MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 δε νομίζω... τι είναι αυτό νέο feature; Α καλά νομιζα του insomnia και χάρηκα. Όχι και της ουέφα νομίζω θέλει refresh. Νομιζω οτι ανανεωνεται αυτοματα. Τουλαχιστον στο browser μου κανει Αναγνωση ανα τακτα χρονικα διαστηματα, απο μονο του.
Snolly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Νομιζω οτι ανανεωνεται αυτοματα. Τουλαχιστον στο browser μου κανει Αναγνωση ανα τακτα χρονικα διαστηματα, απο μονο του. Σε Mac OS X στο Safari 4 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Μη σου πω εχει ακόμα τα περσινα.
Erwdios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Το 1ο γκρουπ εχει ολες τις ομαδες που θα επρεπε να ειναι Ch. League αντι για τις ακυρες που ειναι τωρα... Από το 1ο γκρουπ, καμία δεν είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της. Δείχνει να πηγαίνει καλά το σχέδιο Πλατινί. Σε Mac OS X στο Safari 4 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Μη σου πω εχει ακόμα τα περσινα. Εγώ βλέπω το video και η κλήρωση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οπότε γι' αυτό προφανώς δεν βλέπουμε ακόμα τπτ. Κάντε λίγο υπομονή, λογικά αυτόματα ανανεώνεται.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δυσκολότερος όμιλος:ΠΑΟ, Εβερτον, Χέρτα, Τζένοα Αντι της Χερτα, βαζω Φουλαμ/Ατλετικ. Με Γερμανικες την παλευουμε πιο ευκολα, λογω στυλ παιχνιδιου. Και απο το 2ο γκρουπ δυναμικοτητας μακρια απο Εβερτον/Σελτικ. Παντως ολες οι ομαδες κατωτερων γκρουπ δυναμικοτητας θα ευχονται να τυχουν με εμας/Στεαουα/Αμβουργο ΥΓ. Τσεκαρισμενο, η σελιδα ανανεωνεται αυτοματα.
Snolly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Εγώ βλέπω το video και η κλήρωση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οπότε γι' αυτό προφανώς δεν βλέπουμε ακόμα τπτ. Κάντε λίγο υπομονή, λογικά αυτόματα ανανεώνεται. Τι λέει τόση ωρα αυτός ο χοντρος αααααντε.
Snolly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Group F για να δουμε... ---------- Post added at 14:19 ---------- Γαμάτo το site! Ναι ναι τα δειχνει realtime τελικά.
Erwdios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τι λέει τόση ωρα αυτός ο χοντρος αααααντε. Κάτι για Hamburger SV πήρε τ' αυτί μου
Snolly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Όμιλο όμιλο το πάει; κι αν κάτσει από ίδια χωρα το πετάνε στον επόμενο; Τι γίνεται αν κατσει και η ΑΕΚ γκρουπ F ας πουμε;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Γαλατα για αρχη. Παλι με δαυτους? Καλα τα πηγαμε στο 2ο γκρουπ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δεν εχουμε παιξει ποτε με αυτους... Εννοουσα παλι με τουρκαλαδες, ελληνικη ομαδα (εθνικη, ολυμπιακος-γαλατα, παο-φενερ). το πηρα φυλετικα το ζητημα αντε να γλυτωσουμε και φουλαμ/ατλετικ/χερτα/τζενοα και ολα καλα. Και Στουρμ καλο ειναι να μη τυχει σε εμας, λογω προιστοριας
nikos21aek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καλά πόσες Ρουμάνικες είναι;;; Και αποκλείσαμε και εμείς μια χθές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.