Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να προσγειωθείς λίγο στον κόσμο johnnyestia θα έλεγα πως το να έχεις την επιχείρηση π.χ Mάντσεστερ στην ιδιοκτησία σου, το ζητούμενο είναι να βάλεις κέρδος στην τσέπη στο τέλος. Και ουδέποτε έχει κριθεί οπουδήποτε πρόεδρος στον κόσμο γι' αυτό, αν μάλιστα δεν έχει να παρουσιάσει αρνητικούς ισολογισμούς.

Επαναλαμβάνω πως η είδηση στο βίντεο μπορεί να είναι και σημαντική για να ξυπνάμε λιγάκι. Πως θα μάθουμε πόσα λεφτά έβαλαν ακριβώς όλοι αυτοί οι γενναιόδωροι άνθρωποι σε πραγματικό χρήμα; Γιατί εντάξει, αν το δεις λίγο ρεαλιστικά κι εσένα να έβαζαν πρόεδρο του ΠΑΟ το ίδιο θα ήταν. Αν δεν χρειαζόταν να βάλεις φράγκο ή να βάλεις όσα έχεις εκείνη την ώρα πάνω σου τέλος πάντων.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:04 ----------

Υ.Γ

70 εκατομμύρια;

Δηλαδή σα να λέμε 2 χρονιές CL κέρδος

Καλό μαγαζί δεν είναι ο ΠΑΟ τελικά; Κερδοφόρο ε;

Και ο γάβρος έμαθα θα αγοράσει αριστερό εξτρέμ αξίας 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Δηλαδή όσα μόλις κέρδισε.

Καλά...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή είμαι ήδη προσγειωμένος εδώ και πολλάααα χρόνια, ένα πουλάκι μου έχει πεί πως παίρνεις λεφτά ανάλογα με την αξία αυτού που πουλάς.

Ο ΠΑΟ γήπεδο δεν έχει, οι προπονητικές εγκαταστάσεις ανήκουν στον Βαρδινογιάννη και όχι στην ΠΑΕ, είχε πέρισυ την άνοιξη τους παίκτες που είχε, όπως έχει και ένα δεδομένο brand name. Αν όλα αυτά τα κεφαλαιοποιείς εσύ ~160 εκ ευρώ μετρητά (80 εκ το 49%), τότε οκ.

Αγγελος δεν είναι κανένας, ειδικά όταν παίζουν φράγκα στην μέση. Αλλά το ποιός κάνει παιγνίδι και το ποιός δουλεύει τον κόσμο κανονικά είναι εμφανές τα τελευταία 10 χρόνια. Πάω να πετάξω τώρα.

Δημοσ.
Εκτος του οτι ο Κατσουρανης μαλλον ακουμπησε τη μπαλα(και εκεινη τη στιγμη ο Σαλπιγγιδης ηταν καθαρα οφσαιντ), εκτος αυτου απο την παρακατω εικονα φαινεται οτι ο Σαλπιγγιδης ειναι 20-30 ποντους οφσαιντ και ο ωμος του και το ποδι του.

offsidesalpi.jpg

Αν παγώσεις την εικόνα 2-3 καρε πιο πρίν, που το πόδι αυτού που κάνει την πάσα είναι στο έδαφος τη στιγμή που ακουμπάει τη μπάλα, οι 2 παίχτες είναι στην ίδια ευθεία, οπότε έχει πλεονέκτημα ο επιτιθέμενος. Ενιγουει, δεν έχει και πολλή σημασία, ίσως να μην έπρεπε καν να το αναφέρω...

Δημοσ.

Σιχαμερό το ρεπορτάζ, αλλά, αυτό που λέει στο τέλος με μπέρδεψε...

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν 70 εκατ. ευρώ διαθέσιμα αυτή τη στιγμή?

Για αυτό δηλαδή έχουμε καταλήξει με Βύντρα και Σαριέγκι (στην καλύτερη) στην άμυνα? Επειδή υπάρχουν 70 εκατ. (ή έστω τα μισά, δεν ξέρω) διαθέσιμα στην ομάδα?

Δημοσ.

Με εκπληξη παρακολουθω οσα γραφονται.

Οταν ολα αυτα τα γραφα ακριβως 10 μερες πριν, ημουν ασχετος απο μπαλα, "τραβα ασχολησου με το μπασκετ γκρινιαρη", ο 10κ κανει καλη δουλεια και δεν πρεπει να φυγει, η αμυνα μας ηταν καταπληκτικη, μιζερε, υποκινουμενε και φιλογαυρε.

Οταν ελεγα οτι κωλοφ@ρδοι ημασταν που καταφεραμε και περασαμε τη Σπαρτα ημουν τρελος, εβλεπα αλλο παιχνιδι και ημουν κολημενος με κατι δημοσιογραφους κι εγω -ονοματα δε θυμαμαι-.

Τωρα ξαφνικα ολοι σχεδον συσσωμοι (πλην 1-2 ρομαντικων) λενε οτι ελεγα πριν 10 μερες και με κραζανε.

Μπραβο Ελληνες φιλαθλοι. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ γιαυτο ο ΠΑΟ δε θα παει ΠΟΤΕ μπροστα. Γιατι το 90% των φιλαθλων κρινει εν βρασμω ψυχης την ομαδα και οχι με βαση τη μπαλα που βλεπει μεσα στο γηπεδο. Ακριβως οτι κανει και ο Τεν Κατε δηλαδη. Στις νικες νιωθει νικητης και οχι επιζων και πλεει σε πελαγη ευτυχιας οπως θα κανε ενας οπαδος και στις ηττες τα ριχνει στους παιχτες οπως θα κανε επισης ενας οπαδος. Ο οποιος οπαδος μπορει να μην ειδε καν το ματς και να εμαθε μονο το αποτελεσμα.

Αν ριξουμε 3 στον Εργοτελη και κανει χατ τρικ ο Σισσε απο 3 γιομες του Σαριεγκι, αλλα κανει κ ο Βυντρα καμια 5-6 γκελες που δε θα μετουσιωθουν σε γκολ, τοτε ολοι θα γραφουν διθυραμβικα σχολια. 3ρα η ομαδαρα, κενταει, ο Ολλανδος εχει κανει δουλεια και φανηκε σημερα κλπ.

Ανχασει τις 3 ευκαριες ο Σισσε και βαλουν οι κρητικοι ΕΝΑ γκολ απο οσες γκελες κανουμε, τοτε η ομαδα ειναι γτπ, η διοικηση γελοια, ο τεντεν ανικανος κλπς..

Ετσι δεν θα κανουμε ομαδα ουτε σε 200 χρονια.

Ειναι απλο. Ο τεν τεν ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για καθε επιπλεον μερα που θα βρισκεται στο παγκο αυτης της ομαδας. Προπονητη που ΘΕΛΕΙ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να καταστρεφει καριερες παιχτων δεν εχω ματαδει στον Παναθηναικο (Ματος, Ιβανσιτς, Μορις, Παπαδοπουλος). Προπονητη που εχει ΤΟΣΑ κοληματα εχω δει αλλο εναν, τον Ρεχαγκελ. Προπονητη που ειναι τοσο ΕΜΠΑΘΗΣ με τους παιχτες του οταν δεν τα πηγαινουν καλα, αντι να βγει να τους στηριξει δεν εχω ξαναδει. Προπονητη που κανει γελοιες δηλωσεις ειτε η ομαδα κερδιζει, ειτε χανει -αποδειξει οτι ζει στον κοσμο του Μαρλμπορο- επισης δεν εχω ξαναδει. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΤΩΡΑ. Κι ας ριξουμε 5 στον Εργοτελη και 5 στην Ατλετικο. Χαρη στη καρδια, τη ψυχη και το φιλοτιμο των παιχτων κι οχι χαρη στο γιομα συστεμ, και το 10-0-1.

Κι ετσι θα πω και παλι οτι ειχα πει με τη Σπαρτα. Για το καλο της ομαδας, ευχομαι να χασουμε απο τον Εργοτελη και να φαμε 4 απο την Ατλετικο, ΜΠΑΣ και ερθει ενας αξιοπρεπης τουλαχιστον ανθρωπος. Κι ας κανει και λαθη δε πειραζει. Παραπανω απο του τεν τεν δε θα κανει.

ΥΓ. Η νεα γελοιοτητα του ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ειναι οτι απεκλεισε τον Σπυροπουλο απο το ματς της Κρητης. ΠΟΣΟ ΠΙΟ αχρηστος μπορει να ειναι, ΠΟΣΟ? Που ο κακομοιρης ο Σπυρο αν δεν εκανε το διαολεμενο λαθος χθες, δεν επαιξε και τοσο ασχημα , οσο αλλοι πχ Σισσε. Παει και τα βαζει με τους παιχτες καθε φορα. Με τη διοικηση μια φορα δεν τον ειδα να παταει ποδι. Μια του φταιει ο ενας παιχτης, μια ο αλλος. ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ εφοσον δε του αρεσε το υλικο της ομαδας, ΑΛΛΙΩΣ να πατησει ποδι στη διοικηση να του φερουν το υλικο που ΘΕΛΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ να βγαλει το ΣΚΑΣΜΟ με τους παιχτες καθε φορα. Πριν λιγες μερες δηλωνε τα καλυτερα για την αμυνα μας και τωρα εβριζε το καλυτερο ελληνα αριστερο μπακ.

Απλα δε θα παμε μπροστα ετσι, πολυ απλα.

Μακαρι να χασουμε απο Εργ. και το λεω οσο πιο καλοπροαιρετα γινεται να το πω.

Δημοσ.

Αφού πήγατε και πήρατε άπειρο δευτερο-τρίτο βοηθό προπονητή, δεν σας φταίει ο κόσμος του ΠΑΟ. Λίγο-πολύ στην Ελλάδα όλοι οι φίλαθλοι ανεξαρτήτως ομάδας έτσι λειτουργούν.

Δημοσ.

Αυτή η καραμέλα με τον βοηθό είναι εντελώς άκυρη.

Ο Μουρίνιο ήταν βοηθός πριν πάει στην Πόρτο.

1η χρονιά ουέφα

2η χρονιά τσουλου

μετά πήγε τσέλσι και πήρε 2 σερί πρωταθλήματα με 15 βαθμούς διαφορά.

Δημοσ.
Με εκπληξη παρακολουθω οσα γραφονται.

Οταν ολα αυτα τα γραφα ακριβως 10 μερες πριν, ημουν ασχετος απο μπαλα, "τραβα ασχολησου με το μπασκετ γκρινιαρη", ο 10κ κανει καλη δουλεια και δεν πρεπει να φυγει, η αμυνα μας ηταν καταπληκτικη, μιζερε, υποκινουμενε και φιλογαυρε.

Οταν ελεγα οτι κωλοφ@ρδοι ημασταν που καταφεραμε και περασαμε τη Σπαρτα ημουν τρελος, εβλεπα αλλο παιχνιδι και ημουν κολημενος με κατι δημοσιογραφους κι εγω -ονοματα δε θυμαμαι-.

Τωρα ξαφνικα ολοι σχεδον συσσωμοι (πλην 1-2 ρομαντικων) λενε οτι ελεγα πριν 10 μερες και με κραζανε.

Μπραβο Ελληνες φιλαθλοι. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ γιαυτο ο ΠΑΟ δε θα παει ΠΟΤΕ μπροστα. Γιατι το 90% των φιλαθλων κρινει εν βρασμω ψυχης την ομαδα και οχι με βαση τη μπαλα που βλεπει μεσα στο γηπεδο. Ακριβως οτι κανει και ο Τεν Κατε δηλαδη. Στις νικες νιωθει νικητης και οχι επιζων και πλεει σε πελαγη ευτυχιας οπως θα κανε ενας οπαδος και στις ηττες τα ριχνει στους παιχτες οπως θα κανε επισης ενας οπαδος. Ο οποιος οπαδος μπορει να μην ειδε καν το ματς και να εμαθε μονο το αποτελεσμα.

Αν ριξουμε 3 στον Εργοτελη και κανει χατ τρικ ο Σισσε απο 3 γιομες του Σαριεγκι, αλλα κανει κ ο Βυντρα καμια 5-6 γκελες που δε θα μετουσιωθουν σε γκολ, τοτε ολοι θα γραφουν διθυραμβικα σχολια. 3ρα η ομαδαρα, κενταει, ο Ολλανδος εχει κανει δουλεια και φανηκε σημερα κλπ.

Ανχασει τις 3 ευκαριες ο Σισσε και βαλουν οι κρητικοι ΕΝΑ γκολ απο οσες γκελες κανουμε, τοτε η ομαδα ειναι γτπ, η διοικηση γελοια, ο τεντεν ανικανος κλπς..

Ετσι δεν θα κανουμε ομαδα ουτε σε 200 χρονια.

Ειναι απλο. Ο τεν τεν ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για καθε επιπλεον μερα που θα βρισκεται στο παγκο αυτης της ομαδας. Προπονητη που ΘΕΛΕΙ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να καταστρεφει καριερες παιχτων δεν εχω ματαδει στον Παναθηναικο (Ματος, Ιβανσιτς, Μορις, Παπαδοπουλος). Προπονητη που εχει ΤΟΣΑ κοληματα εχω δει αλλο εναν, τον Ρεχαγκελ. Προπονητη που ειναι τοσο ΕΜΠΑΘΗΣ με τους παιχτες του οταν δεν τα πηγαινουν καλα, αντι να βγει να τους στηριξει δεν εχω ξαναδει. Προπονητη που κανει γελοιες δηλωσεις ειτε η ομαδα κερδιζει, ειτε χανει -αποδειξει οτι ζει στον κοσμο του Μαρλμπορο- επισης δεν εχω ξαναδει. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΤΩΡΑ. Κι ας ριξουμε 5 στον Εργοτελη και 5 στην Ατλετικο. Χαρη στη καρδια, τη ψυχη και το φιλοτιμο των παιχτων κι οχι χαρη στο γιομα συστεμ, και το 10-0-1.

Κι ετσι θα πω και παλι οτι ειχα πει με τη Σπαρτα. Για το καλο της ομαδας, ευχομαι να χασουμε απο τον Εργοτελη και να φαμε 4 απο την Ατλετικο, ΜΠΑΣ και ερθει ενας αξιοπρεπης τουλαχιστον ανθρωπος. Κι ας κανει και λαθη δε πειραζει. Παραπανω απο του τεν τεν δε θα κανει.

ΥΓ. Η νεα γελοιοτητα του ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ειναι οτι απεκλεισε τον Σπυροπουλο απο το ματς της Κρητης. ΠΟΣΟ ΠΙΟ αχρηστος μπορει να ειναι, ΠΟΣΟ? Που ο κακομοιρης ο Σπυρο αν δεν εκανε το διαολεμενο λαθος χθες, δεν επαιξε και τοσο ασχημα , οσο αλλοι πχ Σισσε. Παει και τα βαζει με τους παιχτες καθε φορα. Με τη διοικηση μια φορα δεν τον ειδα να παταει ποδι. Μια του φταιει ο ενας παιχτης, μια ο αλλος. ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ εφοσον δε του αρεσε το υλικο της ομαδας, ΑΛΛΙΩΣ να πατησει ποδι στη διοικηση να του φερουν το υλικο που ΘΕΛΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ να βγαλει το ΣΚΑΣΜΟ με τους παιχτες καθε φορα. Πριν λιγες μερες δηλωνε τα καλυτερα για την αμυνα μας και τωρα εβριζε το καλυτερο ελληνα αριστερο μπακ.

Απλα δε θα παμε μπροστα ετσι, πολυ απλα.

Μακαρι να χασουμε απο Εργ. και το λεω οσο πιο καλοπροαιρετα γινεται να το πω.

Κάνεις σύνοψη μόνος σου στο τέλος φανερώνοντας τον τρόπο που σκέφτεσαι. Μακάρι να χάσουμε από τον Εργοτέλη λες. Γιατί? Για να γίνει η ομάδα άνω κάτω, να φύγει ο Τεν Κάτε (και να έρθει ποιός?), να φύγουν οι αμυντικοί (!), να αλλάξουν και οι "άχρηστοι" που τους έχουν μαζέψει κτλ

Λογικά και οι φίλαθλοι της Ατλέτικο το ίδιο θα λένε, γιατί αν εμείς είμαστε ένα χάλι στην άμυνα που φάγαμε 3 με Φορλάν, Αγουέρο, Μάξι και Σιμάο, αυτοί είναι δύο χάλια που φάγανε 2 από τον άμπαλο Σάλπι, τον ατομιστή Λέτο, την σκιά του Σισσέ, τον -τυραννάω-την-ανάπτυξη-της-ομάδας Καραγκούνη και πάει λέγοντας.

Το ίδιο λένε και οι φίλαθλοι της Ιντερ που βλέπουν τον Μουρίνιο να διαολοστέλνει δεν ξέρω και εγώ πόσα εκ. ευρώ για να φτιάξει την ομάδα που θέλει παίζοντας μπάλα για τα πανηγύρια.

Το ίδιο λέγανε και οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ όταν ο σερ Άλεξ πετούσε παπούτσια στον Μπέκαμ. Άσε που είχε κάνει 5 χρόνια στην ομάδα μέχρι να πάρει τίτλο.

Και κατά τα άλλα τονίζεις ότι βλέπεις την μπάλα ψύχραιμα.

Ρε τι κάνει η ατιτλίαση.

Ας φέρουνε ένα δεξί μπακ καλό και ας τραγουδάτε ό,τι θέλετε. Η ομάδα θα πάει ούτως ή άλλως καλά στην Ελλάδα. Με ένα δεξί μπακ θα κάνει πλάκα.

Δημοσ.

Για να μην ξεχνιόμαστε για την προπαγάνδα, χάνει ο Τεν Κάτε από την Σπάρτα και επί μια βδομάδα γίνονται κριτικές επί κριτικών επί παντώς επιστητού.

Χάνει ο Μπάγιεβιτς από την ...Βασλούι, και το ίδιο το αποτέλεσμα περνάει στα ψιλά των εφημερίδων. Για τον προπονητή φυσικά ούτε λόγος.

Και μήν μου πείτε δεν έχει παίκτες η ΑΕΚ. Ο nikos21aek λέει πως άνετα 5 παίκτες της άεκ παίζανε βασικοί σε οσπφ-ΠΑΟ. :-D

Δημοσ.
Για να μην ξεχνιόμαστε για την προπαγάνδα, χάνει ο Τεν Κάτε από την Σπάρτα και επί μια βδομάδα γίνονται κριτικές επί κριτικών επί παντώς επιστητού.

Χάνει ο Μπάγιεβιτς από την ...Βασλούι, και το ίδιο το αποτέλεσμα περνάει στα ψιλά των εφημερίδων. Για τον προπονητή φυσικά ούτε λόγος.

Και μήν μου πείτε δεν έχει παίκτες η ΑΕΚ. Ο nikos21aek λέει πως άνετα 5 παίκτες της άεκ παίζανε βασικοί σε οσπφ-ΠΑΟ. :-D

Κανένα σχόλιο για το επεισόδιο Τεν Κάτε - Σπυρόπουλου έχεις να κάνεις? Αν κάνουμε εμείς θα είμαστε τζιγγερικοί, και έχουμε φάει το παραμύθι της προπαγάνδας.

Δημοσ.

Ποιος είναι ο σπυρόπουλος? Την είδε ροναλντίνιο?

έλα με τον κάθε μυρωδιά.

Κόβουμε 2-3 συμβόλαια και μετά για πλάκα όλοι κάθονται σούζα.

Δημοσ.

Το ίδιο είναι να χάνει η Α.Ε.Κ. και το ίδιο εμείς; Τώρα που θα βγει ο πρόεδρας και θα κάνει χο χο χο...

Δημοσ.
Ποιος είναι ο σπυρόπουλος? Την είδε ροναλντίνιο?

έλα με τον κάθε μυρωδιά.

Κόβουμε 2-3 συμβόλαια και μετά για πλάκα όλοι κάθονται σούζα.

Αυτός τους έκανε θεούς, αυτός και ο Αντωνίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...