Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι το ιδιο λεω κι εγω, στον απο πανω που ειπε οτι θα καθαριζει παγκο. Εαν πιασει την κανονικη του αποδοση, θα ειναι βασικοτατο σεντερ μπακ στη Λιβερπουλ.

Ξέχασα το +1 ;)

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το στυλ παιχνιδιου που έχει είναι απο τουw καλύτερους και επείδή πάντα πάιζει αυτό που μπορεί θα διακριθεί και στη liverpool .

Δημοσ.
Και μόνο που τον ζήτησε η Λίβερπουλ έχει τη σημασία του.Γιατί δεν πήρε τον Λουκά?Τον Αβραάμ? Τον Μέλμπεργκ?

Σημειολογικά είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα στην Αγγλία.Διαφωνείτε?

Ίσως και παγκόσμια γιά Έλληνα.Ακούω.

Πολύ σωστά τα λες. Μεγάλη μεταγραφή και μακάρι να πάει καλά και να παίζει βασικός.

Και σίγουρα είναι στην τριάδα των μεγαλύτερων μεταγραφών για Έλληνα παίκτη (μαζί με Νικολαϊδη και Γεωργάτο).

Δημοσ.
Ναι οι βασικοι αμυντικοι της Λιβερπουλ ειναι πολυ καλυτεροι απο τον Κυργιακο...

Ο Κυργιάκος είναι καλύτερος απο τον Άγκερ, Σκρτελ, και τον Κάραγκερ?

Δημοσ.
Ο Κυργιάκος είναι καλύτερος απο τον Άγγερ, Σκρτελ, και τον Κάραγκερ?

Ακριβως ιδιο στυλ παιχτη ειναι και οι τεσερις, δεν καταλαβαινω πως κρινεις τον Σκρτελ για παραδειγμα καλυτερο απο τον Κυργιακο. Ο καραγκερ αν δεν κανω λαθος παιζει και δεξια.

Σκληροι ατεχνοι αμπαλοι και δυνατοι ειναι και οι 4. Μια χαρα θα τα καταφερει ο Κυργιακος. Μανουλα ειναι σε αυτα. Εδω εκανε καριερα ο Νταμπιζας στη Νιουκαστλ, ο Κυργιακος θα κωλοσει?

Δημοσ.
Ακριβως ιδιο στυλ παιχτη ειναι και οι τεσερις, δεν καταλαβαινω πως κρινεις τον Σκρτελ για παραδειγμα καλυτερο απο τον Κυργιακο. Ο καραγκερ αν δεν κανω λαθος παιζει και δεξια.

Σκληροι ατεχνοι αμπαλοι και δυνατοι. Μια χαρα θα τα καταφερει ο Κυργιακος. Μανουλα ειναι σε αυτα

Το είπα γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θα τα καταφέρει σε υψηλό επίπεδο. Ο Σκρτελ έχει περισσότερα τρεξίματα και αντοχές απο τον Κυργιάκο (στύλ Βίντιτς, αλλά όχι τόσο τεχνίτης), αν έχεις παρακολουθήσει Πρέμιερ καταλαβαίνεις τι λέω, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Δημοσ.
Το είπα γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θα τα καταφέρει σε υψηλό επίπεδο. Ο Σκρτελ έχει περισσότερα τρεξίματα και αντοχές απο τον Κυργιάκο (στύλ Βίντιτς, αλλά όχι τόσο τεχνίτης), αν έχεις παρακολουθήσει Πρέμιερ καταλαβαίνεις τι λέω, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Premier εχω δει ελαχιστα την τελευταια χρονια, ωστοσο εχω παρακολουθησει τσου λου. Ο Κυργιακος θεωρω οτι δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τα σεντερ μπακ τις Λιβερπουλ και ανετα θα καθιερωθει βασικος αν αποδωσει οτι ξερει. Και ειμαι βεβαιος οτι θα προσαρμοστει αμεσα και θα κανει το παιχνιδι του.

Ειναι μια μεγαλη μεταγραφη στο μοναδικο ειδος παιχτων που μπορει πλεον να εξαγει η χωρα μας. Σκληρους, δυνατους κλπ.

Και το λεει ενας που δεν χωνευει μια το Κυργιακο ως χαρακτηρα. Αλλα ως παιχτης οπως και να το κανουμε ειναι πολυ πολυ καλος.

Δημοσ.
Premier εχω δει ελαχιστα την τελευταια χρονια, ωστοσο εχω παρακολουθησει τσου λου. Ο Κυργιακος θεωρω οτι δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τα σεντερ μπακ τις Λιβερπουλ και ανετα θα καθιερωθει βασικος αν αποδωσει οτι ξερει.

Εχει να ζηλεψει. Την ταχυτητα στις τοποθετησεις του και την ταχυτητα γενικα. Επισης δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ξερει να δινει πασες και οχι να διωχνει συνεχεια τη μπαλα σαν κατσικι σε συνθηκες μεγαλης πιεσης οπως η πρεμιερ λιγκ εν αντιθεση με τις συνθηκες slow motion replay της σουπερλιγκας.

Ειναι μια μεγαλη μεταγραφη στο μοναδικο ειδος παιχτων που μπορει πλεον να εξαγει η χωρα μας. Σκληρους, δυνατους κλπ.

Ο Σαλπιγγιδης δεν ειναι ουτε σκληρος ουτε δυνατος και ομως μπορει να τον εξαγει η χωρα μας ανετα. Το ιδιο και ο Καραγκουνης. Το ιδιο και ο Σειταριδης.

Αρα κάνεις λαθος.

Και το λεει ενας που δεν χωνευει μια το Κυργιακο ως χαρακτηρα. Αλλα ως παιχτης οπως και να το κανουμε ειναι πολυ πολυ καλος.

Ολα ειναι σχετικα και θεμα ορισμου. Πολυ πολυ καλος μπορει να ειναι για την Ελλαδα. Για την Λιβερπουλ δεν ειμαι καθολου σιγουρος ακομη και για σκετο καλος.

Δημοσ.
Εχει να ζηλεψει. Την ταχυτητα στις τοποθετησεις του και την ταχυτητα γενικα. Επισης δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ξερει να δινει πασες και οχι να διωχνει συνεχεια τη μπαλα σαν κατσικι σε συνθηκες μεγαλης πιεσης οπως η πρεμιερ λιγκ εν αντιθεση με τις συνθηκες slow motion replay της σουπερλιγκας.

Ο Σαλπιγγιδης δεν ειναι ουτε σκληρος ουτε δυνατος και ομως μπορει να τον εξαγει η χωρα μας ανετα. Το ιδιο και ο Καραγκουνης. Το ιδιο και ο Σειταριδης.

Αρα κάνεις λαθος.

Ολα ειναι σχετικα και θεμα ορισμου. Πολυ πολυ καλος μπορει να ειναι για την Ελλαδα. Για την Λιβερπουλ δεν ειμαι καθολου σιγουρος ακομη και για σκετο καλος.

Δεν κάνει λάθος, ούτε ο Σάλπι ούτε ο Καραγκούνης δεν κάνουν για πουθενά. Ίσως για καμιά β' Γερμανίας. Ο Σειταρίδης απέδειξε οτι μπορεί να σταθεί επάξια σε μεσαίες ομάδες του εξωτερικού (Ατλέτικο).

Δημοσ.
Διακρίνω έναν εκνευρισμό Γιαννάκη? Ξύδι φίλε μου, ξύδι και πολύ μάλιστα, γιατί θα είναι πολλές οι φορές που θα εκνευριστείς ακόμα φέτος.

Α και το ρήμα είναι σκεφτόμουν, σκεφτόσουν, όχι σκεφτόμουνα, σκεφτόσουνα.

Αυτό γι' αυτούς που έχουν χρόνο και σκέφτονται.

Γιαννάκη? Κοίτα ρε που ψάχνεις και για κολλητούς στο ινσόμνια. Ευχαριστώ για το μάθημα των ελληνικών. Όποτε θές πές να σου μάθω και εγώ τρόπους να πατσίσουμε.

Δημοσ.

Αρα κάνεις λαθος.

γραψε λαθος διατυπωση. Ο Κυργιακος ειναι απο τους παιχτες που μπορει να εξαγει η χωρα μας και να πιασει. Χαρη στο οτι ειναι δυνατος, μαχητικος και σκληρος στοιχεια στα οποια διακρινονται κυριως οι Ελληνες ποδοσφαιριστες γιατι κατα τ'αλλα ζησε Μαη...Ο μονος που επιασε για κατι παραπανω απο αυτα ειναι ο... Τσιαρτας ο οποιος ειχε ΚΑΠΟΙΑ ανεπτυγμενα στοιχεια μπαλαδορου.

Μα οταν λεω οτι ειναι καλος δε το λεω για την Ελλαδα. Ο Κυργιακος ειναι αμυντικος που και στον ΠΑΟ και στη Εθνικη εχει παιξει απεναντι σε τρελες και γρηγορες επιθεσεις της Ευρωπης και τα εχει παει περιφημα. Εχει μαρκαρει παγκοσμιου κλασεως επιθετικους και τα εχει παει επισης περιφημα. Αρα η καραμελα που ξεκινησε να φοριεται "καλος, αλλα για Σουπερλιγκ" σταματαει καπου εδω. Γρηγορα ξεχνατε...

Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι ο Σαλπι και ο Γκουνης και τετοιου τυπου παιχτες μπορουν να καθιερωθουν σε μεγαλες ομαδες της Ευρωπης, αλλα για τον Κυργιακο δεν εισαι καθολου βεβαιος, σορυ αλλα καπου σε χανω...

Δημοσ.

Τι ομάδα είναι αυτός;

Tα πρώτα μισά που είπε για το πως έπαιξε η Ατλέτικο είναι σωστά αυτό ακριβώς κάναν.Πιάναν γωνίες για να τραβάνε το man to man και παίζαν οι υπόλοιποι με 1 παίχτη λιγότερο στην άμυνα.

Αλλά αυτό που έγραψε για Σισσέ είναι σημάδι απίστευτης άγνοιας.Ο Σισσέ σέντερ φόρ είναι.Να του δώσουν την μπάλα και να την καρφώσει.Πολύ πικρόχωλο πάντως και χαζό εκ μέρους του.Αν κάνει καλή σεζόν ο Σισσέ που λογικά θα κάνει βγήκε καραγκιόζης no1 για όσα έγραφε.

Δημοσ.

Αρα κάνεις λαθος.

Για μενα φιλε εισαι λαθος.Το σαλπιγγιδη να το παρουν στο εξωτερικο να το κανουν τη?Αντε να παει το πολυ πολυ στη γερμανια σε καμια ομαδα τυπου μποχουμ να κυνηγαει καμια μπαλα σαν το γκεκα κ να κανει καμια καλη χρονια.Αλλα μονο για τετοιες ομαδες.Ο καραγκουνης απεδειξε οτι ειναι λιγος για κατι μεγαλο ενω ο σειταριδης ενω ειχε τα προσοντα κ τη θεση γνωριζε για δικους του λογους δεν απεδωσε τα αναμενομενα. Για το κυργιακο νομιζω οτι θα εχει το ρολο που ειχε στο παρελθον ο χιπια.δηλ στο τσ λ δεν βλεπω να σπαει το γκαραχερ-σκρτελ αλλα σε καποια ματς της πρεμιερ θα ξεκινα με κυργιακο που ψηλα ειναι πολυ καλος.με την τοτεναμ που το ειδα εχασε πολλες κεφαλιες η λιβερπουλ.κ σιγα τον αμυντικο κλασης το ν γκαραχερ ο αγκερ ειναι ο καλυτερος στοπερ της λιβερπουλ μονο που ειναι μονιμος τραυματισμενος.

Τωρα διαφωνω σ αυτο που γραφει ο σπυροπουλος αλλα παντως το γραφει ΤΩΡΑ με κινδυνο να εκτεθει καθως τα γραπτα μενουν κ δεν θα το παιζει μετα χριστο προφητης.εΟ συγκεκριμενος ειναι κ απο τους λιγους που βγαινουν στην τv και ξερει μπαλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...