johnyboy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Αν έπαιζε με 4-3-3 και τρώγαμε 5 πάλι θα τον έκραζες.
tasoskont Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ας μην ειμαστε ουτοπικοι. Την ομαδα τη συμφερει να βγει Τσου Λου κι ας αποκλειστει μετα.Στο δε ΟΥΕΦΑ και max αποδοση να πιασουμε και τυχεροι στις κληρωσεις αν σταθουμε φτανουμε εως 8αδα περιπου. Και παλι λιγοτερα εσοδα για την ομαδα. Και παλι τη συμφερε να βγει ομιλους Τσου Λου δηλαδη. Τον Πατερα, τους παιχτες κλπ το Τσου Λου τους νοιαζει γιατι εκει ερχονται τα εσοδα αρα και τα καλα μπονους για τους παιχτες. Εκει διαφημιζονται επισης οι παιχτες που αποσκοπουν στην καριερα στην Ευρωπη. Ολοι μα ολοι προτιμουν ομιλους Τσου Λου παρα 8αδα στο ΟΥΕΦΑ. Στο ΟΥΕΦΑ το μονο που θυμαται κανεις την επομενη σεζον ειναι η 4αδα. Στο Τσου Λου οι πολλοι ξερουν καθε ομαδα που συμετειχε στους ομιλους και την παρουσια της. Αλλα τα εσοδα απο μια αποψη δε μας νοιαζουν κιολας γιατι δεν πανε στη τσεπη μας. Το βασικο ειναι οτι δεν θα ερχονται παιχτες τυπου Σισε, αν η ομαδα δεν εχει σταθερη παρουσια στο Τσου Λου, φυσικα αυτο εξαρταται κι απο την εκβαση του πρωταθληματος. Δηλωσε καποιος πρωην συμπαικτης ή προπονητης του Σισσε ή δημοσιογραφος απτη χωρα του (δε θυμαμαι, σε σημερινη εφημεριδα το διαβασα παντως), πως η επιλογη του να ερθει στον ΠΑΟ αποδειχθηκε λαθος, διοτι τωρα δε θα αγωνιστει καν στο Τσαμπιονς Λιγκ. Και δεν ειχε αδικο. Ο Σισσε και ο καθε Σισσε οταν υπογραφανε συμβολαιο, ειχαν στο τσεπακι τους ομιλους, θεωροντας μικρες τις πιθανοτητες αποκλεισμου απτα προκριματικα (δεν εχει ξανασυμβει στον ΠΑΟ εαν δεν με απατα η μνημη μου). Και γιαυτο το λογο ηρθαν πρωτιστως. ναι αλλα εσενα σαν οπαδο δεν σε νοιαζουν τα λεφτα οπως ειπες δεν πανε στην τσεπη σου σε νοιαζει η κουπα η θα μου πεις τον χαλαει τον σισε να παρει το ουεφα απο το να παιξει 5 αγωνες στο cl ?????εγω πιστευω παντως τον βαζελο αν βελτιωθει αμυντικα και με την κωλοφαρδεια που εχει στην ευρωπη μπορει να παει και πανω απο 8 αδα στο ουεφα,καθομαστε και υποβαθμιζουμε το ουεφα λες και το εχουμε παρει 10 φορες.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Φαινεται οτι ο Νινης θα εχει ρολο στο κεντρο. Κατι σαν επιτελικο χαφ. Και ο Γκαμπριελ προφανως θα παει δεξια. Ματς που τυπικα παμε τουλαχιστον για 0-2 και κατεβαζει ενα σεντερ φορ στην 11αδα. Παιζει δηλαδη με το πιο αμυντικο συστημα απο ολα τα φετινα επισημα ματς. Βεβαια αν ειναι να βαλει Σαλπι μεσα και να μου τον εχει να εναλασεται στη θεση του δεξιου εξτρεμ με τον Σισε, τοτε καλυτερα Γκαμπριελ Ρε φιλε μου εισαι σοβαρος?Εσυ δεν εισαι παναθηναικος ,αντιπαναθηναικος εισαι.Φουλ επιθεση ειναι σημερα και το φοβαμαι παρα πολυ το ματς μην συντριβουμε. Galinovic Moon Vyntra Sariegi Darlas Katsour Zilberto Gabriel Ninis Leto Cisse
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Αν έπαιζε με 4-3-3 και τρώγαμε 5 πάλι θα τον έκραζες. Ρε φιλε μου εισαι σοβαρος?Εσυ δεν εισαι παναθηναικος ,αντιπαναθηναικος εισαι.Φουλ επιθεση ειναι σημερα και το φοβαμαι παρα πολυ το ματς μην συντριβουμε. Galinovic Moon Vyntra Sariegi Darlas Katsour Zilberto Gabriel Ninis Leto Cisse εχετε συνειδτοποιησει οτι θελουμε 0-2 τουλαχιστον, ή απλα αρκειστε στο συμβιβασμο του αποκλεισμου χωρις να συντριβουμε? Αυτο λεω κι εγω οτι ο τεν τεν ΠΡΩΤΟ στοχο βαζει την αποφυγη συντριβης εις βαρος της προκρισης. Κατα τ'αλλα ειμαι αντιπαναθηναικος...Σας εχω ξαναπει, αντιτεντενικος ειμαι. Ουτε αντιπαναθηναικος ουτε φιλολυμπιακος. Και οπως ο καθενας εχει υποκειμενικη γνωμη για την ομαδα, ετσι και εγω εχω καθαρα υποκειμενικη γννωμη και εμπαθεια για τον 10κ. Για διαφορους λογους. Ας δουμε λοιπον πως θα παει το σημερινο ματς και συνεχιζουμε την συζητηση. Ενδεχομενως να εκτεθω.Ενδεχομενως οχι.
alexdelpiero Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 εχετε συνειδτοποιησει οτι θελουμε 0-2 τουλαχιστον, ή απλα αρκειστε στο συμβιβασμο του αποκλεισμου χωρις να συντριβουμε? Αυτο λεω κι εγω οτι ο τεν τεν ΠΡΩΤΟ στοχο βαζει την αποφυγη συντριβης εις βαρος της προκρισης. Κατα τ'αλλα ειμαι αντιπαναθηναικος...Σας εχω ξαναπει, αντιτεντενικος ειμαι. Ουτε αντιπαναθηναικος ουτε φιλολυμπιακος. Και οπως ο καθενας εχει υποκειμενικη γνωμη για την ομαδα, ετσι και εγω εχω καθαρα υποκειμενικη γννωμη και εμπαθεια για τον 10κ. Για διαφορους λογους. Ας δουμε λοιπον πως θα παει το σημερινο ματς και συνεχιζουμε την συζητηση. Ενδεχομενως να εκτεθω.Ενδεχομενως οχι. Ακομα κ στη προκριση να στοχευεις ειναι εγκλημα να πας να παιξεις εκει μεσα επιθετηκα.Αν του δωσεις χωρο θα σε γλενυησουνε.Στα μουλωχτα να πας να προκριθεις να βαλεις ενα γκολ να προηγηθεις κ μετα εχει ο θεος αλλα οχι να πας να το παιξεις αφεντικο.Τη λογικη σου ειχε ο προτασοφ στο τορινι κ ακομα για αυτο τη λετε στους ολυμπιακους.γι αυτο αν ειναι να αποκλειστεις αξιοπρεπως...
tasoskont Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 το εκανε καλο το πλασε παντως ο βυντρα ρε τι ταγαρι ειναι αυτο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 "Βυντρα και παλι Βυντρα ρε. " ΥΓ. Για το γκολ μεγαλυτερη ευθυνη εχει ο Μουν. Βεβαια τι καθομαστε και λεμε για την αμυνα μας τωρα, ποιος φταιει κλπ.. Πιασ το αγυο και κουρευτο... ΥΓ 2. Απολαυστικος ο Λετο εως τωρα.
Cue Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ...τραγικό, πως να συνεχίσεις να βλέπεις τον αγώνα τώρα?
Krokodilos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ...τραγικό, πως να συνεχίσεις να βλέπεις τον αγώνα τώρα? Ναι ρε τι να πεις ξενερα τελειως. Ειχα μια ελπιδα μπας και γινει κανενα 0-1 αλλά πλεον παει.... Ο Σαλπιγγιδης γιατι ειναι εκτός ομαδας? Ετσι ειπε ο Σωτηρακοπουλος αλλά τι εννουσε? Εκτός 18αδας ή εκτος 11αδας(καλα αυτο το βλεπουμε αλλα μηπως ειναι και εκτός 18αδας?)? Η αμυντικη λειτουργια παντως του Παναθηναικου μοιαζει λιγο καλυτερη απο παιδικη χαρα. Βλεπω οτι η Ατλετικο μπορει να μπει στην περιοχη οποτε θελει. Και αμα εχεις και Βυντρα και λοιπους τοτε κλαψτα.
firewalker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Όταν θελήσουν να βάλουν γκολ θα το κάνουν. Εύκολα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:11 ---------- Τι τον θέλει τον Γκάμπριελ μέσα...
Krokodilos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Tι τον θέλει τον Γκάμπριελ μέσα... :lol: Ειναι μεσα ο Γκαμπριελ? Ο Λετο μαλλον σιγα σιγα, παιχνιδι με παιχνιδι δειχνει ποσο μεγαλη βλακεια ηταν του Ολυμπιακου που δεν τον κρατησε. --------------------------------------- Ε ρε Βυντρα βαλτο ρε αγορι μου! Αλλά ξεχασα. Μονο αμα ηταν στην εστια του θα το εβαζε το αυτογκολ.:lol:
gilardino Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 τι αλλο να πω για τον βυντρα...κατσικι ελευθερας βοσκης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.