Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και τέλος... Μεγάλη έκπληξη ο λέτο! Πραγματικά, τον θεωρούσα μέτρια μεταγραφή, αλλά ως τώρα, μου έχει βγάλει τα ματια!!!! Και πολύ πολύ θετικός ο μπίερμσιρ...

Δεν θέλω να κάνω πάλι το μάγκα αλλά όταν το έγραφα πριν από καιρό κάποιοι έλεγαν ότι μαζεύουμε τα σκουπίδια του Ολυμπιακού.

Είναι επί της ουσίας η πιό καλή μεταγραφή που κάναμε φέτος.

Κάτι άλλο τώρα.

Από τη στιγμή που ο Λουκάς(τι κόλλημα έχω μ αυτό το παιδί!) εξακολουθεί να βλέπει τα ματς από το πάγκο εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος ότι κάποια στιγμή η ομάδα θα παίξει και καλή μπάλα πέρα από τους βαθμούς.

Καλή θεωρώ και την φυγή του Μούν!

Έρχεται και ο Γιούρκας όμως θα πάρει χρόνο να φτάσει σε καλή απόδοση, Ο Μαρίνος φαίνεται να προσαρμόζεται γρήγορα, ο Μπιέρσιμιρ θεωρώ ότι είναι καλός παίχτης αλλά ειναι σίγουρα νωρίς γιά κριτική, και μας μένει ο μαύρος Μπέκαμ με τα τερτίπια του!Έχω πεί με όση σημασία μπορεί να έχει αυτό ότι είναι υπερεκτιμημένος.Τόσο που ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι αξίζει τόσο.Αυτό φάνηκεα απο τις δηλώσεις του τότε που με αλαλαγμούς τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο.

Λυπάμαι αλλά δεν βλέπω να κάνει σπουδαία πράγματα ο Σισέ.

Με φοβίζει ο Καραγκούνης γιατί έχει κάψει λάδια με τόσα παιχνίδια και ο κόσμος έχει πολλές απαιτήσεις από αυτόν και δεν θα αντέξει.Μερικές στιγμές φαίνεται η απουσία της δύναμης του Σιμάο εκεί στο κέντρο αλλά καλύτερα που δεν παίζει κι αυτός τελικά.

edit:

Πόσο αστεία μοιάζουν όλα αυτά που γράφουμε γιά να περνά η ώρα όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές!Και δεν λυπόμαστε πςρισσότερο γιατί αγαπούσαν τον Παναθηναϊκό.Κρίμα κι άδικο!

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν θέλω να κάνω πάλι το μάγκα αλλά όταν το έγραφα πριν από καιρό κάποιοι έλεγαν ότι μαζεύουμε τα σκουπίδια του Ολυμπιακού.

Είναι επί της ουσίας η πιό καλή μεταγραφή που κάναμε φέτος.

Εγώ μπορώ να πω ότι (προς το παρόν τουλάχιστον) φαίνεται πως είχα άδικο, ήμουν πολύ αρνητικός στην επιλογή του Λέτο.

Ας δούμε και τι διάρκεια θα έχει, καθώς και αν θα αποφύγει τις φασαρίες (αναφέρομαι στο χαρακτήρα του).

Θα το συζητήσουμε ξανά κάπου τον Ιανουάριο και θα απολογηθώ τότε όπως πρέπει αν χρειαστεί :-)

Δημοσ.
Εγώ μπορώ να πω ότι (προς το παρόν τουλάχιστον) φαίνεται πως είχα άδικο, ήμουν πολύ αρνητικός στην επιλογή του Λέτο.

Ας δούμε και τι διάρκεια θα έχει, καθώς και αν θα αποφύγει τις φασαρίες (αναφέρομαι στο χαρακτήρα του).

Θα το συζητήσουμε ξανά κάπου τον Ιανουάριο και θα απολογηθώ τότε όπως πρέπει αν χρειαστεί :-)

Δεν εχει λογο να κανει μπαχαλο μια ομαδα στην οποια εχει βρει τον εαυτο του, δηλωνει οτι ειναι υπερευχαριστημενος και τον λατρευει ο κοσμος. Σε αντιθεση με τον Ολυμπιακο που και παγκο ετρωγε αβερτα και ο κοσμος τον γιουχαριζε κλπ κλπ...

Αν κανει μανουρα για το τιποτα, απλα θα ειναι τελειως χαζος. Ξερει οτι χαιρει απολυτης εμπιστοσυνης. Αυτο που του ελειπε περυσι δηλαδη. Δεν βλεπω το λογο να μανουριασει, απο κει και περα θα δουμε...

Δημοσ.

οσο για τον γκόντζο....Χαίρομαι που σιγά σιγά ξύνεται από την ομάδα η σαπίλα τόσων χρόνων...

Είναι η χειρότερη λέρα, αυτός κ η ....ομάδα του...Λυμαινόντουσαν τόσα χρόνια τον παο, με τις ευλογίες τζίγγερ....

Δημοσ.
είχε εκπομπή ο γκόντζος στο σπορφμ για αυτά που του σούρνει η πράσινη?

Θα τον πλακώσουν πάλι στο ξύλο και θα αφήσουν τίποτε παιδάκια ορφανά και μετά θα λέει η φυλλάδα στο πρωτοσέλιδο <<Να φύγουν οι Χουλιγκανς>>. Αλλά καλή πουστάρα είναι ο Πρασσινοφρουρός. Κατηγορούν τους άλλους και αυτοί κάνουν τα ίδια.

Δημοσ.

Για να φτάσουν άλλοι στον πάτο που έφτασε ο Γκότζος θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ. Ήδη το κατάλαβε ο Κωστάκης ότι δεν τον παίρνει άλλο να κάνει τα δικά του και είναι πιο προσεκτικός.

Δημοσ.

Εγώ με τις πράσινες εγημερίδες αν έχω αγοράσει από μια φορά την καθεμία. Αλλά και μόνο τα εξώφυλλα του Γκόντζου με εξοργίζουν. Αυτό με το Γιούρκα ήταν εξώφυλλο πρωταθλητή και κείνο με το Σαλπιγγίδη ήταν εξώφυλλο μανατζερ του παίχτη. Σκέτος πόλεμος στην ομάδα. Και ας ξεκολλήσει με την Οικογένεια Βαρδινογιάννη και το πόσο καλή είναι. 13 χρόνια στεγνά, δεν είναι αρκετά να θες άλλη διοίκηση? Αν έχεις επιθετικό 2 χρόνια χωρίς γκολ δεν τον δίνεις?

Άκουγα τις προάλλες στο ράδιο που βλογάγανε μαζί μετην Κάτια το φιλανθρωπικό έργο των Βαρδινογιαννέων. Μπράβο τους αλλά όσο αφορα ποδοσφαιρικά , στα @@ μας δλδ. Να κλείσει η ντέρμπυ να τελειώνουμε.

Για τον γαύρο, μια ήττα αύριο , τους έχει διαλύσει.

Είδατε επίσης τι ωραίο που είναι το κλίμα όταν κερδίζεις? Μια χαρά είμαστε και ένας ούριος άνεμος πνέει με τον ερχομο του Γιούρκα.

28 χρονών παίχτης με ταλέντο. Αν ήταν 20 θ αλέγατε όλοι πως τον περιμένουμε να παίξει. Ε έτσι δείτε και τον Γιούρκα.28 χρονών ταλέντο, τον περιμενουμε να μας το δείξει. Τώρα το πόσο έκανε πάλι δεν μας νοιάζει . Το παλτό των 100000 είναι παλτό και ο παιχταράς των 20000000 είναι παιχταράς και τα λεφτά ξεχνιούνται.

Λογαριασμός πάλι τον Δεκέμβρη. Εμείς θέλουμε μια 50-50 διατησία στην κανονική περίοδο (και όχι στα πλευοφ μόνο) . Πάμε μόνο νίκες.

Περίεργο αλλά δεν διαβάζω σχόλια για Τεν Κατε-Ραικαρντ στις εφημερίδες.

Δημοσ.
Θα τον πλακώσουν πάλι στο ξύλο και θα αφήσουν τίποτε παιδάκια ορφανά και μετά θα λέει η φυλλάδα στο πρωτοσέλιδο <<Να φύγουν οι Χουλιγκανς>>. Αλλά καλή πουστάρα είναι ο Πρασσινοφρουρός. Κατηγορούν τους άλλους και αυτοί κάνουν τα ίδια.

πες μου κάπου που έχει αδικο, για να το συζητήσουμε???

(στο θέμα με τον γκοντζο εννοώ)....

Δημοσ.

Να τονίσω ότι βλέπω μόνο τα εξώφυλλα από sites και δεν αγοράζω αθλητικές εφημερίδες. Τυχαία καμιά φορά ξεφυλλίζω όποια πέσει στα χέρια μου.

Λέει η Πράσινη: <<Τώρα που κόπηκαν οι χορηγίες στον Γκόντζο κ.τ.λ. κ.τ.λ.>>. Δεν λέει <<Τώρα που κόπηκαν οι χορηγίες στον Γκόντζο και ήρθαν σε εμάς κ.τ.λ. κ.τ.λ.>>.

Όπως και να έχει όμως δεν λες <<Φταίει ο τάδε για τα άσχημα στην ομάδα>>. Ξέρουν ότι στοχοποιούν κάποιον και δεν τρέχει τίποτε. Στα @@ τους. Δηλαδή η Πράσινη επί Τζίγκερ δεν έκανε κακό στην ομάδα με αυτά που έγραφε; Αλλά είχε σαν στόχο την απομάκρυνση του Βλαξ για να πάρουν αυτοί την μερίδα του λέοντος.

Επίσης το σωστό είναι όταν γράφεις κάτι κατηγορώντας κάποιον να βάζεις το όνομα σου. Ένας Πρασινοπαπάρας στο τέλος δεν αρκεί.

Δημοσ.

Με το να λέμε ότι η Πράσινη παίζει τώρα τον ρόλο που έπαιζε η Ντέρμπι επί τζίγγερ αυτόματα εξισώνουμε τις δύο αυτές εποχές. Ε,όχι ρε παιδιά τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην προς το καλύτερο μετά τις 13/4, από όποια μεριά και αν το δούμε.

Δημοσ.

Αν δεχτείς πως η εποχή Τζίγγερ ήταν κακή εποχή για τον Παναθηναικό και τώρα είναι καλύτερα, τότε δεν υπάρχει θέμα συγκρισης στην παπάρα που έπεφτε από την Ντέρμπυ και στην παπάρα που πέφτει από την Πράσινη.

Δημοσ.
Να τονίσω ότι βλέπω μόνο τα εξώφυλλα από sites και δεν αγοράζω αθλητικές εφημερίδες. Τυχαία καμιά φορά ξεφυλλίζω όποια πέσει στα χέρια μου.

Λέει η Πράσινη: <<Τώρα που κόπηκαν οι χορηγίες στον Γκόντζο κ.τ.λ. κ.τ.λ.>>. Δεν λέει <<Τώρα που κόπηκαν οι χορηγίες στον Γκόντζο και ήρθαν σε εμάς κ.τ.λ. κ.τ.λ.>>.

Όπως και να έχει όμως δεν λες <<Φταίει ο τάδε για τα άσχημα στην ομάδα>>. Ξέρουν ότι στοχοποιούν κάποιον και δεν τρέχει τίποτε. Στα @@ τους. Δηλαδή η Πράσινη επί Τζίγκερ δεν έκανε κακό στην ομάδα με αυτά που έγραφε; Αλλά είχε σαν στόχο την απομάκρυνση του Βλαξ για να πάρουν αυτοί την μερίδα του λέοντος.

Επίσης το σωστό είναι όταν γράφεις κάτι κατηγορώντας κάποιον να βάζεις το όνομα σου. Ένας Πρασινοπαπάρας στο τέλος δεν αρκεί.

παμε ενα ενα?

1) αλλο οι χορηγίες, και άλλο ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που παρείχε ο γκόντζος,ο κοντός, η κάτια κ η παρέα τους στον τζίγγερ!

2) όταν φταίει ο ταδε για τα ασχημα σε αυτή την ομάδα, τότε διαφωνώ μαζί σου...ΠΡΕΠΕΙ να πεις οτι φταιει ο τάδε για τα ασχημα! Δηλαδή, αν (υποθετικά....), η ελλάδα βουλιάζει, και εγώ κρίνω ότι φταίει ο πρωθυπουργός, δεν πρέπει να το πω, γιατί τον στοχοποιώ???

3) Η πράσινη με αυτά που εγραφε για τον τζίγγερ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ Στην ομάδα... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!

4) οσο για οτν πρασινοφρουρό...Συμφωνώ για το ανυπόγραφο, αλλά είναι η απάντηση στο λιβελογράφο "ζουν αναμεσα μας"...

Και τέλος πάντων...Δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να λες την αλήθεια, γιατί "στοχοποιείς"...

Δηλαδή, προτιμούμε την αποκρυψη αυτής???

Εγώ όχι...

Και ειδικά για αποδεδειγμένα καθάρματα σαν τον γκοντζιλα....

Δημοσ.
Δεν εχει λογο να κανει μπαχαλο μια ομαδα στην οποια εχει βρει τον εαυτο του, δηλωνει οτι ειναι υπερευχαριστημενος και τον λατρευει ο κοσμος. Σε αντιθεση με τον Ολυμπιακο που και παγκο ετρωγε αβερτα και ο κοσμος τον γιουχαριζε κλπ κλπ...

Αν κανει μανουρα για το τιποτα, απλα θα ειναι τελειως χαζος. Ξερει οτι χαιρει απολυτης εμπιστοσυνης. Αυτο που του ελειπε περυσι δηλαδη. Δεν βλεπω το λογο να μανουριασει, απο κει και περα θα δουμε...

Επειδή τον έχει αναλάβει...εργολαβία ο Ρότσα και του κάνει καθημερινά φροντιστήριο πιστεύω ότι δεν έχει λόγο να χαλάσει την καλή του εικόνα.Ο ίδιος ο Ρότσα δήλωσε ότι επικοινωνεί καθημερινά μαζί του τουλάχιστον δύο φορές και τον συμβουλεύει πώς να φέρεται.Και τα λόγια που ακούτε να λέει συχνά ο Λέτο ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με καλύτερη διοίκηση οργάνωση πρόεδρο κ.λ.π δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα λόγια του Χουάν βγαλμένα διά στοματος Λέτο.

Θα δείξει το μέλλον αν δεν πάρει τίποτα ανάποδες καμιά στιγμή το παιδί!

Κάτι άλλο τώρα.

Με το γήπεδο τι γίνεται?Έγινε σαν το γιοφύρι της Άρτας?

Μα είναι δυνατόν να μην φταίει κανείς?Μας δουλεύουν σίγουρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...