Erwdios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στο βιντεο ακουω ενα παρατεταμενο ου (αναμεσα σε αυτους φωναζα κι εγω και ολοι οι διπλανοι μου - ΟΥ φωναζαμε) και βλεπω τον χοντρο να προκαλει 17.000 κοσμο να μπουκαρουν μεσα με προκλητικες χειρονομιες και μορφασμους. Απο κει και περα επειδη δε σου φτανει αυτο που οσυ λεμε οσοι ημασταν μεσα και ουτε σου φτανει οτι δεν μιλησε κανεις περι ρατσισμου απο την ομαδα σας, προφανως δεν μπορω να σου αλλαξω το τυμπανο στο αυτι. Ακους οτι θες η οτι σε συμφερει η τελος παντων οτι νομιζεις.Ολοι οι αλλοι ειμαστε ψευτες.- Το κουρασαμε ειλικρινα. Μερικές φορές, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Ανάμεσα σε αυτά τα ου και κουφός ακόμα ακούει τα ουγκ. Πες το ρε αδερφέ, ότι δεν θέλεις να πιστέψεις ούτε στα ίδια σου τ' αυτιά να μην την ξεφτιλίσουμε την κουβέντα. Κάθομαι τώρα και μιλάω 3 ώρες και παραθέτω στοιχεία επί των στοιχείων σε κάποιον ο οποίος κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει. The end. Νίκο κι εσύ βαλτός είσαι? Μέχρι και αεκτζήδες επιστρατεύσαν οι αλήτες οι γαύροι με το κράτος του Κόκκαλη...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μερικές φορές, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Ανάμεσα σε αυτά τα ου και κουφός ακόμα ακούει τα ουγκ. Πες το ρε αδερφέ, ότι δεν θέλεις να πιστέψεις ούτε στα ίδια σου τ' αυτιά να μην την ξεφτιλίσουμε την κουβέντα. Κάθομαι τώρα και μιλάω 3 ώρες και παραθέτω στοιχεία επί των στοιχείων σε κάποιον ο οποίος κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει. The end. Νίκο κι εσύ βαλτός είσαι? Μέχρι και αεκτζήδες επιστρατεύσαν οι αλήτες οι γαύροι με το κράτος του Κόκκαλη... Κοιτα που ο τηλεορασακιας-καναπεδακιας επιμενει οτι ακουει καλυτερα απο αυτον που ειναι εντος γηπεδου. Και μας λεει και κουφους οσους ημασταν μεσα, επαναλαμβανω δεν ημουν μονο εγω :> Ακομα περιμενω απαντηση γιατι δεν βγηκε μια δηλωση/ανακοινωση για ρατσιστικα συνθηματα απο τον χοντρο/απο τον δρακο/απο τους Αγγελοπουλους απο καποιον βρε αδερφε, εφοσον τα ρατσιστικα συνθηματα κατ΄ εσε ειναι ΤΟΣΟ ΠΡΟΦΑΝΗ και ξεκαθαρα. Οσο για το νικο αστον μη τον χρησιμοποιεις ως επιχειρημα υπερ σου. Το περιεργο ειναι πως δεν αρθογραφει στον πρωταθλητη ακομα.
Snolly Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ρε έχετε πάρει χαμπάρι πως τσακώνεστε 4 σελίδες τώρα (και εγώ έχω τις μεγάλες μεγάλες όχι τις default) για το αν φωνάζανε ου ή ουγκ; πολύ πιθανό να φώναζαν οι 99 στους 100 ου και ο 1 ουγκ. καποιοι το ακουσανε καποιοι όχι. και οι 2 ομαδες έχουν στις κερκιδες τους πρεζακια και χαραμοφαηδες κομπλεξικούς που θα επρεπε να ειναι ή φυλακή ή για θεραπέια. μπορούμε να μην ασχολούμαστε με το οπαδιλίκι και να λέμε τίποτα αγωνιστικό; για συστήματα, για ικανότητες παικτών κλπ κλπ. Αντί να συζητάμε τι παιχτες εχει η Γαλατα και πως θα μπορουσε να μας δημιουργησει προβλημα καθόμαστε και ψαχνουμε αν ηταν ου ή ουγκ. Άσχετο: Erwdie παίζει ακόμα WoW; Μηπως ρε ψυχη τα θυμασαι απο εκει τα ουγκ και εχεις φαγωθει; Μην ηντανε κανενα ogre;
Erwdios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτα που ο τηλεορασακιας-καναπεδακιας επιμενει οτι ακουει καλυτερα απο αυτον που ειναι εντος γηπεδου. Και μας λεει και κουφους οσους ημασταν μεσα, επαναλαμβανω δεν ημουν μονο εγω :> Ακομα περιμενω απαντηση γιατι δεν βγηκε μια δηλωση/ανακοινωση για ρατσιστικα συνθηματα απο τον χοντρο/απο τον δρακο/απο τους Αγγελοπουλους απο καποιον βρε αδερφε, εφοσον τα ρατσιστικα συνθηματα κατ΄ εσε ειναι ΤΟΣΟ ΠΡΟΦΑΝΗ και ξεκαθαρα. Οσο για το νικο αστον μη τον χρησιμοποιεις ως επιχειρημα υπερ σου. Το περιεργο ειναι πως δεν αρθογραφει στον πρωταθλητη ακομα. Στριμωχτήκαμε και αρχίσαμε τους χαρακτηρισμούς? Το ακούνε όλοι εκτός από εσένα? Δεν είναι στραβός ο γιαλός ξέρεις, εμείς στραβά αρμενίζουμε και θα ήταν μεγάλη η μαγκιά μας να μπορούμε να το παραδεχτούμε, αλλά φαίνεται πώς δεν... Άσχετο: Erwdie παίζει ακόμα WoW; Μηπως ρε ψυχη τα θυμασαι απο εκει τα ουγκ και εχεις φαγωθει; Μην ηντανε κανενα ogre; Παίζω και WoW. Λες να ήταν κανένα πράσινο orc από αυτά που φιλοξενείτε στην κερκίδα σας κατά καιρούς? Orcs, Hobits, αυτό δεν είναι ομάδα, το Lord of the Rings είναι. BB από εμένα, γιατί έχω κίτρινη και με κάνει αναγκαστική αλλαγή ο coach Temour. Όταν μάθετε να αναγνωρίζετε ότι οι κάφροι δεν έχουν χρώμα, τα ξαναλέμε. Καλή συνέχεια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ θα έλεγα να ακούσετε την πρόταση του Snollygoster. Υποχρεωτικό δεν είναι, μια ιδέα ρίχνω. Υποχρεωτικό είναι να αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Στριμωχτήκαμε και αρχίσαμε τους χαρακτηρισμούς? Το ακούνε όλοι εκτός από εσένα? Δεν είναι στραβός ο γιαλός ξέρεις, εμείς στραβά αρμενίζουμε και θα ήταν μεγάλη η μαγκιά μας να μπορούμε να το παραδεχτούμε, αλλά φαίνεται πώς δεν... Δεν χαρακτηρισα κανεναν. Ειπα οτι αλλη γνωμη εχει αυτος απτον καναπε και αλλη αυτος που ειναι μεσα στο γηπεδο. Εκτος αν εξελαβες το "καναπεδακηδες" ως κακοπροαιρετο χαρακτηρισμο, τοτε καλο ειναι να μη παρεξηγεισαι ευκολα. Να παραδεχτω κατι το οποιο δεν αντιληφθηκα ενω ημουν μεσα, δε θα το κανω. Εξαλου δεν εχω να παραδεχτω και τιποτα, εσυ στο βιντεο λες οτι ακουγεται ΟΥΓΚ εγω ΟΥ αρα πιασ''τ'' αυγο και κουρευτο. Απλα επετρεψε μου να εχω μια πιο σφαιρικη και πιο καθετη αποψη επειδη ημουν στο γηπεδο και θυμαμαι καλα τι φωναζα εγω και οι γυρω θυρες. Κατα τ'αλλα ειπαμε δε θα σε πεισει κανεις για τιποτα, οποτε τι το σκαλιζεις κι αλλο? afk: παω να δω εθνικη, συνεχιστε εσεις με το νικο21.
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Το έχω ξαναπεί: Στα Ελληνικά γήπεδα δεν υπάρχει φυλετικός ρατσισμός.
nikos21aek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ως προς το underlined: Για πες τι δηλωσε ο χοντρος για ρατσιστικα συνθηματα εσυ που τα ξερεις καλυτερα σαν ΑΕΚτζης.Ως προς το bold και underlined: Μιλα καλυτερα γιατι δε το χω σε πολυ να αρχισω τα report παλι, ειδικα με εσενα και το υφος σου και το οτι πεταγεσαι σε ασχετη συζητηση απλα για να ειρωνευτεις. Εχεις κουρασει να σφηνωνεσαι σε ασχετες συζητησεις με εσενα απλα για να ειρωνευτεις τον εκαστοτε Παναθηναικο. thanx Ρε φίλε προσπαθείς τόση ώρα και αποδείξεις ότι δεν υπήρξαν ρατσιστικά συνθήματα...χρησιμοποιώντας για παίχτη που φοράει την φανέλα της Εθνικής κιόλας τους μη-ρατσιστικούς για εσένα χαρακτηρισμούς παιδοβούβαλο και άλλα πολύ όμορφα. Το ποιός μιλάει καλά και ποιός όχι άσε να το κρίνουν όσοι διαβάζουν.Report κάνε όσα θέλεις.Δικαίωμά σου είναι.. Τις απειλές κάντες αλλού.Εσύ να ήξερες πόσο έχεις κουράσει... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:57 ---------- Νίκο κι εσύ βαλτός είσαι? Μέχρι και αεκτζήδες επιστρατεύσαν οι αλήτες οι γαύροι με το κράτος του Κόκκαλη... Για θέματα που έχουν να κάνουν με ρατσισμό ή αντιαθλητικές συμπεριφορές αθλητών που πρέπει να διδάσκουν ήθος πάνω από όλα δεν υπάρχει ομάδα...Και στον Ολυμπιακό να γινόταν κάτι αντίστοιχο το ίδιο θα κατέκρινα,και στην ομάδα μου το ίδιο. Όσο για το βίντεο..ΑΕΚ είμαι δεν είμαι κουφός!
johnnyestia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλιστα, θίχτηκε το φίλαθλο πνεύμα (το ποιο?) των γαύρων και των χανουμιών επειδή γύρισε ο Σισσέ ένα μπουκάλι στο κάφρους που τον προκαλούσαν με ρατσιστικές εκφράσεις. Και αξιώνουν και τιμωρία κιόλας.
nikos21aek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως ας μείνει ατιμώρητος μπας και κάνει κανένα ίδιο και μέσα σε καμία τούμπα,χαριλάου,καραισκάκη,οακα..Που θα καίνε και πιο πολύ τα παιχνίδια. Εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι η αντίδραση 50 φίλων του ολυμπιακού βόλου στις χειρονομίες του Σισε ήταν πολύ χειρότερη από την αντίδραση που θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού,του ΠΑΟΚ,του ΑΡΗ,της ΑΕΚ,της Λάρισας,των Ιωαννίνων σε τέτοιες χειρονομίες στο γήπεδό τους. Εμάς πιο πολύ μας συμφέρει να μην τιμωρηθεί φίλε...Απλά θα το ξανακάνει αν μείνει ατιμώρητος και θα λέμε και τότε γιατί τόσο μεγάλος αθλητής κτλ κτλ... Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ατιμωρησίας.Στην οποία και αναφερόμαστε..Δεν έχει να κάνει με την ομάδα σου.. Εσύ απλά επιβράβευε τέτοιες ενέργειες..Να σε δω αν κάνει τα ίδια και σε ντέρμπι και φάει κόκκινη τι θα πείς.
john1987 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλιστα, θίχτηκε το φίλαθλο πνεύμα (το ποιο?) των γαύρων και των χανουμιών επειδή γύρισε ο Σισσέ ένα μπουκάλι στο κάφρους που τον προκαλούσαν με ρατσιστικές εκφράσεις. Και αξιώνουν και τιμωρία κιόλας. Χαχαχα ακριβως αυτο γινεται...Ε ρε γλεντια. Παντως παιδια ανεξαρτητα απο τον Σισε.Οταν σε βριζει η κερκιδα λογω του οτι εισαι αντιπαλος προφανως και οχι επειδη εχεις αλλο χρωμα,καλο ειναι ως αθλητης να μην ανοιγεις διενεξη με την κερκιδα. Αυτο ειτε λεγεσαι Σισσε ειτε Σκορτσιανιτης. Ολα αυτα ειτε ειναι "ου"ειτε ειναι "ουγκ" γινονται και στο πλαισιο καζουρας στον αντιπαλο.Τα πραγματικα πρεζακια των γηπεδων κανουν πολυ χειροτερα πραγματα. ps:Εκτος αν θελετε το γηπεδο να ειναι εκκλησια οπως την εννοει ο Βγενοπουλος ps:Εννοειται ειμαι κατα της βιας,αλλα τα συνθηματα μεσα στο προγραμμα παιδες.
ata1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ώρες ώρες δεν την παλεύετε, θα κάτσω εγώ τώρα να υπερασπιστώ τον κάθε τελειωμένο οπαδό οποιασδήποτε ομάδας και αν είναι ή αν υποστηρίζω εγώ. Γιατί μη μου πείτε ότι υπάρχει ομάδα χωρίς ένα ποσοστό(οσοδήποτε μικρό η μεγάλο) κάφρων οπαδών, θα το μεταφέρω στα ανέκδοτα. Αντί να τους κράζουμε όλους αυτούς ψάχνουμε και δικαιολογίες. Όχι δεν είναι δικοί μας είναι δικοί σας! Έλεος πια. Όσο για τους παίκτες πολλά λεφτά παίρνουν και μερικά πρέπει να μάθουν να τα ακούν και να τα χωνεύουν. Άλλα πάλι καλά κάνουν και δεν τα χωνεύουν και διαμαρτύρονται σωστά, αλλά πρέπει να έχεις και το σωστό τρόπο. Ο κάθε Σισέ που θίγεται να πάει να κάνει καταγγελία και να μας χώσει η ΟΥΕΦΑ ότι τιμωρία θέλει μήπως και φτιάξει τίποτα. Αν θέλει να πετάξει μπουκάλια (και εγώ αυτό μπορεί να έκανα) αλλά πρέπει να δεχθεί και το αποτέλεσμα. Όπως και η κάθε ομαδούλα που συντηρεί αυτά τα στοιχεία στις κερκίδες της.
FilipposMD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως, δικαίως γίνεται κουβέντα για το αν ήταν ου ή ουγκ. Διότι ο οπαδός που απλά λέει π..νες τις μανάδες των αντιπάλων παικτών, φτύνει, πετάει κέρματα, μπουκάλια, καπνογόνα, δυναμιτάκια, σπάει καθίσματα και καίει τρένα του ΗΣΑΠ, χαίρει της εκτιμήσεώς μου. Αν όμως κάνει ουγκ, γκρεμίζεται το προφίλ του πολιτισμένου ανθρώπου που είχαμε σχηματίσει για εκείνον! Μιλάμε για τα ελληνικά γήπεδα, όπου έχει γίνει σύνθημα η μάνα του Γαλακτερού, 3 μέρες αφότου είχε γίνει η κηδεία της, όπου οπαδοί φώναζαν "πέθανεεεε" όταν χτύπησε ο Γιάνκοβιτς, όπου έχουν χλευαστεί ο Ιωαννίδης και ο Μπάγεβιτς για την ατεκνία τους, όπου παίκτριες ομάδας έχουν βάλει μπλουζάκια "τσο και λο", όπου έχουν πέσει φλεγόμενα μπουκάλια δίπλα σε πάγκο, όπου οπαδοί έδειχναν βίντεο σε κανάλι προέδρου με περιεχόμενο "αμάν ο καζαμπούμπου" και χίλια δυο άλλα. Τι διαφορά κάνει ένα ουγκ; Ειλικρινά δηλαδή.
johnnyestia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως ας μείνει ατιμώρητος μπας και κάνει κανένα ίδιο και μέσα σε καμία τούμπα,χαριλάου,καραισκάκη,οακα..Που θα καίνε και πιο πολύ τα παιχνίδια.Εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι η αντίδραση 50 φίλων του ολυμπιακού βόλου στις χειρονομίες του Σισε ήταν πολύ χειρότερη από την αντίδραση που θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού,του ΠΑΟΚ,του ΑΡΗ,της ΑΕΚ,της Λάρισας,των Ιωαννίνων σε τέτοιες χειρονομίες στο γήπεδό τους. Εμάς πιο πολύ μας συμφέρει να μην τιμωρηθεί φίλε...Απλά θα το ξανακάνει αν μείνει ατιμώρητος και θα λέμε και τότε γιατί τόσο μεγάλος αθλητής κτλ κτλ... Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ατιμωρησίας.Στην οποία και αναφερόμαστε..Δεν έχει να κάνει με την ομάδα σου.. Εσύ απλά επιβράβευε τέτοιες ενέργειες..Να σε δω αν κάνει τα ίδια και σε ντέρμπι και φάει κόκκινη τι θα πείς. Είχες κάνει την ίδια σταυροφορία για τον κηπουρό όταν σας κούναγε τα τέτοια του στον τελικό του Κυπέλλου?
Tilemaxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Είχες κάνει την ίδια σταυροφορία για τον κηπουρό όταν σας κούναγε τα τέτοια του στον τελικό του Κυπέλλου? Εντυμεταξύ ο αληταράς-βάζελος Κυργιάκος πήρε άφεση αμαρτιών: Ο Νικοπολίδης σας έφταιξε. Γιαννάκη αν έπαιζε ακόμα στον ΠΑΟ θα τον έλεγες κηπουρό? Dun think so.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.