Mika Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 αλλο αποδοκιμασιες, αλλο τα ρατσιστικα εμετικα συνθηματα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Οι οπαδοί πάντα αποδοκιμάζουν τους αντιπάλους!Πες μου ότι δεν το ήξερες! Οι παίχτες δεν μπορούν να επιστρέφουν αντικείμενα.. εξαρταται πως αποδοκιμαζουν. Εδω μιλαμε για ρατσισμο. Το περι επιστροφης αντικειμενων εχει γινει πολλακις, δεν κτλβαινω γιατι σκαλωσατε με το Σισε. Οταν καποιοι πηγαιναν να εκτελεσουν κορνερ και επιστρεφαν αντικειμενα στις κερκιδες δεν μας πειραξε?
Mika Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.e-tipos.com/content/staticfiles/issues/2008/05/30/300508%2046.pdf στο ματς αυτο ημουν μεσα, και διπλα στον πυρηνα των οπαδων. ρατσιστικα συνθηματα ΔΕΝ ακουστηκαν, το αρθρο ειναι ψευδες. μαλλον φωναξαν 5-10 μαλακες απο τους 18.000 και ο δημοσιογραφος του ΕΤ εγραψε οτι ακουτστηκαν ρατσιστικα συνθηματα
nikos21aek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι δεν είπε κανένας μπράβο στους οπαδούς.Αλλά τα περί επιστροφής αντικειμένων όσες φορές γίνανε τιμωρήθηκαν..Τι αλλάζει στην περίπτωση του Σισέ; O πρώτος μαυρούκος είναι που παίζει στην Ελλάδα;Ή επειδή όταν ήταν ποδοσφαιριστής (πλάκα κάνω μην σχολιαστεί) είχε φτάσει να αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο πρέπει να τον προστατεύουν έτσι; Αν δεν τιμωρηθεί λογικά θα το ξανακάνει..Γιατί οι φίλαθλοι το ούγκ καλώς η κακώς δεν θα το κόψουν..
Tilemaxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ο Ντρογκμπά που έβριζε μπροστά στις κάμερες τελικά καμία αγωνιστική απο την UEFA του Μέγα Πλατινί? Δεν λέω οτι δεν ήταν δίκαιη η τιμωρία του Σισσέ, αλλά...
antreaslam Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 δεν εχω χάσει παιχνίδι εναντίον του οσφπ, τα τελευταία 3 χ΄ρονια... Δε θυμάμαι ποτέ, ούτε ΚΑΝ να ακούγεται από μια μερίδα οπαδών το ουγκ ουγκ σε οποιαδήποτε φάση (αλλωστε έχουμε και εμείς πάντα κάποιον/ους μαυρους παίχτες), και να τους αποδοκιμάζει το υπόλοιπο γήπεδο... Δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι τέτοιο... Και για να στο πω και διαφορετικα??? ο οσφπ ως σωματείο, πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά, επειδή προσέφυγε εναντίον της καλαμαριάς, την οποία και έριξε κατηγορία... Επίσης, πήρε πρωτάθλημα στα χαρτια στο μπάσκετ, επειδή αλλαξε τους διατητές τελευταία στιγμή, κάτι παρανομο μεν, αλλά βρηκε το παραθυράκι να το περάσει... (ξαφνικό...πρόβλημα στην όραση, 40λεπτά πριν την ενραξη του παιχνιδιού)! Δε θα σχολιάσω για τα υπόλοιπα καν... Δε θα το έκανε, εναντίον του αιωνίου του αντιπάλου, αν πραγματι υπήρχε η αφορμή αυτή??? Ξαφνικά έγινε ηθικό σωματείο κ προτίμησε να μην πάρει στα χαρτια ενα παιχνίδι που θα του έδινε το πρωτάθλημα? Δεν υπήρξε ουδέποτε ρατσιστική επίθεση στον παιδοβούβαλο, για το χρώμα του...Υπήρξε μόνο για τα κιλά του, και σε ΑΥΤΟ το σύνθημα αντέδρασε ο χοντρός όλες τις φορές (περυσι, απλά χαιρετούσε στρατιωτικά τονκόσμο, και γελούσε,τίποτα αλλο)! ΥΓ: Είναι βαρετό να προσπαθείς να πείσεις κάποιον, ότι τα αυτιά του κάνουν πουλάκια, αφού αυτός επιθυμεί να ακούει τσιου τσιου!
Erwdios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στο ματς αυτο ημουν μεσα, και διπλα στον πυρηνα των οπαδων. ρατσιστικα συνθηματα ΔΕΝ ακουστηκαν, το αρθρο ειναι ψευδες. μαλλον φωναξαν 5-10 μαλακες απο τους 18.000 και ο δημοσιογραφος του ΕΤ εγραψε οτι ακουτστηκαν ρατσιστικα συνθηματα Εγώ το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά. Θα με βγάλεις τρελό? Γιατί δεν παραδέχεστε ότι ανάμεσα σε 17.000 ενδεχομένως να υπήρχαν 400-500 ηλίθιοι που το θεώρησαν χαβαλέ. Η πλάκα είναι ότι το άκουσα και το σχολίασα με φίλους (μεταξύ των οποίων και βάζελοι) που βλέπαμε μαζί τον αγώνα. Και χθες το βράδυ μερίδα ηλιθίων ήταν, δεν τον έκραζε όλο το γήπεδο.
nikos21aek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Για το χρώμα είναι ρατσισμός ενώ για τα κιλά όχι!Μια χαρά πάμε..Συνεχίστε να εκτίθεστε μιλώντας έτσι κιόλας στα ίδια σας τα ποστ..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Να πιάσουμε και τους ρατσιστές που λένε κοντό το Νικολαΐδη... Γενικά, μιλώντας για τα "ουγκ", τα πράγματα δεν είναι καλά, και δε θα έπρεπε να δικαιολογούνται από κανέναν αυτά τα φαινόμενα. Κανονικά, έπρεπε ο διαιτητής να είχε διακόψει το παιχνίδι και να γίνουν συστάσεις. Το πρόβλημα καταπολεμάται, αλλά θέλει θάρρος και απόφαση να υπάρξουν κυρώσεις. Στο εξωτερικό δε διανοούνται να εφεσιβάλλουν απόφαση γιατί ξέρουν πως θα διπλασιαστεί η καμπάνα. Εδώ ο Ηρακλής, με το αίσχος της υπόθεσης του φιλάθλου που έκανε τέστ αναπνοής στο Σηφάκη, πάει για έφεση γιατί είναι πολλά τα 60.000 πρόστιμο. Σωστά, να το κάνουν 100, να είναι πιο λογικό. (Και πάλι πέφτετε στη λούμπα του "εμείς είμαστε έτσι κι εσείς αλλιώς", και άκρη δε θα βγει, αλλά δικαίωμά σας).
Erwdios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 δεν εχω χάσει παιχνίδι εναντίον του οσφπ, τα τελευταία 3 χ΄ρονια...Δε θυμάμαι ποτέ, ούτε ΚΑΝ να ακούγεται από μια μερίδα οπαδών το ουγκ ουγκ σε οποιαδήποτε φάση (αλλωστε έχουμε και εμείς πάντα κάποιον/ους μαυρους παίχτες), και να τους αποδοκιμάζει το υπόλοιπο γήπεδο... Δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι τέτοιο... Και για να στο πω και διαφορετικα??? ο οσφπ ως σωματείο, πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά, επειδή προσέφυγε εναντίον της καλαμαριάς, την οποία και έριξε κατηγορία... Επίσης, πήρε πρωτάθλημα στα χαρτια στο μπάσκετ, επειδή αλλαξε τους διατητές τελευταία στιγμή, κάτι παρανομο μεν, αλλά βρηκε το παραθυράκι να το περάσει... (ξαφνικό...πρόβλημα στην όραση, 40λεπτά πριν την ενραξη του παιχνιδιού)! Δε θα σχολιάσω για τα υπόλοιπα καν... Δε θα το έκανε, εναντίον του αιωνίου του αντιπάλου, αν πραγματι υπήρχε η αφορμή αυτή??? Ξαφνικά έγινε ηθικό σωματείο κ προτίμησε να μην πάρει στα χαρτια ενα παιχνίδι που θα του έδινε το πρωτάθλημα? Δεν υπήρξε ουδέποτε ρατσιστική επίθεση στον παιδοβούβαλο, για το χρώμα του...Υπήρξε μόνο για τα κιλά του, και σε ΑΥΤΟ το σύνθημα αντέδρασε ο χοντρός όλες τις φορές (περυσι, απλά χαιρετούσε στρατιωτικά τονκόσμο, και γελούσε,τίποτα αλλο)! ΥΓ: Είναι βαρετό να προσπαθείς να πείσεις κάποιον, ότι τα αυτιά του κάνουν πουλάκια, αφού αυτός επιθυμεί να ακούει τσιου τσιου! Έλα εντάξει αντρίκο, είναι φανερό ότι μπήκες απλά για να πεις τη μπαρούφα σου και τπτ άλλο. Μιλάς εσύ για διαιτησία στο μπάσκετ με ένα ψεύτικο ευρωπαϊκό και το κλεμμένο με το non call του Πηλοΐδη. Το θέμα μας βέβαια είναι, ότι όλοι ανακαλύψαμε σκευωρία εις βάρος του Σόφου. Όταν τα κάνουν οι άλλοι μας τσούζει, όταν τα κάνουν οι δικοί μας, αδυνατούμε να τα πιστέψουμε. Πραγματικά, είστε εξοργιστικοί, όσοι πιστεύετε ότι το πράσινο DNA σας, απαλλάσσει όλους τους αναγκέφαλους από τη μλκία που τους δέρνει. Εγώ έκλεισα από αυτό το θέμα, γιατί αρχίζω και φλερτάρω επικίνδυνα με το ban και δεν ψήνομαι. Να χαίρεστε τις αντιρατσιστικές σας ιδέες για τους άλλους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά. Θα με βγάλεις τρελό? Γιατί δεν παραδέχεστε ότι ανάμεσα σε 17.000 ενδεχομένως να υπήρχαν 400-500 ηλίθιοι που το θεώρησαν χαβαλέ. Η πλάκα είναι ότι το άκουσα και το σχολίασα με φίλους (μεταξύ των οποίων και βάζελοι) που βλέπαμε μαζί τον αγώνα. Και χθες το βράδυ μερίδα ηλιθίων ήταν, δεν τον έκραζε όλο το γήπεδο. Ειναι απιθανο εως αδυνατο να το ακουσες εσυ με τα ιδια σου τα αυτια απο την tv και να μη το ακουσαμε 3 ατομα που ημασταν στο γηπεδο. Επισης ειναι απιθανο να υπαρχουν 10δες βιντεο στο youtube με την κερκιδα να φωναζει εναντιον του Σχορτσιανιτη, να μην ακουγεται ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΥΓΚ ΟΥΤΕ ΚΑΙ στα βιντεο που ειναι τραβηγμενα ΜΕΣΑ απο την κερκιδα απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΥΡΑ, αλλα να το εχεις ακουσει εσυ με τα ιδια σου τα αυτια απο την μεταδοση της tv. Κανε ενα search στο youtube "ειναι χοντρος" ακου ολα τα βιντεακια και ποσταρε μας ενα σημειο απο ΟΛΑ τα ΒΙΝΤΕΟ να ακουγεται μισο ΟΥΓΚ. Επισης επειδη εχω κατεβασμενο και τον αγωνα οπως μεταδοθηκε απο την tv αν θες πες μου σε ποιο χρονικο σημειο στο περιπου ακουγονται τα ΟΥΓΚ, γιατι μαλλον οποιος εισερχεται στο ΟΑΚΑ παθαινει κωφωση με βαση τα λεγομενα σου, ενω οποιος το βλεπει απτη tv εχει καλυτερη ακουστικη. Enough. Prove it or nevver happened. Υλικο υπαρχει απειρο για να μας το αποδειξεις αν εχει συμβει. Αναμενουμε. ΥΓ. Ουτε ο ιδιος ο χοντρος δεν εκανε δηλωση περι ρατσιστικων συνθηματων στο ΟΑΚΑ. Ουτε και οι ανθρωποι του Ολυμπιακου αν δεν απατωμαι. Μονο τα ΜΜΕ το ειπαν αυτο και εσυ που το ακουσες με τα ιδια σου τα αυτια
Erwdios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι απιθανο εως αδυνατο να το ακουσες εσυ με τα ιδια σου τα αυτια απο την tv και να μη το ακουσαμε 3 ατομα που ημασταν στο γηπεδο. Επισης ειναι απιθανο να υπαρχουν 10δες βιντεο στο youtube με την κερκιδα να φωναζει εναντιον του Σχορτσιανιτη, να μην ακουγεται ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΥΓΚ ΟΥΤΕ ΚΑΙ στα βιντεο που ειναι τραβηγμενα μεσα απο την κερκιδα, αλλα να το εχεις ακουσει εσυ με τα ιδια σου τα αυτια. Επίσης και στον δημοσιογράφο εγώ το σφύριξα και στον Δανέζη εδώ εγώ πάλι του το είπα, επειδή το έβγαλα από το μυαλό μου. Κι ο Βετάκης επίσης: Οι κραυγές μαϊμούς που ακούστηκαν δυνατά από οπαδούς του Παναθηναϊκού εναντίον του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ήταν απαίσιες. Την αρχική οργή για όσους θεωρούν ότι ξεχωρίζουν διότι είναι λευκοί, τη διαδέχτηκε η λύπη. Διότι όσοι έκαναν σαν μαϊμούδες είναι χωρίς αμφιβολία άρρωστοι. ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης και στον δημοσιογράφο εγώ το σφύριξα και στον Δανέζη εδώ εγώ πάλι του το είπα, επειδή το έβγαλα από το μυαλό μου. Κι ο Βετάκης επίσης: ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ Και σου ξαναλεω εκτος απο σενα και τα ΜΜΕ κανεις αλλος δεν εχει μιλησει για ρατσιστικα συνθηματα, ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ, ουτε οι ανθρωποι της ομαδας. Πως να το κανουμε τωρα? Πρεπει να νιωσω κουφος επειδη το λεει ο Δανεζης, ο Βετακης και ο Ερωδιος? ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ λογο που αν ακουσταν ρατσιστικα συνθηματα, δε θα διαμαρτυροταν ο χοντρος, ο κλαψας και οι Αγγελοπουλοι. Μονο εναν θελω. Και επισης σε προκαλω εκ νεου να μου πεις σε ποιο σημειο του αγωνα οπως μεταδοθηκε απο την tv ακουγονται τα ουγκ, αλλα μαλλον θα περιμενω για πολυ. Σου προσφερω ακομα και την επιλογη του youtube που τα βιντεο ειναι pure εξεδρα, θα φαινονταν φατσα καρτα δηλαδη τα ΟΥΓΚ. Τοσο υλικο εχεις να μας αποδειξεις τα δικια σου κι εσυ μας δινεις λινκς δημοσιογραφων που ενδεχομενως δεν ηταν εντος γηπεδου?
Erwdios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Και σου ξαναλεω εκτος απο σενα και τα ΜΜΕ κανεις αλλος δεν εχει μιλησει για ρατσιστικα συνθηματα, ουτε ο ιδιος ο χοντρος, ουτε οι ανθρωποι της ομαδας. Πως να το κανουμε τωρα? Πρεπει να νιωσω κουφος επειδη το λεει ο Δανεζης, ο Βετακης και ο Ερωδιος? Εκτός από εμένα, τους υπόλοιπους οπαδούς του Ολυμπιακού, τα ΜΜΕ και κάποιους οπαδούς του ΠΑΟ, όχι, δεν το λέει κανένας άλλος. Θα πιστέψουμε κάποιον Midi_Miliz, επειδή ντε και καλά δεν το άκουσε? Λες και σε ένα γήπεδο με 17.000 κόσμο τα ακούς όλα. Και είμαστε όλοι ψεύτες, εκτός από εσένα κι άλλους 2-3. Είστε, ώρες-ώρες...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εκτός από εμένα, τους υπόλοιπους οπαδούς του Ολυμπιακού, τα ΜΜΕ και κάποιους οπαδούς του ΠΑΟ, όχι, δεν το λέει κανένας άλλος. Θα πιστέψουμε κάποιον Midi_Miliz, επειδή ντε και καλά δεν το άκουσε? Λες και σε ένα γήπεδο με 17.000 κόσμο τα ακούς όλα. Και είμαστε όλοι ψεύτες, εκτός από εσένα κι άλλους 2-3. Είστε, ώρες-ώρες... Πρεπει να κανεις πλακα, δεν εξηγειται αλλιως. Και το πιο χιουμοριστικο ειναι οτι συνεχιζεις να επιμενεις με μπλα μπλα οταν σου δινω 100δες πηγες να μας αποδειξεις το δικιο σου, αλλα συνεχιζεις να επικαλεισαι την tv και τα site. H τον εαυτο σου ταλαιπωρεις η δεν μπορεις να αποδειξεις κατι γιατι δεν εγινε, οποτε δωστου μπλαμπλα μπλαμπλα και "οχι εγω εχω δικιο σου λεω, το ακουσα με τα αυτια μου, εσεις ειστε οι κουφοι". Κανε μας ρομπα μωρε--> θα μας πεις κατι απο οσα σε ρωταω στο παραπανω ποστ ή τσαμπα συνεχιζουμε τη συζητηση? Για να σε βοηθησω κιολας: http://www.youtube.com/results?search_query=einai+xontros&search_type=&aq=f Αντε ενα ΟΥΓΚ περιμενω απο αυτα τα 10δες βιντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.