Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μέχρι πέρσι είχες άγαλμα τον μπαρμπα-Κοβάσεβιτς, "που προσεκει και δεν παίζει με την αρτηριακή του πίεση"

Τώρα σε χαλάει ο.... Σισέ;

lol ρε

Την παροιμία με την αλεπού την ξέρεις;

Δεν μίλησα εγώ για τον Σισέ, καθώς δεν τον έχουμε δει ακόμα.

Για τον Ντάρκο, αν δεν είχε αρτηριακή πίεση και πρόσεκε, ακόμα θα αναστέναζαν κάτι δίχτάκια.

Όσο για την παροιμία με την αλεπού, lol ρε που θα μιλήσετε και οι βάζελοι για αλεπούδες και για κρεμαστάρια.

Που το μεγαλύτερο όνομα που φέρατε ποτέ, το φέρατε πέρυσι και φέτος του κάνετε αλλαγές θέσεων για να καλύψετε τις φόλες του ρόστερ.

Ήμαρτον που λέει κι ο δόντιας, ήμαρτον.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν μίλησα εγώ για τον Σισέ, καθώς δεν τον έχουμε δει ακόμα.

Για τον Ντάρκο, αν δεν είχε αρτηριακή πίεση και πρόσεκε, ακόμα θα αναστέναζαν κάτι δίχτάκια.

Όσο για την παροιμία με την αλεπού, lol ρε που θα μιλήσετε και οι βάζελοι για αλεπούδες και για κρεμαστάρια.

Που το μεγαλύτερο όνομα που φέρατε ποτέ, το φέρατε πέρυσι και φέτος του κάνετε αλλαγές θέσεων για να καλύψετε τις φόλες του ρόστερ.

Πολύ πριν βγάλετε κάποιον Τζιοβάνι από την απραξία και πρωτού ο Ριβάλντο έψαχνε πως να συμπληρώσει την σύνταξή του, ο ΠΑΟ έφερε ονόματα που δεν τα είχες δει ούτε στον ύπνο σου τον καιρό ακόμα που ήσουν ΑΟ Ποντίων.

Και ένταξει, απλά δεν είμαστε -τόσο- θύματα ώστε να νοσταλγούμε μέχρι και τον.... Κοβάσεβιτς.

Αλλιώς θα έπαιζε ακόμα ο Βαζέχα.

Όπως και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πάντα ο ΠΑΟ έφερνε παίκτες σε ωφέλιμη ηλικία τέτοιου βεληνεκούς όσο ο Σισέ ή ο Ζάετς.

Η ουσία είναι μία: Εγώ Σισέ κι εσύ Γκαλέτα β' εθνικής

Υ.Γ

Εντάξει είναι εντελώς άκυρο να συγκρίνω τον Σισέ με τον..... Γκαλέτα.

Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε στην περίπτωση σύγκρισης Γκαλέτα-Καραγκούνη.

Δημοσ.
Πολύ πριν βγάλετε κάποιον Τζιοβάνι από την απραξία και πρωτού ο Ριβάλντο έψαχνε πως να συμπληρώσει την σύνταξή του, ο ΠΑΟ έφερε ονόματα που δεν τα είχες δει ούτε στον ύπνο σου τον καιρό ακόμα που ήσουν ΑΟ Ποντίων.

Και ένταξει, απλά δεν είμαστε -τόσο- θύματα ώστε να νοσταλγούμε μέχρι και τον.... Κοβάσεβιτς.

Όπως και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πάντα ο ΠΑΟ έφερνε παίκτες σε ωφέλιμη ηλικία τέτοιου βεληνεκούς όσο ο Σισέ ή ο Ζάετς.

Αυτά που λές τα επεξεργάζεσαι η σου ξεφεύγουν?

Δημοσ.
Αυτά που λές τα επεξεργάζεσαι η σου ξεφεύγουν?

Πάνε για κάνα ψάρεμα εσύ ρε μεγάλε.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ σε μαράναν.

:lol:

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι εμείς βγάλαμε παίχτες από την απραξία ενώ εσύ έβαλες παίχτες σε απραξία. Είστε τόσο θύματα ώστε να συντηρείτε λογής-λογής παίχτες κάθε χρόνο και στο τέλος να τους δίνετε δανεικούς για 200.000 με όρο στο συμβόλαιο, να μην πάνε στον Ολυμπιακό.

Δημοσ.
Πάνε για κάνα ψάρεμα εσύ ρε μεγάλε.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ σε μαράναν.

:lol:

Τι με λές μπρέ? Μου πήρες το Σισσέ το μεγαλύτερο παλτό της ευρώπης και τους έχεις βγάλει όλους άμπαλους. Μια ζωή παίχτες τύπου Κονσεισάο, και πιάνετε στο στόμα σας τα μεγαθύρια που έχει φέρει στο παρελθόν ο ΟΣΦΠ.

Δημοσ.

Ναι θα σε χαλαγε ο Κοβασεβιτς. Μηπως δεν τα πεταγε ωραια τα γκολακια του.

Οπως ειπε κι ο Ερωδιος αν δεν ειχε αρτηριακη πιεση θα σου ελεγα εγω αν θα τον νοσταλγουσες. :P

Δημοσ.

Για δε κάνετε ένα συμβόλαιο και στο Βαζέχα;

Αφού έτσι κι αλλιώς πρωτάθλημα θα πάρετε. Έχει σημασία;

Υ.Γ

Τώρα μου το γυρίζεις Ερωδιέ.

Δεν έφερες τις μεγαλύτερες μεταγραφές του κόσμου τελικά;

Απλά έφερες γεροντάκια που τα έβγαλες από την απραξία;

Δημοσ.
Τι με λές μπρέ? Μου πήρες το Σισσέ το μεγαλύτερο παλτό της ευρώπης και τους έχεις βγάλει όλους άμπαλους. Μια ζωή παίχτες τύπου Κονσεισάο, και πιάνετε στο στόμα σας τα μεγαθύρια που έχει φέρει στο παρελθόν ο ΟΣΦΠ.

Είσαι λάθος,ο Σισσέ δεν είναι παλτό πρώτον,ο ΠΑΟ έχει φέρει μεγάλα ονόματα ντέυτερον και τρίτον το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει ποτέ σε μη συντάξιμη ηλικία είναι ο Ντέταρι αλλά δεν έπιασε,μετά είναι ο Ριβάλντο

Δημοσ.
Είσαι λάθος,ο Σισσέ δεν είναι παλτό πρώτον,ο ΠΑΟ έχει φέρει μεγάλα ονόματα ντέυτερον και τρίτον το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει ποτέ σε μη συντάξιμη ηλικία είναι ο Ντέταρι αλλά δεν έπιασε,μετά είναι ο Ριβάλντο

Α γι' αυτό τα τελευταία χρόνια απολάμβανω Σισσέ στα ευρωπαικά γήπεδα. Right... Anyway συμφωνώ με τον Ντέταρι, απ' οτι ακούω απο τους μεγαλύτερους ήταν απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης εκείνη την εποχή.

Δημοσ.

Αποδεικνύεται κάπου ότι ο Σισέ δεν είναι παλτό? Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να χάσει τα πάντα. Μέχρι και πέναλτι. Μέχρις αποδείξεως του εναντίου, οι πάντες κρίνονται.

Ποιά είναι τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΟ?

Στο τρίτον συμφωνώ.

Δημοσ.

Σε συντάξιμη ηλικία ήρθε και ο Ριβάλντο, μη λέμε ότι να 'ναι.

Μόνο που πριν τον Ριβάλντο ήρθε και ένας άλλος -συντάξιμος- βραζιλιάνος με 4 μουντιάλ και ένα CL στο βιογραφικό του για τον ΠΑΟ, πολύ βαρύ όνομα. Και πάρα πολύ γνωστό.

Εντάξει δεν τραλλαθήκαμε κιόλας. Δεν είμαστε γάβροι γι' αυτό.

Ο γάβρος θα τον τοποθετούσε δίπλα στο άγαλμα του γερο-Κοβάσεβιτς αλλά στον κόσμο του ΠΑΟ δεν έχουν πέραση αυτά.

Δημοσ.

Υ.Γ

Τώρα μου το γυρίζεις Ερωδιέ.

Δεν έφερες τις μεγαλύτερες μεταγραφές του κόσμου τελικά;

Απλά έφερες γεροντάκια που τα έβγαλες από την απραξία;

Αχ Αιγέα θα σε μαλώσω, αχ Αιγέα...

Ο γάβρος θα τον τοποθετούσε δίπλα στο άγαλμα του γερο-Κοβάσεβιτς αλλά στον κόσμο του ΠΑΟ δεν έχουν πέραση αυτά.

Ε, ναι, ο βάζελος έχει καθιερώσει κάθε χρόνο το κυνήγι του λαγού. Αμολάει 2-3 παίχτες στην Παιανία και μπουκάρουν οι οπαδοί για να σώσουν τη χρονιά.

Τι πέραση να έχουν τέτοια πράγματα?

Δημοσ.

Aigeas δεν κατάλαβες,τον Ριβάλντο τον έβαλα στους συντάξιμους.

Erwdios ο Ζούλιο Σέζαρ(νομίζω έτσι λέγεται) ήταν τεράστιο όνομα αλλά ήρθε για να πάρει το ΕΚΑΣ,ο Ασάνοβιτς ήρθε αμέσως μετά την 3η θέση της Κροατίας στο Μουντιάλ,ο Π. Σόουζα,ο Ζάετς,Ζιλμπέρτο,Σισσέ,Κονσεισάο,Βλάοβιτς μιλάμε σαν ονόματα πάντα ασχέτως αν έπιασαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...