Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για Κατσουρανη διαφωνω οτι ειναι τραγικος, θεωρω οτι θα παιξει φετος και μαλιστα καλα. Θα ειναι απο τους αναντικαταστατους της 11αδας.

Για Ζιλμπερτο τον ειδαμε περυσι και μπορουμε να τον κρινουμε, δε θεωρω οτι φετος θα αποφασισει να παρουσιασει αλλο προσωπο, οντας και 1 χρονο μεγαλυτερος, στα 33 πλεον. Το ερωτημα ειναι γιατι να διωξει Ματος και να μου κοτσαρει βασικο τον Σιλβα. Για μενα ματος, κατσου επρεπε να ειναι τα 2 βασικα αμυντικα χαφ στην ομαδα με βαση αγωνιστικη αποδοση στον ΠΑΟ. Και Σιλβα, Σιμαο μπακαπ. Ετσι θα ηταν και πιο φρεσκος ο Σιλβα και γενικως δε θα παρουσιαζε αυτη την απαθεια-αδιαφορια, αν ετρωγε καμποσο παγκο. Υπαρχουν κι αλλο βεβαια που τον θεωρουν Α και Ω στην ομαδα...Αποψεις ειναι αυτες. Σε οσα ματς δεν επαιξε περυσι παντως το κεντρο σταθηκε παρα πολυ καλα, κανενα κενο δε φανηκε, τουναντιον.

Επιτελικο χαφ ειχαμε τον Ιβα, αυτη ηταν η φυσικη του θεση το εχει δηλωσει και ο ιδιος (αριστερα επαιζε κατα συνθηκη). Δεν μας εκανε αυτος, που ειχε και το σουτ, ειχε και τη μπαλια, ειχε και ματια να κοιταζει γυρω του κ να μοιραζει σωστα τη μπαλα. Τωρα εχουμε λιγο Λαζαρο, λιγο Νινη, οταν θυμαται να τους χρησιμοποιησει που ναι μεν καλοι και ελπιδοφοροι, αλλα δυστυχως παιρνουν μικρο χρονο συμετοχης προς ωρας.

Ο Καρα πρεπει να παιζει βασικος, ειναι η ψυχη της ομαδας και σκιζεται και συνηθως εχει καλυτερη αποδοση απο πολλους "σταρ". Ο Κλειτον ειχε φοντα να παιξει και να βοηθησει, αλλα απο περυσι τετοια εποχη τον ειχε βαλει στο ματι ο Τεν Κατε απτην 1η του προπονηση, αρα μας τελειωσε κι αυτος νωρις.

Αριστερο μπακ ειναι μια μετρια λυση αυτος που εχουμε. Κλασικος αναλωσιμος παιχτης, θα κανει τη δουλεια του και thats it. Στη φαση που ειναι η αμυνα μας, το αριστερο μπακ ειναι το μονο που στεκεται αξιοπρεπως. Δεν ειχα καμια απαιτηση για κατι καλυτερο σε αυτη τη θεση.

Για το τερματοφυλακα ισχυει το ιδιο. Η αγορα πασχει στο θεμα των τερματοφυλακων, εδω μεγαλες ομαδες με ανεκδιηγητους τερματοφυλακες. Δεν εχω την απαιτηση για κατι παραπανω σε αυτη τη θεση. Ισως ομως πρεπει να παρουν ευκαιριες οι πιτσιρικαδες οσο ειναι ντεφορμε ο goalinovic.

Συνοψιζοντας τα κενα βρισκονται σε ολες τις θεσεις της αμυνας πλην της αριστερης και στο δεξι χαφ.

Δημοσ.

Σε οσα ματς δεν επαιξε περυσι παντως το κεντρο σταθηκε παρα πολυ καλα, κανενα κενο δε φανηκε, τουναντιον.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω... εγω θυμαμαι περυσι πολυ πιο ευαλωτη την ομαδα σε ματς που δεν επαιζε ο Σιλβα.

Δημοσ.
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω... εγω θυμαμαι περυσι πολυ πιο ευαλωτη την ομαδα σε ματς που δεν επαιζε ο Σιλβα.

Με τον Σιλβα ενα πραμα με φρικαρει και δε του δικαιολογω με τιποτα. Το πολυ ευκολο λαθος στο κεντρο και η απαθεια κατοπιν, δηλαδη δε θα τρεξει να διορθωσει.

Βεβαια καποιοι λενε οτι καλυπτει χωρους και κενα, εγω παλι δεν νομιζω οτι η προσφορα του ειναι και τοσο μεγαλη ωστε να μοιαζει αναντικαταστατος. Και ο Ματος μια χαρα τα πηγαινε, πριν τον καψουμε.

Δημοσ.

κανεις δεν ειναι αναντικατάστατος... αυτο απεχει πολυ ομως απο το να λες οτι οταν παιζει ειναι σαν να παιζουμε με 10. Καλως ή κακως η θεση του αμυντικου χαφ ειναι μια θεση που η προσφορα του παιχτη ειναι δυσκολο να κριθει και συνηθως κρινεται οταν αυτος ο παιχτης τελικα απουσιασει.

Εξαλλου αν δεχτουμε ως ορισμο οτι ο Ματος ειναι τελειωμενη υποθεση τοτε σιγουρα κι εσυ προτιμας Κατσουρανη/Σιλβα εναντι Κατσουρανη/Σιμαο ή μηπως οχι;

Δημοσ.

Θα προτιμησω Σιλβα με τη λογικη του πιο ψυχραιμου παιχτη στα δυσκολα ματς.

Σε κανα θεωρητικα ευκολο καλυτερα Σιμαο να παει να κλωτσαει τα αντιπαλα κουτσουρα. Δημιουργικα ιδιοι ειναι και οι 2. Αμυντικα διαφερει το στυλ παιχνιδιου. Στα δυσκολα ο Σιλβα ειναι πιο αξιοπιστος απο το Σιμαο -προφανως-.

Δημοσ.

Για το δημιουργικα ιδιοι και οι 2 εχω μια ενσταση... ο Σιμαο δεν μπορει να δωσει πασα στα 3 μετρα. Απο τον Ζιλμπερτο εχουμε δει και καλες ενεργειες.

παντως στα θεωρητικα ευκολκα ματς με τις κλειστες αμυνες του ελληνικου πρωταθληματος τα 2 αμυντικα χαφ ειναι, γνωμη μου, μεγαλη υπερβολη

Δημοσ.

Για μενα θα επρεπε να παιζει ενα αμ χαφ κοφτης με τον Καρα στον αξονα.

Ρε Μικα αφου εχουμε 3 αμ χαφ+Καρα πως θα χωρεσουν ολοι?

Ο Σιλβα ειναι πολυ πιο αξιοπιστος στις πασες απο τον Σιμαο,αλλα σπανια δημιουργει.

Δημοσ.

μα εγω δεν ειπα να χωρεσουν ολοι! αντιθετα συμφωνω απολυτα με το ενα αμυντικο χαφ και τον Καραγκουνη στον αξονα. Βεβαια το ποιος θα μενει εξω ειναι ενα θεματακι...

Δημοσ.

Είμαστε χωνί στην άμυνα!!!Πρέπει κάτι να γίνει, είναι απαράδεκτοι!!!Και ας αφήσουν τα "πάμε τελικό στο europa league" ας πάρουμε αυτό το καταραμένο πρωτάθλημα επιτέλους. Ο Σισε μήπως είναι λίγο τσάμπα τα λεφτά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...