Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δε νομίζω... τι είναι αυτό νέο feature;

Α καλά νομιζα του insomnia και χάρηκα. Όχι και της ουέφα νομίζω θέλει refresh.

Νομιζω οτι ανανεωνεται αυτοματα. Τουλαχιστον στο browser μου κανει Αναγνωση ανα τακτα χρονικα διαστηματα, απο μονο του.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Νομιζω οτι ανανεωνεται αυτοματα. Τουλαχιστον στο browser μου κανει Αναγνωση ανα τακτα χρονικα διαστηματα, απο μονο του.

Σε Mac OS X στο Safari 4 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Μη σου πω εχει ακόμα τα περσινα.

Δημοσ.

Το 1ο γκρουπ εχει ολες τις ομαδες που θα επρεπε να ειναι Ch. League αντι για τις ακυρες που ειναι τωρα...

Από το 1ο γκρουπ, καμία δεν είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της.

Δείχνει να πηγαίνει καλά το σχέδιο Πλατινί.

Σε Mac OS X στο Safari 4 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Μη σου πω εχει ακόμα τα περσινα.

Εγώ βλέπω το video και η κλήρωση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οπότε γι' αυτό προφανώς δεν βλέπουμε ακόμα τπτ. Κάντε λίγο υπομονή, λογικά αυτόματα ανανεώνεται.

Δημοσ.
Δυσκολότερος όμιλος:

ΠΑΟ, Εβερτον, Χέρτα, Τζένοα

Αντι της Χερτα, βαζω Φουλαμ/Ατλετικ. Με Γερμανικες την παλευουμε πιο ευκολα, λογω στυλ παιχνιδιου.

Και απο το 2ο γκρουπ δυναμικοτητας μακρια απο Εβερτον/Σελτικ.

Παντως ολες οι ομαδες κατωτερων γκρουπ δυναμικοτητας θα ευχονται να τυχουν με εμας/Στεαουα/Αμβουργο

ΥΓ. Τσεκαρισμενο, η σελιδα ανανεωνεται αυτοματα.

Δημοσ.
Εγώ βλέπω το video και η κλήρωση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οπότε γι' αυτό προφανώς δεν βλέπουμε ακόμα τπτ. Κάντε λίγο υπομονή, λογικά αυτόματα ανανεώνεται.

Τι λέει τόση ωρα αυτός ο χοντρος αααααντε.

Δημοσ.

Group F για να δουμε...

---------- Post added at 14:19 ----------

Γαμάτo το site!

Ναι ναι τα δειχνει realtime τελικά.

Δημοσ.

Όμιλο όμιλο το πάει; κι αν κάτσει από ίδια χωρα το πετάνε στον επόμενο; Τι γίνεται αν κατσει και η ΑΕΚ γκρουπ F ας πουμε;

Δημοσ.
Δεν εχουμε παιξει ποτε με αυτους...

Εννοουσα παλι με τουρκαλαδες, ελληνικη ομαδα (εθνικη, ολυμπιακος-γαλατα, παο-φενερ). το πηρα φυλετικα το ζητημα :)

αντε να γλυτωσουμε και φουλαμ/ατλετικ/χερτα/τζενοα και ολα καλα. Και Στουρμ καλο ειναι να μη τυχει σε εμας, λογω προιστοριας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...