Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι εγώ λέω να αποχωρήσω από το thread. Μπαίνω για να διαβάσω καμιά γνώμη για κανέναν παίχτη, για το σύστημα, γενικά αγωνίστικά θέματα και το έχουμε ξεφτυλίσει με τα φαντάσματα και τις μηχανορραφίες που βλέπουμε και οι μεν και οι δε. Δλδ νταξ νιώθω εγώ την αδικία για τα 13 χρόνια και τα δικά σας πέτσινα, νιώθετε εσείς την αδικία γιατί σας βάζουμε την Ευρώπη μπροστά και δεν αναγνωρίζουμε το μεγαλείο της ομάδας σας που σηκώνει Εποκούπες. Νταξ το πιάσαμε, δλδ πότε θα λείξει αν βγω εγώ και ο κάθε Παναθηναϊκός και πούμε α ρε γαμώτο μπράβο Ολυμπιακάρα που τις σηκώνεις και να βγειτε κι εσείς να πείτε ε νταξ και που τις σηκώνουμε τι να λέει εσείς πάτε καλά στην Ευρώπη; Ε, δε θα γίνει ποτέ αυτό.

Μιας και είμαστε μια παρέα στα τεχνολογικά η συμβουλή μου για να ομορφήνουν τα αθλητικά threads είναι να συζητάμε ΟΛΟΙ σα να συζητάμε με ομοϊδεάτες μας. Δλδ να παραδεχόμαστε τα στραβά μας και τα καλά σας και τούμπαλιν.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεγάλη μεταγραφή ο Γιούρκας. Αν δεν φοβόταν να βάζει τα πόδια του στη φωτιά, ίσως να ήταν ενα απο τα καλύτερα RB στην Ευρώπη. Αν καταφέρει και πιάσει θα σας βοηθήσει αρκετά.

Δημοσ.

Αν καταφέρει και πιάσει θα σας βοηθήσει αρκετά.

Με τα δυο πόδια στο γύψο,με λουμπάγκο και 7 βαρέλια ρετσίνα πριν τον αγώνα να παίζει χρησιμότερος του Βύντρα θα ναι,μόνο να πιάσει μπορεί,η σύγκριση θα ναι με Βύντρα γι αυτο

Δημοσ.
ελα ρε ΝΑΙ τον Τοροσιδη που χαλαρα ριχνει στο κεφαλι μαθηματα σε κατι τραγια σαν τον σαιτα. ναι τον τοροσιδη τον βασικο αριστερο μαπκ της Ελλαδας, ναι τον τοροσιδη που παιζει σε 5 θεσεις απο το κεντρο και πισω και οχι σαν τον σαιτα που εχει τα ποδια σε ραγες και παει μονο μπρος-πισω .

Για δεξια δεν τον ειχες? Στην ιδια Εθνικη δεν παιζει ο Γιουρκας?

Αρα οπως λες και συ μηπως το ΔΕΞΙ μπακ σου το εστειλε αριστερα γιατι ΔΕΞΙΑ προτιμαει τον Γιουρκα?

1-0 σε εχω απο τα αποδυτηρια

Παρεπιπτοντως, πες μου σε παρακαλω οτι το Φανηγκεκα ειναι το βασικο φορ της Εθνικης Ελλαδος, αυτο μονο πες μου, τελος.

ακομα ζαλαδες εχεις απο τις οβιδες του ριμπο ε? χααχαχα:lol:

Μιλας παντα για τον Βραζιλιανο Φρατζεσκο(οταν ηρθε στην Ελλαδα)?

Τον δωστε κανα φαουλ στον παπου αφου μονο αυτο κανει?

2-0 στο 10λεπτο και σου εχω και συνεχεια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:24 ----------

Έλα εντάξει, το ξεφτίλισες. Βαβρίζνιακ εμείς δεν είχαμε ποτέ. ΑΛλά βέβαια, όσα έχουμε εμείς στην καμπούρα μας θέλουμε να τα φορτώνουμε στους άλλους. Και ντοπέ και παράγκα και διαιτησίες και... green horses.

Πως να εχεις ρε που πηδαγε ο καραφλας τις μαντρες οταν του σφυριζαν οτι εχει ελεγχο?

Τα ξεχνας αυτα?

Ρε δεν κατεβαίνετε καλύτερα σε κανένα πρωτάθλημα Quidditch στο Gryffindor μπας και σηκώσετε καμία κούπα?

Θα περιμενω πολυ την Αυτοκρατορια σου που μου αντεπιτιθεται ποτε στο μπασκετ εδω και 3 χρονια?

Καθε χρονια η φαπα ειναι χειροτερη, περσυ ειχες την μεγαλυτερη γλωσσα και εφαγες την μεγαλυτερη φαπα. Φετος δεν πιστευω να συγκρατηθεις?Φαααααπ!

Δημοσ.

περι μπασκετ.

Ευχομαι, ειλικρινα ευχομαι να παμε μεσα στο ΣΕΦ στην κανονικη περιοδο και να χασουμε 10 ισως και παραπανω ποντους. Μονο αυτο ευχομαι.

Δεν αντεχω να βλεπω Ολυμπιακους να μη μιλανε για μπασκετ, κατι πρεπει να γινει να ξεθαρεψουν παλι, να ορθωσουν αναστημα εστω στα λογια, οπως περυσι τετοια εποχη... Ας τους δωσει παλι ο Ζοτς καμια ελπιδα σε κανα αδιαφορο βαθμολογικα αγωνα, προσωπικα προτιμω να τους δωσει και πλεονεκτημα εδρας για τους τελικους, με τα 1000 ομως.

Τοσα μυρια δωσανε οι Αγγελοπουλοι φετος το καλοκαιρι, τοσους παιχτες φερανε, μεχρι και ο χοντρος ο σουπερσταρ αναγενηθηκε κι ακομα δεν εχουν τολμησει να βγαλουν μιλια για το μπασκετ...τι κακο ειναι αυτο ρε, τους κακομεταχειριστηκαμε παραπανω του δεοντος περυσι. Αντε μη τα βαλω με τον Ζοτς τωρα.

Δημοσ.
Κύριοι,

Κατά πρώτον, σας συνιστώ να ηρεμήσετε. Δεν σας τιμά αυτή η κατάσταση. Η συζήτηση (ο Βούδας να την κάνει) ξεφεύγει επικίνδυνα από τα όρια της καζούρας. Παρατηρείται ένα διαρκές, κουραστικό και παντελώς ανούσιο αναμάσημα ιστοριών που μετρούν δεκαετίες.

Γενικότερα, έχετε παρερμηνεύσει σε τραγικό βαθμό το ρόλο που έχουν τα αθλητικά thread στο insomnia. Δεν βρίσκεστε σε οπαδικό forum, ούτε υπάρχει το Μπλα-Μπλα για να τσακωνόμαστε στα αθλητικά και να αφήνουμε υπαινιγμούς για την ευφυία των άλλων χρηστών. Με τη συμπεριφορά σας δυναμιτίζετε το κλίμα και δημιουργείτε εντάσεις.

Σύμφωνοι, στα αθλητικά θα πούμε και μια κουβέντα παραπάνω. Εντάξει, θα πικάρουμε τον αντίπαλο στην ήττα, θα χαρούμε στις δικές μας επιτυχίες. Αυτό το αίσχος που εκτυλίσσεται εδώ και ημέρες, με σπόντες και προσωπικές επιθέσεις, δεν χρησιμεύει σε τίποτε απολύτως. Ναζί, χούντες, Δέσποινες, βαζέλια, θρήνοι και δε συμμαζεύεται.

Στο διά ταύτα: "συζητήσεις" στο ύφος των τελευταίων σελίδων στα thread του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα κοπούν μαχαίρι. Μπορείτε να συζητάτε για τα θέματα της ομάδας σας, μπορείτε να σχολιάζετε θέματα αντιπάλων, αλλά θα το κάνετε κόσμια. Αν αδυνατείτε να ελέγξετε τη δίκαιη οργή σας για τα αίσχη του αιωνίου αντιπάλου σε βάρος της ομάδας-κοσμήματος που έχετε το προνόμιο να αγαπάτε, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας πρώτα και σε όλους εμάς τους υπόλοιπους κατά δεύτερο λόγο, και μη γράφετε για ένα διάστημα.

Σας έχω προειδοποιήσει πάμπολλες φορές. Άλλη προειδοποίηση δε θα υπάρξει. Στο εξής, ο ελάχιστος χρόνος προσωρινού αποκλεισμού τοποθετείται στις 31 ημέρες. Όποιος βρεθεί υπότροπος μετά την επιστροφή του μέσα σε χρονικό διάστημα ίσο με αυτό του αρχικού αποκλεισμού, θα οδεύσει ασυζητητί στον οριστικό αποκλεισμό.

Παρακαλώ θερμά να λάβετε σοβαρά την τελευταία αυτή προειδοποίηση.

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Απλά μην την πληρώσουμε και οι υπόλοιποι όμως, όπως την άλλη φορά που εξαφανίστηκαν τα αθλητικά τόπικ.

Δημοσ.

http://www.gazzetta.gr/content/view/46531/2/

Άφωνοι με τα εργομετρικά του Γιούρκα λέει. Είναι στα ίδια επίπεδα με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Για να δούμε, μακάρι να έχει κίνητρο φέτος να εμφανίσει τον παλιό καλό Γιούρκα που ξέρουμε.

Δημοσ.

Το έχουμε ξαναπεί. Ο Γιούρκας είναι ποδοσφαιριστής επειδή του το επιτρέπει η σωματική του διάπλαση.

Το θέμα είναι τα εργομετρικά στο μυαλό του πως είναι.

Αχ και μπορούσαν να βάλουν την όρεξη του Κάρα για μπάλα στο μυαλό του Σεϊταρίδη...

Δημοσ.
Ενταξει για τη Μαινζ ισως κανει,αλλα για τον Παναθηναικο αποδειχθηκε λιγος.

αν ειναι λιγος ο ιβανσιτσ τοτε δεν ξερεις μπαλα απλα. δν ξερω αν θυμασαι αντριτσ , βοουτερ και σκατσελ . ελεος πια με το καρκινο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...