Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τον Αβράαμ τον έβαλα γιατί και αυτός παρ'οτι άμπαλος γκελαδόρος δεν ακούει ποτέ τίποτα. Αντίθετα βαφτίζεται παιχταράς και από πάνω.

Για την διαιτησία σου είχα βάλει κάποτε δύο βιντεάκια με σφυρίγματα στον οσφτ και τον ΠΑΟ από την περισυνή χρονιά, τα οποία τα έκανες αβαβά και δεν σχολιάσες καν. Και πως να το έκανες άλλωστε. Τα περί καραμέλας αλλού, επιστήμονες δεν γίναμε ακόμα ούτε θα γίνουμε.

Σιγά μην κάτσω να δω και βιντεάκια που φτιάχνετε μεταξύ σας για να καλύπτετε την ανυπαρξία σας.

Για να γίνετε επιστήμονες πρέπει να το κατέχετε το τόπι. Και όπως φαίνεται δεν...

Τέλος, σιγά μη συγκρίνουμε και τον Βύντρα με τον Αβραάμ. Ο ένας είναι αμυντικός με αδυναμίες, ο άλλος είναι ο μεγαλύτερος γκαφατζής που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα.

Και για να κλείσω, εγώ μίλησα για τα όσα ακούνε κατά καιρούς οι παίχτες του ΠΑΟ από τον Παϊτέρη. Από έναν βοηθό που έδιωξε Ίβανσιτς, Γκούμα, προσπαθεί να ξεφορτωθεί Kλέιτον, έθαψε Νίνη και θέλει να δώσει δανεικό έναντι 200.000 τον Μάτος.

Ο άνθρωπος δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Να τον χαίρεστε οι υποστηρικτές του, θα σας πάει ψηλά.

Αυτά βλέπει κι ο Σώκος και σκέφτεται να βγάλει σεζόν χωρίς αριστερό χαφ...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στα μάτια μου φαίνεται πως ξέρει τι παίκτες έχει, επομένως κάθε φορά για να καλύψει τις αδυναμίες τους αλλά και να στήσει την ομάδα για τον εκάστοτε αντίπαλο κάνει αυτές τις "δοκιμές". Επίσης έχω την εντύπωση, πως πιστεύει πως ομάδες σαν τον πανσερραικό, πρέπει να τις κερδίζει η ομάδα με αυτά που της έχει διδάξει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (που για εμένα είναι σωστός αυτός ο τρόπος σκέψης). Με αυτό το σκεπτικό, μεταφέρει τις ευθύνες στους παίκτες.

Αν ηξερε τη παικτες εχει κ ηταν σοβαρος προπονητης θα ειχε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ο ιδιος να γινουν καποιες μεταγραφες.Εδω του λεγανε να του παρω στοπερ κ ελεγε οχι με καλυπτουν αυτοι που εχω.Τωρα απο τη στιγμη που δεν εισηγηθηκε καποιαεπιπλεον μεταγραφη δεν δικαιουται κανενα αλλοθι στη συνεχεια. Οπως διαβασα κ παραπανω ειναι οντως επικυνδινος αν κ εχει ορισμενες αναλαμπες.με την ατλετικο ο παο δεν μου αρεσε αλλα ο τεν κατε πολυ καλα τον εστησε μονο που επερεπε να ειχε λατο απο την αρχη...

Δημοσ.
Πλάκα κάνεις μάλλον. Πότε του τα έχωσε ο Τεν Κάτε? Μία φορά θύμισε μου?

Νόμιζα πώς έλεγες γιά τους οπαδούς?Ναι συμφωνώ.Σαν παιδί του τον έχει παρά τα διαδοχικά λάθη του.Εγώ με το που έχασε την κεφαλιά και μπήκε το γκολ στην Πράγα, θα τον άλλαζα θέση.Γιατί το έχει κάνει πολλές φορές αυτό.Κρίμα το μπόι του!

Δημοσ.
Σιγά μην κάτσω να δω και βιντεάκια που φτιάχνετε μεταξύ σας για να καλύπτετε την ανυπαρξία σας.

Για να γίνετε επιστήμονες πρέπει να το κατέχετε το τόπι. Και όπως φαίνεται δεν...

Τέλος, σιγά μη συγκρίνουμε και τον Βύντρα με τον Αβραάμ. Ο ένας είναι αμυντικός με αδυναμίες, ο άλλος είναι ο μεγαλύτερος γκαφατζής που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα.

Και για να κλείσω, εγώ μίλησα για τα όσα ακούνε κατά καιρούς οι παίχτες του ΠΑΟ από τον Παϊτέρη. Από έναν βοηθό που έδιωξε Ίβανσιτς, Γκούμα, προσπαθεί να ξεφορτωθεί Kλέιτον, έθαψε Νίνη και θέλει να δώσει δανεικό έναντι 200.000 τον Μάτος.

Ο άνθρωπος δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Να τον χαίρεστε οι υποστηρικτές του, θα σας πάει ψηλά.

Αυτά βλέπει κι ο Σώκος και σκέφτεται να βγάλει σεζόν χωρίς αριστερό χαφ...

Έλα που δεν τα είδες. Εδώ κοιτάς εδώ κάθε τελειωμένο πόστ και απαντάς μέχρι τελείας και τα βιντεάκια που ήταν 5 λεπτάκια το καθένα βαρέθηκες?

Και για τον Βύντρα που λές, πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν έχει ακούσει τα μπινελίκια του αιώνα και απλά τα δέχεται στοϊκά και αντί να το κάνει θέμα το ρίχνει στην δουλειά?

Κάτσε ασχολήσου με τον μητσικώστα καλύτερα και τους αγώνες σας με τα καφενεία.

Δημοσ.
Έλα που δεν τα είδες. Εδώ κοιτάς εδώ κάθε τελειωμένο πόστ και απαντάς μέχρι τελείας και τα βιντεάκια που ήταν 5 λεπτάκια το καθένα βαρέθηκες?

Και για τον Βύντρα που λές, πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν έχει ακούσει τα μπινελίκια του αιώνα και απλά τα δέχεται στοϊκά και αντί να το κάνει θέμα το ρίχνει στην δουλειά?

Κάτσε ασχολήσου με τον μητσικώστα καλύτερα και τους αγώνες σας με τα καφενεία.

Να τα, ο προφήτης ΓιάννηςΕστίας θα μας πει τι βλέπουμε και τι όχι.

Αν εσύ έχεις το χρόνο να βλέπεις videάκια - παραμυθάκια, μαγκιά σου, εμείς δεν τον έχουμε.

Για τον Βύντρα που λέω, αν πραγματικά άκουγε αυτά που του αναλογούν, θα ήταν συνεχώς πρώτο θέμα στη Derby. Πόσες φορές διάβασες, "Τα άκουσε ο Βύντρα" π.χ.?

Μάλλον καμία, άρα υποθέτουμε αυθαίρετα ότι τρώει μπινελίκια και τα δέχεται στωικά.

Γι' αυτό μετά κάνει τις ίδιες και χειρότερες μλκιες. Λόγω δουλειάς και στωικότητας...

Για μένα, καφενείο είναι μία ομάδα στα πρότυπα της δικής σου και αυτό ακριβώς κάνω.

Μητσικώστας, όταν με το καλό αρχίσει.

Δημοσ.

Δεν είμαι προφήτης, αλλά τα βιβλία τα ανοικτά τα διαβάζω. Είναι και ο χρόνος μου πολύς και το σκέφτομαι και λίγο. Αν είχες χρόνο θα σκεφτόσουνα και εσύ.

Εγώ πάλι θα ασχοληθώ με το καφενείο μου. Με τα μπου..λα των άλλων μόνο χαβαλέ κάνω.

Δημοσ.
Δεν είμαι προφήτης, αλλά τα βιβλία τα ανοικτά τα διαβάζω. Είναι και ο χρόνος μου πολύς και το σκέφτομαι και λίγο. Αν είχες χρόνο θα σκεφτόσουνα και εσύ.

Εγώ πάλι θα ασχοληθώ με το καφενείο μου. Με τα μπου..λα των άλλων μόνο χαβαλέ κάνω.

Διακρίνω έναν εκνευρισμό Γιαννάκη? Ξύδι φίλε μου, ξύδι και πολύ μάλιστα, γιατί θα είναι πολλές οι φορές που θα εκνευριστείς ακόμα φέτος.

Α και το ρήμα είναι σκεφτόμουν, σκεφτόσουν, όχι σκεφτόμουνα, σκεφτόσουνα.

Αυτό γι' αυτούς που έχουν χρόνο και σκέφτονται.

Δημοσ.

Τσαπάς μήπως η καταλληλότερη λέξη; Μήπως κινητή λαιμητόμος που ότι περνάει τα κόβει, τα καθαρίζει; lol.

Μάλλον...

Δημοσ.
Και τι θα κάνει στη Λίβερπουλ ο Κύρ? Θα καθαρίζει τον πάγκο?

Ναι οι βασικοι αμυντικοι της Λιβερπουλ ειναι πολυ καλυτεροι απο τον Κυργιακο...

Δημοσ.
Ναι οι βασικοι αμυντικοι της Λιβερπουλ ειναι πολυ καλυτεροι απο τον Κυργιακο...

Ο Κυργιάκος είναι καλός αμυντικός, άσχετα με τα συναισθήματα αηδίας που βγάζει στους μεν και στους δε για διαφορετικούς λόγους.

Δημοσ.

Και μόνο που τον ζήτησε η Λίβερπουλ έχει τη σημασία του.Γιατί δεν πήρε τον Λουκά?Τον Αβραάμ? Τον Μέλμπεργκ?

Σημειολογικά είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα στην Αγγλία.Διαφωνείτε?

Ίσως και παγκόσμια γιά Έλληνα.Ακούω.

Δημοσ.
Ο Κυργιάκος είναι καλός αμυντικός, άσχετα με τα συναισθήματα αηδίας που βγάζει στους μεν και στους δε για διαφορετικούς λόγους.

Ναι το ιδιο λεω κι εγω, στον απο πανω που ειπε οτι θα καθαριζει παγκο. Εαν πιασει την κανονικη του αποδοση, θα ειναι βασικοτατο σεντερ μπακ στη Λιβερπουλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...