Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ξέρω πως κανονικά αυτό πάει στην ενότητα του βίντεο, αλλά αυτή η ΜΙΡΛΑ κάποιων παναθηναικών απο τις 20 Αυγούστου κιόλας, μας κάνει να αξίζουμε το δούλεμα από τρίτους..

LOL!!! Αν προσέξτε στο 2:03 λέει Γκαμπριελ ο Χιτλερ και ταιριάζει με τη μετάφραση...:confused::confused::confused:

Δημοσ.
Γράμμα απο αναγνώστη του σπορτ-φμ, με το οποίο συμφωνώ 100%. Παραθέτω αυτούσιο.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/192623

Έχεις κορεστεί πιά από τις επιτυχίες και τις κούπες που όποιος βάζει στο στόμα του το όνομα τού αγίου Τεν Κάτε είναι ιερόσυλος ε?

Σε δεκατέσσερα τόσα χρόνια πήρες ένα πρωτάθλημα και αυτό σου το αμφισβητούν, η ομάδα από χρόνο σε χρόνο ακολουθεί φθίνουσα πορεία και έχεις την εντύπωση ότι γι αυτό φταίνε οι διαμαρτυρίες των σκεπτόμενων Παναθηναϊκών.

Το κακό με το διαδίκτυο είναι ότι δεν ξέρει κανείς ποιός γράφει από την άλλη άκρη και μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.Εγώ μπορώ να υποθέσω και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό, ότι πιθανόν στο φόρουμ να συμμετέχουν και να γράφουν κάθε λογής Γκόντζοι.

Όταν δω επιτέλους την ομάδα μου όχι να παίρνει τίτλους (στην Ελλάδα αυτό δεν είναι αντικειμενική απόδειξη ότι είσαι η καλύτερη ομάδα, με τον τρόπο που λειτουργούσε και πιθανόν να λειτουργεί ακόμη το ποδόσφαιρο), αλλά να παίζει μπάλλα, τότε θα σταματήσω να διαμαρτύρομαι.

Πριν λίγες μέρες γράφαμε δύο τρία άτομα εδώ, ότι όλη η άμυνα είναι άχρηστη και θέλει ξήλωμα και στον επόμενο αγώνα ο θεόστραβος Τεν Κάτε επι τέλους πήρε στροφές αφήνοντας έξω Βύντρα Σπυρόπουλο και Μουν!

Πιό πολλά ξέρουν μερικοί οπαδοί παρά αυτούς τους ίδιους που προπονουν την ομάδα!

Αλλά ξέρω.Αν το κάνει ο διάβολος και πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα φέτος, ποιός σας κάνει τότε καλά μερικούς από εσάς.Θα λέμε εμείς ότι δεν παίζει μπάλλα, θα λέτε εσείς μα μιλάει η κούπα! Ό,τι ακριβώς λένε τώρα μερικοί οπαδοί του Ολυμπιακού.Όταν στερούνται επιχειρημάτων αναφέρουν τις κούπες!

Πώς να το κάνουμε υπάρχει διαφορετική αντίληψη.Εγώ θέλω να βλέπω καλό ποδόσφαιρο, εσύ θέλεις κούπες.Κάπως έτσι σκεφτόμουν κι εγώ στην εφηβεία.

Πάντως γιά την ώρα καλό ποδόσφαιρο και με διάρκεια δεν παίζει η ομάδα.Μέχρι στιγμής βασίζεται στο ταλέντο του Λέτο, στο πάθος του Κάρα και στο φιλότιμο του Κατσουράνη.Αυτά δεν αρκούν όμως.Και μέχρι να δώ την ομάδα να ρολάρει στο γήπεδο έχω το διακαίωμα να διαμαρτύρομαι.Εσύ αυτό το λες γκρίνια. Αδιαφορώ.Εγω θα σε ρωτούσα αν είσαι ευχαριστημένος με το θέαμα.Και αν δεν είσαι, θα σε ρωτήσω πάλι.Πότε περιμένεις να το δείς?Δεν βαρέθηκες τόσο να περιμένεις?Είναι πολλά τα χρόνια της ανομβρίας και όποιος κάνει κι άλλο υπομονή κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ή εγκάθετος, της διοίκησης ή μ......

Σημειωτέον ότι λέξεις με εφτά γράμματα που αρχίζουν από μι υπάρχουν πολλές.Δεν εννοώ αυτή που μοιάζει σε πρώτη ανάγνωση.

edit:

Η λέξη είναι μαζόχας

Δημοσ.

Εκεί μέσα έχει μείνει κανένας εγκέφαλος που να δουλεύει ή του έκαψαν όλους?

Δεδομένο 1:Ο πρόεδρος δηλώνει ότι η ομάδα έχει φοβερό δεξί μπακ, τον Μουν και μάλιστα απορρίφθηκε πρόταση 3εκ ευρώ από ομάδα της Αγγλίας. Δηλώνει επίσης ότι δεν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης στη θέση αυτή για να μην του στερηθούν οι ευκαιρίες. Σημείωση ότι πέρυσι ο Μουν ήταν συνήθως εκτός αποστολής.

Δεδομένο 2:Την τελευταία μέρα των μεταγραφών έρχεται ο Μαρίνος ως βασικό δεξί μπακ. Ο άνθρωπος δηλώνει χαφ κατά κύριο λόγο αλλά θα μου πεις υπάρχει και ένας παίκτης σε αυτή την ομάδα που να παίζει στη θέση του?

Δεδομένο 3: Ο Μουν για τον οποίον σου έδιναν 3εκ φεύγει δανεικός στον ΠΑΟΚ χωρίς λεφτά. Και μένεις πάλι με ένα δεξί μπακ που ελέγχεται αν είναι δεξί μπακ. Γιατί δύο μπακ είναι μεγάλη πολυτέλεια φαίνεται.

Μπορεί να μου βεί κάποιος όχι λογικό σύνδεσμο, απλά με ποιο τρόπο σκέφτονται εκεί μέσα?

Και για να λέω και τα καλά αν και δεν τον έχω δεί το Μαρίνο, χειρότερος από τον Μουν ΔΕΝ γίνεται να είναι. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι λένε και κάνουνε διαρκώς μαλα#@@#ς.

Και σήμερα άκουσα και το άλλο. Είναι αλήθεια ότι δήλωσε κάποιος πως πάμε για τελικό στο Europa? Μπορεί να την είπε όντως κάποιος πάλι? Μυαλό πότε θα βάλουν να σταματήσουν τα μεγάλα λόγια τουλάχιστον?

Δημοσ.
Το καλύτερο back της Ελλάδος γιατί το δώσαμε δανεικό;

Ο Μελίσσης είναι κυρίως δεξί μπακ; Ή κεντρικός αμυντικός;

Χαίρομαι που ακούω τόσο καλά λόγια :P

Προφανώς ο ΠΑΟ είναι παράρτημα της Λάρισας, γι' αυτό μας τον δώσατε. Ξανα:P

Δημοσ.
Ο Μελίσσης είναι κυρίως δεξί μπακ; Ή κεντρικός αμυντικός;

Χαίρομαι που ακούω τόσο καλά λόγια :P

Σιγά μην παίξει βασικός ο Μελίσης στη Λάρισα..Η αλλαγή του Τριποτσέρη θα είναι :lol:

Δημοσ.

Άσχετος ή τρελός ο Τεν Κάτε?

Πριν κάμποσο καιρό έλεγε ότι πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ψυχολογικά τον Μούν να ξεπεράσει την περιπέτεια που είχε στην πατρίδα του γιατί είναι αξαιρετικός αμυντικός και μας είναι απαραίτητος γιά τα προκρικματικά του c.L

Την ίδια στιγμή χαρακτήριζε τον Βύντρα μέγιστο αμυντικό οπότε δεν χρειαζόμαστε άλλες μεταγραφές.

Για το Σπυρόπουλο δε έχει εκφραστεί κατά καιρούς με πολύ κολακευτικά λόγια ότι δηλαδή έτσι πρέπει να παίζει ένας μοντέρνος αμυντικός!

Μ' αυτές και μ' αυτές τις παλινωδίες του όμως χάσαμε το τρένο του c.L χωρίς μάλιστα να προβάλουμε καμία αντίσταση.Κοινώς ανοίξαμε τα πόδια και το ευχαριστήθηκε η Ατλέτικο.

Και ενώ πονάμε στην άμυνα (πιστεύω ότι εκεί θα κριθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος) ξαφνικά διαπιστώνει ότι δεν του κάνει ο Μουν και τον κάνει πάσα στον ΠΑΟΚ.Αφήνει δε έξω τον Βύντρα και τον Σπυρόπουλο και μαδάει μαργαρίτες γιά το ποιόν τερματοφύλακα να βάλει.Και αυτά αφού έχει ήδη ένα χρόνο και περισσότερο στην ομάδα άρα η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει γι' αυτόν.

Γι αυτό σας λέω.Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος.Κάνει πειράματα.Και αυτά κάποια στιγμή θα στοιχίσουν ακόμη περισσότερο στην ομάδα.

Με λίγα λόγια ο Τεν Κάτε μας έβγαλε αληθινούς όταν λέγαμε ότι δεν υπάρχει άμυνα.

Χρεώνω 100% στον προπονητή τον αποκλεισμο απο την συνέχει του c.L.

Και έπεται συνέχεια !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...