Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το καλύτερο αμυντικό χαφ της Ελλάδας, ίσως?

lol, αυτό ποιος το λέει; Ο Σωκράτης;

:lol:

Άτιμε Ζιλμπέρτο, άχρηστε Κατσουράνη!

Σας έφαγε ο Ντούντους!

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
lol, αυτό ποιος το λέει; Ο Σωκράτης;

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, και πιστεύω όλοι απο εδω μέσα ανεξαρτήτου ομάδας.

Δημοσ.

Λουτσιάνο Γκαλέτι

----------------------------

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στην Estudiantes, όπου αγωνίστηκε δυο σεζόν (1997-98, 1998-99). Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Πάρμα, όπου αγωνίστηκε μισή σεζόν χωρίς να έχει ούτε μία συμμετοχή και το 2ο μισό αυτής της σεζόν (1999-2000) μεταγράφηκε στη Νάπολι όπου είχε 11 συμμετοχές και 2 γκολ. Αφού δεν έπιασε στην Ευρώπη, επέστρεψε στην Estudiantes.

Γιώργος Καραγκούνης

-------------------------------

Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟ. Δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα και μετά από την άμεση εξέλιξή του απέστρεψε στoν Παναθηναϊκό για να αγωνιστεί βασικός και να συμμετάσχει σε μεγάλες επιτυχίες όπως η πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ το 2001, στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 2 προκριματκούς ομίλους το 2002 και η πορεία στους 4 του ΟΥΕΦΑ το 2003.

Το 2004 στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος στην Πορτογαλία

Ότι και να σου σερβίρουν, θεό θα τον κάνεις. Γι' αυτό είσαι Ολυμπιακός.

Είναι αυτό που λέει ο Ρότσα:

Ξαφνικά κάποιος Μπόμπος αποκτά τεράστια ποδοσφαιρική αξία χωρίς ούτε να τον ξέρουμε.

Κάτι σαν τον Ντούντου και τον Γκαλέτα δηλαδή. Ποιος είναι ο Ντούντους τελικά;

Έλα, εντάξει, δεν το 'χεις σήμερα, είναι φανερό.

Με τα βιογραφικά καλά τα πας, δεν ανοίγεις κι ένα μαγαζί εξεύρεσης παλτών?

Ήδη έχεις μαζέψει καμιά 10αριά. :lol:

Δημοσ.

Έλα, εντάξει, δεν το 'χεις σήμερα, είναι φανερό.

Με τα βιογραφικά καλά τα πας, δεν ανοίγεις κι ένα μαγαζί εξεύρεσης παλτών?

Ήδη έχεις μαζέψει καμιά 10αριά. :lol:

Τελικά πως το βλέπεις;

Χωράει -έστω- σύγκριση Καραγκούνη - Γκαλέτα;

Εγώ σου επιχειρηματολογώ με εγκυκλοπαίδειες και συ μου λες αυτά που συζητάς με τις παρέες σου στο πασαλιμάνι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:15 ----------

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, και πιστεύω όλοι απο εδω μέσα ανεξαρτήτου ομάδας.

ΧΑΧΑΧΧΑ τώρα με αποτελείωσες!

Αν δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ελλάδα σας μουτζώνει με χέρια και με πόδια!

Μα γι' αυτό βρίσκεσαι σ' αυτό το νήμα όμως!

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΧΑ τώρα με αποτελείωσες!

Αν δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ελλάδα σας μουτζώνει με χέρια και με πόδια!

Μα γι' αυτό βρίσκεσαι σ' αυτό το νήμα όμως!

ΟΚ δεν ξανασχολούμαι, κατάλαβα. Οι μόνες γνώσεις που έχεις απο μπάλα είναι τα στατιστικά που διαβάζεις σε wikipedia και uefa.com, και κάνεις copy/paste εδω μέσα. Τουλάχιστον οι άλλοι αν μη τι άλλο, μιλάνε με χειροπιαστά επιχειρήματα.

Δημοσ.
Τελικά πως το βλέπεις;

Χωράει -έστω- σύγκριση Καραγκούνη - Γκαλέτα;

Εγώ σου επιχειρηματολογώ με εγκυκλοπαίδειες και συ μου λες αυτά που συζητάς με τις παρέες σου στο πασαλιμάνι.

Με τις εγκυκλοπαίδειες να συνεχίσεις να πηγαίνεις στο γήπεδο και όσο εσύ θα διαβάζεις και θα κοιμάσαι, εγώ θα σηκώνω κούπες.

Ποιός Καραγκούνης μωρέ που βρίθει το Internet από τις βουτιές του ανθρωπόμορφου πιθήκου? Μόνο στον βάζελο θα μπορούσε να λέγεται παίχτης ο Καραβούτας.

Δημοσ.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά, ο Καραγκούνης είναι καλύτερος παίχτης από έναν τυχαίο χαφ μεσαίας-μεγαλομεσαίας ομάδας του ισπανικού-αγγλικού-ιταλικού πρωταθλήματος που δεν είχε όμως την τύχη να... συμμετάσχει σε μεγάλες επιτυχίες όπως η πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ το 2001, στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 2 προκριματκούς ομίλους το 2002 και η πορεία στους 4 του ΟΥΕΦΑ το 2003.

Ωι μαναμ........

Δημοσ.
"Εσύ μιλάς με εγκυκλοπαίδειες, κι εμείς μιλάμε με χειροπιαστά επιχειρήματα"

Χειροπιαστές είναι οι κούπες αδερφέ.

Μέχρι να χειροπιάσεις καμιά κούπα λοιπόν, συνέχισε να κρατάς τις εγκυκλοπαίδειες, μην κυκλοφορείς και με άδεια χέρια. :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

Απογοητευτικό. Λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια.

Καλή η καζούρα, αλλά έχει όρια.

Δημοσ.

Αμα θέλω να χειροποιάσω και εγώ κούπες the gayros-way, πάω και αγοράζω 50 από την γειτονιά μου να τις βάλω στο σαλόνι. Η διαφορά θα είναι μόνο στην τιμή.

Μιλάει και ο οσφπ για παιχταράδες. Ο ορισμός του νεκροταφείου ποδοσφαιριστών. Ε ρε γέλια.

Δημοσ.

Toure is on the phone, wants to have a talk with u.

Σχετικά με το νεκροταφείο παικτών.

Μέχρι το '97 κούπες αγόραζες, μετά έφυγε ο Καπετάνιος κι έκλεισε το μαγαζί.

Τεσπα, δεν βγάζει πουθενά. Ο ένας λέει πράσινο, ο άλλος κόκκινο, έτσι ήταν κι έτσι θα είναι πάντα. Have fun.

Δημοσ.
Toure is on the phone, wants to have a talk with u.

Σχετικά με το νεκροταφείο παικτών.

Μέχρι το '97 κούπες αγόραζες, μετά έφυγε ο Καπετάνιος κι έκλεισε το μαγαζί.

Τεσπα, δεν βγάζει πουθενά. Ο ένας λέει πράσινο, ο άλλος κόκκινο, έτσι ήταν κι έτσι θα είναι πάντα. Have fun.

Σχετικα με το νεκροταφειο παιχτων:

Ραουλ Μπραβο, Γιεκινι, Ζαχοβιτς, Γκαμπριελ Αλβες, Ερβιν Λεμενς, Ντανι, Αμπονσα, Οσκαρ, Οφορικουε, Ρομπερτς, Αμποαγκουε, Ουαντου, Κουζμπα, Μαριτς, Μπορχα, Μαρκο Νε, Ρεζιτς, Νουνιεζ, Νοβακ, Λεοζινιο, Σικοφ, Σισιτς, Μπελουτσι, Αρτσουμπι, Χορχε μπερμουντεζ. Ειναι ελαχιστοι απο τους ξενους που θυμαμαι, βαλε αλλους τοσους που ξεχναω (προσπαθησα επιμελως να μη συμπεριλαβω τον Ντιογκο στη λιστα αν και ξερετε απο μονοι σας οτι σε αυτη τη λιστα ανηκει). Για Ελληνες ουτε λογος, δε τους χωραει το φορουμ...

Δημοσ.

Ρε ερωδιε οχι κ παλτο ο Σισε.Δηλ αυτος ειναι παλτο κ οι ντιογκομπλανκοι ειναι παιχταραδες?...

Χρονια ειχε να δει ο παο παικτη σαν το λετο.ο δαρλας παντως πολυ λιγος...

Δημοσ.

Το <<Άντε καλορίζικος!!!>> δεν κατάλαβα γιατί λογοκρίθηκε. Μάλλον θα έκανε παράπονα ο Σισε που δεν κατάλαβε ότι το καλορίζικος είναι καλοπροαίρετη λέξη και αναφέρονταν στο πρώτο του επίσημο γκολ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...