Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μένα μου άρεσε ο Μουνιόθ. Αλλά πάντα ο απών είναι και διακριθέντας...

Φίλε geovard, 100δες προπονητές αναλαμβάνουν την ευθύνη για ήττες κτλ αλλά για μένα αυτό δε λέει κάτι. Για μένα ο Τεν Κατε είναι καλός προπονητής, δε ξέρω βεβαια τι θα έκανε αν είχε τους παίκτες του Μουνιόθ αλλά δε μπορούμε να συγκρίνουμε δυστυχώς.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλειπα για διακοπές και έχασα μόνο καμία 30αρια σελίδες :P

Πολλά διάβασα κλασσικά σε άλλα διαφωνώ σε άλλα συμφωνώ αλλά μέχρι να φτάσω στο τέλος ξεθύμανα

Τεσπα ας πω και εγώ μια γνώμη

Α)Για το ματς με την Ατλέτικο:

Και εγώ ξίνισα με τον Gilberto στην άμυνα αλλά τελικά μια χαρά τα πηγε.Καλυτερα που δεν έπαιξε ο Μπιερσμιρ μιας και θα είχε ακούσει τα πάνδεινα σε αντίστοιχη περίπτωση και θα είχε βγει και αυτός αμπαλος.Ημουν και είμαι της γνώμης ότι τα προκριματικά πρέπει να τα βγάλουμε με τα περσινά στοπερ (Βυντρα, Σαριεγκι) που γνωρίζονται πολύ καλύτερα και από το πρωτάθλημα και αν προκριθούμε να αρχίσουν και οι άλλοι Επίσης όπως είδατε το πρόβλημα στην άμυνα δεν ήταν τα στοπερ αλλά τα μπακ. Ειδικά δεξιά είναι όπως το είχα πει. Με τον Μοον χρονιά δεν βγαίνει. Η μεριά του ήταν ξέφρενο αμπέλι όποιος ναναι από την Ατλέτικο ήταν εκεί εκτός από τον Μοοn.Προσωπικά θεωρώ ότι την αποκλειστική ευθύνη για τα γκολ την έχουν τα μπακ. Όσο για το 1ο γκολ… όσο και κουλό να ακούγεται την μίση ,τουλαχιστον,ευθυνη την έχει ο διαιτητής. Θεωρώ λίγο απίθανο να το τρώγαμε αν δεν κόντραρε πάνω του η μπάλα

Β)Το ματς με Εργοτελη

Δεν το είδα και ως εκ τούτου δεν μπορώ να το κρίνω αλλά από ότι διάβασα και άκουσα με μια αρκετά μετρία εμφάνιση κερδίσαμε 3-0. Παλιότερα με αντίστοιχη εμφάνιση συνήθως θα χάναμε ή θα φέρναμε Χ. Όποτε το να καθαρίζουμε τα ματς με 2-3 γκολ και να μην παίζουμε και φουλ μια χαρά ακούγεται. Έξαλλου αυτή είναι χρόνια η διάφορα με τον Ολυμπιακό. Με κακές/μέτριες εμφανίσεις έπαιρνε τα «εύκολα» ματς όταν εμείς πασχίζαμε να βάλουμε ένα γκολ.

Γ) Γενικά:

Midi και Geovard πραγματικά πολλά από αυτά που λέτε με κουράζουν αλλά δεν με νοιάζει . Άποψη σας είναι και καλά κάνετε και την λέτε και την υποστηρίζετε. Μην γυρνάτε να λέτε όμως ότι η αλήθεια βρίσκετε σε αυτά που γράφετε και οι υπόλοιποι δεν ξέρουν ή θέλουν να τα βλέπουν όλα ωραία. Και σταματήστε αυτό με το πρωτάθλημα. Σαν παναθηναϊκός και μένα μου αρέσουν οι πορείες και οι επιτυχίες στην Ευρώπη μάλιστα μερικές τις αντάλλαζα/ω και με πρωταθλήματα. Αλλά δεν με χαλάσει να κάνω και τα 2 από την στιγμή που μπορώ και πιο σημαντικό…μην ξεχνάτε ότι από του χρόνου ο πρωταθλητής πάει απευθείας CL. Σίγουρα λεφτά δηλ , αποδυνάμωση του ΟΣΦΠ μιας και αμφιβάλω να περάσει με αντίστοιχα προκριματικά με τα δικά μας , και άνετο καλοκαίρι

Δ) Τέλος:

Κάποιος είπε νομίζω ο Geovard ότι του άρεσε ο Munoz . Αρχικά να πω ότι και εγώ ήθελα να μείνει μου άρεσε σαν προπονητής όπως και ο Malezani (ήμουν και είμαι πάντα fan στο να μένουν οι προπονητές 2 χρόνια τουλάχιστον) αλλά απορώ τι είδες τότε και σου άρεσε? Προσωπικά πιστεύω ότι η χρονιά με τον Munoz ήταν πολύ χειρότερη από την περσινή με Ten Cate. Δεν πήραμε (πάλι :P) τπτ και από το 0-1 με ΟΣΦΠ ήμασταν τελείως χάλια. Μου φαίνετε δηλ περίεργο να σου άρεσε τότε o Munoz και να μην σου αρέσει τώρα ο Τεν Κατε.

Δημοσ.

Δ) Τέλος:

Κάποιος είπε νομίζω ο Geovard ότι του άρεσε ο Munoz . Αρχικά να πω ότι και εγώ ήθελα να μείνει μου άρεσε σαν προπονητής όπως και ο Malezani (ήμουν και είμαι πάντα fan στο να μένουν οι προπονητές 2 χρόνια τουλάχιστον) αλλά απορώ τι είδες τότε και σου άρεσε? Προσωπικά πιστεύω ότι η χρονιά με τον Munoz ήταν πολύ χειρότερη από την περσινή με Ten Cate. Δεν πήραμε (πάλι :P) τπτ και από το 0-1 με ΟΣΦΠ ήμασταν τελείως χάλια. Μου φαίνετε δηλ περίεργο να σου άρεσε τότε o Munoz και να μην σου αρέσει τώρα ο Τεν Κατε.

Δεν νομίζω να περιμένεις απάντηση στο αυτονόητο.Τον Μουνιόθ τον άφησαν εντελώς γυμνό στο κρύο.Αναλογικά πέτυχε περισσότερα.Τι έκανε δηλαδή πέρυσι τον πολυδιαφημισμένος Τεν Κάτε? Θεωρώ πολύ αδικημένο τον Μουνιόθ.Αν θυμάσαι όλο το Φλεβάρη τότε ζήταγε ένα παίχτη και ο Τζιγκερ σφύριζε αδιάφορα.Γι αυτό λοιπόν δεν θεωρώ στην καμία καλύτερο προπονητή τον Τεν Κάτε από τον Ισπανό.

Ο Μουνιόθ πάλευε με τον Νίνη και ετούτος εδώ έχει την πολυτέλεια να τον έχει γιά τρίτη αλλαγή!

Δημοσ.

Συμφωνώ, δεν ξέρω αν θα έπιανε ή όχι αλλά τον Μουνιόθ δεν μπορούμε να τον κρίνουμε με εκείνο το ρόστερ. Είχε αμυντικά χαφ τον Τζιόλη και τον Μπίσκαν!!!! Τι να κάνει ο άνθρωπος. Ο μόνος που ήξερε μπάλα ήταν ένας 16χρονος και ότι κινήσεις είχε ο σαλπιγγίδης

Δημοσ.
έχουμε αλλάξει 500 προπονητές και κανένας δεν μας κάνει.

φέρτε πίσω τον Δανιήλ.

Κυραστας, Αναστασιαδης, αντε και Σαντος (ακομα απορω γιατι τον διωξανε τοσο γρηγορα), ειναι απο αυτους που δεν μας κανανε...

Για Μουνιοθ Μαλεζανι διιστανται οι αποψεις αλλα απο τον τωρινο σαφως ηταν καλυτεροι θεωρω.

Ο Τεν Κατε επρεπε να εχει σηκωσει τουλαχιστον 1 κουπα περυσι και μαλιστα με ανεση, με βαση το υλικο που εχει, σε σχεση με αυτους που προανεφερα και μου αρεσαν.

Δημοσ.

Καλά ρε συ MiDi, πλάκα μας κάνεις? Λές ότι στις συνεντεύξεις τύπου ο Τεν Κάτε λέει μπαρούφες και μετά λες ότι γουστάρεις ... Αναστασιάδη?

Ο Σάντος είχε κάνει 3 ήττες στα 3 πρώτα παιγνίδια του πρωταθλήματος, γι'αυτό έφυγε. Εσύ απεναντίας έλεγες πως ο Τεν Κάτε θα χάσει το φετινό πριν καν αρχίσει.

Τελικά, για να καταλάβω. Λές και ξαναλές ό,τι ο Τεν Κάτε δεν σήκωσε πέρισυ κούπα παρά το υλικό που είχε. Θα βγάλω έξω λοιπόν το κύπελλο που είναι θεσμός που χρειάζεται εκτός από ικανότητα και λίγη τύχη. Στο πρωτάθλημα, τί φταίει που δεν το πήραμε? Ο Τεν Κάτε ή η διαιτησία, το παρασκήνιο και ο εσωτερικός πόλεμος που γινόταν στην ομάδα?

Δημοσ.
Κυραστας, Αναστασιαδης, αντε και Σαντος (ακομα απορω γιατι τον διωξανε τοσο γρηγορα), ειναι απο αυτους που δεν μας κανανε...

Για Μουνιοθ Μαλεζανι διιστανται οι αποψεις αλλα απο τον τωρινο σαφως ηταν καλυτεροι θεωρω.

Ο Τεν Κατε επρεπε να εχει σηκωσει τουλαχιστον 1 κουπα περυσι και μαλιστα με ανεση, με βαση το υλικο που εχει, σε σχεση με αυτους που προανεφερα και μου αρεσαν.

Αυτούς που αναφέρεις τους έφαγαν οι παίχτες και το γκομενικό γιατί έκοψαν την είσοδο στα αποδυτήρια.

Κάποιοι παίζουν και σήμερα.

το γιατί δεν παίρνεις κούπα είναι άλλο θέμα και φταίει καθαρά η διοίκηση.

Δημοσ.
Καλά ρε συ MiDi, πλάκα μας κάνεις? Λές ότι στις συνεντεύξεις τύπου ο Τεν Κάτε λέει μπαρούφες και μετά λες ότι γουστάρεις ... Αναστασιάδη?

Ο Σάντος είχε κάνει 3 ήττες στα 3 πρώτα παιγνίδια του πρωταθλήματος, γι'αυτό έφυγε. Εσύ απεναντίας έλεγες πως ο Τεν Κάτε θα χάσει το φετινό πριν καν αρχίσει.

Τελικά, για να καταλάβω. Λές και ξαναλές ό,τι ο Τεν Κάτε δεν σήκωσε πέρισυ κούπα παρά το υλικό που είχε. Θα βγάλω έξω λοιπόν το κύπελλο που είναι θεσμός που χρειάζεται εκτός από ικανότητα και λίγη τύχη. Στο πρωτάθλημα, τί φταίει που δεν το πήραμε? Ο Τεν Κάτε ή η διαιτησία, το παρασκήνιο και ο εσωτερικός πόλεμος που γινόταν στην ομάδα?

Καταραχην εναν προπονητη δεν τον κρινω απο τις δηλωσεις, αλλα απο τη συνολικη εικονα ομαδας/προπονητη/αποτελεσματων/κλιματος στα αποδυτηρια κλπ

Ο Αναστασιαδης οσο κι αν ηταν ενας ιδιορυθμος χαρακτηρας ηταν δουλευταρας και πηρε μεγαλα αποτελεσματα. Ακομα επαιξε ομορφο ποδοσφαιρο κατα διαστηματα η ομαδα, επι Αναστασιαδη, κατι που με λιγους προπονητες εχει γινει την τελευταια 10ετια. Επισης οι δηλωσεις που εκανε δεν χαρακτηριζονται ως φαιδρες οπως του τωρινου.

Ο Σαντος ηταν προπονητης με περγαμηνες οταν ηρθε στον ΠΑΟ. Δεν εκατσαν τα 3 πρωτα παιχνιδια αρα εν βρασμω ψυχης τον διωχνουμε, αυτο ειναι γελοιο ειδικα για 1 προπονητη που εχει δωσει επανηλειμενως στοιχεια γραφης.

Ο τεν τεν εχει 1 χρονο στην ομαδα και αυτο που εχω να θυμαμαι ειναι κατι εργοτεληδες και πανσεραικους. Τον τεν τεν δεν τον χωνευω επισης γιατι ειναι εμπαθης με παιχτες που θα ηταν εξαιρετικα χρησιμοι στην παρουσα φαση, οπως Ιβανσιτς, Ματος, Μορις, με αποτελεσμα η εμπαθεια του να ειναι εις βαρος της ομαδας. Επισης εχει περιεργες εμμονες με καποιους αλλους. Αυτα δεν ειναι στοιχεια σοβαρου προπονητη, να με συγχωρειτε...

Για τον τεν τεν εγω προσωπικα δεν εχω γραψει οτι θα χασει το φετινο πρωταθλημα, οπως λες.

Περυσι στο κυπελλο εφταιξε η ικανοτητα και η τυχη που μας απεκλεισε ο Πανσεραικος? Μη μου το γυρνας σε epic αποψεις τυπου τεν κατε κι εσυ, σε ειχα για πιο λογικο, ανεξαρτητα οτι διαφωνεις μαζι μου.

Οσο για το περσινο πρωταθλημα. Ειχαμε 2 ομαδες που παιξανε κλωτσοσκουφι. Ο Ολυμπιακος πηρε το πρωταθλημα γιατι τον σπρωξανε τις στιγμες που επρεπε, ο Παναθηναικος πηρε τα @@ γιατι τον πηγανε κοντρα οταν δεν επρεπε.

Αντε και παιρναμε το περσινο πρωταθλημα. Δε θα ημασταν τελειως ΓΑΥΡΟΙ, αν χαιρομασταν για την κουπα, με βαση τη μπαλα που παιξαμε? Αυτοι χαιρονται να παιζουν κλωτσοσκουφι και να σηκωνουν καλπικες κουπες, εμενα δε με εκφραζει αυτη η λογικη. Κι οταν η ομαδα μου παιζει κλωτσοσκουφι με τον Αστερα και τον Εργοτελη, το αν θα σηκωσω κουπα ειναι δευτερευον. Το πρωτευον ειναι οτι με το παρον υλικο και προπονητη η ομαδα δεν παιζει ποδοσφαιρο...

Δημοσ.

@MiDi_MiLiZ Καλά τα λες αλλά φαίνεται πως θέλουμε να γίνουμε βασιλιάδες στη θέση των Ολυμπιακών.Κούπες χωρίς αντίκρυσμα.Χωρίς στοιχειωδώς υποφερτό ποδόσφαιρο.Τι να κανουμε όμως?Δεν έχουν όλοι οι άμθρωποι τις ίδιες απαιτήσεις.Πολλοί ομοϊδέάτες μας γουστάρουν τόσο πολύ το πρωτάθλημα με οποιοδήποτε κόστος(αχ και να στηνόταν μιά παράγκα ε?) ώστε να μπορέσουν να την πουν στον τέλος στους Ολυμπιακούς.

Αυτό εμένα δεν με ενδιαφέρει.Χέστηκα γιά τα σερί πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.Εγώ θα ζήλευα αν διακρινόταν ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και μένα δεν με ήξερε κανείς.

Μπορεί τώρα να κάνει στη Μαδρίτη τη μεγάλη ανατροπή?Δύσκολο έως αδύνατο!

Όμως την Ατλέτικο ποτέ δεν την είχα σε μεςγάλη εκτίμηση.Δεν είναι ούτε Ρεάλ ούτε Μπαρτσελόνα ούτε Σεβίλλη ούτε Βαλένθια.Ο Εργοτέλης(αναλογικά) της πόλης είναι.Αν είχαμε στοιχειώδη άμυντική λειτουργία στο πρώτο ματς, τώρα θα ελπίζαμε.

Παραθέτω το παρακάτω σύνδεσμο (ελπίζω να μην το διόρθωσαν!) που λέει ότι η Λάρισα!! έχασε μέσα στο Άνφιλντ.Γέλια!

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1045364&lngDtrID=246

Δημοσ.
Ο Μουνιόθ πάλευε με τον Νίνη και ετούτος εδώ έχει την πολυτέλεια να τον έχει γιά τρίτη αλλαγή!

Ή μήπως την παραξενιά?!

Πότε θα δούμε τον Νίνη να παίζει?? Επιτέλους τι θα γίνει με αυτόν τον παίχτη? Είναι το επίπεδό του τόσο χαμηλά πια για τα γούστα του Τεν Κάτε ή μήπως είναι ακόμα κουρασμένος από πέρυσι? Προετοιμασία φέτος έκανε, οπότε πρέπει να τον δούμε σιγά σιγά να παίζει. Αύριο ποιον θα βάλει στη θέση του Καραγκούνη?

Δημοσ.

Παραθέτω το παρακάτω σύνδεσμο (ελπίζω να μην το διόρθωσαν!) που λέει ότι η Λάρισα!! έχασε μέσα στο Άνφιλντ.Γέλια!

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1045364&lngDtrID=246

Παλι καλα που δεν εγραψε οτι νικησε κιολας. Και παλι καλα που δεν εβαλε το ονομα του ακατανομαστου οτι νικησαν, γιατι τοτε θα παραμυθιαζοντουσαν και θα το πιστευαν κιολας..Και θα λεγανε νικησαμε 3-1 τη λιβερπουλ εκτος εδρας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:41 ----------

Ή μήπως την παραξενιά?!

Πότε θα δούμε τον Νίνη να παίζει?? Επιτέλους τι θα γίνει με αυτόν τον παίχτη? Είναι το επίπεδό του τόσο χαμηλά πια για τα γούστα του Τεν Κάτε ή μήπως είναι ακόμα κουρασμένος από πέρυσι? Προετοιμασία φέτος έκανε, οπότε πρέπει να τον δούμε σιγά σιγά να παίζει. Αύριο ποιον θα βάλει στη θέση του Καραγκούνη?

Για τον Νινη δηλωσε ο τεν τεν φετος: "O Νίνης έχει ακόμη πράγματα να μάθει, ωστόσο διακρίνω την ποιότητα που θα του δώσει μια μέρα τη θέση του στον Παναθηναϊκό. "

Αρα καταλαβαινετε ποσο τον υπολογιζει. Στη θεση του Γκουνη βλεπω να βαζει η 3ο αμυντικο χαφ η Λαζαρο. Αν βαλει Νινη θα ναι εκπληξη που θα εμπεριεχει το ρισκο της πατατας με τον Ματος στο 1ο παιχνιδι, για τους ιδιους λογους που δεν τραβηξε και ο Ματος.

Ειμαι περιεργος να δω αν θα ξεκινησει με Σπυροπουλο η δουμε κανεναν Δαρλα. Οπως και για δεξι μπακ ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα κανει. Η λογικη λεει οχι Μουν, αρα ποιος? Μπιαρμσιρ? Βεβαια τι λογικη λεω και εγω, για τον τεν τεν μιλαμε...

Δημοσ.

Αντί του Καραγκούνη ο Γκαμπριελ θα έλεγα αλλα μετά για δεξί μπακ μένει πάλι ο Μπιαρσμιρ. Αν παίξει πάλι με 3 αμυντικά χαφ χωρίς Λέτο είναι για πολλές φάπες

Δημοσ.
Ή μήπως την παραξενιά?!

Χαλαρά Γκάμπριελ. Δε τα εχεις μάθει ακόμα τα κολλήματα του 10Κ;

Σιμάο

Βύντρα

Γκάμπριελ

Χριστοδουλόπουλος

Δημοσ.
Χαλαρά Γκάμπριελ. Δε τα εχεις μάθει ακόμα τα κολλήματα του 10Κ;

Σιμάο

Βύντρα

Γκάμπριελ

Χριστοδουλόπουλος

Ξεχασες και τον 3ο κατα σειρα ερωτα του, μετα τον Βυντρα και τον Σιμαο: Ζιλμπερτο Σιλβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...