Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες το από την καλή όμως.Βλέπει τα παιχνίδια όλα σαν πόλεμο(ακόμη και τον Εργοτέλη) και διασκεδάζει και τον κόσμο:lol:

Ε ναι ο κλασικός τύπος δεν φταίω εγώ φταίνε όλοι οι άλλοι είναι..Τώρα θα το καταλάβεις;Και πέρυσι του φταίγανε οι διαιτητές που δεν δίναν πέναλτι.Το ότι δεν πατούσατε στις αντίπαλες περιοχές για να τα δώσουν το περνούσε στο ντούκου.Στα πλέι οφ που παίξατε μπαλίτσα και μπήκατε στις περιοχές 3 πήρατε μόνο με εμάς.

Πάντως δουλεύει η γκρίνια του..Και πέρυσι με τους διαιτητές που έλεγε κανα δυό βδομάδες του δώσαν πέναλτυ μαρς με τον Αρη στην αυτοπερδίκλα του Τζιλμπέρτο.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δες το από την καλή όμως.Βλέπει τα παιχνίδια όλα σαν πόλεμο και διασκεδάζει και τον κόσμο:lol:

Μα μεχρι να φυγει απο τη θεση αυτη ετσι το βλεπω πλεον. Κανω καζουρα στους δικους μου πλεον, δεν εχω αναγκη να κανω καζουρα σε γαυρους, με τη τροφη που μου δινει ο "coach" μας.

Δημοσ.

ΟΚ, καθίστε να ακούτε τη ξύλινη γλώσσα του κάθε προπονητή στις συνεντεύξεις τύπου και αγνοήστε την ουσία, είναι καλύτερο από κάποιον που βγαίνει τουλάχιστον και λέει ότι θέλει. Αλλα τώρα μας έπιασε ο ποδοσφαιρικός πουριτανισμός...

Τι σας νοιάζει τι είπε???????? Τι έχει περισσότερη σημασία?????? Τι λέει στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα ή στους παίκτες πριν?????? Ή ακόμα περισσότερο πως αισθάνονται οι παίκτες? Ότι πήραν εκδίκηση? Ή ότι απλά νίκησαν και πήραν παράταση μέχρι την επόμενη γιούχα?

Εβαλε και ο άλλος το Μαλεζάνι απο πάνω μαζί με τα σαρδάμ του Ψωμιάδη... τι να πω...

Δημοσ.
ΟΚ, καθίστε να ακούτε τη ξύλινη γλώσσα του κάθε προπονητή στις συνεντεύξεις τύπου και αγνοήστε την ουσία, είναι καλύτερο από κάποιον που βγαίνει τουλάχιστον και λέει ότι θέλει. Αλλα τώρα μας έπιασε ο ποδοσφαιρικός πουριτανισμός...

Τι σας νοιάζει τι είπε???????? Τι έχει περισσότερη σημασία?????? Τι λέει στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα ή στους παίκτες πριν?????? Ή ακόμα περισσότερο πως αισθάνονται οι παίκτες? Ότι πήραν εκδίκηση? Ή ότι απλά νίκησαν και πήραν παράταση μέχρι την επόμενη γιούχα?

Εβαλε και ο άλλος το Μαλεζάνι απο πάνω μαζί με τα σαρδάμ του Ψωμιάδη... τι να πω...

Δεν ειναι τοσο σημαντικο το τι λεει στις δηλωσεις, εδω συμφωνουμε. Παρακολουθωντας ομως μια αλληλουχια δηλωσεων οδηγεισαι σε ενα συμπερασμα που δεν ειναι ευχαριστο...Οτι ο ανθρωπος ενδεχομενως βρισκεται στο δικο του κοσμο που απεχει αρκετα απο την πραγματικοτητα (αυτο το καταλαβαινει κανεις και απο τη διαχειριση ροστερ που κανει συνηθως). Και αυτο τον καθιστα επικινδυνο πολλες φορες.

Ιδιως οταν επιριπτει δημοσιως και ευθαρσως ευθυνες στους παικτες κατ'επαναληψη, μετα απο ηττες στις οποιες εχει προβει ο ιδιος πρωτα σε σοβαρα λαθη.

Οσο για τον Τεν Κατε και τα αποδυτηρια, δεν νομιζω οτι εχει κερδισει ιδιαιτερο σεβασμο εκει μεσα...Απο διαφορα περιστατικα, οχι μονο αυτο με το Σπυροπουλο.

Δημοσ.

Τελικά ποτέ σε αυτή τη χώρα δεν φτάνουμε στο διά ταύτα.

Και τα ερωτήματα είναι:

Είναι καλός προπονητής ο Τεν Κάτε?

Κάνει γιά τον Παναθηναϊκό?

Έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα, με την όποια εμπειρία έχει αποκομίσει από τις ομάδες που δούλεψε και που ήταν σε κορυφαίο επίπεδο?

Εκεί θα πρέπει να απαντήσουμε.

Παρεμπιτόντως ο Ρουμάνος προπονητής του Παναθρακικού κάλυψε χθες τους παίχτες του και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη γιά την ήττα από τον Ηρακλή.

Δημοσ.
έχουμε αλλάξει 500 προπονητές και κανένας δεν μας κάνει.

φέρτε πίσω τον Δανιήλ.

Κάνεις λάθος.Εμένα ο Μουνιόθ μού άρεσε.Αλλά όταν έχει γιά καλύτερο παίχτη του τον 17χρονο Νίνη την μπορεί να κάνει?

Δημοσ.
Κάνεις λάθος.Εμένα ο Μουνιόθ μού άρεσε.Αλλά όταν έχει γιά καλύτερο παίχτη του τον 17χρονο Νίνη την μπορεί να κάνει?

Και σε εμένα άρεσε αλλά τον έφαγαν γιατί ζήτησε παίχτες.

Και ξέρεις τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση.Λέει η διοίκηση ότι αυτός θέλει να σας διώξει γράφονται και 5-10 πίπες στις φυλλάδες και κάνεις 5 ήττες στην σειρά και τσουπ έφυγε.και ως δια μαγείας στο επόμενο ματς χωρίς προπονητή πετάνε φωτιές.

Βέβαια ο Μουνιόθ έφυγε και για τον λόγο που έκοψε την είσοδο του γκο-με-νι-κου στα αποδυτήρια.Και τώρα για αυτό πριονίζουν την καρέκλα του προπονητή πάλι.Δεν διαλέγει ματς ο καραγκούνης.όχι προς θεού.ο τεν κάτε φταίει.

κύριοι του γκομενικού και λοιπά λαμόγια τελειώσατε.

το σημερινό πρωτοσέλιδο της ντέρτι σηκώνει μέχρι και κλείσιμο.Αλλά τι λέω τώρα.ποιος θα παρέμβει.εφόσον δεν λέει για μας δεν μαμιέτε.

Δημοσ.

το σημερινό πρωτοσέλιδο της ντέρτι σηκώνει μέχρι και κλείσιμο.Αλλά τι λέω τώρα.ποιος θα παρέμβει.εφόσον δεν λέει για μας δεν μαμιέτε.

Δεν διακρίνω κάτι μεμπτό. Ίσως μου διαφεύγει κάτι επειδή είναι και θολό το σκανάρισμα.

Τι γράφει?

Δημοσ.
Δεν διακρίνω κάτι μεμπτό. Ίσως μου διαφεύγει κάτι επειδή είναι και θολό το σκανάρισμα.

Τι γράφει?

αυτό εδώ γράφει.Δηλαδή ήμαρτον.Κάποιοι καίγονται και αυτοί παίζουν.

post-28041-12906302026_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...