nikos21aek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Χρεώνω 100% στον προπονητή τον αποκλεισμο απο την συνέχει του c.L.Και έπεται συνέχεια ! :lol: Αν παίζατε με την ρεάλ πόσο θα έφταιγε; 95%;
geovard Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 :lol:Αν παίζατε με την ρεάλ πόσο θα έφταιγε; 95%; Αυτό μόνο έχεις να σχολιάσεις απ' όλα αυτά που είπα?
Snolly Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Λέω να σταματήσω να διαβάζω το thread γιατί έχει πάρα πολύ γκρίνια. Ρε σεις είναι 1η Σεπτέμβρη και τόση γκρίνια; Δηλαδή σκέφτομαι πως σχεδόν παρακαλάτε για αποτυχίες για να βγείτε μετά να πείτε σας τα έλεγα εγώ. Και συμφωνώ 100% με την παράθεση κάποιου φιλάθλου που έγινε λίγα ποστς πιο πάνω. Σταματήστε και ελάτε να πούμε τίποτε αγωνιστικό.
nikos21aek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό μόνο έχεις να σχολιάσεις απ' όλα αυτά που είπα? Θα έπιανε μια σελίδα αν το quotara όλο και quotara το ζουμί.. Πραγματικά όμως..Με την Ατλέτικο παίζατε.Έλεος να φταίει 100% ο Τεντέν για τον αποκλεισμό λες και υπήρχε περίπτωση να περάσετε. Δεν παίξατε καλά αλλά και καλύτερα να παίζατε θα πατούσε και λίγο πιο πολύ το γκάζι η Ατλέτικο και πάλι θα περνούσε.Φάνηκε και στο ΟΑΚΑ που όποτε ήθελε έβαζε γκόλ.Για την ακρίβεια στο ΟΑΚΑ κιόλας ήταν καλή η εμφάνιση της ομάδας σας.
johnyboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Λέω να σταματήσω να διαβάζω το thread γιατί έχει πάρα πολύ γκρίνια. Ρε σεις είναι 1η Σεπτέμβρη και τόση γκρίνια; Δηλαδή σκέφτομαι πως σχεδόν παρακαλάτε για αποτυχίες για να βγείτε μετά να πείτε σας τα έλεγα εγώ. Και συμφωνώ 100% με την παράθεση κάποιου φιλάθλου που έγινε λίγα ποστς πιο πάνω. Σταματήστε και ελάτε να πούμε τίποτε αγωνιστικό. κηδεία γίναμε.αλλά ούτε εκεί τόσο κλάμα.
geovard Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πραγματικά λυπάμαι.Μπαίνετε μέσα ορισμένοι γιά να γράψετε μιά μόνο πρόταση που τις περισσότερες φορές έχει απλά τη λέξη γκρίνια.Γιά ποδόσφαιρο δεν μιλάει κανένας.Άμα είναι έτσι ο διάλογος τότε άστα να πάνε. Φίλε Νικο διαπιστώνεις πράγματα που είναι ήδη γνωστά.Αλλά αν είχες καλή διάθεση θα έπρεπε να πείς ότι δεν έχουμε δεί χειρότερο Παναθηναϊκό στην Ευρώπη απ' όσο στούς δύο αγώνες με την Ατλέτικο.Δεν παίζαμε δα και με καμιά Μπαρτσελόνα την οποία και έχουμε νικήσει στη Λεωφόρο. Και γι αυτό κάποιος πρέπει να φταίει. Όχι πάντως εγώ με τη διαμαρτυρία μου(έτσι το λένε και όχι γκρίνια. Γκρινιάρης θα ήμουν αν η ομάδα πήγαινε καλά αλλά εγω τρωγόμουν χωρίς λόγο.Έτσι γιά να μιλάμε τα σωστά Ελληνικά. Γιά την ...εξολόθρευση μέσα σε μιά βδομάδα της καλύτερης άμυνας κατά τον Τεν Κάτε δεν μιλάει κανένας ε?Το κάναμε γαργάρα? Κατά τα άλλα γκρίνια βλέπετε!! Εσυ φαίνεται τα βλέπεις όλα μελι-γάλα με την ομάδα σου και είσαι ευτυχισμένος!Δεν έχεις κανένα παράπονο να μας πείς με την ΑΕΚ?
nikos21aek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ έχω δεί και χειρότερο Παναθηναικό στην ευρώπη πρώτον και δεύτερον στο πρώτο παιχνίδι παίξατε μια χαρα και στο δεύτερο μπήκε το γκόλ στο 4' και τελείωσε το παιχνίδι νωρίς..Τι συζητάς; Τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται μόνο. Πώς δεν έχω παράπονο για την ΑΕΚ;Πλάκα μας κάνεις με τους άσχετους που έχω μπλέξει τόσο καιρό; Αλλά το τι αρέσει στον καθένα και τι θέλει να δεί και ποιές κινήσεις του προπονητής το θέμα είναι τελείως υποκειμενικό..Δεν υπάρχει λόγος να κάθομαι να το αναλύω και να επιμένω κιόλας και να ρίχνω αποκλειστικές ευθύνες σε άτομα.Αν δηλαδή η ομάδα μου δεν παίξει καλά με τον Θρασύβουλο ο Θανόπουλος θα φταίει επειδή με αυτόν τα έχω;Αν αποκλειστεί από την Έβερτον πάλι ο Θανόπουλος θα φταίει επειδή έχουμε αγανακτίσει μαζί του; Στo αγωνιστικό κομμάτι αν κάτι δεν πάει καλά φταίνε όλοι συνήθως και όχι μόνο ένας πρόεδρος ή ένας παίχτης ή ένας προπονητής.Και στους όλους είναι και οι δημοσιογράφοι και οι φίλαθλοι που μπορεί να φορτώνουν ψυχολογικά τους παίχτες,να δημιουργούν κλίμα κτλ.. Y.Γ. Σε αρκετά από αυτά που λες συμφωνώ αλλά όχι και ότι φταίει ο ΤενΚάτε που αποκλειστήκατε από Ατλέτικο..
Soulseeker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Geovard προσωπικά σου απαντώ σε πολλά και με επιχειρήματα και μεγάλα ποστ όπως και εσύ. Δεν βλέπω να σχολιάζεις και τπτ. Αν διαφωνείς, ότι και να σου λέμε/ω λοιπόν δεν έχει νόημα την άποψη σου δεν την αλλαζεις.Δεκτον. Αν συμφωνείς πες το να το ξέρουμε. Σταματά να λες ανακρίβειες όμως. Σου φαίνεται λάθος να βγάζεις έξω αμυντικούς όταν για όλους υπάρχει λόγος? Δημιουργείς την εντύπωση (ακόμα και να μην είναι έτσι) ότι ότι και αν κανει ο Τεν Κατε θα τον κριτικάρεις, λάθος σωστό. Έλεος δηλ. Ο Μουν ότι και αν έχει ακουστεί γι αυτόν έπαιζε χαλιά προκειμένου να τον βάζει καλύτερα να πάει αλλού να παίξει και να συνέρθει από το ατύχημα (αν αυτό είναι το πρόβλημα του). Ο Σπυρόπουλος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο. Το για πόσο είναι άλλο θέμα. Τέλος ο Βυντρα den ήταν τόσο καλός στους τελευταίους αγώνες και την θέση του την πηρέ Μπιαρσμιρ που όλοι θέλαμε να δούμε να παίζει. Ο οποίος έπαιξε και τα πήγε καλά. Τι πάει να πει δηλ ότι επειδή είπε ότι ο Βυντρα ή ο κάθε Βυντρα είναι αμυντικαρα δεν θα βγει ποτέ αν den παίζει καλά? Αυτό που θα γίνει λοιπόν (κατά την άποψη μου πάντα) είναι να παίζουμε με βασικό Μαρίνο (καλύτερα) σε λίγο ξανά με Σπυρόπουλο και άμυνα (λογικά) Μπιαρσμιρ με Σαριεγκι ή Βυντρα Και ναι γκρίνια είναι γιατί χάνουμε κερδίζουμε τα ιδία λες. Περιμένεις να αλλάξει η ομάδα στυλ ποδόσφαιρου σε μια χρονιά που ήταν και δοκιμαστική (περσινή) όταν μια ζωή παίζαμε βαρετά. Οι βάσεις έχουν μπει και όσο και να μην σου αρέσουν οι κούπες ,αν δεν παίζεις καλά όπως είπες, χρειάζονται προκειμένου να νιώσεις πιο άνετα με στο παιχνίδι
johnyboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 όχι ρε μάγκα γιατί και εσύ δεν μιλάς για ποδόσφαιρο.λές ένα σορό και κατηγορείς την ομάδα.εγώ δεν γουστάρω να το κάνω αυτό.η ομάδα έχει κάνει 2 νίκες απέναντι σε παραρτήματα και παίζει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.Δεν μπαίνω στο τρυπάκι να κράζω για το οτιδήποτε. για μια χρονιά μετά από ένα σορό άκυρες κάναμε μεταγραφές με ουσία και πάλι μιζεριάζουμε.τα 2 πρώτα ματς στα έδωσαν οι μεταγραφές και εμείς πάλι κράζουμε. είχαμε μουν και τον βρίζαμε και μόλις τον δώσαμε βρίζουμε την διοίκηση γιατί τον έδωσε. είχαμε το παλτό μελίσση και πάλι κράζουμε γιατί τον δώσαμε. δηλαδή ήμαρτον. Ευχαριστημένος δεν μπορώ να είμαι γιατί απλά είμαστε στην 2η αγωνιστική. Αν δεν γουστάρετε μην ξαναδείτε.είναι απλά τα πράγματα.εγώ και 2-3 ακόμα που μπαίνουμε εδώ για να πούμε 2-3 πράγματα δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε κατεβατά από μίρλα και μιζέρια και αντιπαναθηναικούς. έχετε καταντήσει κουραστικοί και γραφικοί.
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το θέμα είναι ότι στην διοίκηση τα έχουν χαμένα. Παραπαίουν! Να δω τώρα που θα παίζει ο Τζιόλης δίπλα στον Σίλβα...
elven Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Και συμφωνώ 100% με την παράθεση κάποιου φιλάθλου που έγινε λίγα ποστς πιο πάνω. Δηλαδή σόρρυ κιολας,θέλει πτυχίο στην προπονητική ή να είσαι γνώστης για να καταλάβεις ότι σε κρίσιμο ματς δεν βάζεις παίχτη που έπαιξε μόνο έναν αγώνα στην προετοιμασία και ήταν για διώξιμο απο τότε; Και μετά κάνει το ίδιο στη ρεβάνς και βάζει παίχτη που είναι για σουτ και έχει να παίξει μπάλα απο τότε που ο Χίτλερ ήταν ακόμα ζωγράφος. Και όταν κράζεις τον προπονητή για αυτά είσαι γκρινιάρης και μίζερος; ΥΓ:'Εφυγε δανεικός και ο παιχταράς Μουν,έτσι δεν έλεγε ο Κάτε κι ο Πατέρας;Και μετά απο 1 βδομάδα τον δίνουν δανεικό,μάιστα
geovard Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Geovard προσωπικά σου απαντώ σε πολλά και με επιχειρήματα και μεγάλα ποστ όπως και εσύ. Δεν βλέπω να σχολιάζεις και τπτ. Αν διαφωνείς, ότι και να σου λέμε/ω λοιπόν δεν έχει νόημα την άποψη σου δεν την αλλαζεις.Δεκτον. Αν συμφωνείς πες το να το ξέρουμε. Σταματά να λες ανακρίβειες όμως. Σου φαίνεται λάθος να βγάζεις έξω αμυντικούς όταν για όλους υπάρχει λόγος? Δημιουργείς την εντύπωση (ακόμα και να μην είναι έτσι) ότι ότι και αν κανει ο Τεν Κατε θα τον κριτικάρεις, λάθος σωστό. Έλεος δηλ. Ο Μουν ότι και αν έχει ακουστεί γι αυτόν έπαιζε χαλιά προκειμένου να τον βάζει καλύτερα να πάει αλλού να παίξει και να συνέρθει από το ατύχημα (αν αυτό είναι το πρόβλημα του). Ο Σπυρόπουλος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο. Το για πόσο είναι άλλο θέμα. Τέλος ο Βυντρα den ήταν τόσο καλός στους τελευταίους αγώνες και την θέση του την πηρέ Μπιαρσμιρ που όλοι θέλαμε να δούμε να παίζει. Ο οποίος έπαιξε και τα πήγε καλά. Τι πάει να πει δηλ ότι επειδή είπε ότι ο Βυντρα ή ο κάθε Βυντρα είναι αμυντικαρα δεν θα βγει ποτέ αν den παίζει καλά? Αυτό που θα γίνει λοιπόν (κατά την άποψη μου πάντα) είναι να παίζουμε με βασικό Μαρίνο (καλύτερα) σε λίγο ξανά με Σπυρόπουλο και άμυνα (λογικά) Μπιαρσμιρ με Σαριεγκι ή Βυντρα Και ναι γκρίνια είναι γιατί χάνουμε κερδίζουμε τα ιδία λες. Περιμένεις να αλλάξει η ομάδα στυλ ποδόσφαιρου σε μια χρονιά που ήταν και δοκιμαστική (περσινή) όταν μια ζωή παίζαμε βαρετά. Οι βάσεις έχουν μπει και όσο και να μην σου αρέσουν οι κούπες ,αν δεν παίζεις καλά όπως είπες, χρειάζονται προκειμένου να νιώσεις πιο άνετα με στο παιχνίδι Δεν βλέπω καμία ανακρίβεια στα λεγόμενά μου.Ανάφερε συγκεκριμένα. Εντελώς τυχαία υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα ο Σπυρόπουλος? Αντέδρασε στην προπόνηση την επομένη του αποκλεισμού γιατί τα άκουσε χοντρα από τον Τεν Κάτε.Αυτά είναι γνωστά.Άρα?... Μόνο στους τελευταίους αγώνες ήταν κακός ο Βύντρα?Εσύ δεν το ξέρεις ότι είναι άσχετος? Εσχάτως μπερδεύει και τα τέρματα.Το βρίσκει πιό εύκολο να καρφώσει τον Γκαλίνοβιτς. Με λίγα λόγια ο προπονητής βλέπει ότι έχει κάνει λάθος εκτίμηση γιά τους αμυντικούς του και είναι πολύ εκνευρισμένος.Απλά τα πράγματα. Όταν θα με δείτε νσ πανηγυρίζω τότε θα καταλάβετε ότι η ομάδα άλλαξε.Αλλά είναι πολύ μακριά αυτή η μέρα κατά πως φαίνεται.Ως τότε κάτσετε να σκεφτείτε αν όλα αυτά που συμβαίνουν στο σχεδιασμό και την προχειρότητα της τελευταίας στιγμής να δείτε πως η ομάδα λειτουργεί σπασμωδικά.Εσείς ξέρατε ότι ο Μουν θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ? Είναι λογικά πράγματα αυτά όταν μέχρι χθες λέγανε ότι είμαστε πλήρεις με τον Μουν δεξί μπακ?Άσε που ο Μουν καλύτερα που έφυγε αλλά όχι κι έτσι?Τώρα κατάλαβε ο Ολλανδός ότι δεν του κάνει? Εγώ θεωρώ ότι δικαιώθηκα με το που πέταξε σχεδόν όλη την άμυνα ενώ εσείς γι αυτό κουβέντα!! Ο Παναθηναϊκός έχει γιά μένα μόνο πέντε παίχτες τους οποίους θα ήθελαν πολλές ομάδες. Λέτο, Κατσουρ, Σάλπι, Καραγκούνης, Νίνης.Από τους υπόλοιπους δεν ελπίζω και πολλά.Μιά επιφύλαξη έχω γιά τον Σισέ και Μπιερσμίρ γιατί δεν μπορώ να προβλέψω πως θα τα πάνε.
The_Edge Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το θέμα είναι ότι στην διοίκηση τα έχουν χαμένα. Παραπαίουν! Φοβάμαι ότι θα συμφωνήσω. Και ήμουν φανατικά αντι-Τζιγγερικός και παράλληλα ενθουσιασμένος με την ιδέα του Πεκ, Βγενόπουλου κτλ.
Soulseeker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ενώ σου απάντησα ξανά ρωτάς τα ιδία. Έγραψες ότι ξεκλήρισε την άμυνα αυτός που την εκθείαζε(αυτή είναι η ανακρίβεια btw). Σου απάντησα λοιπόν γιατί για όλα αυτά υπάρχει λόγος στο ποστ που έκανες quote. Φυσικά όταν θα πανηγυρίσεις θα καταλάβουμε ότι αλλάξαμε το στυλ γιατί ως γνωστόν οι απόψεις σου είναι οι αντικειμενικές….και αυτό ναι είναι ειρωνεία.
geovard Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Να γιατί πάμε κατά διαόλου στο ποδόσφαιρο.Όχι γιά την γκρίνια που λέτε πως έχουμε μερικοί, αλλά γιατί υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον πύργο της Βαβέλ που υπάρχει στον Παναθηναϊκό.Και όσοι είναι ΑΕΚτζήδες και λοιποί, τι δουλειά τους κάνουν πλακίτσα δηλαδή.Αλλά να είσαι Παναθηναϊκός και να κάνεις πως δεν βλέπεις? @The_Edge έχεις δίκιο.Θα αρχίσουμε τώρα να νοσταλγούμε άλλες εποχές που τουλάχιστον η κατάσταση ήταν σταθερά ..κακή!Ενώ τώρα μας έχουν γεμίσει με ελπίδες αλλά οι πράξεις τους δείχνουν ότι πρέπει να κρατάμε πισινή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.