antreaslam Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Για το χρώμα είναι ρατσισμός ενώ για τα κιλά όχι!Μια χαρά πάμε..Συνεχίστε να εκτίθεστε μιλώντας έτσι κιόλας στα ίδια σας τα ποστ.. τα κιλά, δεν οφείλονται σε παθογενή αίτια. Ούτε είναι κάτι εκ φύσεως, όπως το χρώμα. Είναι αποτελέσμα της λαιμαργίας του παιδοβούβαλου, και φυσικά και δεν ειναι ρατσισμός. Επειδή και εγώ ανήκα καιρό στην κατηγορία...των ευτραφών, (κόψιμο τσιγάρου+λαιμαργία γαρ) , μπορω να σου πω, ότι όποιος με έλεγε χόντρο...του έλεγα ότι έχει δίκιο! Πως να το κάνουμε? Με αυτή τη λογική, σου επαναλαμβανω, να φωνάζεις τη οριτζίναλ φλωρίτζιναλ, είναι ρατσιστικό προς τους φλώρους, να κοροιδεύεις τους γάβρους ως χρηματοδομενους υπάλληλους, είναι ρατσιστικό για τους....χρηματοδομενους υπάλληλους, και να λες τον γιαννάκη καραγκιόζη, είναι σίγουρα ρατσιστικό για τον καραγκιόζη...ΕΛΕΟΣ και παλι!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 τα κιλά, δεν οφείλονται σε παθογενή αίτια. Ούτε είναι κάτι εκ φύσεως, όπως το χρώμα. Είναι αποτελέσμα της λαιμαργίας του παιδοβούβαλου, και φυσικά και δεν ειναι ρατσισμός. Αυτό, πολύ απλά, δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον όχι στις περισσότερες περιπτώσεις. Και είναι πραγματικά κρίμα που οι άνθρωποι έχουν ακόμα αυτήν την εντύπωση.
antreaslam Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ρε φίλε, στην εποχή της τεχνολογίας, υπάρχει πιο εύκολο πράγμα, απο το να βρεις ένα κωλοστιγμιοτυπο, από ένα ΠΟΛΥ μεγάλο αθλητικό γεγονός που μεταδόθηκε από ελληνικό κανάλι, και που δεκάδες βιντεάκια υπάρχουν στο youtube,να μας το δείξεις? Και ακόμα, ΔΕΝ απάντησες???γιατί δεν έκανε δηλώσεις ο παιδοβούβαλος για τα αποτροπιαστικά ουγκ? ο οσφπ, γιατί? ο δράκος του σειχ σου? τίποτα? Ο πσακ, πράσινος κ αυτός? Μα τι γίνεται? ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ λεμε!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι εντυπωσιακο παντως ποσο ευκολα η μ@λ@κια ενος speaker διαμρφωνει αποψεις σε ΜΑΖΕΣ. Και οχι μονο διαμορφωνει αποψεις, αλλα τους κανει και εξαιρετικα ισχυρογνωμωνες.
geovard Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Επανειλημμένα ο Σχορτσιανίτης έχει δηλώσει περήφανα ότι χαίρεται που είναι Έλληνας και κάποιοι κάφροι αν μπορούσαν θα του στερούσαν αυτή τη χαρά.Ποιός αμφαιβάλλει ότι ο Σόφο είναι από τους πλέον συμπαθείς παίχτες? Σε όλους τους χώρους έχει συμπάθεια.Εξαιρούνται οι απανταχού κάφροι οι οποίοι αμφιβάλω αν αγαπούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Να σας ρωτήσω κάτι.Έχετε ποτέ τσακωθεί με οπαδούς τις ομάδας σας στο γήπεδο όταν τους είπατε να κόψουν τις μαλακίες?Εγώ το έκανα και κόντεψα να φάω ξύλο αλλά τελικά επικράτησε η λογική γιατί παντού οι καλοί είναι περισσότεροι από τους κακούς. Εγώ δεν θέλω να με πλησιάζουν ούτε από χιλιόμετρο αυτά τα τρελαμένα άτομα που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται σε διαδικασία θεραπείας! Όλα τα άτομα που καφριάζουν στα γήπεδα είναι πολύ χαμηλού επιπέδου(καμιά φορά ξεφεύγει και κανένας υψηλού επιπέδου και πετάει κανένα μπουκαλάκι σαν τον Πρετεντέρη τον βάζελο!) Αν μου δινόταν η ευκαιρία κάποτε να είμαι εγώ υπεύθυνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο θα βλέπατε σε πόσο χρόνο θα έφτειαχναν τα πράγματα.Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει βούληση από τους υπεύθυνους.Πίστευε ποτέ κανείς ότι οι τρελαμένοι Άγγλοι θα γινόταν ποτέ Παναγίες στα γήπεδα χωρίς κιγκλιδώματα?Έπειτα από τόσα χρόνια μόνο προχθές στον αγώνα Γουέστ Χαμ με την άλλη πώς τη λένε γίνανε κάποια επεισόδια.Αλλά το μίσος λέει αυτων των ομάδων κρατάει κάρι αιώνες! Είναι λυπηρό να βλέπεις παιδάκι στο γήπεδο να παροτρύνεται από το μπαμπά του να λέει μπροστά στα μάτια του διαιτητή "στ' αχίδια μου!" και ο μπαμπάς να καμαρώνει δίπλα! Βρε ούστ!
rodin002 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εσεις το θεωρείται σωστό δηλαδή να δικαιωθουν οι οπαδοι, που μπορει να μην βριζανε ρατσιστικα, αλλα πετουσαν αντικειμενα και να τιμωρηθει ο Σισσε. Εγω το θεωρω σωστο να τιμωρηθουν και οι δυο αλλά οι οπαδοι να μην ξαναμπουν σε γηπεδο για μεγαλο χρονικο διαστημα. Αμαν συνεχιζονται αυτα δυστηχως δεν θα δουμε ποτε μπαλα και ουτε θα ερχονται παιχταραδες στην χωρα αυτη.
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 3 αγωνιστικές ο Σισέ. Πάει... http://www.gazzetta.gr/content/view/45922/5/
Erwdios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Να και τι γράφει ένας φίλος για το θέμα, μιας και εμείς είμαστε ψεύτες Στο 0:18, ανοίξτε τα αυτιά σας κύριοι και απολαύστε τα χάλια σας. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qCxOUMDlU5E&feature=related[/ame]
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Να και τι γράφει ένας φίλος για το θέμα, μιας και εμείς είμαστε ψεύτες δεν λεει κατι παραπανω απο οτι λεω εγω τοση ωρα λολ. Οτι δεν ακουσε ουγκ ουγκ, απλα ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ το διαβασε. Οπως ολοι μας δηλαδη. Δεν θα ακουσεις ανθρωπο να λεει οτι το ακουσε, αφου σου λεω οτι ουτε ο ιδιος ο χοντρος δε το ειπε. Τα περι κωλοδαχτυλων ναι γινανε, δεν ειπα οχι, εντονες αποδοκιμασιες ναι γινανε, το ειπα ηδη, αλλα ρατσισμος για το χρωμα επιμενω και θα επιμενω οτι δεν υπηρξε. ΥΓ. Καθε ποστ που κανεις πανω σε αυτο το θεμα ενω υπαρχει υλικο απο πανω απο 8 ματς μεσα στο ΟΑΚΑ, χωρις να μας δειχνεις κατι συγκεκριμενο ειναι ανουσιο. Ας συζητησουμε για κατι αλλο, μιας και δεν εχεις να δειξεις κατι παρα μονο να μας πεις την πεποιθηση σου οτι ακουστηκαν ουγκ ουγκ. ΟΚ το αντιληφθηκαμε αυτο, οπως αντιληφθηκαμε οτι δεν αλλαζεις και γνωμη για κανενα λογο, επειδη το γραψε ο δανεζης και το ειπε και ο σπικερ.
Erwdios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Περιμένω να μας πεις ότι δεν ακούς ΟΥΓΚ. Για όλα ικανό σε έχω και κάτι έλεγες και για ισχυρογνώμονες. Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που δεν άκουσαν τον κοντοπίθαρο να μιλάει για καραγκιόζηδες?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Περιμένω να μας πεις ότι δεν ακούς ΟΥΓΚ. Για όλα ικανό σε έχω και κάτι έλεγες και για ισχυρογνώμονες. Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που δεν άκουσαν τον κοντοπίθαρο να μιλάει για καραγκιόζηδες? Οτι του φανει του λολοστεφανη. Ειπες οτι ο κοντος δεν αποκαλεσε τον Γιαννακη καραγκιοζη, δεν τον κατανομασε. Οτι το ενοησε ναι το εκανε, και ηδη σου εγραψα την αποψη μου γιαυτη τη δηλωση, τι το ξαναεπαναφερεις. Στο επομενο ποστ σου με επιβεβαιωσες γραφοντας την ακριβη δηλωση του κοντου. Για το ΟΥΓΚ μπορεις να συνεχισεις να ζεις στο παραλληλο συμπαν που σου δημιουργησαν τα ΜΜΕ, μεχρις μας αποδειξεις καπως οτι τελικα ειναι πραγματικοτητα ολα αυτα. Το καναμε στην εκθεση στο Λυκειο, αυτο το περι επιροης των ΜΜΕ στην κοινη γνωμη και το συγκεκριμενο περιστατικο που προσωποποιειται απο εσενα εν προκειμενω, ειναι ενα λαμπερο παραδειγμα αυτων που μας διδασκαν οι κατα τ'αλλα κουραστικοι φιλολογοι. Νο οφφενς, αλλα θα πρεπε να χεις λιγη κριση παραπανω και να μη παιρνεις αμασητο οτι διαβαζεις, ειδικα οταν κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια πως ειναι ανακριβεια. Ο βασικοτερος λογος περα απτα youtube κλπ? Τον ειπα 100 φορες. ΟΥΤΕ ενας παιχτης ΟΥΤΕ ενας παραγοντας, ΟΥΤΕ ο ιδιος ο χοντρος δεν ειπε οτι ακουστηκαν ρατσιστικα συνθηματα. ΑΛΛΑ εσυ ΕΚΕΙ το χαβα σου, συνεχιζε να ψαχνεις λινκς με αποψεις δημοσιογραφων. Το πε ο ΔΑΝΕΖΗΣ, τελος.- Αρκετα με αυτη τη συζητηση, δε το συνεχιζω αλλο.
Erwdios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Οτι του φανει του λολοστεφανη.Ειπες οτι ο κοντος δεν αποκαλεσε τον Γιαννακη καραγκιοζη, δεν τον κατανομασε. Οτι το ενοησε ναι το εκανε, και ηδη σου εγραψα την αποψη μου γιαυτη τη δηλωση, τι το ξαναεπαναφερεις. Στο επομενο ποστ σου με επιβεβαιωσες γραφοντας την ακριβη δηλωση του κοντου. Για το ΟΥΓΚ μπορεις να συνεχισεις να ζεις στο παραλληλο συμπαν που σου δημιουργησαν τα ΜΜΕ, μεχρις μας αποδειξεις καπως οτι τελικα ειναι πραγματικοτητα ολα αυτα. Το καναμε στην εκθεση στο Λυκειο, αυτο το περι επιροης των ΜΜΕ στην κοινη γνωμη και το συγκεκριμενο περιστατικο που προσωποποιειται απο εσενα εν προκειμενω, ειναι ενα λαμπερο παραδειγμα αυτων που μας διδασκαν οι κατα τ'αλλα κουραστικοι φιλολογοι. Νο οφφενς, αλλα θα πρεπε να χεις λιγη κριση παραπανω και να μη παιρνεις αμασητο οτι διαβαζεις, ειδικα οταν κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια πως ειναι ανακριβεια. Ο βασικοτερος λογος περα απτα youtube κλπ? Τον ειπα 100 φορες. ΟΥΤΕ ενας παιχτης ΟΥΤΕ ενας παραγοντας, ΟΥΤΕ ο ιδιος ο χοντρος δεν ειπε οτι ακουστηκαν ρατσιστικα συνθηματα. ΑΛΛΑ εσυ ΕΚΕΙ το χαβα σου, συνεχιζε να ψαχνεις λινκς με αποψεις δημοσιογραφων. Το πε ο ΔΑΝΕΖΗΣ, τελος.- Αρκετα με αυτη τη συζητηση, δε το συνεχιζω αλλο. Ούτε εγώ το συνεχίζω. Απλώς σου ξέφυγε το βίντεο παραπάνω ή κάνεις τον ανήξερο για να συνεχίσεις να στρουθοκαμηλίζεις?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ούτε εγώ το συνεχίζω. Απλώς σου ξέφυγε το βίντεο παραπάνω ή κάνεις τον ανήξερο για να συνεχίσεις να στρουθοκαμηλίζεις? στο βιντεο ακουω ενα παρατεταμενο ου (αναμεσα σε αυτους φωναζα κι εγω και ολοι οι διπλανοι μου - ΟΥ φωναζαμε) και βλεπω τον χοντρο να προκαλει 17.000 κοσμο να μπουκαρουν μεσα με προκλητικες χειρονομιες και μορφασμους. Απο κει και περα επειδη δε σου φτανει αυτο που οσυ λεμε οσοι ημασταν μεσα και ουτε σου φτανει οτι δεν μιλησε κανεις περι ρατσισμου απο την ομαδα σας, προφανως δεν μπορω να σου αλλαξω το τυμπανο στο αυτι. Ακους οτι θες η οτι σε συμφερει η τελος παντων οτι νομιζεις. Ολοι οι αλλοι ειμαστε ψευτες.- Το κουρασαμε ειλικρινα.
nikos21aek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πού να μην έβαζες και το βίντεο δηλαδή. Ναι και στο Βόλο παρατεταμένο ου λέγαν χθές...Που στη δική σας περίπτωση είναι ουγκ. Βέβαια τι να κάτσεις να συζητήσεις με άνθρωπο που λέει: "Ποτέ δεν υπήρξαν ρατσιστικά συνθήματα για το παιδοβούβαλο.Μέχρι και ο χοντρός τίποτα δεν είπε" ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!:lol:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πού να μην έβαζες και το βίντεο δηλαδή. Ναι και στο Βόλο παρατεταμένο ου λέγαν χθές...Που στη δική σας περίπτωση είναι ουγκ. Βέβαια τι να κάτσεις να συζητήσεις με άνθρωπο που λέει: "Ποτέ δεν υπήρξαν ρατσιστικά συνθήματα για το παιδοβούβαλο.Μέχρι και ο χοντρός τίποτα δεν είπε" ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!:lol: Ως προς το underlined: Για πες τι δηλωσε ο χοντρος για ρατσιστικα συνθηματα εσυ που τα ξερεις καλυτερα σαν ΑΕΚτζης. Ως προς το bold και underlined: Μιλα καλυτερα γιατι δε το χω σε πολυ να αρχισω τα report παλι, ειδικα με εσενα και το υφος σου και το οτι πεταγεσαι σε ασχετη συζητηση απλα για να ειρωνευτεις. Εχεις κουρασει να σφηνωνεσαι σε ασχετες συζητησεις με εσενα απλα για να ειρωνευτεις τον εκαστοτε Παναθηναικο. thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.