nikos21aek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Και για την ιστορία επειδή μίλησα με αρκετά παιδιά που ήταν στο γήπεδο(Τα περισσότερα Παναθηναικοί) μου είπαν όλοι τα εξής: Ο Σισέ είχε πολλά νεύρα από την αρχή του παιχνιδιού και ήταν πολύ κακός,σε κάθε φάση που έχανε την μπάλα μόνος του χτυπιόταν και έκανε σαν τρελός και γελούσε το γήπεδο με τον τρόπο που αντιδρούσε.Από ένα σημείο και μετά αρχίσαμε και κάναμε καζούρα κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα,αντιδρούσε και γελούσαμε. Στην φάση του γκόλ γύρισε και έκανε χειρονομίες σε μια κερκίδα,του πετάξαν μπουκάλια από από εκεί και άρχισε να πετάει πίσω και αυτός και μετά έκανε σαν παλαβός.Πολύ γέλιο.. Αυτά που λένε για καφριλίκια στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες πραγματικά είναι για πολύ κράξιμο.5 6 μπουκάλια του πετάξανε όταν γύρισε και έκανε χειρονομίες. Όποιος ενδιαφέρεται και για το τι λένε άτομα που είδαν το παιχνίδι από το γήπεδο και δεν διαβάζουν μόνο ότι γράφει ο κάθε πράσινος η μη δημοσιογράφος που έζησε το παιχνίδι από το ραδιόφωνο στην καλύτερη.. Εγώ εννοείται ότι τους φίλους μου θα πιστέψω που από ότι κατάλαβα μάλλον το σκηνικό στο χαβαλέ το πήραν..Και λογικά αν είναι έτσι όπως μου είπαν είχε μπόλικο χαβαλέ. Τέλος με το θέμα Σισέ.Για μένα απαράδεκτη η συμπεριφορά του,απαράδεκτη και η αντίδραση του κόσμου ακόμη και ένα μπουκάλι να έφευγε κατακριτέο είναι.Έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη ο παίχτης και η ομάδα με χρηματικό πρόστιμο ή κεκλεισμένων παιχνίδι.. Από εκεί και πέρα όσο συνεχίζει η ατιμωρησία τόσο πίσω θα μένουμε σαν χώρα και ποδοσφαιρική κουλτούρα.Και οι φίλαθλοι μπουκάλια θα ξαναπετάξουν(μην πετάξουν και τίποτα χειρότερο) και ο Σισσέ δυστυχώς για κάποιους που υποστηρίζουν ότι ήταν σωστή η ατιμωρησία του θα τα ξανακάνει αυτά και μπορεί και να στοιχίσει και περισσότερο.- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:07 ---------- Y.Γ Υπάρχει λόγος να γυρνάμε στα καραγκιοζιλίκια του Νικοπολίδη και του Κυριάκου;Εννοείται ότι και οι δύο ήταν απαράδεκτοι...Ο Κυριάκος κόκκινη δεν πήρε όμως;
Tilemaxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ο Σισσέ ανέκαθεν ήταν κωλόπαιδο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, τώρα το πήρατε χαμπάρι?
johnnyestia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εντυμεταξύ ο αληταράς-βάζελος Κυργιάκος πήρε άφεση αμαρτιών: Ο Νικοπολίδης σας έφταιξε. Γιαννάκη αν έπαιζε ακόμα στον ΠΑΟ θα τον έλεγες κηπουρό? Dun think so. Α, καλά. Παρακολούθα λίγο την συζήτηση πριν ποστάρεις φιλαράκο.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Α, καλά. Παρακολούθα λίγο την συζήτηση πριν ποστάρεις φιλαράκο. Εγώ στο comment σου έκανα το quote, όχι στη συζήτηση.
johnnyestia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Y.Γ Υπάρχει λόγος να γυρνάμε στα καραγκιοζιλίκια του Νικοπολίδη και του Κυριάκου;Εννοείται ότι και οι δύο ήταν απαράδεκτοι...Ο Κυριάκος κόκκινη δεν πήρε όμως; Βρε, για τον Νικοπολίδη σε ρωτάω συγκεκριμένα. Ανέφερες εδώ μέσα ή έστω σκέφτηκες ότι έπρεπε να τιμωρηθεί έστω και εκ των υστέρων? Και μιλάμε για έναν παιγνίδι που έβλεπε όλη η Ελλάδα και στο γήπεδο ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν νομίζω. Αντίθετα τώρα βλέπεις διαιτητική και παραγοντική κάλυψη στο φιλικό με τον Ο. Βόλου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:25 ---------- Εγώ στο comment σου έκανα το quote, όχι στη συζήτηση. Εγώ το comment το έκανα πάνω στην συζήτηση. Δεν ήταν αυτόνομο comment. Για τον Νικοπολίδη, θα τον λέω κηπουρό όπως τον λες και εσύ τερματοφύλακα. Ιδιότητά του η μία, (παρολίγον) ιδιότητά του και η άλλη. Έχεις τίποτα με τους κηπουρούς?
Tilemaxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Βρε, για τον Νικοπολίδη σε ρωτάω συγκεκριμένα. Ανέφερες εδώ μέσα ή έστω σκέφτηκες ότι έπρεπε να τιμωρηθεί έστω και εκ των υστέρων? Και μιλάμε για έναν παιγνίδι που έβλεπε όλη η Ελλάδα και στο γήπεδο ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν νομίζω. Αντίθετα τώρα βλέπεις διαιτητική και παραγοντική κάλυψη στο φιλικό με τον Ο. Βόλου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:25 ---------- Εγώ το comment το έκανα πάνω στην συζήτηση. Δεν ήταν αυτόνομο comment. Για τον Νικοπολίδη, θα τον λέω κηπουρό όπως τον λες και εσύ τερματοφύλακα. Ιδιότητά του η μία, (παρολίγον) ιδιότητά του και η άλλη. Έχεις τίποτα με τους κηπουρούς? Αν έπαιζε στον ΠΑΟ δεν θα τον έλεγες κηπουρό πάντως...
SPSS07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στην ευρωπη δεν αστειευονται σισσε Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τιμώρησε τον παίκτη του Παναθηναϊκού με ποινή τριών αγωνιστικών.Ο28χρονος ποδοσφαιριστής είχε αποβληθεί στο 71' του παιχνιδιού με την Ατλέτικο, με απευθείας κόκκινη κάρτα για βίαιο μαρκάρισμα στον Πάουλο Ασουνσάο... ... ο Σισέ θα απουσιάσει από τα ματς των ομίλων του Europa League με Γαλατασαράι, Ντιναμό Βουκουρεστίου και Στουρμ Γκρατς. Το φύλλο αγώνα έκανε λόγο για «βάναυσο και αντιαθλητικό χτύπημα» του Σισέ. Οι «πράσινοι» θα καταθέσουν έφεση http://troktiko.blogspot.com/2009/09/t_9215.html
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στην ευρωπη δεν αστειευονται σισσε ευκαρια να δουμε πιο ψηλο σχημα στην επιθεση με Πετροπουλο. Ο Σισε ο κακομοιρος ηρθε με την βεβαιοτητα οτι θα αγωνιστει Τσου Λου και τωρα ουτε καν Γιουροπα. Και αν συνεχισει ετσι μαλλον θα μαζεψει πολλες τιμωριες φετος. Και με Ολ Βολου εκανε μλκια και σε αλλα ματς ανοιγε κουβεντα με τους διαιτητες ανευ λογου κλπ κλπ...Πρεπει να τον συμαζεψει ο 10κ. Αυτοι οι βεντετισμοι δε μαρεσουν, ειδικα απο εναν παιχτη που σε ολα τα ματς στα οποια εχει αγωνιστει ως τωρα ειναι αρνητικος. Και ο κοσμος κανει υπομονη μαζι του, οπως και η ομαδα. Αυτον ομως δεν τον βλεπω να προσπαθει να ελεγξει ιδιαιτερα την υπομονη του και νομιζω πως αν συνεχισει ετσι θα αρχισει να αντιμετωπιζεται διαφορετικα απο τον κοσμο. Το φαουλ παντως δεν φανηκε τοσο σκληρο για 3 αγωνιστικες τιμωρια. Κατι Γκατουσο κλπ θα πρεπε να ειχαν 1 συμετοχη/σεζον με τα φαουλ που κανουν. edit: Τα σπαει το banner της ΚΑΕ για τα εισητηρια διαρκειας στο μπασκετ. Το εχει στο sport24 και στο prasinanea
tasoskont Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως, δικαίως γίνεται κουβέντα για το αν ήταν ου ή ουγκ. Διότι ο οπαδός που απλά λέει π..νες τις μανάδες των αντιπάλων παικτών, φτύνει, πετάει κέρματα, μπουκάλια, καπνογόνα, δυναμιτάκια, σπάει καθίσματα και καίει τρένα του ΗΣΑΠ, χαίρει της εκτιμήσεώς μου. Αν όμως κάνει ουγκ, γκρεμίζεται το προφίλ του πολιτισμένου ανθρώπου που είχαμε σχηματίσει για εκείνον! Μιλάμε για τα ελληνικά γήπεδα, όπου έχει γίνει σύνθημα η μάνα του Γαλακτερού, 3 μέρες αφότου είχε γίνει η κηδεία της, όπου οπαδοί φώναζαν "πέθανεεεε" όταν χτύπησε ο Γιάνκοβιτς, όπου έχουν χλευαστεί ο Ιωαννίδης και ο Μπάγεβιτς για την ατεκνία τους, όπου παίκτριες ομάδας έχουν βάλει μπλουζάκια "τσο και λο", όπου έχουν πέσει φλεγόμενα μπουκάλια δίπλα σε πάγκο, όπου οπαδοί έδειχναν βίντεο σε κανάλι προέδρου με περιεχόμενο "αμάν ο καζαμπούμπου" και χίλια δυο άλλα. Τι διαφορά κάνει ένα ουγκ; Ειλικρινά δηλαδή. σωστος ο φιλος
firewalker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Τον Νίνη την τον κάνουν έτσι, δεν τον λυπούνται;
Psyx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παίδες κάπου πήρε το μάτι μου μια φωτό με τον Κετσπάγια σε ρόλο 5-0 και τους παίχτες του Εργοτέλη λεζάντα (Hawaii 5-0 κλπ)... μήπως την έχετε πετύχει; την θέλω για το αρχείο μου (χωρίς πλάκα)...
geovard Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εκλογές έρχονται και δεν πιέζει(εκφοβίζει) κάποιος γιά το θέμα τού γηπέδου? Πού βρίσκεται αυτό το θέμα ρε παιδιά? Καλά το είπε ο Καραγκούνης.Μπορεί λέει ο γιός μου να το προλάβει το γήπεδο!
john1987 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=106646 Μα ποσο μλκες ειναι?
johnyboy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=106646 Μα ποσο μλκες ειναι? Πολύ καλά έκαναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.