Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πρέπει να απαντήσω εγώ απλά θέλω να πω πως o johnyestia ποτέ δεν είπε ότι είναι όλα καλά και ότι έχουμε τα πάντα τέλεια. Απλά δεν τα ισοπεδώνει όλα όπως κάνουν αρκετοί εδώ μέσα. Το ότι χάσαμε κάποια ματς για [insert random reason here] δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν είναι ικανή (με το υπάρχων υλικό) να πάρει το πρωτάθλημα και να προχωρήσει στο Europa παίζοντας καλύτερα από πέρσι

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμφιβαλλω αν με αυτη την αμυνα παρουμε το πρωταθλημα.Ουτε με τον Εργοτελη δε σου εμπνεει σιγουρια.

Θελει ξηλωμα ολη η αμυνα παιδια.

ps:χθες παιζαμε χωρις δεξια πλευρα,το πηρατε χαμπαρι?

Δημοσ.
Δεν πρέπει να απαντήσω εγώ απλά θέλω να πω πως o johnyestia ποτέ δεν είπε ότι είναι όλα καλά και ότι έχουμε τα πάντα τέλεια. Απλά δεν τα ισοπεδώνει όλα όπως κάνουν αρκετοί εδώ μέσα. Το ότι χάσαμε κάποια ματς για [insert random reason here] δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν είναι ικανή (με το υπάρχων υλικό) να πάρει το πρωτάθλημα και να προχωρήσει στο Europa παίζοντας καλύτερα από πέρσι

Ακριβως. Το οτι εχετε μια αμυνα τραγικη δεν σημαινει οτι δεν μπορει να παρετε το Europa League. Το οτι σε καθε ματς στοιχηματιζετε στο ποιος αμυντικος παικτης σας ή ο Γκαλινοβιτς θα κανει την πατατα, δεν σημαινει οτι το υλικο ειναι κακο, εξαλλου εχετε τον Σισε. Το οτι επιθετικα παιζετε εως τωρα κυριως ειτε με ατομικες προσπαθειες του Λετο, ειτε με λομπες για να εξασκηθει ο Σισε και ο Σαλπιγγιδης στο τρεξιμο, δεν σημαινει οτι η επιθεση δεν μπορει να βαζει 4 γκολ σε καθε παιχνιδι. Μπορει, απλως δεν ετυχε εως τωρα για random λογους. Σωστα?

Δημοσ.

Αφού μπήκε και ο Γκαλίνοβιτς το κατάλαβαν ότι έκαναν πλάκα. Πάλι καλά!

Πάντως για χθες είναι αστείο να μας πειράζει η ήττα. Είναι καλύτερη ομάδα ότι και να κάνουμε. Αυτό που πρέπει να μας πειράζει είναι ότι δεν υπήρχε πουθενά Παναθηναικός μέσα στο γήπεδο. Στον Εργοτέλη ρίξαμε 3 αλλά έπεσε πιο αξιοπρεπώς. Μας ίδρωσε 2-3 φορές, είχε και δοκάρι.

Εμάς η τακτική μας ήταν να κοιμίσουμε τους αντιπάλους, να βαρεθούν και αυτοί και να μην μας βάλουν πολλά. Ο Τεν Τεν το μόνο που ήθελε είναι να μην έχει μια πεντάρα στην πλάτη του

Δημοσ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που συμφώνησε η ομήγυρις με μένα, με τον John1987 και τον MiDi_MiLiZ

Χρειάζεται λοιπόν άσπρος σίφουνας άζαξ γιά να καθαρίσει τη λέρα της άμυνας.Κατά τα άλλα είμαστε και καλοί ανθρωποι και τόσο πλήρεις σε όλες τις γραμμές που αφήσαμε και κανένα παίχτη να τον πάρει και ο Ολυμπιακός!

Το να βγαίνει σε ψηφοφορία ο Βύντρα καλύτερος παίχτης(πάντα με ειρωνεία πολύ βέβαια) αυτό είναι εξευτελισμός γιά την ομάδα της καρδιάς μας και έκανε τους ανθρώπους στο Μεγκα να αλληλοκοιτάζονται αμήχανα.

Σας λέω γιά ακόμη μιά φορά ότι ο Λέτο είναι η καλύτερη μεταγραφή και ότι από τον Σισέ δεν ελπίζω και πολλά και δεν θέλετε να ακούσετε.Εντάξει ο καθενας βλέπει ότι θέλει να βλέπει και όχι αυτά που στην πραγματικότητα πρέπει να βλέπει.Κατά τα άλλα κάναμε μιά μεταγραφή που με τα λεφτά που δώσαμε αγοράζαμε και σεντερ φορ καλό και σέντερ μπακ καλό.Αλλά δεν διοικώ εγώ.

Αυτά παθαίνεις αμα κοιτάζεις το επικοινωνιακό μέρος και όχι την ουσία.Αλλά οι περισσότεροι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν παραμυθιάζονται πιά.

Προσπαθώ να καταλάβω την απογοήτευση της διοίκησης όταν θα διαπιστώσει ότι φέτος έφτειαξε μόνο μισή ομάδα και ότι της λείπει η άλλη μιση.

Κάθε φορά που λειπει ο Καραγκούνης δεν βλέπετε με τιποτα η ομάδα.Μα δεν θα υπάρχει αιώνια ο Κάρα.

Αν αυτή η ομάδα το πάρει το πρωτάθλημα τότε σημαίνει πως η Ελληνική σουπερλίγκα είναι κατώτερη από τη λίγκα του.... Μπουρούντι!

Και επειδή είμαι καλός προφήτης σας λέω να προσέξετε την πορεία της Ατλέτικο στους ομίλους όταν θα παίξει με σοβαρούς αντιπάλους γιά να διαπιστώσετε πόσο κοροϊδίστκα αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός.Και θέλω να πω με αυτό ότι δεν είναι ομάδα φόβητρο και ότι δεν θα κάνει και πολλά πράγματα στη συνέχεια.(Εξ άλλου ο winner το είπε καθαρά ότι ατομικά λάθη έφταιξαν και όχι η ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του Κουν Κουν)

Δεν νομίζω να εντυπωσίασε κανένα με το παίξιμό της και στα δύο παιχνίδια.

Εδώ είμαστε να θυμάστε μήνυμα #3749.

Δημοσ.

Η Ατλέτικο όσο καλή επίθεση έχει τόσο χάλια είναι η άμυνά της. Αλλά με τέτοια επίθεση.

Για τον Λέτο συμφωνώ, ταιριάζει στο προφιλ παικτών που θα έπρεπε να κηνυγάμε, νέος με όρεξη για μπάλα και φιλοδοξίες.

Τους άλλους τους παππούδες που μαζέψαμε να δω τι θα κάνουμε.

Ο Σισέ δεν με ενοχλεί προς το παρών, και τον Ετό να είχες χθες μπάλα δεν θα ακουμπούσε. Η επιθετική μας ανάπτυξη είναι 100% ο Καραγκούνης με ότι συνεπάγεται αυτό (καλά αλλά και πολλά άσχημα).

Από την άμυνά μας φθάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε να παίξει ο Σαριέγκι! Για τέτοια χάλια μιλάμε. Και σε αυτούς βάζω και τον Zilberto The Walker. Τόσο εύκολο θύμα δεν είχαμε ποτέ, του παίρνουν την μπάλα για την πλάκα στο κέντρο και ούτε κάνει τον κόπο να κηνυγήσει τη φάση. Το έχω δει δεκάδες φορές.

Δημοσ.
Ακριβως. Το οτι εχετε μια αμυνα τραγικη δεν σημαινει οτι δεν μπορει να παρετε το Europa League. Το οτι σε καθε ματς στοιχηματιζετε στο ποιος αμυντικος παικτης σας ή ο Γκαλινοβιτς θα κανει την πατατα, δεν σημαινει οτι το υλικο ειναι κακο, εξαλλου εχετε τον Σισε. Το οτι επιθετικα παιζετε εως τωρα κυριως ειτε με ατομικες προσπαθειες του Λετο, ειτε με λομπες για να εξασκηθει ο Σισε και ο Σαλπιγγιδης στο τρεξιμο, δεν σημαινει οτι η επιθεση δεν μπορει να βαζει 4 γκολ σε καθε παιχνιδι. Μπορει, απλως δεν ετυχε εως τωρα για random λογους. Σωστα?

Ας αρχίσω από το τέλος. Random έγραψα για μην αναφέρω όλους τους λόγους που ακούγονται εδώ μέσα. 2ον ποτέ δεν είπα ότι θα πάρουμε το Europa .Αλλά ναι πιστεύω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μέχρι ένα σημείο . Όσο για την άμυνα τα έχω γράψει σε προηγούμενα ποστ. Όπως επίσης είχα γράψει και το ξαναλέω και ας εκτεθώ ότι η τραγική όπως λες άμυνα που έχουμε είναι ικανοποιητική για το πρωτάθλημα αλλά προφανώς για CL δεν είναι. Αλλά αν εσύ πιστεύεις ότι είναι το ίδιο να παίζει η άμυνα σου εναντίον των επιθετικών της Ατλέτικο με το να παίζει με οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος τι να σου πω. Δεν έχουμε δει τους καινούριους ακόμα αλλά οκ ξέρετε όλοι ότι είναι αμπαλοι από τώρα.

Τώρα για το κεντρο/επίθεση τι να πω? Αν με μέτριες εμφανίσεις πεταω 3 δεν με πολύ νοιάζει.

Δημοσ.

Δήλωση Κάτε: Με λίγη περισσότερη τύχη θα είμασταν σίγουρα στους ομίλους.

Με ΠΟΣΗ περισσότερη τύχη? Έλεος το άτομο...

Δημοσ.

Το μονο που λυπαμαι ειναι που περασε αυτη η ψευτομαδα με το ονομα Αθλετικο Μαδριτης.

Δεν εδειξε τπτ μες το γηπεδο χτες.

Τελικα δικιο ειχα που ελεγα πως δεν ειναι και τπτ το τρομερο βλεποντας περυσι την Πορτο να κανει παρτι στην αμυνα της Αθλετικο στο Τσαμπιονς Λιγκ περυσι

Δημοσ.

Ίσως η ψευτο-ομάδα με το όνομα Ατλέτικο Μαδρίτης να πέρασε στους ομίλους επειδή απέναντί της βρήκε μια ακόμα περισσότερο ψευτο-ομάδα με το όνομα Παναθηναϊκός.

Κατάντια κύριοι, κατάντια. Όχι επειδή δεν περάσαμε. Επειδή δεν το παλέψαμε καν στον επαναληπτικό. Δεν κρίνω δόκιμο να καταφερθώ εναντίον κανενός. Κάποιοι πληρώνονται αδρά για κλωτσάνε το τόπι και κάποιοι πληρώνονται για να τους δίνουν τις κατάλληλες οδηγίες κατά την διάρκεια του αγώνα. Και μιας και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, μαντέψτε, ποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους:

α) Αυτοί που κλωτσάνε το τόπι;

β) Αυτοί που τους δίνουν οδηγίες;

γ) Και οι μεν και οι δε;

Δημοσ.

Χθες δεν ηθελε να παιξει νομιζω.

Επισης εχει ενα χαμερ στην αμυνα,και μπροστα βγαζει φωτιες.Κατα τα αλλα ως φανελλα δε λεει και πολλα.

Το Europa δε με ενδιαφερει και πολυ να ειμαι ειλικρινης.Εκτος αν το παρουμε,που δεν παιζει.

Βλεπω πολλοι υποτιμουν το πρωταθλημα το ελληνικο,αλλα απο καπου πρεπει να αρχισει να ανακαμπτει η ομαδα ε.

ps:οντως δεν το παλεψαμε

ps2:να στηριζεται ολη η αναπτυξη στο Γιωργαρο που τον διωξαμε ως λουζερ,εν ετει 2009 ειναι λιγο..τραγικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...