Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MiDI, ακριβώς για αυτό το πράγμα που κάνεις τώρα γκρινιάζω. Επειδή σήμερα η ομάδα παίζει σε ευρωπαϊκό αγώνα και εσύ κάθεσαι και μνημονεύεις τον Αναστασιάδη, τον Μουνιόθ, τον Μαλεζάνι και το κάθε στρατιωτάκι που είχε προσλάβει ο Τζίγγερ για να τον θυσιάσει μετά από λίγο καιρό και να ελαφραίνει την θέση του.

Λοιπόν, ο Τεν Κάτε πέρα από της αρλούμπες που πιστεύεις ότι λέει (πράγμα στο οποίο διαφωνώ κάθετα) είναι ο μόνος που είχε την προσωπικότητα να βγεί να μιλήσει για διαιτησία (παράγκα), για παίκτες με κακή νοοτροπία (δημόσιοι υπάλληλοι Τζίγγερ) αλλά και να πετάξει δημόσια το μπαλάκι στην ίδια του την διοίκηση ζητώντας παίκτες σε ποσότητα και ποιότητα (πέρισυ τον χειμώνα αλλά και φέτος το καλοκαίρι).

Πέρα από αυτά, εσύ έχεις κολλήσει τόσο που εκτός από το ότι μιλας υποτιμητικά (και οχι επικριτικά) σε κάθε σου ποστ για τον Ολλανδό, έχεις φτάσει σε σημείο να του φορτώνεις ακόμα και πράγματα που είναι πέρα για πέρα ψέματα, όπως η υπόθεση με τον Μόρις και τον Παπαδόπουλο.

Να γίνεται κριτική, ναι, 1000 φορές. Αυτό όμως δεν είναι κριτική, είναι κράξιμο.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν λυπάσαι τον κόσμο στο γήπεδο που θα γίνει σεισμός τώρα και θα πέσει;:P:lol:

Mitsotakis_kon-nos.jpg

Εγω ειπα απλα ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

Το ξανατονιζω για οσους δεν καταλαβαν : ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Δημοσ.

Έτσι έτσι, τόσο τον φοβάστε τον PANATHINAIKOS που επιστρατεύσατε τα μεγάλα μέσα :P . Ε ρε γλέντια έτσι και σας στραβώσει σήμερα...

Εγώ ξέρω μόνο αυτό: Σάμινα - Δίδυμοι Πύργοι και σήμερα πυρκαϊές στην Αττική ;)

ΠΑΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Δημοσ.

Το διπλο που ολοι ευχεστε απλα δε γινεται.

Ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο.

Αν γινει καμια στραβη ομως εγω θα ανω μοκο.:mrgreen:

Αλλα το θεμα ειναι να μη κατηφορισει το γηπεδο προς την εστια του Παο και γεμισουν τα διχτυα του Γκαλινοβιτς με μπαλακια.:P

Δημοσ.

δεν θα φαει πολλα ο παο.το μονο καλο που εχει ειναι οτι ξερει να καταιβαζει την ομαδα στα εκτος.Κ επειδη ξερει οτι δν περναει θα κατσει να περιμενει πισω.λογικα συντριβη δεν τρωει...

Δημοσ.
Έτσι έτσι, τόσο τον φοβάστε τον PANATHINAIKOS που επιστρατεύσατε τα μεγάλα μέσα :P . Ε ρε γλέντια έτσι και σας στραβώσει σήμερα...

Εγώ ξέρω μόνο αυτό: Σάμινα - Δίδυμοι Πύργοι και σήμερα πυρκαϊές στην Αττική ;)

ΠΑΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

σε χαλαει δηλαδη το ουεφα που μπορεις να κανεις πολυ αξιολογη πορεια να φτασεις προημιτελικο ημιτελικο τελικο???????το εχεις παρει και δεν το ξαναθες το ουεφα??? γιατι στο cl το πολυ μεχρι τους 16.εγω αν ειχα τετοια ομαδα θα προτιμουσα κατι που μπορω να χτυπησω ουεφα πχ

Δημοσ.
σε χαλαει δηλαδη το ουεφα που μπορεις να κανεις πολυ αξιολογη πορεια να φτασεις προημιτελικο ημιτελικο τελικο???????το εχεις παρει και δεν το ξαναθες το ουεφα??? γιατι στο cl το πολυ μεχρι τους 16.εγω αν ειχα τετοια ομαδα θα προτιμουσα κατι που μπορω να χτυπησω ουεφα πχ

ας μην ειμαστε ουτοπικοι. Την ομαδα τη συμφερει να βγει Τσου Λου κι ας αποκλειστει μετα.

Στο δε ΟΥΕΦΑ και max αποδοση να πιασουμε και τυχεροι στις κληρωσεις αν σταθουμε φτανουμε εως 8αδα περιπου. Και παλι λιγοτερα εσοδα για την ομαδα. Και παλι τη συμφερε να βγει ομιλους Τσου Λου δηλαδη. Τον Πατερα, τους παιχτες κλπ το Τσου Λου τους νοιαζει γιατι εκει ερχονται τα εσοδα αρα και τα καλα μπονους για τους παιχτες. Εκει διαφημιζονται επισης οι παιχτες που αποσκοπουν στην καριερα στην Ευρωπη. Ολοι μα ολοι προτιμουν ομιλους Τσου Λου παρα 8αδα στο ΟΥΕΦΑ. Στο ΟΥΕΦΑ το μονο που θυμαται κανεις την επομενη σεζον ειναι η 4αδα. Στο Τσου Λου οι πολλοι ξερουν καθε ομαδα που συμετειχε στους ομιλους και την παρουσια της.

Αλλα τα εσοδα απο μια αποψη δε μας νοιαζουν κιολας γιατι δεν πανε στη τσεπη μας. Το βασικο ειναι οτι δεν θα ερχονται παιχτες τυπου Σισε, αν η ομαδα δεν εχει σταθερη παρουσια στο Τσου Λου, φυσικα αυτο εξαρταται κι απο την εκβαση του πρωταθληματος. Δηλωσε καποιος πρωην συμπαικτης ή προπονητης του Σισσε ή δημοσιογραφος απτη χωρα του (δε θυμαμαι, σε σημερινη εφημεριδα το διαβασα παντως), πως η επιλογη του να ερθει στον ΠΑΟ αποδειχθηκε λαθος, διοτι τωρα δε θα αγωνιστει καν στο Τσαμπιονς Λιγκ. Και δεν ειχε αδικο. Ο Σισσε και ο καθε Σισσε οταν υπογραφανε συμβολαιο, ειχαν στο τσεπακι τους ομιλους, θεωροντας μικρες τις πιθανοτητες αποκλεισμου απτα προκριματικα (δεν εχει ξανασυμβει στον ΠΑΟ εαν δεν με απατα η μνημη μου). Και γιαυτο το λογο ηρθαν πρωτιστως.

Δημοσ.

Αυτή λέει θα είναι η εντεκάδα:

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τον αγώνα με τους Γκαλίνοβιτς, Μουν, Βύντρα, Σαριέγκι, Δάρλα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Νίνη, Λέτο, Γκάμπριελ και Σισέ.

Το μανιάτικο το κρατάει με τον Σπυρόπουλο. Ξηγήθηκε όμως Νίνη, καλό είναι για να πάρει ευκαιρίες.

Σήμερα δεν τίθεται θέμα πρόκρισης. Εγώ θέλω ένα Χ. 2-2 ας πούμε. Ή σε περίπτωση ήττας όχι διασυρμός. Γιατί αν ανοίξει η κάνουλα χέσε μέσα πολυχρόνη.

Δημοσ.
Αυτή λέει θα είναι η εντεκάδα:

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τον αγώνα με τους Γκαλίνοβιτς, Μουν, Βύντρα, Σαριέγκι, Δάρλα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Νίνη, Λέτο, Γκάμπριελ και Σισέ.

Το μανιάτικο το κρατάει με τον Σπυρόπουλο. Ξηγήθηκε όμως Νίνη, καλό είναι για να πάρει ευκαιρίες.

Σήμερα δεν τίθεται θέμα πρόκρισης. Εγώ θέλω ένα Χ. 2-2 ας πούμε. Ή σε περίπτωση ήττας όχι διασυρμός. Γιατί αν ανοίξει η κάνουλα χέσε μέσα πολυχρόνη.

Φαινεται οτι ο Νινης θα εχει ρολο στο κεντρο. Κατι σαν επιτελικο χαφ. Και ο Γκαμπριελ προφανως θα παει δεξια.

Ματς που τυπικα παμε τουλαχιστον για 0-2 και κατεβαζει ενα σεντερ φορ στην 11αδα. Παιζει δηλαδη με το πιο αμυντικο συστημα απο ολα τα φετινα επισημα ματς. Βεβαια αν ειναι να βαλει Σαλπι μεσα και να μου τον εχει να εναλασεται στη θεση του δεξιου εξτρεμ με τον Σισε, τοτε καλυτερα Γκαμπριελ μεσα και Σαλπι εξω.

Ο Μουν παλι βασικος...

Αποψη μου, σε τετοιο ματς κατεβαζεις αυτη την 11αδα κι οτι γινει, στο κατω κατω ολα για ολα τα παιζεις και δεν πας να διατηρησεις αξιοπρεπεια η χαμηλο σκορ:

Σπυροπουλος (θα τον φαει η μαρμαγκα αυτον), Βυντρα, Σαριεγκι, Γκαμπριελ, Σιλβα, Κατσουρανης, Λετο, Νινης, Σαλπι, Σισσε.

Με Σαλπι, Σισσε να ειναι ΚΑΙ οι 2 στην κορυφη, Νινη δεξια, και Κατσουρανη να παιζει πιο μπροστα.

Ισως εχει σκεφτει να παει το πρωτο ημιχρονο λαου λαου, μηπως και κατσει κανενα 0-1 και στο δευτερο να το γυρισει σε επιθετικο σχημα. Θεωρητικα στεκει, πρακτικα με την Ατλετικο δεν στεκει. Η την χτυπας απο νωρις κι οπως βγει το ματς, η το πας συντηρητικα, εχοντας αποδεχθει την ιδεα οτι αποκλειστηκες εκ των προταιρων και επιστρεφεις σπιτι σου νιωθοντας ικανοποιημενος που δεν ρισκαρες να φας καμια 4ρα.

Και να σας πω κι εγω στη θεση του τεν τεν να ημουν πιο πολυ θα με ενοιαζε να μη φαω 4ρα, 5ρα παρα το αν θα προκριθω. Διοτι η καρεκλα του Ολλανδου θα τριξει σε περιπτωση 4ρας-5ρας, οποτε το τομαρι του κοιταει κι αυτος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...