wizzy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Το Europa είναι καλό για συλλογή εμπειριών και πηγή εσόδων - σίγουρα όχι επιπέδου CL, αλλά από πότε γίναμε ομάδα που "πρέπει" να παίζει κάθε CL δεν κατάλαβα. Προσωπική μου γνώμη: Θέλω να αποκλειστούμε νωρίς νωρίς (κατά Δεκέμβρη μεριά) με την ελπίδα ότι δεν θα έχουμε μείνει 10 βαθμούς πίσω από τον πρώτο έτσι ώστε τουλάχιστον να αφοσιωθούμε το πρωτάθλημα μπας και το πάρουμε. Όχι τίποτα άλλο, του χρόνου ο πρωταθλητής μπαίνει κατευθείαν ομίλους - τουλάχιστον να μην πάνε στράφι τόσες πορείες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Το κακό με τους μίρλες είναι ότι στα άσχημα η απάντηση είναι "σας τα 'λεγα", ενώ στα καλά ξεχνάνε τις προβλέψεις τους και αρχίζουν τα "άντε μπράβο! Έτσι! Κερδίσαμε!" Εκεί πλέον, δεν έχουν σημασία οι δηλώσεις, είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι ξαφνικά. Καλο σαν αποφθευγμα, ετσι σαν γενικοτητα ρε παιδακι μου, αλλα επειδη ολοι αναφερεστε κατα βασην σε εμενα και αλλον εναν, η αποψη μου απο την αρχη της σεζον ειναι σταθερη ΚΑΙ μετα απο τις νικες, καθως η ομαδα σε ολα τα παιχνιδια εχει παρουσιασει την ιδια ακριβως εικονα. Το "σας τα λεγα" απο εμενα τουλαχιστον θα το ακουσετε πολλες φορες εφετος. Οσες φορες λετε ελαφρα τη καρδια τα επιθετα "μιρλας, μιζερος, κλπ" τοσες θα ακουτε το "σας τα λεγα" με τη διαφορα οτι εγω στηριζω την αποψη μου στην εικονα της ομαδας και οχι σε ελληναραδικου τυπου χαρακτηρισμους μεσα απο φορουμς, ετσι για να χουμε να λεμε οτι ειμαστε ανωτεροι. Αυτο που συμβαινει σε αυτο το φορουμ ειναι το αντιθετο ακριβως. Εκτος απο τον johnyestia και κανα 2 αλλους, οταν η ομαδα ΔΕΝ χανει, αν πει καποιος "σημερα δεν μου αρεσε στην ομαδα" ειναι αυτοματως μιρλας μιζερος και γκρινιαρης. Οταν η ομαδα χασει κανουν σκληροτερη κριτικη κι απο αυτους που εσεις λετε μιρλες. Παραδειγματα αρκετα. Δεν χρειαζεται να φερω σε αμηχανια αρκετους απο εσας με επικα και αντιφατικα quotes, ξερετε ποιοι εχετε την τακτικη "παω με τους πολλους και κραζω τους λιγους", ξερετε... Εγω μεχρι στιγμης συνεχιζω απλα να πεφτω μεσα στις προβλεψεις που ειχα κανει. Εσεις ξεροκαταπινετε τον αποκλεισμο απο τους ομιλους (με την δικαιολογια νταξει μωρε, με την Ατλετικο παιζαμε) για να πειτε μιρλες οσους δεν τον ξεροκαταπινουν μαζι σας. Οταν δω την ομαδα να αλλαζει αγωνιστικη εικονα απο αυτην που εχει χρονια τωρα και να παρουσιαζει κατι καλο, τοτε θα παψω και θα το επικροτησω. Οπως για τον Λετο πχ που ειπα 100 φορες οτι ειναι απολαυστικος κι οτι ειχαμε χρονια να δουμε τετοιο παιχτη. Οταν ομως βλεπω οτι εχουμε ριξει τα τελευταια 2 χρονια πολλαπλασια λεφτα και η ομαδα εχει χειροτερο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ προσωπο απο τα υπολοιπα χρονια, τοτε να με συγχωρατε, αλλα δεν θα φοραω πρασινα γυαλια.
wizzy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Καλο σαν αποφθευγμα, [...] τοτε να με συγχωρατε, αλλα δεν θα φοραω πρασινα γυαλια. Συμφωνώ μέχρι τελείας, που λέει και ο Erwdios.
alexdelpiero Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Κανε υπομονη το πολυ μεχρι τα χριστουγεννα μεχρι τοτε ολοι στα λογια σου θα χουν ερθει.Μη σου πω οτι εισαι κ light...
johnyboy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Από το λίγο που είδα τις ομάδες στο γιουρόπα δεν είναι καθόλου μα καθόλου απλά τα πράγματα. μπήκε η ντεμπρετσένι στο τσουλού και η μακάμπι χάι φάι και δεν θα μπει μια εκ των Σπόρτινγκ - Φιορεντίνα. γεια σου ρε Πλατινί γκουρού.θα πάρεις στο τέλος ότι και οι γκουρού της Φ1.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Από το λίγο που είδα τις ομάδες στο γιουρόπα δεν είναι καθόλου μα καθόλου απλά τα πράγματα. μπήκε η ντεμπρετσένι στο τσουλού και η μακάμπι χάι φάι και δεν θα μπει μια εκ των Σπόρτινγκ - Φιορεντίνα. γεια σου ρε Πλατινί γκουρού.θα πάρεις στο τέλος ότι και οι γκουρού της Φ1. Όντως, τα έχει μαμήσει όλα ο Πλατινί. Πρώτα η απονομή στους επίσημους, μετά οι γελοίες αλλαγές στην εισαγωγή στους ομίλους. Να φύγει.
alexdelpiero Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εδω εβαλε να γινεται ο τελικος του τσ λ Σαββατο...
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εδω εβαλε να γινεται ο τελικος του τσ λ Σαββατο... Ανέκαθεν Σάββατο δεν ήταν?
alexzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ανέκαθεν Σάββατο δεν ήταν? όχι βέβαια... τετάρτη
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εντάξει δεν νομίζω οτι αυτή η αλλαγή είναι τόσο αισχρή όσο οι υπόλοιπες που έκανε/ή σκέφτεται να κάνει.
nikos21aek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μια χαρά όλες οι αλλαγές του Πλατινί.Και στο ουέφα που αναβαθμίζεται και δεν θα παίρνουν ψίχουλα οι ομάδες εκεί.Ήταν ρεζίλι να παίρνει η Σεβίλη το Ουέφα και να έχει συνολικά έσοδα 8m και ο Ολυμπιακός με 0 βαθμούς στον όμιλο του Ch L να είχε έσοδα 15m.. Το ίδιο και για τα προκριματικά του Τσάμπιονς λίγκ.ΟΚ με μια καλή κλήρωση μπορεί να μπούν κάποιες ομάδες που δεν το αξίζουν αλλά είχε παραγίνει το χάλι να είναι όλες οι ομάδες στο 3ο και 4ο γκρούπ για τα πανηγύρια.Κανονικά για εμένα θα έπρεπε να δοθούν και περισσότερα εισιτήρια στην Αγγλία.Το ότι τα τελευταία χρόνια το Final4 είναι από 3 αγγλικές κάτι σημαίνει.. Όσο για το Σάββατο πιθανόν να έγινε για να το δεί περισσότερος κόσμος..Δεν ξέρω τι νόημα έχει αυτή η αλλαγή πάντως για κακό αποκλείεται να έγινε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Καλυτερα Σαββατο ο τελικος. Θα ξενυχτας χωρις να εχεις κ τη δουλεια στο κεφαλι σου, θα πιεις και καμια μπυρα παραπανω και μετα θα βγεις και τη βολτιτσα σου αμα εχεις κεφι. Τις Τεταρτες ημασταν με το ρολοι στο χερι μην περασει 12... Οσο για αυτους που δεν ασχολουνται με μπαλα, εκεινο το Σαββατο προβλεπω να ειναι η τυχερη τους μερα στα μπαρ κ τα κλαμπ
alexzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Από τις "χαζές" αλλαγές η απονομή στους επισήμους με χάλασε εμένα... ξενέρα
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Καλο σαν αποφθευγμα, ετσι σαν γενικοτητα ρε παιδακι μου, αλλα επειδη ολοι αναφερεστε κατα βασην σε εμενα και αλλον εναν, η αποψη μου απο την αρχη της σεζον ειναι σταθερη ΚΑΙ μετα απο τις νικες, καθως η ομαδα σε ολα τα παιχνιδια εχει παρουσιασει την ιδια ακριβως εικονα. Το "σας τα λεγα" απο εμενα τουλαχιστον θα το ακουσετε πολλες φορες εφετος. Οσες φορες λετε ελαφρα τη καρδια τα επιθετα "μιρλας, μιζερος, κλπ" τοσες θα ακουτε το "σας τα λεγα" με τη διαφορα οτι εγω στηριζω την αποψη μου στην εικονα της ομαδας και οχι σε ελληναραδικου τυπου χαρακτηρισμους μεσα απο φορουμς, ετσι για να χουμε να λεμε οτι ειμαστε ανωτεροι. Αυτο που συμβαινει σε αυτο το φορουμ ειναι το αντιθετο ακριβως. Εκτος απο τον johnyestia και κανα 2 αλλους, οταν η ομαδα ΔΕΝ χανει, αν πει καποιος "σημερα δεν μου αρεσε στην ομαδα" ειναι αυτοματως μιρλας μιζερος και γκρινιαρης. Οταν η ομαδα χασει κανουν σκληροτερη κριτικη κι απο αυτους που εσεις λετε μιρλες. Παραδειγματα αρκετα. Δεν χρειαζεται να φερω σε αμηχανια αρκετους απο εσας με επικα και αντιφατικα quotes, ξερετε ποιοι εχετε την τακτικη "παω με τους πολλους και κραζω τους λιγους", ξερετε... Εγω μεχρι στιγμης συνεχιζω απλα να πεφτω μεσα στις προβλεψεις που ειχα κανει. Εσεις ξεροκαταπινετε τον αποκλεισμο απο τους ομιλους (με την δικαιολογια νταξει μωρε, με την Ατλετικο παιζαμε) για να πειτε μιρλες οσους δεν τον ξεροκαταπινουν μαζι σας. Οταν δω την ομαδα να αλλαζει αγωνιστικη εικονα απο αυτην που εχει χρονια τωρα και να παρουσιαζει κατι καλο, τοτε θα παψω και θα το επικροτησω. Οπως για τον Λετο πχ που ειπα 100 φορες οτι ειναι απολαυστικος κι οτι ειχαμε χρονια να δουμε τετοιο παιχτη. Οταν ομως βλεπω οτι εχουμε ριξει τα τελευταια 2 χρονια πολλαπλασια λεφτα και η ομαδα εχει χειροτερο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ προσωπο απο τα υπολοιπα χρονια, τοτε να με συγχωρατε, αλλα δεν θα φοραω πρασινα γυαλια. Το θέμα είναι το εξής: αν η ομάδα τελικά πάρει το πρωτάθλημα, θεωρείς ότι είναι σωστό να πανηγυρίζεις εσύ, που όλη τη χρονιά έθαβες την προσπάθεια της ομάδας; Προσωπικά δεν είχα κάποιον στο μυαλό μου. Κατά κανόνα δεν προσωποποιώ τα ποστς, απλά τα διαβάζω, δε θυμάμαι ποιος είπε τι, χρειάζομαι εικόνα για τέτοια πράγματα και πολλοί αλλάζουν τα avatars τους και με μπερδεύουν, με ελάχιστους χρήστες έχω προσωπική σχέση, δηλαδή θυμάμαι ποιοι είναι και περίπου τις απόψεις τους. Αυτό που ΕΙΧΑ στο μυαλό μου, είναι οι αντίστοιχοι οπαδοί της δικής μου ομάδας, που όταν πάω στο γήπεδο είναι 1-2 που σε όλο το παιχνίδι λένε "δείτε τα χάλια μας! Ορίστε ομάδα! Μπου ρε, πώς είστε έτσι; Άι σιχτίρ ο Ουζουνίδης, άι σιχτίρ ο Πηλαδάκης, στο διάολο ο ένας, στο διάολο ο άλλος", βγαίνει ο παίχτης τετ-α-τετ και λένε "θα το χάσει ο άχρηστος", την ίδια την ώρα που γίνεται η φάση (!), όταν στους αντίπαλους βγαίνουν οι πάσες λένε "ορίστε τα χάλια της άμυνας μας", όταν δεν τους βγαίνουν λένε "ορίστε τι άχρηστους δεν μπορούμε να νικήσουμε"...μπλαμπλαμπλα (είναι και άλλα πολλά) μπλαμπλαμπλα... ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ! Ε, όχι ρε φίλε! Δεν το δέχομαι! Όταν το τρώμε "α, σας τα έλεγα εγώ" και όταν το βάζουμε "άντε, μια χαρά". Δε γίνεται ρε να τα έχεις όλα δικά σου. Όταν βρίζεις παίχτες, προπονητές, τους χαρακτηρίζεις όλους, μετά δε δικαιούσαι μερίδιο στην επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.