Dakonblackblade Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Geovard όσο και να παραπονιέσαι από εσένα δεν θα αλλάξει τίποτα. Τέλος οι μεταγραφές και τον Δεκέμβρη κάνουμε λογαριασμό. Ο αποκλεισμός στο Τσαμπιονς Λιγκ είναι μείον αλλά κα΄ποτε θα πρέπει να καταλάβετε όλοι αυτοί που βγάζετε τα τομαχοκ ότι θα χάσουμε και από τις καλύτερες ομάδες από εμάς. Σε αντίθετη περίπτωση θα είμασταν και εμείς στην δικιά σας πλευρά. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να διαβάζετε ότι εφημερίδα κυκλοφορεί. Τσακώθηκε ο Τεν Κάτε με τον Σπυρόπουλο. Ε ΚΑΙ? Ξέρεις τι μπινελίκι ρίχνει ο Ομπράντοβιτς? Και σε ποιους? Ετσι δημιουργουνται τα κλιματα. Θες την προσωπική μου γνώμη? Ο Αντωνιου δεν κάνει. Και επίσης έχουμε άπειρη διοικηση. Δεν αναπολώ όμως τον Τζίγγερ. Αν είναι δυνατόν. Όσο άπειρη είναι αυτή η διοίκηση προσπαθεί να αλλάξει τον ΠΑΟ. Και σε παρασκηνιακό επίπεδο. Ελπίζω όλα αυτά να φανούν και το κυριότερο να τα δείτε εσείς. Ο Σισέ τον έχετε βγάλει πουθενά μερικοί. Εντάξει. Έτσι απαξιώνεται τους παίχτες της ομάδας μας. Μάλλον ο Μπελούτσι ήταν καλύτερη περίπτωση πχ. ή ο Μπορέλι και ο Χενρικσεν ξεκίνησαν φουριόζοι. Όσο για τον Σίλβα αναρωτιέμαι αν πολλοί από εσας παίρνετε τον Πρωταθλητή. Εντω μεταξύ , ως τώρα εκτός από την ήττα με Ατλετικό είμαστε μια χαρά .Δεν το καταλαβαίνετε ότι είναι αρρώστια τόση γκρίνια?
john1987 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 @The_Edge έχεις δίκιο.Θα αρχίσουμε τώρα να νοσταλγούμε άλλες εποχές που τουλάχιστον η κατάσταση ήταν σταθερά ..κακή!Ενώ τώρα μας έχουν γεμίσει με ελπίδες αλλά οι πράξεις τους δείχνουν ότι πρέπει να κρατάμε πισινή! Ακριβως αυτο.Μας δωσανε ελπιδα και δεν εχει αλλαξει τιποτα μεχρι στιγμης. Εγω παντως που ελεγα οτι ολη η αμυνα θελει ξηλωμα ειμαι γκρινιαρης? Παντως ας τσεκαρουμε λιγακι Μπιασμιρ και Μαρινο.Ποσο χειροτεροι να ειναι απο Βυντρα-Μουν? Επισης,χαιρομαι που εφαγε παγκο ο Σπυροπουλος,μια μετριοτητα μονιμως ηταν.Εξαλλου ο Δαρλας δε μου φαινεται και τοσο κατωτερος. ps:Απο τον Σισε περιμενουμε να δουμε πολλα.Ως τωρα εχει δειξει λιγο ενστικτο στο γκολ με τον Εργοτελη,κατα τα αλλα τιποτα. ps2:Ναι απο τον αρχηγο της Σελεσαο που παιρνει διπλα απο τον...Καρα περιμενουμε πολλα περισσοτερα.
geovard Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ ρε παιδιά λέω το ένα αλλά λέω και το άλλο.Σας είπα ότι έχουμε πέντε παίχτες που δεν τους έχουν άλλοι και που πραγματικά τους ζηλεύουν.Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω και το χάλι της άμυνας.Ποιός διαφωνεί σ' αυτό? Μού θυμίζετε τη στρουθοκάμηλο που σκάβει ένα λάκο και βάζει το κεφάλι της μέσα. Γιά τον Ζιλμπέρτο που λέει κάποιος, θα πω μόνο ότι μέχρι πρόσφατα τον υποστήριζα αγρίως και πιστεύω στο ταλέντο του.Αλλά φαίνεται ότι έχει χάσει το πάθος του γιά τη μπάλλα και παίζει απλά σαν μισθοφόρος.Πιστεύω στην αξία του και δεν μπορεί να τον απαξιώσει κανείς και σαν όνομα είναι το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.Και μόνο που παίζει και μάλιστα είναι ένας εκ των αρχηγών της Βραζιλίας τα λέει όλα.Αλλά πολύ κουρασμένο τον βλέπω.Χρησιμοποιεί τον Παναθηναϊκό γιά να έχει συνεχή παρουσία στην Εθνική του ομάδα.Αυτό όμως δεν μπορέι να ικανοποιεί τον φίλαθλο του Παναθηναϊκού.Εμείς θέλουμε να παλεύει γιά το σύνολο και όχι γιά τον εαυτό του.Μόνο γι' αυτό το λόγο δεν τον ανέφερα στους καλύτερούς μας. Ό Σισέ με ανησυχεί λίγο.Υπερεκτιμημένος.
johnnyestia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 geovard, είμαι πολύ περίεργος να ακούσω από σένα μία σύγκριση ανάμεσα στον φετινό ΠΑΟ και τους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα.
geovard Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 geovard, είμαι πολύ περίεργος να ακούσω από σένα μία σύγκριση ανάμεσα στον φετινό ΠΑΟ και τους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ καλύτεροι.Αλλά αν οι φιλοδοξίες σου σταματούν με το που κέρδισες τον Εργοτέλη τότε σημαίνει ότι ο πήχυς έχει κατέβει επικίνδυνα.Δεν προβληματίζει το γεγονώς ότι με αυτό το σκορποχώρι στην άμυνα είναι πολύ πιθανό να πάρουμε τον τίτλο?Έπιασε πάτο δηλαδή το επίπεδο του πρωταθλήματος. Εγώ θυμάμαι την Πανάθα γιά χρόνια να παλεύει στα σαλόνια και να κερδίζει τον σεβασμό.Τώρα οι νέοι οπαδοί δεν ξέρω πως σκέφτονται και αν όνειρό τους είναι να κερδίσουν το πρωτάθλημα και εκεί σταματούν τα όνειρα.Εγώ σου λέω ότι φέτος, ακόμη και με αυτή την αλλοπρόσαλλη κατάστασ που υπάρχει στην άμυνα, το πρωτάθλημα κλίνει περισσότερο προς τον Παναθηναϊκό.Υπάρχει φέτος αυτή η αύρα.Η γενική απααίτηση ότι φτάνει πιά.Άμα δεν μπορείς να κατακτήσεις το χαζό Ελληνικό πρωτάθλημα τότε δεν μπορείς να λέγεσαι Παναθηναϊκός. Αλλά πέρα από κεί τι βλέπεις εσύ?Σε ικανοποιεί το ποδόσφαιρο που παίζουμε?Και ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα χωρίς να παίζει μπάλλα αλλά τα ξεβρακώματα είναι κοντά.Όπου νάναι αρχίζει το στριπτήζ.Και εμένα όπως θα έχεις καταλάβει με ενδιαφέρει να φαίνομαι εκεί που παίζεται το ποδόσφαιρο.Στα μεγάλα σαλόνια.Γιατί έτσι μας έμαθε αυτή η ομάδα και δεν μπορεούμε να συνηθίσουμε στην ιδέα της επιστροφής στο χωριό.Όπως μπορεί να κατάλαβες αυτό που με θύμωσε και με απογοήτευσε ήταν όχι τόσο ο αποκλεισμός αλλά ο τρόπος που έγινε.Δεν νομίζω να έχει προκριθεί τόσο εύκολα άλλη ομάδα όσο η Ατλέτικο.Αλλά θα τη δείτε κι αυτή στους ομίλους.Θα το πληρώσει αυτό που..έκανε γιατί πέρασε χωρίς τη μεγάλη μπάλλα.
Erwdios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Είμαστε πολύ καλύτεροι. Αυτό από πού στον κόρακα προκύπτει? Έχετε παίξει 6 αγώνες, έχετε φάει μία τριάρα από Σπάρτα και μία από Ατλέτικο, κερδίσατε εκτός τον Τέλη και εντός, δύσκολα, την Ξάνθη. Πώς στα κομμάτια είστε καλύτεροι από Σεπτέμβρη μήνα? Μου φαίνεται ότι αυτή η αλαζονεία θα σας φάει και η πίστη ότι ο Ολυμπιακός θα ξεβρακωθεί. Καλώς ή κακώς, ο Ολυμπιακός έχει παίχτες για να ξεβρακώνει κάθε ελληνική ομάδα ανά πάσα στιγμή και ώρα και το έχει αποδείξει άπειρες φορές. PS 1 Η Ατλέτικο έπαιξε όσο χρειάστηκε για να προκριθεί. Αν έπαιζε σοβαρά, στην Ισπανία ήσασταν για 4 και πάνω. PS 2 Έτσι και καταφέρει ο Κόκκαλης και πάρει το πρωτάθλημα και χωρίς αριστερό χαφ, παρατήστε το το άθλημα, πάτε για τάβλι. Δεν θα έχει ούτε καν πλάκα πλέον.
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά το καλύτερο back της Ελλάδας μπορεί να μείνει. PS 2 Έτσι και καταφέρει ο Κόκκαλης και πάρει το πρωτάθλημα και χωρίς αριστερό χαφ, παρατήστε το το άθλημα, πάτε για τάβλι. Δεν θα έχει ούτε καν πλάκα πλέον. Σιγά τα ωά. Καλύτερα να μην έχεις αριστερό χαφ παρά να μην έχεις back όπως εμείς.
geovard Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό από πού στον κόρακα προκύπτει? Έχετε παίξει 6 αγώνες, έχετε φάει μία τριάρα από Σπάρτα και μία από Ατλέτικο, κερδίσατε εκτός τον Τέλη και εντός, δύσκολα, την Ξάνθη. Είπα κι εγώ δεν θα τσιμπήσει κανένας θερμόαιμος Ολυμπιακός?Μάγος είμαι?
Erwdios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Σιγά τα ωά. Καλύτερα να μην έχεις αριστερό χαφ παρά να μην έχεις back όπως εμείς. Δεξί μπάκ εννοείς? Δεν πήρατε τον Μαρίνο?
Members gsarig Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ο ίδιος κάπου διάβασα ότι δηλώνει χαφ ενώ στο σάιτ του ατρομήτου τον είχαν στους επιθετικούς... μικρός είναι όμως, θα τη μάθει τη θέση (κι ο βύντρα ως στόπερ ήρθε αλλά καθιερώθηκε στο δεξί μπακ)
elven Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι μπακ; Γιατί είναι μπακ ο Βύντρα; Αν κατέβει με Βύντρα,Δάρλα,Μαρίνο και Σαριέγκι θα προσκυνήσω Τεν Κάτε,τέλος
pagratios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλώς ή κακώς, ο Ολυμπιακός έχει παίχτες για να ξεβρακώνει κάθε ελληνική ομάδα ανά πάσα στιγμή και ώρα και το έχει αποδείξει άπειρες φορές. Φίλε το έσκισες το θέμα. Σε λίγο θα μας πεις ότι έχεις την Ρεαλ της Ελλάδας, άκου ότι όποτε θέλει ξεσκίζει κάθε ελληνική ομάδα. Νίκα καμιά Σερίφ με την ψυχή στο στόμα (ας μην έβαζε το γκολ στο οποίο έκατσε τυχερός ο Ντουνου και θα σου έλεγα αν θα κληρωνόσουν στο CL). Δεν λέω ότι θα σας νικήσουμε αλλά μην το γονατίζεις το θέμα!
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε το έσκισες το θέμα. Σε λίγο θα μας πεις ότι έχεις την Ρεαλ της Ελλάδας, άκου ότι όποτε θέλει ξεσκίζει κάθε ελληνική ομάδα. Νίκα καμιά Σερίφ με την ψυχή στο στόμα (ας μην έβαζε το γκολ στο οποίο έκατσε τυχερός ο Ντουνου και θα σου έλεγα αν θα κληρωνόσουν στο CL). Δεν λέω ότι θα σας νικήσουμε αλλά μην το γονατίζεις το θέμα! Φίλε, δες τα αποτελέσματα με όλες τις ελληνικές ομάδες τα τελευταία 10 χρόνια και μετά έλα να μου πείς, αν είμαι η Ρεάλ. Τεσσάρες, πεντάρες, εξάρες, σκόρ για όλα τα γούστα με κάθε τρόπο σκοραρίσματος και κάποιες φορές (επί Τζιοβάνι κυρίως) μεγάλη μπάλα. Τώρα, να μιλάει Παναθηναϊκός για κωλοφαρδία, ε κάπου το ξεφτιλίζεις, δεν νομίζεις?
Panahs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 «Ματιάστηκε»! Ο Δάρλας αποχώρησε από την προπόνηση λόγω τραβήγματος στον δεξιό προσαγωγό. Ο Αγρινιώτης μπακ... ματιάστηκε προφανώς από τις καλές του εμφανίσεις και για το επόμενο πενταήμερο θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμος για την φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή. http://www.gazzetta.gr/content/view/45276/2/ Εμ, νομίζω ότι είναι προφανές... δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! Όλες οι εξετάσεις αυτό έδειξαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.