχνίδι.Αν δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα ο Χιώτης θα έληγε πάνω από 3-0.Μετά το 1-0 θα λύγιζε ακόμη περισσότερο η άμυνα τους..εκτός του ότι είχε η Ατλέτικο τουλάχιστον 7 ευκαιρίες για γκόλ που ή τις έβγαζε ο Χιώτης ή πήγαινε δοκάρι. Btw έχεις μπερδευτεί λίγο..Δεν έτρεμα εγώ καμία Ατλέτικο.Με εσάς έπαιζε όχι με την ΑΕΚ.Απλά δεν έδινα πιθανότητες στον Παναθηναικό να περάσει.Ο μόνος λόγος που έτρεμα ήταν μην τυχόν και κάνει καμία γκέλα και αποκλειόταν από εσάς και έχανα το στοίχημα όσο έτρεμα μην κάνει καμία γκέλα και η Λυόν και αποκλειόταν από την Άντερλεχτ.
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τι έχουν να πούν όσοι έτρεμαν την Ατλέτικο?Και ευτυχώς αυτοί δεν ηταν Παναθηναϊκοί.Κάτι Νίκοι ΑΕΚτζήδες ήταν που έλεγαν για το μεγαθηριο Ατλετικο όταν εγώ έλεγα ότι θα γίνει ρόμπα στους ομίλους!Είχα πεί και συνεχίζω να το λέω.Σιγά την ομάδα! Είναι η μονσδική(?) Ισπανική ομάδα που αποκλείστηκε από Ελληνική (ΟΦΗ) και αυτο κατι σημαίνει.Μάλλον εμεις παίξαμε με λάθος τακτική (σύνθεση) γι' αυτό αποκλειστήκαμε. Τελικά σε ποιόν χρεώνεται ο αποκλεισμός μας? Μπράβο στον ΑΠΟΕΛ. Ρε Geovard είσαι Παναθηναικός ή δεν πας καλά? Ειλικρινά δλδ σε τι αποσκοπεί η δήλωση αυτή? Επειδή έβγαλε ισοπαλία η ΑΠΟΕΛ τι σημαίνει? Όταν χάσαμε από πανσερραικό , μήπως ο Πανσερραικός θα έπρεπε να παίζει προκριματικούς αντι για εμάς? Ή θα το θυμάσαι όλη την χρονιά και όταν θα φέρει ισοπαλία με την ουραγό στην Ισπανία , θα βγεις να λές πως είμαστε για Β' Ισπανίας. Αιντε γιατί και η κλάψα έχει κάποια όρια. Αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ , πρέπει να βγει κανένας να στο θυμίσει. Και για να μιλάμε με γεγονότα, ας έβαζε και ένα αυτογκολ η ΑΠΟΕΛ στο 4 και να χρειάζεται 3 γκολ για πρόκριση και θα τα λέγαμε. Και δεν μίκρυνε Παναθηναικός. Απλά παίζουμε άλλο ποδόσφαιρο. Όποιος το έχει καταλάβει το κατάλαβε. Και με καλύτερους παίχτες θα απέδιδε και καλύτερα. ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ όποιος βρίσκει το παραμικρό πάτημα για να κράξει την ομάδα που και καλά αγαπάει. ΤΡΑΓΙΚΟΣ απλα
antreaslam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε Geovard είσαι Παναθηναικός ή δεν πας καλά? Ειλικρινά δλδ σε τι αποσκοπεί η δήλωση αυτή? Επειδή έβγαλε ισοπαλία η ΑΠΟΕΛ τι σημαίνει? Όταν χάσαμε από πανσερραικό , μήπως ο Πανσερραικός θα έπρεπε να παίζει προκριματικούς αντι για εμάς? Ή θα το θυμάσαι όλη την χρονιά και όταν θα φέρει ισοπαλία με την ουραγό στην Ισπανία , θα βγεις να λές πως είμαστε για Β' Ισπανίας. Αιντε γιατί και η κλάψα έχει κάποια όρια. Αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ , πρέπει να βγει κανένας να στο θυμίσει. Και για να μιλάμε με γεγονότα, ας έβαζε και ένα αυτογκολ η ΑΠΟΕΛ στο 4 και να χρειάζεται 3 γκολ για πρόκριση και θα τα λέγαμε. Και δεν μίκρυνε Παναθηναικός. Απλά παίζουμε άλλο ποδόσφαιρο. Όποιος το έχει καταλάβει το κατάλαβε. Και με καλύτερους παίχτες θα απέδιδε και καλύτερα. ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ όποιος βρίσκει το παραμικρό πάτημα για να κράξει την ομάδα που και καλά αγαπάει. ΤΡΑΓΙΚΟΣ απλα οφείλω να ομολογήσω ότι γιαυτό δεν του απαντησα καν...Εκρινα ότι δε χρειάζεται πια να χαλάω τη ζαχαρένια μου για όποιον ψάχνει οποιαδήποτε αφορμή για να μιζεριασει... Αν εκείνος δε μπορεί να καταλάβει τη διαφορα, δε θα του δώσω εγώ να καταλάβει που είναι λάθος...Απλά, θα αναρωτιέται κάποια στιγμή, γιατί...εμεινε μόνος του /(στον τρόπο σκέψης εννοώ, στην φιλοσοφία του)....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.