Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε προηγουμενο ποστ -το οποιο λογικο να μη διαβασες και να συγκρατησες- εχω γραψει οτι και κουπα να παρουμε, αν παιξουμε οπως παιζουμε στα ως τωρα παιχνιδια (και ΟΛΗ τη χρονια περυσι) λιγο θα με απασχολησει. Η κουπα στην Ελλαδα οπως εχει καταντησει, ειναι μια βιτρινα για τους οπαδους και μια οαση για την τσεπη των διοικουντων.

Ειχα πει πως την ομαδα θελω να τη βλεπω και να χορταινω. Οχι να νιωθω οτι χανω 2 ωρες απτη ζωη μου, αλλα "ζητω η ομαδα" γιατι κερδισαμε τον Θρασυβουλακο/Εργοτελακο κλπ, αρα παμε για κουπα. Ειχα κανει και τη συγκριση, οτι αυτα μονο οι γαυροι τα κανουν και χαιρονται και παραμυθιαζονται. Δηλαδη εχουν μια ομαδα που παιζει κλωτσοσκουφι και επειδη σηκωνουν κουπες οπως τις σηκωνουν πανηγυριζουν λες και κατεκτησαν τον κοσμο.

Εγω σε πρωτη μοιρα βαζω, το να ρολαρει η ομαδα μεσα στο γηπεδο και μετα αν θα σηκωσουμε κουπα. Αν γινει το 1ο και δε γινει το 2ο θα χαρω. Αν γινει το 2ο και δε γινει το 1ο, τοτε το μονο για το οποιο θα χαρω ειναι οτι θα κανω καζουρα στους γαυρους. Για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ δε θα νιωθω και τοσο τρομερα αν εχουμε παιξει για πολλοστη χρονια αποκρουστικο ποδοσφαιρο.

Οσο για τους 1-2 τυπους στο γηπεδο που πανε και γκρινιαζουν ολο το 90λεπτο, να ξερεις οτι οι πολλοι τετοιοι δεν ερχονται καν στο γηπεδο, το εχουν παρατησει. Και εδω ειναι το δυστυχημα. Οτι ενα μεγαλο μερος κοσμου εχει χασει την εμπιστοσυνη του πια. Σε αυτο εχει συμβαλει φυσικα και η μοιραια συγκριση που γινεται με το τμημα μπασκετ, οπου επικρατει τελειοτητα σε καθε τομεα.

Στοχος επετευχθη: το ποιοτικοτερο αμυντικο χαφ μας μετα τον Κατσουρανη δοθηκε δανεικος. Θα φαμε πολυ Ζιλμπερτο και φετος...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μη νομιζεις και αυτοι που πανε γηπεδο (εγω παω 3-4 φορες το χρονο) με αυτα που βλεπουν αποκαρδιωνονται.

Η πλακα ειναι οτι εχουμε 4 παιχτες (Κατσουρ,Καρα,Σιμαο,Ζιλμπερτο) για 2 θεσεις ενω στην αμυνα ενα μετριο πλην αξιοπρεπες αριστερο μπακ και οι αλλοι 3 αχρηστοι τελειως.Εγω προτιμω Σιλβα στην αμυνα,ετσι κι αλλιως στο κεντρο επιθετικα δεν προσφερει και τιποτα.

Προβλεπω να τρωγεται ο Σιμαο,ο οποιος βεβαια ηταν ο αγαπημενος παιχτης του Τεν Κατε μεχρι πριν λιγο καιρο.Αλλη η ομαδα με Σιμαο ελεγε.

Midi πιστευω για να υπαρξει μια αλλαγη πρεπει να σηκωσει κουπα η ομαδα,παιζοντας μπαλα ή οχι.Και ενταξει δεν ειναι τοσο ανεξαρτητα το θεαμα απο την κουπα.Δηλαδη,ανεξαρτητα με τη διαιτησια,ο γαυρος παιζει τις περισσοτερες φορες πιο πειστικο ποδοσφαιρο οπως και να το κανουμε.

Δημοσ.

MiDi

Από μένα είσαι εντάξει τότε. :lol: Respect στην άποψη, εφόσον έχει τέτοιους όρους. ;)

Δημοσ.

Η διαφορά φάσης ανάμεσα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και σε αυτόν του μπάσκετ είναι τόσο μεγάλη που και παιδάκι να είσαι το βλέπεις.

Διαβάζω τώρα ότι μπήκε σφήνα ο ΠΑΟ γιά να χαλάσει τη μεταγραφή του Παπανικολάου του καλού αυτού και ελπιδοφόρου μπασκετμπωλίστα, από τον Άρη στον Ολυμπιακό και με μιά καλή προσφορά να τον κάνει δικό του.Να μην αφήσουν δηλαδή οι Γιαννακόπουλοι το μπάσκετ του Ολυμπιακού να πάρει ανάσα.

Αντίθετα ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός χωρίς καν να παλαίψει αξιοπρεπώς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του CL χωρίς να ικανοποιήσει τουλάχιστον, χωρίς να έχει ουσιαστικά συμπληρώσει ένα ρόστερ της προκοπής (κύρια στην άμυνα) κάνοντας με τον αποκλεισμό του τον Ολυμπιακό πλουσιότερο κατά μερικά εκατομμύρια.Τώρα ο Κόκαλης χαρούμενος και αδιαφορώντας εντελώς γιά τα γιουχαΐσματα των οπαδών του στο χθεσινό ματς, ετοιμάζεται λέει γιά μεταγραφές όταν ο Πατέρας λέει ότι τέλος οι μεταγραφές.Περίμεναν να πουληθούν παίχτες γιά να πάρουν παίχτη.Αλλά όταν όλα τα χρόνια έλεγες γιά μεγάλες μεταγραφές Τζιώλη, Μάντζιου, Κλέιτον κ.λ.π και τώρα δεν σου τους ζητάει κανένας, καταλαβαίνει κανείς πόσα λάθη έκανες στο παραλθόν και πόσο κουτόχορτο έτρωγαν μερικοί οπαδοί.

Ο πρώτος στόχος χάθηκε πριν ανθίσει.Να δούμε με τους επόμενους στόχους.Φοβούμαι ότι κάθε φορά θα μας μένει ένας λιγότερος μέχρι να παλαίψουμε πάλι γιά τη δεύτερη θέση.Μην ενθουσιάζεστε από τη νίκη με τον Εργοτέλη γιατί είναι ικανοί να χάσουν στο στάδιο από κανένα Ηρακλή φέτος που δυνάμωσε κιόλας και να χύσουν το γάλα από την καρδάρα.Και αν και είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου γιά άλλα πράγματα, δεν μπορώ να είμαι το ίδιο και γιά το μπάχαλο που επικρατεί εδώ και χρόνια στην Παιανία.

Γιατί είναι γελοιότητες αυτά που λένε μερικοί ότι ο Βύντρα ήταν κακός στην Ευρώπη αλλά κάνει γιά την Ελλάδα.Το τόπι κύριοι ή το κατέχεις ή όχι.Υπάρχουν άλλα 29 ματς πρωταθλήματος.Έχει...άπειρο καιρό γιά γκέλες ο Λουκάς.

Στις αθλητικές ειδήσεις είπε ότι ο Τεν Κάτε αλλάζει και βάζει τον Τζόρβα τέρμα με την Ξάνθη.Μα θα πρέπει να είσαι στραβός προπονητής γιά να αφήνεις το βόδι τον Γκαλίνοβιτες να φυλάει πίσω όταν τον είχαμε δεί που κρέμασε την ομάδα πολλές φορές.Θυμάστε τα τσαλίμια και τα άσφαιρα που έριχνε παλιότερα με αποκορύφωμα ένα ματς στη Γαλλία νομίζω με την Παρί που έκανε άστοχες εξόδους?Τότε ήταν που γύρισε προς τα πίσω ο Βύντρα να κάνει ένα πάναλτυ? Θυμίστε μου λίγο γιατί αρχίζει σιγά σιγά και τό...αλτσχάιμερ και δεν θυμάμαι καλά:-)

Manuel και οι λοιποί...ομοϊδεάτες σου εγώ δεν είμαι από αυτούς που πανηγυρίζουν στις νίκες και που αναθεματίζουν στις ήττες.Το είδατε εξ άλλου στα μηνύματα μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη.Εγώ είμαι πολύ απαιτητικός λάτρης του ποδοσφαίρου που δεν με θαμπώνουν τα ...μερεμέτια.Θέλω να βλέπω να παίζεται σωστά το λαοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη.

Τις κούπες με οποιοδήποτε τρόπο τις θέλουν οι ..άρρωστοι.Γιά να κάνουν καζούρα στους Ολυμπιακούς.Γιά να τους πουν με το τρόπο αυτό ότι δείτε εμείς είμαστε οι πρώτοι του χωριού.

Είναι θέμα αντίληψης και νοοτροπίας.Όσο κατηγορείς τον Ολυμπιακό με τον τρόπο που κατέκτησε μερικούς τίτλους αλλά από την άλλη θα ήσουν ευχαριστημένος αν ήσουν στη θέση του, τόσο δίνεις αξία σε αυτόν που τον κατηγορείς.Υπάρχει δηλαδή μιά μεγάλη αντίφαση σ αυτό.Θυμάμα την εποχή του μακαρίτη του Κυράστα που η ομάδα έπαιξε μπάλλα αλλά πρωτάθλημα δεν πήρε που και οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί παραδέχονται ότι ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός.Εμένα αυτή η αναγνώριση μου αρκεί.Η κούπα στη περίπτωση αυτή θα ανέβαζε τον όποιο Πατέρα στα μάτια των ανθρώπων του κύκλου του και των άμυαλων οπαδών.Γιατί αν κλέψεις πρωταθλήματα ή αν τα πάρεις μπαμπέσικα αυτό θα σου βγεί μετά στην Ευρώπη.Σκέφτομαι και τον Ολυμπιακό τώρα τι έχει να πάθει με την εικόνα που παρουσιάζει όταν θα παίξει με δυνατές ομάδες.Αλλά τα μύρια τουλάχιστον θα τα βάλει στην τσέπη.

Να συμπληρώσω Manuel ότι η μόνη φορά που πανηγύρισα με μεγάλη περηφάνεια ήταν πέρυσι στη νίκη στην Ιταλία επί της Ίντερ.Όχι γιά το ποδόσφαιρο που παίξαμε αλλά μόνο γιά το αποτέλεσμα.Είχα γράψει σε μήνυμα επι λέξει ότι "Είναι τιμή μου που είμαι Παναθηναϊκός" και αυτό είχε να κάνει με την ιστορία και όχι γιά το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που δεν παίξαμε.

Και γιά να μη λέμε έπεα πτερόεντα θέλω όποιος διαφωνεί σε κάποια σημεία να μου πεί.Εγώ geovard έχω άλλη άποψη γι αυτό και γι αυτό.Έτσι γίνεται στον πολιτισμένο κόσμο Διαφωνείς με αποδείξεις!

Συμπληρώνω(συνήθως γράφω λίγα αλλά μεγάλα μηνύματα) γιά να προλάβω όσους υποστηρίζουν ότι ναι ωραία τα λες αλλά ο πρωταθλητής βγαίνει απευθείας στους ομίλους!

Και τι με νοιάζει εμένα να μπεί η ομάδα στους ομίλους να γίνει η χαρά της κάθε Ισπανικής ή Αγγλικής ομάδας χωρίς να ικανοποιήσει τον κόσμο μόνο και μόνο γιά να μαζέψει εκατομμύρια ο Πατέρας?Αυτό είναι το ζητούμενο γιά τον οπαδό, ή να δεί την ομάδα να παίζει μπάλλα?Αυτή τη λογική δεν έχει και ο Κόκαλης?Οι οπαδοί του γιουχάιζαν χθες στο Καραϊσκάκη και αυτός έτριβε τα χέρια από ικανοποίηση!

Δημοσ.
Θυμάστε τα τσαλίμια και τα άσφαιρα που έριχνε παλιότερα με αποκορύφωμα ένα ματς στη Γαλλία νομίζω με την Παρί που έκανε άστοχες εξόδους?Τότε ήταν που γύρισε προς τα πίσω ο Βύντρα να κάνει ένα πάναλτυ? Θυμίστε μου λίγο γιατί αρχίζει σιγά σιγά και τό...αλτσχάιμερ και δεν θυμάμαι καλά

Μια χαρά τα θυμάσαι don’t worry :P

Συμπληρώνω(συνήθως γράφω λίγα αλλά μεγάλα μηνύματα) γιά να προλάβω όσους υποστηρίζουν ότι ναι ωραία τα λες αλλά ο πρωταθλητής βγαίνει απευθείας στους ομίλους!

Και τι με νοιάζει εμένα να μπεί η ομάδα στους ομίλους να γίνει η χαρά της κάθε Ισπανικής ή Αγγλικής ομάδας χωρίς να ικανοποιήσει τον κόσμο μόνο και μόνο γιά να μαζέψει εκατομμύρια ο Πατέρας?Αυτό είναι το ζητούμενο γιά τον οπαδό, ή να δεί την ομάδα να παίζει μπάλλα?Αυτή τη λογική δεν έχει και ο Κόκαλης?Οι οπαδοί του γιουχάιζαν χθες στο Καραϊσκάκη και αυτός έτριβε τα χέρια από ικανοποίηση

Κάτσε γιατί πιο πάνω λες ότι αποκλείστηκε και κάναμε τον Ολυμπιακό μερικά εκατομμύρια πλουσιότερο. Αυτό από μονό του αν και φυσικά δεν είναι ο κυρίως λόγος είναι ένας από τους λόγους να πας εσύ και όχι αυτός. Συνεχίζοντας θεωρώ αυτονόητο ότι με το «να πάρεις πρωτάθλημα και να βγεις CL» εννοείται να μην γίνεις καρνάβαλος. Εννοείτε ότι πιστεύω ότι θα πάμε εκεί πρέπει να είμαστε σοβαροί. Αλλά γιατί σινί και καλά αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα γίνουμε ΟΣΦΠ στην Ευρώπη ? Τους λόγους που συμφέρει να πας απευθείας ους έχω ξανα αναφερει σε προηγούμενα ποστ.Το αν θα είμαι έτοιμος να παίξω και CL του χρόνου εγώ προσωπικά θα περιμένω να το κρίνω τον Μάιο όχι πάντως τώρα.

Συμφωνώ στο ότι κάποιος το έχει ή δεν το έχει αλλά δεν είναι μονό αυτό. Δεν γίνεται να είναι το ίδιο να έχεις απέναντι σου τον Etoo και το ίδιο τον Blanco πώς να το κάνουμε Οπότε ναι εκεί ο Βυντρα και κάθε Βυντρα αρκεί για να τους αντιμετωπίσεις. Θα μου πεις αρκείσαι με το να είναι η άμυνα καλή μονό ελληνικό πρωτάθλημα και αν? Όχι φυσικά και θα έχεις και δίκιο. Όμως πρώτα πρέπει να δεις ολοκληρωμένα τους αμυντικούς που πηρές αν θα σου βγουν και αν τελικά δεν σου βγουν τουλάχιστον θα αρκούν μέχρι το τέλος της season ώστε να πάρεις άλλους στον μεγάλο χρόνο που θα έχεις (μιας και δεν θα παίζεις προκριματικά).

Όσο για τα άκρα πριν ακόμα κληρωθούμε με την Ατλετικο ελεγα ότι το πρόβλημα είναι το δεξί και αριστερό μπακ αλλά τότε όλοι λεγάτε για στοπερ.

Δημοσ.

Μετά από την ήττα και ξέροντας τί θα δώ γραμμένο εδώ μέσα, απέφυγα σκόπιμα να μπώ. Θα γράψω όμως 2-3 πραγματάκια για το πως βλέπω την κατάσταση γιατί πιστεύω πως πρέπει να ακούγονται.

Τεν Κάτε: πέρα από την αξία του σαν προπονητή (κάπου γράφτηκε πως δεν είχε περγαμηνές και είχε ο... Σάντος), τον στηρίζω κυρίως για τον εξής λόγο. Η παρουσία του Τεν Κάτε είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το νέο πολυμετοχικό σχήμα. Αυτό είναι εμφανές από τον πόλεμο που του κάνανε πρώτα ο Τζίγγερ μέσω του Γκοντζου (Ντερμπι) αλλά και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι "αντικειμενικοί" με πρωτοφανές μένος. Αυτοί που τόσα χρόνια δεν μιλάγανε με τον κάθε απίθανο παίχτη και προπονητή που φέρναμε, τώρα ρίχνουν χολές για παίχτες, προπονητή και διοίκηση. Θέλουν το καλό του ΠΑΟ? Αποκλείεται.

Μέχρι λοιπόν η νέα διοίκηση να πατήσει καλά στα πόδια της (και να φύγει παντελώς η σκιά του Τζίγγερ) εγώ θα στηρίζω τις επιλογές της, δηλαδή Τεν Κάτε και Αντωνίου.

Παίκτες: Είναι εμφανές πως τα τελευταία δύο χρόνια η ποιότητα του ρόστερ έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Ναι, στην άμυνα πονάμε. Πονάμε γιατί το ανεβασμένο μας επίπεδο σε κέντρο και επίθεση εκθέτει τις επιλογές μας σε αμυντικούς. Αλλά όχι και να τα μηδενίζουμε τελείως τα πράγματα. Ο Ολλανδός θα την μαζέψει την άμυνα όπως έκανε και πέρισυ με λιγότερους παίκτες, και μιλάω πάντα για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό μας κόβει να πάρουμε, έτσι δεν είναι?

Και κάτι τελευταίο. Αν νομίζει κάποιος ότι όλο αυτό το σκηνικό κραξίματος που έχει στηθεί τον τελευταίο καιρό βοηθάει την ομάδα είναι γελασμένος. Οι παίκτες παίζουν αγχωμένοι και αυτό φαίνεται και από την τηλεόραση ακόμα. Όχι, δεν λέω να μην κρίνουμε. Το αντίθετο λέω. Κρίση με μέτρο και με λογική, ώστε στην τελική να πιάνει και τόπο. Αυτό θέλει μια ομάδα από τους φιλάθλους της.

Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο. Αν νομίζει κάποιος ότι όλο αυτό το σκηνικό κραξίματος που έχει στηθεί τον τελευταίο καιρό βοηθάει την ομάδα είναι γελασμένος. Οι παίκτες παίζουν αγχωμένοι και αυτό φαίνεται και από την τηλεόραση ακόμα. Όχι, δεν λέω να μην κρίνουμε. Το αντίθετο λέω. Κρίση με μέτρο και με λογική, ώστε στην τελική να πιάνει και τόπο. Αυτό θέλει μια ομάδα από τους φιλάθλους της.

Εγω τους βλεπω αδιαφορους ως επι το πλειστον.

Λιγοι πονανε για την ομαδα.

Οσο για την αμυνα,αν δε μαζευτει θα καρδιοχτυπαμε ακομα και στην ..Ελλαδα.

Δημοσ.

Αν ισχυει οτι παιζει να φυγει ο Ζιλμπερτο imho θα ειναι η καλυτερη μεταγραφικη κινηση απο μεριας Παναθηναικου, μετα την αποκτηση του Λετο. Ειναι πολυ σημαντικο να παιζει η ομαδα με +1 παιχτη σε περιπτωση που μας αδειασει τη γωνια. Αλλιως εκει, σταθερα με 10...

Δημοσ.
Αν ισχυει οτι παιζει να φυγει ο Ζιλμπερτο imho θα ειναι η καλυτερη μεταγραφικη κινηση απο μεριας Παναθηναικου, μετα την αποκτηση του Λετο. Ειναι πολυ σημαντικο να παιζει η ομαδα με +1 παιχτη σε περιπτωση που μας αδειασει τη γωνια. Αλλιως εκει, σταθερα με 10...

Ναι ειδικά τώρα που θα φύγει και ο Μάττος, να φύγει και ο Ζιλμπέρτο και να επιστρέψει ο Αλεχάντρο στο θρόνο του. :eek:

Δημοσ.
Ναι ειδικά τώρα που θα φύγει και ο Μάττος, να φύγει και ο Ζιλμπέρτο και να επιστρέψει ο Αλεχάντρο στο θρόνο του. :eek:

Με τραγικους το ζιλμπερτο κ το κατσουρανη μια χαρα ηταν ο ματος.Δεν το πουλαγανε περυσι που λεγανε στην πορτσμουθ.

Δημοσ.
Με τραγικους το ζιλμπερτο κ το κατσουρανη μια χαρα ηταν ο ματος.Δεν το πουλαγανε περυσι που λεγανε στην πορτσμουθ.

Καλά τραγικούς τους λες εσύ 27 αυγούστου.

Ο Ματτος και εμένα μου αρέσει ως παίχτης αλλά αυτή τη στιγμή με μετακίνηση του να είναι δεδομένη, πιστεύω οτι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Ζιλμπέρτο.

Δημοσ.

Γιατι δεν λες οτι ειμαται 27 αυγουστου κ δεν εχεις ακομα τερματοφυλακα,αριστερο μπακ,δυο στοπερ κ κεντρικο χαφ που να φτειαχνει ματς.λ για κεντρικο χαφ η πλακα ειναι οτι ειχες δυο κλειτον κ ματος κ ο ανεκδιηγητος προπονητης σου τους εφαγε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...