MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 η "σταθερη, αξιοπιστη και καλη μας αμυνα που δεν χρειαζεται σωνει και καλα αμυντικο χαμερ" συμφωνα με διαφορους εδω, δεχθηκε 8 γκολ σε 4 ματς. Οχι και οτι καλυτερο και σιγουρα δεν τους δικαιωσε και ιδιαιτερα στις προβλεψεις τους. Δε πειραζει προκειμενου να μη σε χαρακτηριζουν μιζερο, ειναι καλυτερο να δεχεται η ομαδα σου 8 τερματα. ΥΓ. 25/8 εχουμε, ΦΕΡΤΕ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ...
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Οχι πρωτον γιατι δεν ηταν κοκκινη, αφου δεν ηταν καν καρατια ή κατι τετοιο απλως διεκδικησε λιγο ατσαλα τη μπαλα και 2ον γιατι ακομα και να ηταν ε ΠΑΟ εισαι οποτε ευνοια σε τετοιες φασεις την εχεις στην σουπερλιγκα. Άσε ρε φίλε που δεν ήταν καν κάρτα!χ0αχ0α0χα0χα Τάκλιν με τα δύο πόδια εναέριο ήταν..Ninja fighter.. Σταματάει καριέρες άνετα... Δεν ήταν και σαν το από κάτω βέβαια...Αλλά κόκκινη ήταν
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Πόνεσα!... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:45 ---------- Τι μλκς ρε είστε φαίνεται πολύ κοντά..θα το βλέπω στον ύπνο μου.. Αυτό δεν ήταν κόκκινη.Αυτό ήταν και μόνιμη αποβολή από τα γήπεδα.
anterovgaltis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γκαλίνοβιτς, Δάρλας, Βύντρα, Μουν, Γκάμπριελ, Σαριέκγι, Τεν Κάτε..... Ποιοι είναι όλοι αυτοί?
johnyboy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Πάω να πάρω φανέλα Βύντρα. εγώ του σούπερ μάριο του τσολιά. Δεν υπάρχει αυτό που έκανε.Δεν υπάρχει.Ακόμα γελάω.
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Καρπετόπουλος:"Για όλα αυτά φταίει η γκρίνια.Όταν συζητάς κάτι όλη την ώρα μυστηριωδώς εμφανίζεται μπροστά σου. Ο κόσμος συζητάει συνέχεια για το πρόβλημα στην άμυνα του ΠΑΟ το οποίο για εμένα δεν υπάρχει και για ένα περίεργο λόγο αυτό το πρόβλημα όσο συζητιέται εμφανίζεται.." Epic!!!!Tώρα ΚΑΙ αστρολόγος!
Krokodilos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 εγώ του σούπερ μάριο του τσολιά. Δεν υπάρχει αυτό που έκανε.Δεν υπάρχει.Ακόμα γελάω. Οχι ρε ενταξει το παρακανετε. Αυτα γινονται δεν ηταν δα και τοσο τραγικο.
Chris_85 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Πως γινεται να φτιαχνετε ΠΕΚ, να κατεβαινει ο κοσμος στους δρομους διαδηλωνοντας, να μπαινουν 30 επιχειρηματιες στην ΠΑΕ, να μπαινουν οι Γιαννακοπουλοι, να κανετε μεγαλες δηλωσεις περι υπερομαδας και πληρεστατου ροστερ, να δημιουργουνται σκοπιμως προσδοκιες στον κοσμο του ΠΑΟ, να γινονται δηλωσεις για απειρα ποσα που θα ξοδευτουν για το ροστερ και να αποκλειεστε απο την πρωτη σοβαρη ομαδα που συναντατε..Δηλαδη ποση κοροιδια πια..
johnyboy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δεν το παρακάνουμε καθόλου.Είναι για πολλά γέλια το γκολ που έφαγε.
alexdelpiero Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εν το μεταξυ μας ειχαν ζαλισει στο μεγκα οτι φετος θα βγαλουν εκπομπη υπερπαραγωγη κ βγαλανε μια εκπομπη για παιδακια του δημοτηκου με μηνηματα κ web καμερα πως το λενε.Κατι αλλο βλεπωντας συνολικα τα ματς με την ατλετικο βλεπω οτι ο ΠΑΟ πλεον δεν ειναι αυτος που ηταν στην ευρωπη.Λιγος.Οταν ειχε παιξει στο ολτ τραφορντ με αγγελο κ λιγο μπατζετ ειχε βγαλει τεραστιο ματς ενω ειχε παιξει κ τη γιουβε στα ισια παροτι ειχε χασει.Τωρα οταν παιζει με τετοιες ομαδες φαινεται πολυ λιγος μονο μια αναλαμπη περυσι στο μιλανο...Eχει δικιο ο jonyboy δεν ειναι το πρωτο γκολ που πνιγει ο γκαλινοβιτς ελαιος.Ο εμπεντε ηταν καλυτερος.
Krokodilos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Άλλο μάτς είδε ο 10Κ Τι ειπε? Οτι θα επρεπε να εχουνε βαλει τουλαχιστον 3 γκολ? Αλλο ματς εβλεπε πραγματι. Μονο 3? Ο ΠΑΟ επρεπε να βαλει καμια εξι γκολ χαλαρα. Ο Τεν Κατε στις δηλωσεις παιζει να ειναι ο πιο γραφικος της τελευταιας 5ετιας. Γραφικος και τραγικος μαζι. Ολο μλκιες λεει.
johnyboy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ο μένιος έχει ρίξει πολύ χολή. κλάψε μιζαδόρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.