Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έτσι για να'χουμε καλό ρώτημα, θέλω να μου απαντήσει κάποιος που είδε το ματς σήμερα. Του άρεσε ο Ζιλμπέρτο?

ο ντουντούκας είναι καλύτερος.

Δημοσ.
Έτσι για να'χουμε καλό ρώτημα, θέλω να μου απαντήσει κάποιος που είδε το ματς σήμερα. Του άρεσε ο Ζιλμπέρτο?

Πολυ καλος ,ηταν ορατο τοιχος αυτη τη φορα.

Δημοσ.
Γιατι ποτε ητανε καλος ο Σιλβα στον ΠΑΟ?

Μαλλον το ματς δεν το ειδες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:07 ----------

Έπρεπε να του κάτσει ένα γκολ στο Νίνη. Ο Σισέ δεν ξέρω αν την παλεύει.

Ο Σίλβα έκανε 2 τακουνάκια!!!:lol::lol::lol:

Οχι δεν την παλευει.Αμπαλος και αυτος .ΑΑΑ ρε ντιογκο που σας χρειαζετε ρε.

Δημοσ.

Οχι δεν την παλευει.Αμπαλος και αυτος .ΑΑΑ ρε ντιογκο που σας χρειαζετε ρε.

οταν αποδωσει οσα μπορει θα ειναι παιχταρας. προς το παρον κανουμε υπομονη εδω και 6 ματς.

Δημοσ.

Τελικά είναι εμφανές πως ο πολύς ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το παιγνίδι του Σίλβα. Σήμερα ήταν άνετα και με διαφορά ο καλύτερος παίκτης.

Δημοσ.
οταν αποδωσει οσα μπορει θα ειναι παιχταρας. προς το παρον κανουμε υπομονη εδω και 6 ματς.

Δηαλδη τι περιμενεις να κανι ο σισε?Να ντριπλαρει?Δεν ντριπλαρει αμα περιμενετε αυτο το πραγμα

Δημοσ.
Δηαλδη τι περιμενεις να κανι ο σισε?Να ντριπλαρει?Δεν ντριπλαρει αμα περιμενετε αυτο το πραγμα

απο που συμπαιρανες οτι θελω τον Σισε να ντριμπλαρει και να κανει τακουνακια? :Ο

Δημοσ.

Οταν παιξουμε με κατω την μπαλα θα παιξει και ο Σισε . Μονο αμπαλος δεν ειναι...

Πάντως σημερα παιξαμε πολυ ωραια μπαλα για 10-15 λεπτα στο δευτερο.

Δημοσ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο ανεκδιήγητος διαιτητής άφησε τα τζιμάνια της Ξάνθης να χτυπάνε στο ψαχνό χωρίς να δείχνει καρτούλες. Ο Λέτο έχοντας φάει 2 γερές κλωτσιές σε 2 λεπτά στο 2ο ημίχρονο το παράτησε το παιγνίδι.

Πατέρα, έχεις δουλειά ακόμα.

Δημοσ.
Πάντως σημερα παιξαμε πολυ ωραια μπαλα για 10-15 λεπτα στο δευτερο.

Συμφωνώ αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Αν δε σταματήσουν να φοβούνται (αυτή η λέξη πιστεύω ότι ταιριάζει) κάποιοι παίχτες στη μεσαία γραμμή να παίξουν με τη μπάλα κάτω.

Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι έτυχε να δουν τον Σαββατιάτικο αγώνα του Ηρακλή με τον Άρη (2-2). Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που ευχαριστήθηκα να βλέπω αγώνα ελληνικού ποδοσφαίρου. Γρήγορες πάσες, συνεχής κίνηση παιχτών, ωραία γκολ.

Μακάρι σιγά σιγά, έστω και στις εγχώριες υποχρεώσεις, να αλλάξουμε λίγο τακτική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...