Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν θεωρητικά ο παναθηναϊκός είχε αγοράσει φέτος το καλοκαίρι Πουγιόλ, Καναβάρο, Ντάνι Άλβες και Σέρχιο Ράμμος ο Βύντρα πάλι δε θα έτρωγε πάγκο.

χαχα δεν ειναι και ψεμα αυτο...Σε αυτη τη περιπτωση ενδεχεται να τον βλεπαμε σε νεα θεση, ωστε να χωρεσει 11δα--->τερματοφυλακα πχ.

Τελος παντων η ουσια ειναι οτι δε φεραμε μπακ τυπου Σειταριδη, αλλα φεραμε ΤΟΝ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ!!

Αντε να δουμε.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
o Zιλμπερτο ειναι παρα πολυ καλη λυση για την αμυνα

Διαφωνώ, αλλα γούστα είναι αυτά.

Ο Ζιλμπερτο ειναι πολύ αργός, δεν ειναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, ουτε μπορεί να κάνει κάποιο τακλιν, αν χρειαστεί.

Πιστεύω πως ο Ζιλμπερτο πρέπει να παίζει μπροστά απο την άμυνα.

Δημοσ.

Πιστεύω πως ο Ζιλμπερτο πρέπει να παίζει μπροστά απο την άμυνα.

Η πισω απο αυτην σαν λιμπερο

Οκ, δεν υπαρχει σοβαρος σχεδιασμος. Δλδ θα ηταν πιο σοβαρο να μεναμε με Μαρινο-Μαχλελη ή ακομα χειροτερα με Μουν-Μαχλελη?Αυτο θα θελατε?Επειδη εγινε μια μαλακια και δεν πειραμε σοβαρο δεξι μπακ τον Ιουλιο να μεναμε με ενα παιδι που περσυ επαιζε Β Εθνικη ή με τον αμπαλο Μουν?

Γαυρος και ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δλδ ΠΟΙΟΥΣ εχουν καλυτερους απο τον Γιουρκα δεξια?Οχι πειτε ποιους εχουν(ο πρωτος που θα πει την λεξη Τοροσιδης ειναι πιο γραφικος και απο την καινουρια καρτα γραφικων της nvidia)

Δημοσ.

Παιδια το ροστερ σε καμμια περιπτωση δεν ειναι πληρες.

Θελουμε οπωσδηποτε ενα CB καλο (τουλαχισστον ενα) και εναν σοβαρο τερματοφυλακα.

Δε μου φαινεται οτι ο Ζιλμπερτο ειναι κακος στο ψηλο παιχνιδι.Επισης το γεγονος οτι ειναι αργος δεν τον καθιστα καλυτερο για κεντρο,οπου τα τρεξιματα ειναι διπλασια.Το οτι παιζει μυαλωμενα και δεν κανει γκελες ειναι το πιο σημαντικο,θυμηθειτε Σιμαο ως CΒ,πονεσαν τα ματια μας.

BTW πιστευετε οτι φετος στα παιχνιδια του πρωταθληματος εχει θεση ο Σιμαο στην ενδεκαδα??

(προβλεπω να του την τρωνε Ζιλμπερτο,Κατσουρ,Καρα)

Δημοσ.
Μην ποστάρετε λίστες που έχουν την Μπαρτσελόνα πάνω από την Μίλαν. Είναι άκυρες. :P

Μα στην 57η ο ΠΑΟ ,στην 155η η ΑΕΚ και στην 175η ο "θρύλος" ? :X Παράγκα παντού, όλοι στημένοι είναι για να βάζουν πάνω τον ΠΑΟ από τον υπερπετσινοκουπωμένο οσφτ.

Γράφεις στην πράσινη? Τις ίδιες ΑΡΔιες λέει πάνω - κάτω...

Τόσα χρόνια στη σφαλιάρα και στην αφάνεια, προσπαθείτε να απαξιώσετε τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού και την ίδια ώρα προσπαθείτε να δώσετε αξία σε λίστες στατιστικών, για να κλείσετε καμία τρύπα από τις πολλές που έχει το τυρί της ανυπαρξίας σας.

Περιμένω να δω φιέστα για τη λίστα :lol:

Δημοσ.

καλα ετοιμαστειτε εσεις Ευρωπαιοι μου, ερχεται το Τσου Λου. την προθερμανση την κανατε με τον Εργοτελη. Ευκαιρια να ανεβετε σε αυτες τις παλιολιστες για να μη σας τι λεμε εμεις.

ΥΓ. Πειτε μου με γεια στο στο signature. thanks.

Δημοσ.

Midi περιμενα να εχεις ομως απο αυτο το ποστ πιο πολλα!

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2898221&postcount=2676

Οσο για τους Ολυμπιακους μονοι σας τα λετε,μονοι σας γελατε.Προφανως η λιστα αναφερεται στις επιτυχιες εκτος συνορων,οπου υπερτερουμε οπως και να το κανουμε.

Δημοσ.

MiDi_MiLiZ το εχουμε γραψει απειρες φορες αλλα η πρασινη προπαγανδα σαε εχει ποτισει βαθια τον εγκεφαλο.. αρα θα το διασκεδασω λιγο και θα ηθελα να μου δειξεις λινκ απο εγκυρο site με την δηλωση του Φεργκιουσον.

αν δυσκολευτεις, πεςμου να στις δειξω εγω τις πργματικες δηλωσεις, που διαστρεβλωσε ενας πρασινος δημισιογραφακος για να δικαιολογησει τα φραγκα που του δινουν για να προπαγανδιζει

john1987 ποιες επιτυχιες εκτος συνορων? κατσε βαλτα κατω και πεςμου σε CL και uefa , απο ποσες νικες, ηττες και Χ εχουμε.. οτι ναναι ρε. οτι ναναι.

Δημοσ.

ΥΓ. Πειτε μου με γεια στο στο signature. thanks.

Link it or never happened. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση never happened. Ρώτα τον Γκόντζο να σου πει τί ακριβώς είπε ο Fergi.

Οσο για τους Ολυμπιακους μονοι σας τα λετε,μονοι σας γελατε.Προφανως η λιστα αναφερεται στις επιτυχιες εκτος συνορων,οπου υπερτερουμε οπως και να το κανουμε.

Ναι, βέβαια, όταν παίζεις κάθε χρόνο προκριματικά για να μπεις ομίλους και έχεις και κάτι ματσάκια παραπάνω λόγω κυπέλλου UEFA, έτσι γεμίζουν οι λίστες. :lol:

Ρε φιέστα λέμε, φιέστα και μετά συλλαλητήριο.

Δημοσ.
Link it or never happened. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση never happened. Ρώτα τον Γκόντζο να σου πει τί ακριβώς είπε ο Fergi.

χαχαχα δε φταει μωρε ο mili , δεν του τα ειπανε καλα.. κατσε τωρα θα ψαχνει για link :lol:

Δημοσ.

Ε τοτε γιατι ο Παναθηναικος ειναι πιο ψηλα σε ολες τις λιστες???

Επισης,απο το 96 ο Παο εχει παει μια φορα στους 4,μια φορα στους 8,μια φορα στους 16 και μια φορα στους 4 του Uefa αν δεν κανω λαθος.

Ο Ολυμπιακος μια φορα στους 8 και μια στους 16.

ps:Εγω δεν ειμαι γραφικος να λεω οτι ειμαι Ευρωπαιος,αλλα οπως και να το κανουμε απο τον Ολυμπιακο εχουμε παει σαφως καλυτερα.Δεν ειναι κακο να το παραδεχεστε,δεν θα πει κανεις οτι την εχετε μικροτερη:-D

Δημοσ.

john1987 δε ξερω και δε με ενδιαφερει να ασχοληθω με στατιστικες που ουτε αυτοι που τις βγαζουν, δεν ξερουν ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ... φοβερη διαφορα στις πορειες ε.. στο μεταξυ ο βαζελος δεν μπορουσε να βγει ουτε καν τριτος στο Ελλαντα και επαιζε με το ζορι uefa.. θαυμαστες πορειες, υπερομαδα κτλ κτλ.. πρασινη τροφη για λαικη καταναλωση.. ηρθε και ο γιουρκας τωρα πατε καπακι για τελικο ουεφα..

απο το 1980 μεχρι το 2005-2006 ο βαζελος στο cl εντος/εκτος εχει 34 lost 25 draw 18 wins

ο ολυμπιακος αντιστοιχα 33 lost 21 draw 26 wins

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...