Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γκρίνια γκρίνια γκρίνια.....

Μάθατε τώρα τη λέξη γκρίνια.Δεν ξέρετε άλλη?Δεν υπάρχει γκρίνια.Μόνο επιχειρήματα που δυστυχώς μερικοί δεν έχουν να αντιπαραθέσουν.

Δημοσ.
Γκρίνια γκρίνια γκρίνια.....

Φοριεται πολυ αυτη η καραμελα ε?

Τουλαχιστον εμεις δε ζουμε στον κοσμο του Μαλμπορο μετα απο καθε νικη και μολις ερθει η ηττα να βγαινουμε να κραζουμε παιχτες διοικησεις προπονητες τζιγκερ και οποιον παρει ο χαρος. Και μετα στην επομενη νικη αντε παλι ξανα στο κοσμο του Μαλμπορο.

Εχουμε μια αποψη και ειμαστε σταθεροι. Η οποια ειναι εστιασμενη σε συγκεκριμενα προσωπα και καταστασεις και σε οχι οποιον παρει ο χαρος. Δεν μπαλατζαρουμε στις αποψεις μας. Και δυστχως δικαιωνομαστε χρονια τωρα.

Κατα τ' αλλα ειναι πολυ ευκολο και "ανωδυνο" να πηγαινουμε κι εμεις με τα νερα των πολλων,αλλα ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ που δεν εθελοτυφλουμε σε ολα και σας χαλαμε τη ζαχαρενια, οσων τα βλεπετε ολα πρασινα.

Για σας ποιος δεν ειναι γκρινιαρης? Αυτος που φωναζει "ζητω ο Βυντρα?" και νιωθει οτι "πηραμε εκδικηση απο τον Εργοτελη" χθες?

[ame]

[/ame]

Κατα τ'αλλα ναι ρε πηραμε εκδικηση απο τον Εργοτελη, yeah!

Δημοσ.
Μάθατε τώρα τη λέξη γκρίνια.Δεν ξέρετε άλλη?Δεν υπάρχει γκρίνια.Μόνο επιχειρήματα που δυστυχώς μερικοί δεν έχουν να αντιπαραθέσουν.

Δηλαδή τι θέλεις ρε πατρίδα geovard, να πάμε να παίξουμε στην Ισπανία ή στην Αγγλία? Εδώ παίζουμε και εδώ πρέπει να το πάρουμε... τέλος!

Εκτός από τη γκρίνια ξέρω 3-4 ακόμα... αλλά άσε.

Φοριεται πολυ αυτη η καραμελα ε?

Τουλαχιστον εμεις δε ζουμε στον κοσμο του Μαλμπορο μετα απο καθε νικη και μολις ερθει η ηττα να βγαινουμε να κραζουμε παιχτες διοικησεις προπονητες τζιγκερ και οποιον παρει ο χαρος. Και μετα στην επομενη νικη αντε παλι ξανα στο κοσμο του Μαλμπορο.

Εχουμε μια αποψη και ειμαστε σταθεροι. Η οποια ειναι εστιασμενη σε συγκεκριμενα προσωπα και καταστασεις και σε οχι οποιον παρει ο χαρος. Δεν μπαλατζαρουμε στις αποψεις μας. Και δυστχως δικαιωνομαστε χρονια τωρα.

Κατα τ' αλλα ειναι πολυ ευκολο και "ανωδυνο" να πηγαινουμε κι εμεις με τα νερα των πολλων,αλλα ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ που δεν εθελοτυφλουμε σε ολα και σας χαλαμε τη ζαχαρενια, οσων τα βλεπετε ολα πρασινα.

Για σας ποιος δεν ειναι γκρινιαρης? Αυτος που φωναζει "ζητω ο Βυντρα?" και νιωθει οτι "πηραμε εκδικηση απο τον Εργοτελη" χθες?

Κατα τ'αλλα ναι ρε πηραμε εκδικηση απο τον Εργοτελη, yeah!

Εγώ δεν έκραξα πριν και δεν πανηγυρίζω τώρα, αλλά κάποιοι φαίνεται ότι γουστάρουν να είναι μια ζωή κακομοίρογλου...

Δημοσ.

Εγώ δεν έκραξα πριν και δεν πανηγυρίζω τώρα, αλλά κάποιοι φαίνεται ότι γουστάρουν να είναι μια ζωή κακομοίρογλου...

Αυτό ξαναπέστο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:19 ----------

Ναι? Για πάμε:

Ο Τεν Κάτε μυρωδιάς.

Ο Αντωνίου επίσης.

Η διοίκηση που τους έχει βάλει υπεύθυνους είναι άχρηστη.

Από παίκτες οι αμυντικοί άχρηστοι, ο Ζιλμπέρτο περιπατητής, ο Σιμάο κατσίκι, ο Καραγκούνης κουραστικός, ο Σαλπιγγίδης πέρα του φιλότιμου ουδέν, δεν υπάρχει παίκτης να δίνει την μπάλα στον Σισσέ, ο οποίος Σισσέ δεν ξέρει να παίζει με πλάτη.

Τελικά ποιόν δεν παίρνει ο χάρος?

Το τρίπτυχο βλέπω πως έχει μπεί για τα καλά στο πετσί των πολλών. Φούμαρα στους γαύρους, μιζέρια στους βάζελους και ελπίδα στα χανούμια. Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς και ΑΕΚτζήδες ψάχνουμε.

Δημοσ.
Δηλαδή τι θέλεις ρε πατρίδα geovard, να πάμε να παίξουμε στην Ισπανία ή στην Αγγλία? Εδώ παίζουμε και εδώ πρέπει να το πάρουμε... τέλος!

Εκτός από τη γκρίνια ξέρω 3-4 ακόμα... αλλά άσε.

Εξακολουθώ να περιμένω τις αιτιάσεις σου και τα επιχειρήματά σου.Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Αυτό κατάλαβες εσύ?Ότι πρέπει να πάμε να παίξουμε στην Ισπανία?Μπα? Και η Ιταλία μας κάνει που είναι και πιό κοντά!

Αλλά αν σας κόψαμε στη μέση από τα πανηγύρια, επειδή κερδίσαμε τον Εργοτέλη, τότε λυπάμαι αλλά κακώς υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα.

Δημοσ.

Ναι? Για πάμε:

Ο Τεν Κάτε μυρωδιάς.

Ο Αντωνίου επίσης.

Από παίκτες οι αμυντικοί άχρηστοι, ο Ζιλμπέρτο περιπατητής, ο Σιμάο κατσίκι, ο Καραγκούνης κουραστικός, ο Σαλπιγγίδης πέρα του φιλότιμου ουδέν, δεν υπάρχει παίκτης να δίνει την μπάλα στον Σισσέ, ο οποίος Σισσέ δεν ξέρει να παίζει με πλάτη.

Το τρίπτυχο βλέπω πως έχει μπεί για τα καλά στο πετσί των πολλών. Φούμαρα στους γαύρους, μιζέρια στους βάζελους και ελπίδα στα χανούμια. Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς και ΑΕΚτζήδες ψάχνουμε.

Εγω προσωπικα μιλαω για: α. Τεν Κατε β. αμυνα γ. Τεν Κατε δ. Τεν Κατε .... ω. Τεν Κατε

Και η αμυνα ομως επιλογη τεν κατε ειναι, δεν φταινε οι παιχτες. Παλι μομφη προς Τεν Κατε κανω οταν μιλαω για ορισμενα κενα της αμυνας. Για Σαλπι/Σισσε/Σιμαο/Γκουνη δεν εχω πει κουβεντα, αναμενω να μου δειξεις που εχω πει λεξη για αυτους.

ΔΕΝ τους παιρνει ολους ο χαρος οπως λες λοιπον.

Ολα αυτα αναπαραγονται απο διαφορους νυν ενθουσιασμενους με την 3ρα εκδικησης στον Εργοτελη και αυριο εξοργισμενους λογω καποιας ηττας και δεν με εκφραζουν.

Συγκεκριμενη η αποψη μου λοιπον και οχι οποιον παρει ο χαρος.

Κατα τ'αλλα ειπαμε...η καραμελα "μιζερος και γκρινιαρης Παναθηναικος" εγινε κλισε. Δεν χρειαζεται σε καθε ποστ να την αναπαραγετε ως conclusion, το εμπεδωσαμε.

Δημοσ.
Αυτό ξαναπέστο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:19 ----------

Ναι? Για πάμε:

Ο Τεν Κάτε μυρωδιάς.

Ο Αντωνίου επίσης.

Κοίτας,μια άποψις ε

1.Υποτίθεται η διοίκηση βάζει άπειρα λεφτά.Έτσι δηλώνουν.Σωστά;

2.Υποτίθεται ο Αντωνίου έχει άπειρα λεφτά να πάρει όποιον παίχτη θέλει.Σωστά;

Και παίζεις ακόμα με Βύντρα-Σαριέγκι.Ε κάποιος φταίει για αυτό λογικά

Δημοσ.
Εγω προσωπικα μιλαω για: α. Τεν Κατε β. αμυνα γ. Τεν Κατε δ. Τεν Κατε .... ω. Τεν Κατε

Και η αμυνα ομως επιλογη τεν κατε ειναι, δεν φταινε οι παιχτες. Παλι μομφη προς Τεν Κατε κανω οταν μιλαω για ορισμενα κενα της αμυνας. Για Σαλπι/Σισσε/Σιμαο/Γκουνη δεν εχω πει κουβεντα, αναμενω να μου δειξεις που εχω πει λεξη για αυτους.

ΔΕΝ τους παιρνει ολους ο χαρος οπως λες λοιπον.

Ολα αυτα αναπαραγονται απο διαφορους νυν ενθουσιασμενους με την 3ρα εκδικησης στον Εργοτελη και αυριο εξοργισμενους λογω καποιας ηττας και δεν με εκφραζουν.

Συγκεκριμενη η αποψη μου λοιπον και οχι οποιον παρει ο χαρος.

Κατα τ'αλλα ειπαμε...η καραμελα "μιζερος και γκρινιαρης Παναθηναικος" εγινε κλισε. Δεν χρειαζεται σε καθε ποστ να την αναπαραγετε ως conclusion, το εμπεδωσαμε.

Στα γραφόμενά σου που έκανα quote χρησιμοποίησες πληθυντικό, οπότε και σχολίασα συνολικά.

Κοίτας,μια άποψις ε

1.Υποτίθεται η διοίκηση βάζει άπειρα λεφτά.Έτσι δηλώνουν.Σωστά;

2.Υποτίθεται ο Αντωνίου έχει άπειρα λεφτά να πάρει όποιον παίχτη θέλει.Σωστά;

Και παίζεις ακόμα με Βύντρα-Σαριέγκι.Ε κάποιος φταίει για αυτό λογικά

Ποιός φταίει και για τί? 24 Αυγούστου είναι ακόμα το φελέκι μου μέσα. Αυτό λέω όλο τον τελευταίο καιρό.

Δημοσ.

Αλλά αν σας κόψαμε στη μέση από τα πανηγύρια, επειδή κερδίσαμε τον Εργοτέλη, τότε λυπάμαι αλλά κακώς υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα.

Ποιά πανηγύρια ακριβώς? Την φαγαμε περσι και ηθελαν να πάρουν "εκδίκηση", πρώτη φορα το ακους εσυ?

Δημοσ.
Ποιά πανηγύρια ακριβώς? Την φαγαμε περσι και ηθελαν να πάρουν "εκδίκηση", πρώτη φορα το ακους εσυ?

Δεν έχεις εσύ ακούσει ότι όταν δέρνεις μικρούς είναι γιά ντροπή σου? Και ενοώ ότι δεν έχει νόημα ένας Παναθηναϊκός να εκδικείται έναν Εργοτέλη.

Και γιατί εκδίκηση παρακαλώ?Τη δουλειά του έκανε ο Εργοτέλης πέρυσι.

Οι μεγάλες ομάδες παίζουν μπάλλα γιά να νικήσουν και να φύγουν μπροστά.Οι μικρές ομάδες εκδικούνται!

Να δούμε τώρα θα εκδικηθεί και την Αθλέτικο?

Δημοσ.

Τι άπειρα λεφτά λέτε ρε παιδιά;

30 μύρια δώσαν φέτος..Χαλαρώστε λίγο.Πόσα να δόσουv;Περιμένετε να γίνετε Μπαρτσελόνα σε μισό χρόνο;Εννοείται ότι ο Παναθηναικός έχει χτυπητά κενά στην άμυνα και στο τέρμα αλλά Ελλάδα τσουλάει άνετα η ομάδα.Και τα συμβόλαια που κάναν φέτος σε αυτούς που ήρθαν είναι 4ετή όλα.Τι αμυντικό να πάρουν τώρα;Και Γενάρης υπάρχει και του χρόνου υπάρχει επίσης..Αν έγινε ένα λάθος στις μεταγραφές φέτος ήταν του Κατσουράνη που στη θέση ήσασταν πλήρης αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε ο Κατσουράνης είναι Κατσουράνης αυτόν τον παίχτη τον παίρνεις με κλειστά μάτια.Και αμυντικούς φέρανε..Το τι φέρανε είναι άλλο θέμα αλλά φέρανε.

Τον Καντέ αληθέυει ότι πήγε στα 3,5m η μεταγραφή μαζί με το συμβόλαιο ή μούφες γράφουν;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:04 ----------

Οι μεγάλες ομάδες παίζουν μπάλλα γιά να νικήσουν και να φύγουν μπροστά.

Και οι μεγάλες ομάδες εκδικούνται αλλά όχι τον Εργοτέλη!:lol:

Γιατί φώναζε όλο το γήπεδο στον τελικό στο μπάσκετ να κερδίσουν με παραπάνω πόντους από όσους είχατε χάσει παλιά;

Δημοσ.

Επρεπε δηλαδή να τους πει στα αποδυτήρια "παιδιά χαλαρά σήμερα, ο Εργοτελάκος δεν είναι και κανένα μεγαθήριο, μη σκιστείτε..." ή "μπείτε μέσα και μαμήστε τους που μας κόψανε 6 βαθμούς πέρυσι..."?

Δημοσ.

Άλλο να τα λέει στους παίχτες και άλλο στις συνεντεύξεις τύπου όμως!

"Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Εργοτέλη" και "Σήμερα εκδικηθήκαμε τον Εργοτέλη" όταν θα φύγει θα τα βλέπεις και εσύ στο youtube και θα γελάς.Τώρα μπορεί να μην μπορείς να καταλάβεις πόσο γελοία είναι.

Δημοσ.
Επρεπε δηλαδή να τους πει στα αποδυτήρια "παιδιά χαλαρά σήμερα, ο Εργοτελάκος δεν είναι και κανένα μεγαθήριο, μη σκιστείτε..." ή "μπείτε μέσα και μαμήστε τους που μας κόψανε 6 βαθμούς πέρυσι..."?

Στα αποδυτηρια λες "μπειτε μεσα και &^$%&%#&% τους". Στις δηλωσεις μετα τον αγωνα παντως δε λες " σημερα πηραμε εκδικηση". Εκτιθεσαι αν αντιπαλος σου ειναι ομαδα οπως ο Εργοτελης...Ισα ισα που θυμιζεις ποσο ρομπα σε εκανε αυτη η ομαδα κιολας.

Πηραμε εκδικηση το λεει η μπαρτσα στη ρεαλ, αμα φαει καμια 5ρα και της ριξει αλλα τοσα.

Το point ειναι πως ειναι καπως μικροπρεπες και εκτος κλιματος για καποιον που ξερει απο ελληνικο πρωταθλημα, να λεει ο ΠΑΟ/ΟΣΦΠ/ΑΕΚ οτι πηρε εκδικηση απο τον Εργοτελη...ΠΑΟ εισαι. Δεν εισαι ΟΦΗ για να παρεις εκδικηση απτον Εργοτελη.Ειναι ειρωνικο να προσπαθεις να αποκλεισεις την Ατλετικο του Αγκουερο και του Ροντριγκεζ και 3 μερες μετα να δηλωνεις οτι εκδικηθηκες τον....Εργοτελη!

[/color]

Άλλο να τα λέει στους παίχτες και άλλο στις συνεντεύξεις τύπου όμως!

"Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Εργοτέλη" και "Σήμερα εκδικηθήκαμε τον Εργοτέλη" όταν θα φύγει θα τα βλέπεις και εσύ στο youtube και θα γελάς.Τώρα μπορεί να μην μπορείς να καταλάβεις πόσο γελοία είναι.

Γενικα αυτη τη σεζον καθε δηλωση περιεχει και κατι το επικο...Στο 3-1 απο τη Σπαρτα εφταιγαν οι παιχτες, στο 3-0 επι της Σπαρτα ηταν νικητης και οχι επιζων, στην Ατλετικο αυτο που εφταιγε ηταν η ατυχια (και ο αναδρομος Ερμης συμπληρωνω) ενω απο τον Εργοτελη πηραμε εκδικηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...