Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αμέ, βέβαια, αλλά είναι ατελείωτοι πανάθεμά τους.

(Μετά από την παράγκα που έχει στήσει ο ΠΑΟ αλλά παρακάμπτουν οι υπερπαίχτες του οσφτ, τώρα θα προσπαθήσεις να μας πείσεις ότι οι γαύροι είναι υγιείς φίλαθλοι και παναγίες)

Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τπτ. Άλλος έχει βαλθεί να μας πείσει εις μάτην.

Εγώ προσωπικά και καμιά δεκαριά φίλοι μου, είμαστε Παναγίες και υγιείς φίλαθλοι.

Πηγαίνουμε γήπεδο, βλέπουμε αγώνα και μετά σπίτια μας ή για καφέ.

Το τσουβάλιασμα που κάνεις ωφελεί κάπου ή το κάνεις χάριν εντυπώσεως?

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(...τώρα θα προσπαθήσεις να μας πείσεις ότι οι γαύροι είναι υγιείς φίλαθλοι και παναγίες)

Εσύ τι καταλαβαίνεις από το παραπάνω? Εγώ δεν είμαι γαύρος?

Δημοσ.
Είσαι ?

Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι και βάζελος και να μην το ξέρω.

Αν ήμουν βέβαια βάζελος, θα έλεγα για παράγκες, κοράκια, αδικίες, θα έβαζα βιντεάκια στο youtube και γενικά θα το έπαιζα αδικημένος. Είδες να κάνω κάτι τέτοιο? Όχι.

Οπότε, μάλλον γάβρος είμαι.

Δημοσ.

Κοίτα, υπάρχουν Παναθηναϊκοί και βάζελοι, Ολυμπιακοί και γαύροι, ΑΕΚτζίδες και χανούμια και πάει λέγοντας. Αφού εσύ δηλώνεις γαύρος, οκ.

Δημοσ.
Σε μένα αναφέρεσαι έτσι?

Εμ, γι'αυτό λέω πως οι Παναθηναϊκοί διαφέρουμε. ;)

Όχι μόνο διαφέρετε, διαχωρίζεστε κιόλας, σε Παναθηναϊκούς και σε βάζελους.

Τα ίδια λένε και οι γκόμενες βασικά.

Εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες και τα σχετικά, αλλά το πιστεύουν μόνο αυτές για τον εαυτό τους. :lol:

Δημοσ.

Όπως το βλέπει ο καθένας. Αφού είναι τιμή σου και καμάρι σου να αυτοαποκαλείσαι γαύρος με γειά σου και με χαρά σου.

Παρομοίως, θα γουστάρεις και το Γραικός αντί για το Έλληνας και το μ@λάκας(ως κοινή προσφώνηση) αντί για το όνομά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...