Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αμέ, βέβαια, αλλά είναι ατελείωτοι πανάθεμά τους. (Μετά από την παράγκα που έχει στήσει ο ΠΑΟ αλλά παρακάμπτουν οι υπερπαίχτες του οσφτ, τώρα θα προσπαθήσεις να μας πείσεις ότι οι γαύροι είναι υγιείς φίλαθλοι και παναγίες) Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τπτ. Άλλος έχει βαλθεί να μας πείσει εις μάτην. Εγώ προσωπικά και καμιά δεκαριά φίλοι μου, είμαστε Παναγίες και υγιείς φίλαθλοι. Πηγαίνουμε γήπεδο, βλέπουμε αγώνα και μετά σπίτια μας ή για καφέ. Το τσουβάλιασμα που κάνεις ωφελεί κάπου ή το κάνεις χάριν εντυπώσεως?
johnnyestia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν τσουβάλιασα τίποτα. Εσύ το κατάλαβες έτσι.
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 (...τώρα θα προσπαθήσεις να μας πείσεις ότι οι γαύροι είναι υγιείς φίλαθλοι και παναγίες) Εσύ τι καταλαβαίνεις από το παραπάνω? Εγώ δεν είμαι γαύρος?
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Είσαι ? Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι και βάζελος και να μην το ξέρω. Αν ήμουν βέβαια βάζελος, θα έλεγα για παράγκες, κοράκια, αδικίες, θα έβαζα βιντεάκια στο youtube και γενικά θα το έπαιζα αδικημένος. Είδες να κάνω κάτι τέτοιο? Όχι. Οπότε, μάλλον γάβρος είμαι.
johnnyestia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κοίτα, υπάρχουν Παναθηναϊκοί και βάζελοι, Ολυμπιακοί και γαύροι, ΑΕΚτζίδες και χανούμια και πάει λέγοντας. Αφού εσύ δηλώνεις γαύρος, οκ.
johnnyestia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό ήταν epic!:lol:Να σαι καλά! Σε μένα αναφέρεσαι έτσι? Εμ, γι'αυτό λέω πως οι Παναθηναϊκοί διαφέρουμε.
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Σε μένα αναφέρεσαι έτσι? Εμ, γι'αυτό λέω πως οι Παναθηναϊκοί διαφέρουμε. Όχι μόνο διαφέρετε, διαχωρίζεστε κιόλας, σε Παναθηναϊκούς και σε βάζελους. Τα ίδια λένε και οι γκόμενες βασικά. Εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες και τα σχετικά, αλλά το πιστεύουν μόνο αυτές για τον εαυτό τους.
johnnyestia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως το βλέπει ο καθένας. Αφού είναι τιμή σου και καμάρι σου να αυτοαποκαλείσαι γαύρος με γειά σου και με χαρά σου. Παρομοίως, θα γουστάρεις και το Γραικός αντί για το Έλληνας και το μ@λάκας(ως κοινή προσφώνηση) αντί για το όνομά σου.
elven Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Το Γραικός είναι αρχαιότερο του Έλληνας και δεν είναι υποτιμητικό
johnnyestia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Και ο Αυνάν αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη. So what?
elven Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Sο το πρώτο σκέλος ήταν άκυρο αλλά τες πα Ο Αυνάν φαντάζομαι δεν άφησε απογόνους ε;
johnnyestia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικα το γραικός χρησιμοποιόταν για καιρό σαν υποτιμητική έκφραση για ανθρώπους πονηρούς κτλ.
nikos21aek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε φίλε οι εκφράσεις αυτές είναι πλέον καθιερωμένες γνωστές και ως αργκό. Συνέχισε πάντως γέλιο έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.