Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Χριστοδουλόπουλος έλεγε ότι δεν του ταιριάζει η θέση αριστερά και δεν παίζει, σήμερα ποια είναι η δικαιολογία του πάλι? Αυτός ο άνθρωπος επειδή τον δοκίμασε η Λιβερπουλ μια φορά θα κάνει καριέρα για χρόνια, έλεος πια.

Όσο για τον Λέτο σήμερα φάνηκε γιατί ήταν τεράστιο λάθος που δεν ξεκίνησε με την Ατλέτικο.

Για να δούμε πάντως πέρα από τα στραβά που βλέπουμε για το ελληνικό πρωτάθλημα ίσως αρκεί και να ξεκλειδώνεις αυτό το 10-0-0 που παίζουν οι ελληνικές ομάδες.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O Σισέ σήμερα ήταν κακός.Ούτε καν μέτριος.Εκτός από το γκόλ σε όλο το παιχνίδι ήταν απαράδεκτα κακός.

Σε αντίθεση με αυτόν ο Λέτο έβγαλε μάτια..Τα γκόλ ήταν απλά επιβράβευση.Το παιδί έπαιζε μόνο του και πρόσφερε απλόχερα θεαματικό ποδόσφαιρο.Πραγματικά ασταμάτητος.Αν συνεχίσει έτσι θα το πάρει μόνος του φέτος.Άξιζε και ένα γκολάκι ο Εργοτέλης αλλά δεν είχε τύχη.

Σήμερα φάνηκε το μεγάλο αβαντάζ του Παναθηναικού για το φετινό πρωτάθλημα.Την ώρα που οι υπόλοιποι πλην Αρη με το ζόρι φτιάχνουν 11άδα ο Παναθηναικός έπαιξε χωρίς Κατσουράνη,Με Σιμάο στον πάγκο,Μούν,Σπυρόπουλο,Μάτος εκτός αποστολής και πήρε άνετα το πρώτο διπλό της χρονιάς.

Δημοσ.

Όσο για τον Λέτο σήμερα φάνηκε γιατί ήταν τεράστιο λάθος που δεν ξεκίνησε με την Ατλέτικο.

Αν καταφέρει και συμμαζέψει τον Λέτο ο Κάτες, θα αφήσει εποχή.

Κλασικοι Ελληνες. Εβαλε 2 γκολ με τον Εργοτελη και θα αφησει εποχη....:lol:

Τα ιδια λεγονταν και με Σαν Μαρτεαν και με πολλους αλλους παικτες. Οτι θα αφησουν εποχη αν καταφερουν και συμμαζευτουν.

Ε δεν συμμαζευτηκαν! Και αυτο γιατι ετσι ειναι το στυλ τους. Δεν αλλαζει ο ανθρωπος.

Δημοσ.

Τα ιδια λεγονταν και με Σαν Μαρτεαν και με πολλους αλλους παικτες. Οτι θα αφησουν εποχη αν καταφερουν και συμμαζευτουν.

Ε δεν συμμαζευτηκαν! Και αυτο γιατι ετσι ειναι το στυλ τους. Δεν αλλαζει ο ανθρωπος.

Απο 4 ματς του Παναθηναικου δεν θελει και ΠΟΛΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ για να καταλαβεις οτι παιζει την καλυτερη μπαλα απο ολους τους παιχτες. Ο κλασσικος Ελληνας βεβαια ο "παω κοντρα στο κλιμα μια ζωη, γιατι νιωθω εξυπνοτερος" θα υπαρχει παντου και παντα. Μιας και μιλησες για "Ελληνες" δηλαδη.

Εντωμεταξυ το πολυ τραγελαφικο της υποθεσης ειναι οτι λιγες σελιδες πριν ελεγες τον Σισσε παλτο (ενω εχει παιξει μονο 3 ματς) και τωρα κανεις μαθηματα σε αυτους που βλεπουν μπαλα οτι ειναι βιαστικοι σαν κλασσικοι Ελληνες για να κρινουν τον Λετο, διοτι εχει παιξει μονο 4 ματς (!!!!!!). Μαλιστα εσυ δεν εχεις και ενδειξεις για αυτο που υποστηριξες, ενω αυτοι που μιλανε για Λετο εχουν καποιες χειροπιαστες ενδειξεις-αποδειξεις. Σορρυ φιλε αλλα τον τιτλο του κλασσικου του Ελληνα στη προκειμενη περιπτωση δεν τον κερδιζει ουτε ο ata ουτε ο tilemaxxx που τους εχεις κανει και quote. Το ποιος τον κερδιζει, μαντεψε...

Αποψη μου επι του θεματος ειναι οτι ο Λετο προς το παρον παιζει ακριβως για αυτο για το οποιο τον πηραμε. Ειναι οτι καλυτερο μπορουσαμε να παρουμε σε αυτη τη θεση με βαση την αποδοση του εως τωρα. Ακομα βεβαια ειναι νωρις για να κρινουμε τον οποιονδηποτε. Μακαρι να εχει το μυαλο του μεσα στο κεφαλι, μακαρι να ειναι και υγιης και να συνεχισει ετσι.

Απο κει και περα.

Μαιντζ - Μπαγερν Μοναχου 2-1.

Το 1 εκ των 2 γκολ της Μαινζ το εβαλε αυτος ο αχρηστος για τον τεν τεν που εφυγε νυχτα απο την Παιανια...

Δημοσ.

Ο Σανμαρτεαν αν δεν είχε τραυματισμούς θα είχε αφήσει εποχή.

Αλλά για να το πω καλύτερα δεν θα ερχόταν ποτέ στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

όσο για τις αλλαγές αν είχαμε συνεχίσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και τρώγαμε 2-3 στην κόντρα τώρα θα είχαμε κηδεία.

αυτός που είναι μίρλας θα μιρλίσει έτσι και αλλιώς.χάσουμε κερδίσουμε.

Δημοσ.

Εσύ υποθέτω οτι είσαι alternative Έλληνας έτσι? Ότι είπα για τον Λέτο, το είπα με βάση τα δείγματα που είχε δείξει στο λιμάνι, δεν έβγαλα συμπεράσματα απο 2 γκόλ. Δεν είμαι τόσο άσχετος απο μπάλα.

Δημοσ.

Εντάξει, στο τέρμα αντί του Rensing αν ήμουν εγώ κι εσύ θα το πιάναμε το σουτάκι. Πέρα από αυτό είχε κάποιες καλές ενέργειες στο Α'Ημίχρονο, στο Β' άστα να πάνε, δεν πέρασε τη σέντρα η ομάδα του, τι να δείξει κι αυτός! Στο 80' αντικαταστάθηκε.

Για τον Λέτο...μου αρέσει πολύ γιατί είναι σε μια ηλικία που έχει όρεξη για μπάλα, που δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ όταν τον βλέπω μου δίνει την εντύπωση ότι γουστάρει πολύ που παίζει. Έχει τη δική του τρέλα με τη μπάλα και ίσως με τον ενθουσιασμό του παρασέρνει και τους άλλους...

Για τον Σισέ...για την Ελλάδα πάρα πάρα πολύ καλός. Αλλά μόνο για εδώ.

Δημοσ.

με τον ενθουσιασμό του παρασέρνει και τους άλλους...

Τον κηνηγάνε μπας και του πάρουν την μπάλα,γιατί αν περιμένουν να δώσει πάσα δύσκολα

Δημοσ.
Τον κηνηγάνε μπας και του πάρουν την μπάλα,γιατί αν περιμένουν να δώσει πάσα δύσκολα

Θύμισέ μου στο τέλος της χρονιάς να κοιτάξουμε πόσες ασσίστ θα έχει μέχρι τότε.

Δημοσ.
Θύμισέ μου στο τέλος της χρονιάς να κοιτάξουμε πόσες ασσίστ θα έχει μέχρι τότε.

Στατιστικό για πόσες φορές δεν θα δώσει πάσα υπάρχει;Να μετρήσουμε πόσες στις πόσες γι αυτό

Δημοσ.
Στατιστικό για πόσες φορές δεν θα δώσει πάσα υπάρχει;Να μετρήσουμε πόσες στις πόσες γι αυτό

Μαζί σου είμαι, από την άποψη ότι με τον Λέτο πέρισυ γελούσα ακριβώς γι'αυτό τον λόγο. Πολλά κιλά μπάλας αλλά μυαλό 0. Φέτος όμως σε όσα παιγνίδια έχει παίξει, κατάχρηση δεν κάνει. Και δεν βλέπω τον λόγο να μην συνεχίσει έτσι.

Πάμε τώρα στην πρωινή συζήτηση περί Σισσέ-Βρύζα.

Είδε λοιπόν τα βιντεάκια με Βρύζα το πρωί στον ξενοδοχείο ο Σισσές μετά την προτροπή του αγαθού δημοσιογράφου Σπυρόπουλου. Τα αποτελέσματα στον αγώνα ήταν:

-Βάζει το πρώτο γκολάκι. Το έκανε να φαίνεται εύκολο αλλά δεν ήταν.

-Στο δεύτερο περιμένει την κατεβασιά του Σάλπι και την κατάλληλη στιγμή κόβει κάθετα τραβώντας δύο αμυντικούς και ανοίγοντας τον διάδρομο στον Λέτο. Συνολικά ωραία κίνηση και από τους 3. Το τελείωμα δεν ήταν καλό βέβαια. Ο τέρμας το έπνιξε όπως το σούτ του Ντουντού στην Μολδαβία.

-Στο τρίτο αφού οριζοντιόνεται και δεν του πιάνει το βολ-πλανέ, σηκώνεται με την μία (ακούς Βαγγελάκη?) και γυρνάει προς την αντίθετη μεριά που καραδοκούσε ο Λέτο να το παστελώσει.

1 γκόλ, μία ασσίστ, σε ένα μάτς που κατά τα άλλα ήταν άφαντος.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ το πολυ τραγελαφικο της υποθεσης ειναι οτι λιγες σελιδες πριν ελεγες τον Σισσε παλτο (ενω εχει παιξει μονο 3 ματς) και τωρα κανεις μαθηματα σε αυτους που βλεπουν μπαλα οτι ειναι βιαστικοι σαν κλασσικοι Ελληνες για να κρινουν τον Λετο, διοτι εχει παιξει μονο 4 ματς (!!!!!!).

In a parallel universe i guess right? Πότε ειπα τον Σισε παλτο μπορεις να μου δειξεις?;)

Δεν ηξερα οτι ειμαι διπλη προσωπικοτητα γιατι θεωρω τον Σισε πολυ καλο παικτη, αλλά εσυ ισως ανακαλυψες μια αλλη πλευρα του εαυτου μου.:lol:

Μαλιστα εσυ δεν εχεις και ενδειξεις για αυτο που υποστηριξες, ενω αυτοι που μιλανε για Λετο εχουν καποιες χειροπιαστες ενδειξεις-αποδειξεις. Σορρυ φιλε αλλα τον τιτλο του κλασσικου του Ελληνα στη προκειμενη περιπτωση δεν τον κερδιζει ουτε ο ata ουτε ο tilemaxxx που τους εχεις κανει και quote. Το ποιος τον κερδιζει, μαντεψε...

Καθως δεν ειπα αυτο που ειπες οτι ειπα για τον Σισε ολο το παραπανω που εγραψες ειναι ακυρο.

Αποψη μου επι του θεματος ειναι οτι ο Λετο προς το παρον παιζει ακριβως για αυτο για το οποιο τον πηραμε. Ειναι οτι καλυτερο μπορουσαμε να παρουμε σε αυτη τη θεση με βαση την αποδοση του εως τωρα. Ακομα βεβαια ειναι νωρις για να κρινουμε τον οποιονδηποτε. Μακαρι να εχει το μυαλο του μεσα στο κεφαλι, μακαρι να ειναι και υγιης και να συνεχισει ετσι.

Εγω δεν ειπα οτι ο Λετο δεν ειναι καλος παικτης ή κατι τετοιο. Εγω ειπα(διακριτικα) οτι ειναι τελειως γελοιο να ακουω καθε φορα τα ιδια και τα ιδια περι θα αφησει εποχη αυτος ο παικτης κλπ μονο και μονο επειδη επαιξε καλα σε ενα ματς. Και καθε μα καθε φορα να μην αφηνει εποχη. Και τις περισσοτερες φορες να φευγει νυχτα.

Συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια αλλα πρεπει να το υπενθυμιζω οτι ο Ελληνας με μια καλη εμφανιση θεοποιει και με μια κακη παλτοποιει.

Δημοσ.
In a parallel universe i guess right? Πότε ειπα τον Σισε παλτο μπορεις να μου δειξεις?;)

Δεν ηξερα οτι ειμαι διπλη προσωπικοτητα γιατι θεωρω τον Σισε πολυ καλο παικτη, αλλά εσυ ισως ανακαλυψες μια αλλη πλευρα του εαυτου μου.:lol:

Καθως δεν ειπα αυτο που ειπες οτι ειπα για τον Σισε ολο το παραπανω που εγραψες ειναι ακυρο.

Σε προηγουμενο ποστ σου, αντεκρουες τα επιχειρηματα μου κατα του Σπυροπουλου.

Ο οποιος Σπυροπουλος ειπε οτι ο Σισε πρεπει να μαθει μπαλα απτον Βρυζα.

Απο κει και περα ο καθενας τα συμπερασματα του βγαζει. Αν ειναι λαθος τα δικα μου, οκ.

Δημοσ.
Το τελείωμα δεν ήταν καλό βέβαια. Ο τέρμας το έπνιξε όπως το σούτ του Ντουντού στην Μολδαβία.

Ακριβώς ίδια θέση του σουτ, ίδια δύναμη στο σουτ και ίδια αντίδραση στο σουτ.

Τόση φαγούρα πια?

Δημοσ.
Σε προηγουμενο ποστ σου, αντεκρουες τα επιχειρηματα μου κατα του Σπυροπουλου.

Ο οποιος Σπυροπουλος ειπε οτι ο Σισε πρεπει να μαθει μπαλα απτον Βρυζα.

Απο κει και περα ο καθενας τα συμπερασματα του βγαζει. Αν ειναι λαθος τα δικα μου, οκ.

1ον δεν συμφωνησα με τον Σπουροπουλο σε αυτο που ελεγε να μαθει ο Σισε μπαλα απο τον Βρυζα του Euro 2004(hint: το ειπα καθαρα: "Το αν ειναι σωστο ή οχι δεν το ξερω, απλως δεν ειναι αντιφατικο."). Διαφωνησα με εσενα που ελεγες οτι τα λεγομενα του ηταν αντικρουομενα μεταξυ τους και απεδειξα οτι δεν ηταν. Μονο αυτο.

2ον ακομα και να συμφωνουσα οτι ο Σισε πρεπει να μελετησει τον Βρυζα του 2004(που δεν συμφωνω δηλαδη) αυτο σημαινει οτι λεω οτι ειναι παλτο??????????

Οχι βεβαια.

Συχνοτατα βλεπω οτι οδηγεισαι σε συμπερασματα ακυρα, διοτι πολυ απλα δεν διαβαζεις πληρως ή σωστα τα λεγομενα του καθε ατομου. Πχ αυτο με εμενα να λεω τον Σισε παλτο ηταν τελειως μα τελειως ακυρο.:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...