johnnyestia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Έτσι για να'χουμε καλό ρώτημα, θέλω να μου απαντήσει κάποιος που είδε το ματς σήμερα. Του άρεσε ο Ζιλμπέρτο?
johnyboy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Έτσι για να'χουμε καλό ρώτημα, θέλω να μου απαντήσει κάποιος που είδε το ματς σήμερα. Του άρεσε ο Ζιλμπέρτο? ο ντουντούκας είναι καλύτερος.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Έτσι για να'χουμε καλό ρώτημα, θέλω να μου απαντήσει κάποιος που είδε το ματς σήμερα. Του άρεσε ο Ζιλμπέρτο? Πολυ καλος ,ηταν ορατο τοιχος αυτη τη φορα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Γιατι ποτε ητανε καλος ο Σιλβα στον ΠΑΟ?
pagratios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Έπρεπε να του κάτσει ένα γκολ στο Νίνη. Ο Σισέ δεν ξέρω αν την παλεύει. Ο Σίλβα έκανε 2 τακουνάκια!!!:lol:
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Γιατι ποτε ητανε καλος ο Σιλβα στον ΠΑΟ? Μαλλον το ματς δεν το ειδες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:07 ---------- Έπρεπε να του κάτσει ένα γκολ στο Νίνη. Ο Σισέ δεν ξέρω αν την παλεύει. Ο Σίλβα έκανε 2 τακουνάκια!!!:lol: Οχι δεν την παλευει.Αμπαλος και αυτος .ΑΑΑ ρε ντιογκο που σας χρειαζετε ρε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Οχι δεν την παλευει.Αμπαλος και αυτος .ΑΑΑ ρε ντιογκο που σας χρειαζετε ρε. οταν αποδωσει οσα μπορει θα ειναι παιχταρας. προς το παρον κανουμε υπομονη εδω και 6 ματς.
pagratios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Αν αποδώσει όταν θα χάνουμε το πρωτάθλημα αστα να πάνε
johnnyestia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τελικά είναι εμφανές πως ο πολύς ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το παιγνίδι του Σίλβα. Σήμερα ήταν άνετα και με διαφορά ο καλύτερος παίκτης.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 οταν αποδωσει οσα μπορει θα ειναι παιχταρας. προς το παρον κανουμε υπομονη εδω και 6 ματς. Δηαλδη τι περιμενεις να κανι ο σισε?Να ντριπλαρει?Δεν ντριπλαρει αμα περιμενετε αυτο το πραγμα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δηαλδη τι περιμενεις να κανι ο σισε?Να ντριπλαρει?Δεν ντριπλαρει αμα περιμενετε αυτο το πραγμα απο που συμπαιρανες οτι θελω τον Σισε να ντριμπλαρει και να κανει τακουνακια? :Ο
rodin002 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Οταν παιξουμε με κατω την μπαλα θα παιξει και ο Σισε . Μονο αμπαλος δεν ειναι... Πάντως σημερα παιξαμε πολυ ωραια μπαλα για 10-15 λεπτα στο δευτερο.
johnnyestia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο ανεκδιήγητος διαιτητής άφησε τα τζιμάνια της Ξάνθης να χτυπάνε στο ψαχνό χωρίς να δείχνει καρτούλες. Ο Λέτο έχοντας φάει 2 γερές κλωτσιές σε 2 λεπτά στο 2ο ημίχρονο το παράτησε το παιγνίδι. Πατέρα, έχεις δουλειά ακόμα.
sugata Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Πάντως σημερα παιξαμε πολυ ωραια μπαλα για 10-15 λεπτα στο δευτερο. Συμφωνώ αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Αν δε σταματήσουν να φοβούνται (αυτή η λέξη πιστεύω ότι ταιριάζει) κάποιοι παίχτες στη μεσαία γραμμή να παίξουν με τη μπάλα κάτω. Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι έτυχε να δουν τον Σαββατιάτικο αγώνα του Ηρακλή με τον Άρη (2-2). Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που ευχαριστήθηκα να βλέπω αγώνα ελληνικού ποδοσφαίρου. Γρήγορες πάσες, συνεχής κίνηση παιχτών, ωραία γκολ. Μακάρι σιγά σιγά, έστω και στις εγχώριες υποχρεώσεις, να αλλάξουμε λίγο τακτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.