Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Χρειάστηκε να κοπούν 2-3 συμβόλαια στον μπασκετικό Παναθηναϊκό για να στέκονται σούζα στο Ζοτς οι πάντες;

Όχι. Απλά, ο Ζοτς βγάζει έργο στο παρκέ και αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς, και ο άλλος λέει πως είναι νικητής όταν προκρίνεται σε βάρος του Τσέχικου μεγαθήριου με μία νίκη και μία ήττα, και βρίζει τον ηλίθιο Σπυρόπουλο όταν χάνει από μια ομάδα που σε κανονικό πρωτάθλημα θα του έριχνε χαλαρά διψήφιο νούμερο βαθμών στην τελική κατάταξη.

Δεν υπερασπίζομαι το Σπυρόπουλο, κακώς έβρισε γιατί τον εαυτό του υποτίμησε πρώτα από όλα (άσχετα με την ποδοσφαιρική του αξία, όποια και αν είναι αυτή), αλλά να σε βρίζει ο survivor...

...ο οποίος survivor, μπερδεγούεϊ, από ό,τι διαβάζω, άναψε οριστικά το πράσινο φως για το δανεισμό στην Κορίνθιανς του Μάτος (ναι, του Μάτος που ξεκίνησε βασικός στο ματς με την Ατλέτικο), έναντι του αστρονονικού ποσού των διακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Με τα παραπάνω θέλω να πω ότι δε χρειάζεται να είσαι ο πιο δύσπιστος, κακόβουλος σχολιαστής, χολωμένος από τη δόξα του Ευρωπαίου Παναθηναϊκού την οποία η δική σου ομάδα δε θα μπορέσει να αγγίξει στον αιώνα τον άπαντα, για να υποψιαστείς πως ο Ολλανδός τα έχει χαμένα (εδώ και καιρό).

Δημοσ.

Δεν παίρνει κανείς περισσότερα από τον τεν κάτε.

Γι αυτό και δεν φέρνουν παίχτες με παραπάνω από 2.5 μύρια το χρόνο.

Δημοσ.
ρε ο άλλος τους είπε ηλίθιους και δεν έγινε τίποτα.

Και όχι σε σπυρόπουλους. Σε παίχτες που έχουν πάρει τα πάντα.

επειδη καποιος αλλος προπονητης ειπε "ηλιθιο" καποιον αλλο αθλητη.. σημαινει οτι ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και δεχονται τις προσβολες με τον ιδιο τροπο? ο μουν λενε κατβασε το κεφαλι και δε μιλησε.. ε ο σπυροπουλος λογω χαρακτηρα ΜΙΛΗΣΕ.. αντεδρασε! πως να το κανουμε! αυτο εξηγω!

Δημοσ.
Δεν παίρνει κανείς περισσότερα από τον τεν κάτε.

Γι αυτό και δεν φέρνουν παίχτες με παραπάνω από 2.5 μύρια το χρόνο.

2,5 μυρια το χρονο ο τεντας??????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
επειδη καποιος αλλος προπονητης ειπε "ηλιθιο" καποιον αλλο αθλητη.. σημαινει οτι ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και δεχονται τις προσβολες με τον ιδιο τροπο? ο μουν λενε κατβασε το κεφαλι και δε μιλησε.. ε ο σπυροπουλος λογω χαρακτηρα ΜΙΛΗΣΕ.. αντεδρασε! πως να το κανουμε! αυτο εξηγω!

να παίξει μπάλα πρώτα και να αποδείξει στο γήπεδο ότι είναι ποδοσφαιριστής και μετά να έχει και λόγο.

όταν στην δουλειά μου κάνω συνεχόμενες παπαριές κάποια στιγμή θα τα ακούσω και ας παίρνω και 700 ευρώ.

αυτός που παίρνει ένα σορό εκατομμύρια γιατί να μην τα ακούσει? ποιος είναι? ο θεός?

όταν ο Αλβέρτης είχε κόντρα με τον Ζοτς αν ήξερε ότι θα φύγει ο προπονητής θα το είχε κάνει.ήξερε όμως πως ο Παύλος δεν βάζει κανέναν πάνω από τον προπονητή και συμβιβάστηκε. Αυτό όμως δεν το γράφει η sportday οπότε και είναι δύσκολο να το καταλάβετε.

Δημοσ.

Διαβάζοντας όλα αυτά μου έρχονται κάποιες σκέψεις που θα γράψω. Αν κριθούν ότι είναι οφ τόπικ ας σβηστούν από κάποιον υπεύθυνο.

Είσαι προπονητής σε οποιαδήποτε ομάδα. Πριν την έναρξη της περιόδου συζητάς με τη διοίκηση τι στόχους έχει η ομάδα. Πρόκριση σε ομίλους CL. Κάνεις τις εισηγήσεις σου και η ομάδα (διοίκηση, μάνατζερ) σου παίρνει αυτούς που εσύ εισηγήθηκες. (Πάντα σε λογικά πλαίσια εννοείται με βάση τα οικονομικά της ομάδας).

1-Όταν σου πάρουν αυτούς που ζήτησες τότε είσαι και υπεύθυνος εσύ σαν προπονητής για την πορεία και τους στόχους και το πρόγραμμα που έβαλες(διετές, τριετές και λοιπά)

2-Τους λες θέλω κεντρικό αμυντικό και σου φέρνουν 4 αμυντικά χαφ...Ή παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις ή μένεις και συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να τα ακούς.

Ερώτηση προς όσους είναι κάπως μέσα στα πράγματα...Τι από τα 2-3 έγινε στον ΠΑΟ; Ο Κάτε πρότεινε ή συμβιβάστηκε με ότι του έδωσαν; Αν συμβαίνει το δεύτερο μόνο σοβαρός προπονητής δεν είναι. Αν συμβαίνει το πρώτο έκανε λάθος υποδείξεις.

Αν τελικά φύγει ο Κάτε από τον ΠΑΟ, μάλλον θα χαθεί και σαν προπονητής ή στην καλύτερη να πάει σε κάποια ομάδα άγνωστη ή βοηθός κάποιου. Το θεωρώ δεδομένο αυτό. Δεν μπορεί βρε αδερφέ να παίζεις ματς για να μπεις να κολυμπήσεις στο χρήμα και να παρουσιάζεσαι έτσι. Με 60.000 κόσμο μπαίνεις στο ματς, από το πρώτο λεπτό κάνεις εμετό στο πρεσάρισμα, δεν τους αφήνεις να πάρουν ανάσα και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ. Αν ο ΠΑΟ δημιούργησε στο Α Ημίχρονο, εντάξει εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Και δημιουργείς συνήθως από τα πλάγια, από κει σπας άμυνες. Λέτο έξω;...............................

Πλάκα κάνουμε. 3 αμυντικά χαφ και έναν επιθετικό και θες πρόκριση; Εδώ κάνουμε πολύ πλάκα.

Θα πει κάποιος ότι θα έτρωγε 5 έτσι...So what? Ποια η διαφορά με το 2-3;

Δεν γίνομαι μετά Χριστόν Προφήτης, απλά λέω με ποια νοοτροπία έπρεπε να κατέβει η ομάδα. Η οποιαδήποτε ομάδα που έχει κάποιες πιθανότητες να περάσει και θέλει να τις αξιοποιήσει.

Κάποιες άλλες σκόρπιες σκέψεις...

Α) Προπονητής Fenerbahce, Cristoph Daum. Έφυγε από το Γερμανικό Πρωτάθλημα και πήγε στην Τουρκία. Πέραν των προσωπικών του αδυναμιών, δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς για την αξία του σαν προπονητής. Πέρυσι ήταν ο Aragones?, πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία(νομίζω στην Φενέρ, άσχετα αν απέτυχε. Πήγε όμως)

Μένοντας στην ίδια χώρα δείτε τι ξένοι παίκτες παίζουν. Και όχι στα 30 φεύγα τους...

Β) Πείτε μια προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα που έχει κάτω από 18 ομάδες στο πρωτάθλημά της. Εμείς και κάτι Ελβετίες και Αυστρίες (καλά, αυοί έχουν λιγότερες).

Γ) Το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίζει αρχές Αυγούστου. Ζέστη θα μου πείτε. Βράδυ αγώνες με προβολείς, να γουστάρουμε και καλύτερα...

Δ) Να μικρύνει η ψαλίδα των οικονομικών απολαβών ανάμεσα στις ομάδες. Μη πω να μοιράζονται ισομερώς τα έσοδα. Έτσι θα μπορούν και οι "μικρές ομάδες" αφ'ενός να κρατούν όσους καλούς παίκτες βγάζουν, και αφ'ετέρου να φέρνουν και καλούς (Δες παράδειγμα Hull me 70.000.000 μεταγραφές φέτος που θα παλέψει λογικά για παραμονή. Εκεί όμως αν το ψάξετε λίγο, η διαφορά των χρημάτων που παίρνει από τα έσοδα της Premier η Manchester που ίσως βγει πρωταθλήτρια με την Hull που ίσως τερματίσει 17η θα είναι ελάχιστη κι αυτό λόγω θέσης που τερμάτισε η κάθε ομάδα.

Ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα δλδ και θα βγουν όλοι κερδισμένοι.

Αυτά τα...λίγα. Κάποιος ίσως πει τι σχέση έχουν αυτά με το νήμα του ΠΑΟ.

Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι, Θα μπορούσα να τα γράψω και στο νήμα του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και λοιπά...

Ε) Να βρεθεί τρόπος να είναι γεμάτα όλα τα γήπεδα κάθε Κυριακή.

ΥΓ: Δεν υποστηρίζω καμιά από τις μεγάλες ομάδες του πρώην ΠΟΚ ούτε και τον ΠΑΟΚ.

Δημοσ.

Aki401 πρέπει να είναι 1-2 προπονητές σ' αυτόν τον πλανήτη που πραγματικά εισηγούνται ποδοσφαιριστές και αποκτούν τους ποδοσφαιριστές που εισηγήθηκαν. Κοροϊδευόμαστε τώρα;

Δημοσ.

akis401, εσύ λές ότι κατέβασε φοβισμένα την ομάδα. Ο Κατσουράνης λέει πως κακώς παρασυρθήκανε από τον κόσμο και άνοιξε το παιγνίδι στο Β ημίχρονο.

Έχουμε λοιπόν από την μία τον akis401 και από την άλλη τον Κατσουράνη να σχολιάζουνε ένα ματς στο οποίο ο ένας έπαιξε και ο άλλος το είδε από την TV.

I rest my case.

Δημοσ.

Αό πότε ο σεβασμός προς τον άλλο έχει να κάνει με το πόσα λεφτά παίρνει καθένας?Βλακεία είναι αυτό.

Τέλος πάντων.Οι οπαδοί αποδεικνύονται εξυπνότροι των διοικούντων.Εμείς ξέραμε τι θα γίνει με την Ατλέτικο(και έπονται και άλλες ...φυσικές καταστροφές!) εκείνοι δεν μπόρεσαν να μαντέψουν τουλάχιστον?Τόσο πολύ πιστεύουν σ αυτή την άμυνα- τρύπα?

Νωρίς άρχισαν τα όργανα.Απ ότι διαβάζω δεν θα πάρει τον Σπυρόπουλο στο Παγκρήτιο.

ήρθε φαίνεται η ώρα του backup να παίξει.Έτσι δεν είπε γιά τον Δάρλα?Το ερώτημα είναι γιατί τόσο νωρίς.

Δημοσ.
Αό πότε ο σεβασμός προς τον άλλο έχει να κάνει με το πόσα λεφτά παίρνει καθένας?Βλακεία είναι αυτό.

Δεν ειπα οτι ειναι σωστο...

Σκεψου να παιρνεις εσυ 1500 ευρω και το αφεντικο σου 700.

Οταν γυρισει και σου πει "τι κανεις εκει ρε γιδι" εσυ θα του απαντησεις "αντε γ@μησου ρε βλακακο που θα μιλησεις κι ολας"

Δημοσ.

Το deal είναι το εξής:

Αν σου δίνω 20 χιλιάρικα την εβδομάδα ξέρεις από την αρχή πως όχι τον survivor, αλλά και τον Αττίλα τον ίδιο μπορεί να σου φέρω να σε κάνει ότι νομίζει. Ειδικά αν δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου.

Και τον πληρώνω αυτόν όσο γουστάρω και μη ρωτάς πολλά. Μπορεί να παίρνει περισσότερα, μπορεί και λιγότερα, αλλά για 'σένα αυτό δεν έχει καμία αξία.

Από κάτι τέτοιους νόμους διέπονται και όλες οι εργασιακές σχέσεις δηλαδή. Μόνο στην φρουτοπία είναι αλλιώς.

Δημοσ.
akis401, εσύ λές ότι κατέβασε φοβισμένα την ομάδα. Ο Κατσουράνης λέει πως κακώς παρασυρθήκανε από τον κόσμο και άνοιξε το παιγνίδι στο Β ημίχρονο.

Έχουμε λοιπόν από την μία τον akis401 και από την άλλη τον Κατσουράνη να σχολιάζουνε ένα ματς στο οποίο ο ένας έπαιξε και ο άλλος το είδε από την TV.

I rest my case.

Ε καλά, άλλο ο Κατσουράνης άλλο εγώ. Εγώ απλά είμαι ένας θεατής. Κι εγώ είπα πώς έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μπει στο ματς και όχι όταν μπήκε το αγγούρι στον ποπό στο Β τι έπρεπε να κάνει. Στο Β το είχε χάσει ήδη το παιχνίδι.

@@@Aigeas. Όσοι είναι σοβαροί προπονητές και σίγουρα είναι πάνω από 1-2 στον πλανήτη. Αναφέρομαι φυσικά σε Ευρωπαϊκές ομάδες που σέβονται πολλά πράγματα. Σε προπονητές που δεν σκύβουν το κεφάλι φοβούμενοι μήπως χάσουν τη δουλειά τους. Magath. Μέχρι πριν 5-6 χρόνια ήταν ο πιο αποτυχημένος προπονητής. Όπου πήγαινε 2-3 μήνες έμενε και έφευγε. Επέμενε όμως, και δικαιώθηκε. Και μη πεις είχε όνομα. Τίποτα δεν είχε τότε να παρουσιάσει.Εσύ έχεις την εντύπωση πως αν φύγει ο Κάτε από τον ΠΑΟ υπάρχει περίπτωση να τον ξαναδούμε σε ομάδα με κάποια ιστορία στον χώρο; Λογικό(από πλευράς του) να κατεβάζει το κεφάλι σε ότι του δίνουν. Το ξέρει κι ο ίδιος αυτό. Αν ήταν σοβαρός και διέκρινε αμυντικά προβλήματα και εισηγείτο και τον έγραφαν θα έλεγε γεια σας. Και όχι τώρα, που από ότι λέτε, να βγαίνει και να λέει ότι φταίει ο τάδε και ο δείνα.

Ξέχασα, edit: Οι προπονητές με προσωπικότητα δεν χρειάζεται να βρίσουν. Μια ματιά αρκεί για να καταλάβει ο παίκτης. Μπορεί ο Ζοτς να έβρισε μια φορά αλλά δείτε σε κάτι time out, όταν ο ΠΑΟ δεν πάει καλά το μάτι του πώς σε κοιτάει. Σε ψαρώνει χωρίς να πει τίποτα. Επίσης οι προπονητές με προσωπικότητα, τη χειρότερη μ@@@@α να κάνουν οι παίκτες του, δεν τους τα χώνει δημόσια. Όλοι λένε "Εγώ φταίω" κι ας μην το πιστεύουν, "θα δουλέψουμε παραπάνω στα λάθη μας" και λοιπά. αλλά ξέρουν ότι αυτός που έκανε τη βλακεία κάποια μέρα στηρίζοντάς τον θα του το ξεπληρώσει και με το παραπάνω.

Και κάτι τελευταίο και να σας αφήσω να συνεχίσετε τη συζήτησή σας, μιας και είμαι ουδέτερος. Όσο πιο πολλά τους πάρεις σαν προπονητής τους παράγοντες, τόσο περισσότερο σε υπολογίζουν και σε σέβονται.

Δημοσ.

Τέλος πάντων.Οι οπαδοί αποδεικνύονται εξυπνότροι των διοικούντων.Εμείς ξέραμε τι θα γίνει με την Ατλέτικο(και έπονται και άλλες ...φυσικές καταστροφές!) εκείνοι δεν μπόρεσαν να μαντέψουν τουλάχιστον?Τόσο πολύ πιστεύουν σ αυτή την άμυνα- τρύπα?

Νωρίς άρχισαν τα όργανα.Απ ότι διαβάζω δεν θα πάρει τον Σπυρόπουλο στο Παγκρήτιο.

ήρθε φαίνεται η ώρα του backup να παίξει.Έτσι δεν είπε γιά τον Δάρλα?Το ερώτημα είναι γιατί τόσο νωρίς.

Για να ρωτήσω ξανά. Ποιά άμυνα είναι πιό τρύπια? Αυτή που έφαγε 3 από Μάξι, Φορλάν και Αγκουέρο ή αυτή που έφαγε δύο από Σάλπι και Λέτο?

Η Λίβερπουλ που πήρε τον Κυργιάκο για τέταρτη επιλογή πόσο καλύτερη άμυνα έχει που μόλις μια βδομάδα πρίν έφαγε δύο από την Ατλέτικο στο Ανφιλντ μέσα?

Και δεν λέω ότι έχουμε και γαμώ τις άμυνες. Ο Μούν από τα πλέυ όφ το λέω ότι δεν κάνει. Ας καλύψουμε αυτή την τρύπα και όλα θα γίνουν υποφερτά. Όχι άψογα, υποφερτά σίγουρα.

Δημοσ.
Για να ρωτήσω ξανά. Ποιά άμυνα είναι πιό τρύπια? Αυτή που έφαγε 3 από Μάξι, Φορλάν και Αγκουέρο ή αυτή που έφαγε δύο από Σάλπι και Λέτο?

Η Λίβερπουλ που πήρε τον Κυργιάκο για τέταρτη επιλογή πόσο καλύτερη άμυνα έχει που μόλις μια βδομάδα πρίν έφαγε δύο από την Ατλέτικο στο Ανφιλντ μέσα?

Και δεν λέω ότι έχουμε και γαμώ τις άμυνες. Ο Μούν από τα πλέυ όφ το λέω ότι δεν κάνει. Ας καλύψουμε αυτή την τρύπα και όλα θα γίνουν υποφερτά. Όχι άψογα, υποφερτά σίγουρα.

Σκέψου όχι πόσα γκολ τρως αλλά και πώς τα τρώς.Και στα τρία γκολ που φάγαμε η άμυνα ήταν σκορποχώρι.

Τη γκολάρα όμως τού Λέτο μπορούσε να τη φάει και η καλύτερη άμυνα στον κόσμο.Αυτή είναι η διαφορά.Ότι δηλαδή παίξανε οι δικοί μας λες και τα είχαν πιάσει οι άμυντικοί μας.Και μόνο γιά την προσποίηση που έφαγε ο Σπυρόπουλος εγώ δεν θα τον ξαναέβαζα.Δεν έχει δικαιολογήσει εξ άλλου ακόμη την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Παναθηναϊκός.Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κανει για την ομάδα.Σε έχει εντυπωσιάσει ποτέ αυτός ο παίχτης?

Γιατί δεν μιλάω γιά τον Βύντρα?Γιατί δεν ήταν τόσο αρνητικός όσο ο Σπυρόπουλος στο συγκεκριμένο ματς.(Και λέω τον Βύντρα γιατί τον έχω θάψει τον κακομοίρη!)

Δεν ειπα οτι ειναι σωστο...

Σκεψου να παιρνεις εσυ 1500 ευρω και το αφεντικο σου 700.

Οταν γυρισει και σου πει "τι κανεις εκει ρε γιδι" εσυ θα του απαντησεις "αντε γ@μησου ρε βλακακο που θα μιλησεις κι ολας"

Μπα?

Αυτό θα έκανες εσύ?Να δούμε μετά σε πόση ώρα ο διευθυντής σου θα σου έδινε κλωστιά και θα σε έστελνε! Υπάρχει νόμος που να λέει ότι εγώ παιρνω πιό πολλά άρα είμαι πιό μάγκας?Αυτά που λες είναι σημάδια των καιρών.Ξέρεις τι σημαίνει διευθυντής?

Αν κάνεις αυτό που λες τότε έμμεσα τα βάζεις με τον ιδιοκτήτη που διόρισε τον άλλο διευθυντή.Το ρισκάρεις?

Σύμφωνα με τη λογική σου ο Σάρας θα έπρεπε κάθε μέρα να στέκεται να του παιρνουν μιά π... όλοι οι συμπαίχτες του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...