ata1983 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 WTF??? Από τα πιο περίεργα post ever. Η ειρωνία χτυπάει από μακρυά midi, μάλλον δεν ξύπνησες καλα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 WTF???Από τα πιο περίεργα post ever. Η ειρωνία χτυπάει από μακρυά midi, μάλλον δεν ξύπνησες καλα! πραγματι δεν καταλαβα το αρχικο ποστ, my fault, οποτε ας απαντησω αναλογως Νομιζα πως ελεγε για την αμπαλιαση της εθνικης Αργεντινης last years. Ναι και ο Μητρογλου ξεχωριζει σαν τη μυγα μες στο γαλα προς το παρον ΥΓ. Δεν ξυπνησα...Απλα δεν εχω κοιμηθει. Φανηκε!
Erwdios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καλα τωρα Μεσσι και Γκουτιερες που παιζουν την θεση του Λετο, δε τους λες και αμπαλους... Ουτε και τον Λετο λες αμπαλο. Ενα καλο προπονητη θελει να του βαλει λιγο μυαλο στο παιχνιδι του και ειναι τοπ. Ηδη στον ΠΑΟ παιζει πολυ πιο ωριμα, σε αυτα τα πρωτα ματς. Δεν είπα ότι ο Λέτο είναι άμπαλος, είπα ότι οι άλλοι γύρω του είναι άμπαλοι. Κατάχρηση ντρίμπλας εξακολουθεί να κάνει, ενώ είναι και λίγο άναρχος στο να κρατάει τη θέση του. Στον αγώνα με την Ατλέτικο, συνελήφθη ουκ ολίγες φορές δεξί χαφ ή φουνταριστός αφήνοντας τρελό κενό στην αριστερή πτέρυγα. Αν δεν ήταν τόσο αδιάφορη η Ατλέτικο, θα μπορούσε να κάνει τρελή ζημιά σε αυτό το κενό. Συμφωνούμε πάντως ότι αν είχε λίγο μυαλό παραπάνω, θα έκανε παπάδες. PS Ο Μέσι είναι winger, αλλά είναι all around παίχτης, δεν συγκρίνεται με κανέναν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:45 ---------- ΥΓ. Δεν ξυπνησα...Απλα δεν εχω κοιμηθει. Φανηκε! Πήγαινε να κοιμηθείς ρε, έχουμε ολόκληρη σαιζόν μπροστά να κάνουμε καζούρα ο ένας στον άλλο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δεν είπα ότι ο Λέτο είναι άμπαλος, είπα ότι οι άλλοι γύρω του είναι άμπαλοι. Κατάχρηση ντρίμπλας εξακολουθεί να κάνει, ενώ είναι και λίγο άναρχος στο να κρατάει τη θέση του. Στον αγώνα με την Ατλέτικο, συνελήφθη ουκ ολίγες φορές δεξί χαφ ή φουνταριστός αφήνοντας τρελό κενό στην αριστερή πτέρυγα. Αν δεν ήταν τόσο αδιάφορη η Ατλέτικο, θα μπορούσε να κάνει τρελή ζημιά σε αυτό το κενό. Συμφωνούμε πάντως ότι αν είχε λίγο μυαλό παραπάνω, θα έκανε παπάδες. PS Ο Μέσι είναι winger, αλλά είναι all around παίχτης, δεν συγκρίνεται με κανέναν. Με Ατλετικο τον απολαυσα και τον ευχαριστηθηκα ακριβως επειδη τον εβλεπα να μετατοπιζεται και να μη κλεινεται μονο στα αριστερα. Μη ξεχναμε οτι στο 1ο ημιχρονο μετατοπιζοταν δεξια για να καλυψει την αλλη μαυρη τρυπα του Γκαμπριελ, για 2 παιχτες επαιζε ουσιαστικα. Η μαλ@κια ειναι οτι κουραστηκε απο το πολλα πανω-κατω, φανηκε στο 2ο ημ. Το οτι τον εβρισκες σε θεση σεντερ φορ αρκετες φορες, μου θυμισε λιγο μπαλα παιδικης χαρας που ολοι βγαινουν στην επιθεση, ωστοσο δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο με την ενοια οτι οσες φορες το εκανε, δημιουργησε κινδυνους, κερδισε φαουλ κλπ. Ειχε ουσια δηλαδη. Αν βρισκει ετσι τροπο να ξεμαρκαριστει απο ενα μπακ με το οποιο δεν την παλευει, καλα κανει και μετατοπιζεται. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:49 ---------- Πήγαινε να κοιμηθείς ρε, έχουμε ολόκληρη σαιζόν μπροστά να κάνουμε καζούρα ο ένας στον άλλο. Πριν λιγο γυρισα απο μια δουλεια και τωρα περιμενω τη κληρωση του Γιουροπα...Οποτε η καζουρα επιβαλλεται για να περασει η ωρα
johnnyestia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Λογικότατο, μέσα σε τόσους άμπαλους και ο Μήτρογλου θα φάνταζε ιδανικός για την επίθεση της Σελεσάο... Πέρισυ που έπαιζε με ακόμα πιο άμπαλους δεν ξεχώριζε
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Πάει και ο κοντός... Αντί να του πούνε <<Πόσα θες; Τόσα; Πάρτα.>> Κάθονται και χαζοπαζαρεύουν. Ουστ!
Erwdios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Πέρισυ που έπαιζε με ακόμα πιο άμπαλους δεν ξεχώριζε Το καταλαβαίνεις από μόνος σου ότι δεν κολλάει αυτό που λες, έτσι?
johnnyestia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Το καταλαβαίνεις από μόνος σου ότι δεν κολλάει αυτό που λες, έτσι? Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι από μπάλα δεν το'χεις.
Erwdios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι από μπάλα δεν το'χεις. Είναι ισχυρά τα επιχειρήματά σου πάντως και δεν καταρρίπτονται με τπτ.
Snolly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 http://www.uefa.com/live/competitions/uefacup/draw/2010.gs/draw_basic.html εδω η κληρωση ζωντανα. ---------- Post added at 13:39 ---------- Το 1ο γκρουπ εχει ολες τις ομαδες που θα επρεπε να ειναι Ch. League αντι για τις ακυρες που ειναι τωρα... 1. Να δουμε αν θα του βγει του Πλατινι. 2. Οι γαυροι μη βιαστειτε να πειτε ναι οντως το 1ο γκρουπ εχει ολες τις ομαδες που θα επρεπε να ειναι Ch. League εκτός από ΠΑΟ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ανανεώνεται αυτόματα η σελίδα;
johnnyestia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Λογικότατο, μέσα σε τόσους άμπαλους και ο Μήτρογλου θα φάνταζε ιδανικός για την επίθεση της Σελεσάο... Πέρισυ που έπαιζε με ακόμα πιο άμπαλους δεν ξεχώριζε Το καταλαβαίνεις από μόνος σου ότι δεν κολλάει αυτό που λες, έτσι? Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι από μπάλα δεν το'χεις. Είναι ισχυρά τα επιχειρήματά σου πάντως και δεν καταρρίπτονται με τπτ. Επιχειρήματα? Τί είναι αυτό?
Snolly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ανανεώνεται αυτόματα η σελίδα; δε νομίζω... τι είναι αυτό νέο feature; Α καλά νομιζα του insomnia και χάρηκα. Όχι και της ουέφα νομίζω θέλει refresh.
silverthan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δυσκολότερος όμιλος: ΠΑΟ, Εβερτον, Χέρτα, Τζένοα Ευκολότερος όμιλος ΠΑΟ, Κοπεγχάγη, Χαποελ Τελ Αβιβ / Δυναμό (2), Σέριφ Η μαγική μου σφαίρα είδε τα εξής: ΠΑΟ, Γαλατά, Λεφσκι, Νασιοναλ
The_Edge Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 δε νομίζω... τι είναι αυτό νέο feature; Α καλά νομιζα του insomnia και χάρηκα. Όχι και της ουέφα νομίζω θέλει refresh. Όχι, ανανεώνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.