Erwdios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Ρε ερωδιε οχι κ παλτο ο Σισε.Δηλ αυτος ειναι παλτο κ οι ντιογκομπλανκοι ειναι παιχταραδες?...Χρονια ειχε να δει ο παο παικτη σαν το λετο.ο δαρλας παντως πολυ λιγος... Δεν μίλησα εγώ για τον Σισέ, καθώς δεν τον έχουμε δει ακόμα. Αποδεικνύεται κάπου ότι ο Σισέ δεν είναι παλτό? Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να χάσει τα πάντα. Μέχρι και πέναλτι. Μέχρις αποδείξεως του εναντίου, οι πάντες κρίνονται. Επιμένω ότι δεν είμαι της λογικής, "ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε" αλλά τον "παιχταρά" με το "παλτό" πολλές φορές τους χωρίζει μία φάση. Οψόμεθα και εδώ θα είμαστε να σχολιάζουμε. Σχετικα με το νεκροταφειο παιχτων: Ραουλ Μπραβο, Γιεκινι, Ζαχοβιτς, Γκαμπριελ Αλβες, Ερβιν Λεμενς, Ντανι, Αμπονσα, Οσκαρ, Οφορικουε, Ρομπερτς, Αμποαγκουε, Ουαντου, Κουζμπα, Μαριτς, Μπορχα, Μαρκο Νε, Ρεζιτς, Νουνιεζ, Νοβακ, Λεοζινιο, Σικοφ, Σισιτς, Μπελουτσι, Αρτσουμπι, Χορχε μπερμουντεζ. Ειναι ελαχιστοι απο τους ξενους που θυμαμαι, βαλε αλλους τοσους που ξεχναω (προσπαθησα επιμελως να μη συμπεριλαβω τον Ντιογκο στη λιστα αν και ξερετε απο μονοι σας οτι σε αυτη τη λιστα ανηκει). Για Ελληνες ουτε λογος, δε τους χωραει το φορουμ... Όταν λέμε νεκροταφείο παιχτών, προφανώς εννοούμε παίχτες που άξιζαν να κάνουν κάτι παραπάνω και θάφτηκαν στον Ολυμπιακό. Από τους παραπάνω, που αναφέρεις, ποιος άξιζε μία δεύτερη ευκαιρία με βάση την απόδοσή του και δεν την είχε με αποτέλεσμα να καταστραφεί η καριέρα του ή να φύγει και να πάει αλλού επιδεικνύοντας κάτι παραπάνω? PS Η πλάκα είναι ότι θυμάσαι παραπάνω παίχτες απ' ότι θυμάσαι για τα δικά σου παλτά. Μάλλον επιβεβαιώνεται το γνωμικό που λέει ότι οι βάζελοι παρακολουθούν περισσότερο Ολυμπιακό παρά ΠΑΟ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Erwdie τυχαινει να εχω αρκετους φιλους γαυρους και να κανουμε αυτες τις συζητησεις σε επιπεδο χαβαλε και καζουρας, οποτε οι ιδιοι απο μονοι τους μου θυμιζουν ολους αυτους τους παιχτες. Οσο για το χαρακτηρισμο "νεκροταφειο" ολοι αυτοι που γραφω ηρθαν αλλοι ως νεοι Κρεσπο, αλλοι ως νεοι Γιαγια Τουρε, αλλοι ως ηγετες της αμυνας. Λιγο πολυ ολοι ηρθαν σαν παιχτες με τρελες δυνατοτητες κατα τη γνωμη των σκαουτερ σας και των φυλλαδων σας κατ επεκταση. Αρα ο χαρακτηρισμος νεκροταφειο δεν ειναι λαθος για καθε εναν απο αυτους. Στο θεμα μας τωρα. Οι αλλαγες του τεν τεν με τον Εργοτελη: Χριστοδουλοπουλος εξω---->Σιμαο μεσα Σαλπιγγιδης εξω ---> Γκαμπριελ μεσα Καραγκουνης εξω --->Νινης μεσα Εκτος απο την τελευταια που ηταν και αναγκαστικη οι αλλες δυο ειναι η αποθεωση του τσουκου τσουκου. Με ποιον? Με τον Εργοτελη! Και εις ανωτερα τεν τεν. ΥΓ. Περιμενω ξεκαρδιστικες δηλωσεις και παλι...Για να δουμε αν θα μας δικαιωσει. ΥΓ 2. 1 γκολ σε 1 αγωνιστικη το παλτο ο Σισε. ΥΓ 3. 2 γκολ σε 1 αγωνιστικη το παλτο ο Τσιγκολελετο. Σε 2 αγωνιστικες οπως παει, θα φτασει τα γκολ του καλυτερου απτον Ροναλτινιο <<Ντιογκο>> ολοκληρη τη περσυνη σεζον.
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Η αλλαγές μου φάνηκαν λογικές. Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν χώμα. Θα μου πεις γιατί δεν έβαλε κάποιον άλλον επιθετικό. Έβαλε Σιμάο για να έχει μάλλον τα χαφ που θα βάλει στην Ισπανία και το σκορ το επέτρεπε. Τον Σάλπι ήθελε να τον ξεκουράσει εν όψη Ισπανίας και έβαλε τον Γκάμπριελ που έχει παίξει αρκετές φορές από την μέση και μπροστά. Ο Γκούνης τραυματίστηκε. Οπότε ποιον θα έβαζε; Τον Νίνη. Καλά τα πήγε (το άκουγα μόνο στο ράδιο);
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Η αλλαγές μου φάνηκαν λογικές. Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν χώμα. Θα μου πεις γιατί δεν έβαλε κάποιον άλλον επιθετικό. έβαλε Σιμάο για να έχει μάλλον τα χαφ που θα βάλει στην Ισπανία. Τον Σάλπι ήθελε να τον ξεκουράσει εν όψη Ισπανίας και έβαλε τον Γκάμπριελ που έχει παίξει αρκετές φορές από την μέση και μπροστά (άσχετα αν σήμερα δεν έκανε τίποτε). Ο Γκούνης τραυματίστηκε. Οπότε ποιον θα έβαζε; Τον Νίνη. Για το Γκουνη ειπα οτι ηταν λογικη η αλλαγη. Αλλα ημαρτον παιζεις με Εργοτελη κερδιζεις 2-0 και μου βγαζεις επιθιτκογενεις παιχτες για να βαλεις αμυντικογενεις? Τοσο πολυ φοβασαι μη φας 2 μπαλακια στα τελευταια 15 λεπτα απο τον Εργοτελη? Στη θεση του Χριστο βαλε Ρουκαβινα, να παρει και κανα παιχνιδι στα ποδια του. Τι μου βαζεις τον Σιμαο? Στη θεση του Σαλπι, βαλε Πετροπουλο για τον παραπανω λογο. Με Εργοτελη παιζεις, ευκαιρια ειναι να δωσεις χρονο συμετοχης και σε αλλους παιχτες και ευκαιρια ειναι να δειξεις οτι δεν παιζεις αμυντικογενως...
alexdelpiero Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Erwdie τυχαινει να εχω αρκετους φιλους γαυρους και να κανουμε αυτες τις συζητησεις σε επιπεδο χαβαλε και καζουρας, οποτε οι ιδιοι απο μονοι τους μου θυμιζουν ολους αυτους τους παιχτες. Οσο για το χαρακτηρισμο "νεκροταφειο" ολοι αυτοι που γραφω ηρθαν αλλοι ως νεοι Κρεσπο, αλλοι ως νεοι Γιαγια Τουρε, αλλοι ως ηγετες της αμυνας. Λιγο πολυ ολοι ηρθαν σαν παιχτες με τρελες δυνατοτητες κατα τη γνωμη των σκαουτερ σας και των φυλλαδων σας κατ επεκταση. Αρα ο χαρακτηρισμος νεκροταφειο δεν ειναι λαθος για καθε εναν απο αυτους. Στο θεμα μας τωρα. Οι αλλαγες του τεν τεν με τον Εργοτελη: Χριστοδουλοπουλος εξω---->Σιμαο μεσα Σαλπιγγιδης εξω ---> Γκαμπριελ μεσα Καραγκουνης εξω --->Νινης μεσα Εκτος απο την τελευταια που ηταν και αναγκαστικη οι αλλες δυο ειναι η αποθεωση του τσουκου τσουκου. Με ποιον? Με τον Εργοτελη! Και εις ανωτερα τεν τεν. ΥΓ. Περιμενω ξεκαρδιστικες δηλωσεις και παλι...Για να δουμε αν θα μας δικαιωσει. ΥΓ 2. 1 γκολ σε 1 αγωνιστικη το παλτο ο Σισε. ΥΓ 3. 2 γκολ σε 1 αγωνιστικη το παλτο ο Τσιγκολελετο. καλα εκανε στις αλλαγες ενταξη μη του τη πουme με κ σ αυτο.Για πρωταθλημα πας με ενα γκολ ο εργοτελης εμπαινε παλι στο ματς ηθελε να κλειδωσει το αποτελεμα.Παλι καλο ματς ο <<αχρηστος>> βυντρα...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Erwdie τυχαινει να εχω αρκετους φιλους γαυρους και να κανουμε αυτες τις συζητησεις σε επιπεδο χαβαλε και καζουρας, οποτε οι ιδιοι απο μονοι τους μου θυμιζουν ολους αυτους τους παιχτες. Οσο για το χαρακτηρισμο "νεκροταφειο" ολοι αυτοι που γραφω ηρθαν αλλοι ως νεοι Κρεσπο, αλλοι ως νεοι Γιαγια Τουρε, αλλοι ως ηγετες της αμυνας. Λιγο πολυ ολοι ηρθαν σαν παιχτες με τρελες δυνατοτητες κατα τη γνωμη των σκαουτερ σας και των φυλλαδων σας κατ επεκταση. Αρα ο χαρακτηρισμος νεκροταφειο δεν ειναι λαθος για καθε εναν απο αυτους. Στο θεμα μας τωρα. Οι αλλαγες του τεν τεν με τον Εργοτελη: Χριστοδουλοπουλος εξω---->Σιμαο μεσα Σαλπιγγιδης εξω ---> Γκαμπριελ μεσα Καραγκουνης εξω --->Νινης μεσα Εκτος απο την τελευταια που ηταν και αναγκαστικη οι αλλες δυο ειναι η αποθεωση του τσουκου τσουκου. Με ποιον? Με τον Εργοτελη! Και εις ανωτερα τεν τεν. ΥΓ. Περιμενω ξεκαρδιστικες δηλωσεις και παλι...Για να δουμε αν θα μας δικαιωσει. ΥΓ 2. 1 γκολ σε 1 αγωνιστικη το παλτο ο Σισε. ΥΓ 3. 2 γκολ σε 1 αγωνιστικη το παλτο ο Τσιγκολελετο. Ρε αδερφε τι λαθος εκανε παλι ?Εβγαλε χριστοδουλοπουλο και εβαλε σιμαο και γκαμπριελ μεσα στην θεση του σαλπι[που ηταν χωμα οπως ο χριστο].Ο Σιμαο περασε διπλα στον Ζιλμπερτο και ο καρας εγινε κανονικο 10αρι ,μετα τραυματιστηκε και μπηκε ο νινης ,πολυ σωστες αλλαγες.
Erwdios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Erwdie τυχαινει να εχω αρκετους φιλους γαυρους και να κανουμε αυτες τις συζητησεις σε επιπεδο χαβαλε και καζουρας, οποτε οι ιδιοι απο μονοι τους μου θυμιζουν ολους αυτους τους παιχτες. Οσο για το χαρακτηρισμο "νεκροταφειο" ολοι αυτοι που γραφω ηρθαν αλλοι ως νεοι Κρεσπο, αλλοι ως νεοι Γιαγια Τουρε, αλλοι ως ηγετες της αμυνας. Λιγο πολυ ολοι ηρθαν σαν παιχτες με τρελες δυνατοτητες κατα τη γνωμη των σκαουτερ σας και των φυλλαδων σας κατ επεκταση. Αρα ο χαρακτηρισμος νεκροταφειο δεν ειναι λαθος για καθε εναν απο αυτους. Όλοι στην Ελλάδα ωσάν άλλοι Μεσσίες έρχονται, εκατέρωθεν και με το παρατσούκλι τους ο καθείς.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Οκ μαλλον δεν καταλαβαινομαστε εδω μεσα, μαρεσει που εγραψα και επεξηγηματικο ποστ. (μιλαω για το θεμα των αλλαγων).
alexdelpiero Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μα νικας 2-0 γιατι να δωσεις την ευκαιρια στον εργοτελη με ενα γκολ να ξαναμπει στο ματς?βαζει ετσι ενα αχ κ το κλειδωνεις.Γιατι να συνεχιζει να παιζει επιθετηκα που επιθετηκα το ξεκινησε καθως μαζι με το καραγκουνη επαιζε με 5 επιθετηκογενεις παικτες.Για να παρεις το πρωταθλημα θα πρεπει να εισαι κινηκος.Τι θεαμα κ βλακειες τσουκου-τσουκου που λες κ εσυ...
Tilemaxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Αν καταφέρει και συμμαζέψει τον Λέτο ο Κάτες, θα αφήσει εποχή.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μα νικας 2-0 γιατι να δωσεις την ευκαιρια στον εργοτελη με ενα γκολ να ξαναμπει στο ματς?βαζει ετσι ενα αχ κ το κλειδωνεις.Γιατι να συνεχιζει να παιζει επιθετηκα που επιθετηκα το ξεκινησε καθως μαζι με το καραγκουνη επαιζε με 5 επιθετηκογενεις παικτες.Για να παρεις το πρωταθλημα θα πρεπει να εισαι κινηκος.Τι θεαμα κ βλακειες τσουκου-τσουκου που λες κ εσυ... Αρα συμφωνουμε οτι ο τεν τεν προσπαθησε να παιξει αμυντικογενως , προκειμενου μη φαει 2 γκολ στα τελευταια 15 λεπτα απο τον Εργοτελη... Κι εγω το ιδιο με εσενα λεω. Βεβαια αλλιως κρινεις εσυ αυτη την κινηση και αλλιως εγω, εκει εχουμε ενα θεματακι. Επισης τον τεν τεν δεν τον νοιαζει αυτη τη στιγμη αν θα παρει το πρωταθλημα. Το μονο που τον ενεδιαφερει ειναι να γλυτωσει τη σκουφια του, γιατι ξερει οτι η καρεκλα που καθεται τριζει με εκωφαντικο θορυβο. Αρα εκτιμηση μου ειναι οτι μολις ειδε το ματς να πλησιαζει στο τελος του σκεφτηκε "κατσε μη γινει καμια στραβη και με φανε ζωντανο, χωσε το τρεχαντηρι το σιμαο, βγαλε και τον 1 επιθετικο να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο".
UpToDate_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καλα το 2ο γκολ απ'οτι βλεπω...ειναι για πολυ γελια...:lol:
johnnyestia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Erwdie τυχαινει να εχω αρκετους φιλους γαυρους και να κανουμε αυτες τις συζητησεις σε επιπεδο χαβαλε και καζουρας, οποτε οι ιδιοι απο μονοι τους μου θυμιζουν ολους αυτους τους παιχτες. Οσο για το χαρακτηρισμο "νεκροταφειο" ολοι αυτοι που γραφω ηρθαν αλλοι ως νεοι Κρεσπο, αλλοι ως νεοι Γιαγια Τουρε, αλλοι ως ηγετες της αμυνας. Λιγο πολυ ολοι ηρθαν σαν παιχτες με τρελες δυνατοτητες κατα τη γνωμη των σκαουτερ σας και των φυλλαδων σας κατ επεκταση. Αρα ο χαρακτηρισμος νεκροταφειο δεν ειναι λαθος για καθε εναν απο αυτους. Στο θεμα μας τωρα. Οι αλλαγες του τεν τεν με τον Εργοτελη: Χριστοδουλοπουλος εξω---->Σιμαο μεσα Σαλπιγγιδης εξω ---> Γκαμπριελ μεσα Καραγκουνης εξω --->Νινης μεσα Εκτος απο την τελευταια που ηταν και αναγκαστικη οι αλλες δυο ειναι η αποθεωση του τσουκου τσουκου. Με ποιον? Με τον Εργοτελη! Και εις ανωτερα τεν τεν. ΥΓ. Περιμενω ξεκαρδιστικες δηλωσεις και παλι...Για να δουμε αν θα μας δικαιωσει. ΥΓ 2. 1 γκολ σε 1 αγωνιστικη το παλτο ο Σισε. ΥΓ 3. 2 γκολ σε 1 αγωνιστικη το παλτο ο Τσιγκολελετο. Σε 2 αγωνιστικες οπως παει, θα φτασει τα γκολ του καλυτερου απτον Ροναλτινιο <<Ντιογκο>> ολοκληρη τη περσυνη σεζον. Κάτσε ρε συ να το συζητήσουμε το θέμα. Κατ'αρχήν το είδες το μάτς? Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι την στιγμή που μπήκε ο Σιμάο στο κέντρο δεν έκοβε κανείς, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθόλου κατοχή. Ο Ζιλμπέρτο και ο Καραγκούνης ανασταλτικά δεν υπήρχανε εκείνα τα 25 λεπτά. Έβαλε τον Σιμάο και το ματσάκι κλείδωσε στο 0. Αποθέωση λέει του τσούκου τσούκου. Αυτό έλειπε, να νικάμε ανέλπιστα εύκολα στο σκόρ με 0-2 από το ημίχρονο και να κυνηγάμε να ρίξουμε πεντάρα ενώ ακολουθεί το μάτς με την Ατλέτικο. Όταν πάει έτσι το ματσάκι και ειδικά όταν σε περιμένουνε στην γωνία, το κλειδώνεις και πάμε για άλλα. Πάντως καλά δεν παίξαμε είναι η αλήθεια, ίσως αυτό να οφείλεται στο γρήγορο γκόλ του Σισσέ. Βέβαια ο Λέτο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν χάρμα οφθαλμών. Κρατούσα και εξακολουθώ να κρατάω μικρό καλάθι για αυτόν τον παίχτη, αλλά συνεχίσει να παίζει έτσι δεν βλέπω να τον κρατάμε το επόμενο καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.