Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και ποιος εφταιξε ??

Εγω ??

sometimes,οσο καλος και αν εισαι απλα ο αλλος ειναι καλυτερος....

Βαρα λιγο την κιτρινη μικρη θεα και θα με θυμηθεις! :-D

Δημοσ.
Το θέμα είναι να μην φάτε 5 στο Καλντερόν.

Οσα και να φαμε μην ανησυχεις, το ρεκορ δε θα σας το παρουμε.

εκαστος στο ειδος του...

Δημοσ.
Οσα και να φαμε μην ανησυχεις, το ρεκορ δε θα σας το παρουμε.

εκαστος στο ειδος του...

Τα ρίξανε στον γαίδαρο και κείνος στην ουρά του. (Δεν ανεφέρομαι σε εσένα, λαικό ρητό είναι).

Δημοσ.
Τα ρίξανε στον γαίδαρο και κείνος στην ουρά του. (Δεν ανεφέρομαι σε εσένα, λαικό ρητό είναι).

Οκ ρητορα :) Συνεχισε τα πανηγυρια σου εσυ, δεν ενοχλω αλλο...

"Γιατί δεν πήραν τον Κυργιάκο που τους είπα;", κατέληξε ο κ.Δομάζος.

Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

Ο Δομαζος εχει ξεφυγει ειναι η αληθεια... Καλη η κριτικη, αλλα οχι προς ολες τις κατευθυνσεις καθε φορα. Στη προκειμενη περιπτωση φαινεται οτι δεν ειναι αντικειμενικος, αλλα επιεικως εμπαθης. Επισης ειναι απο τις περιπτωσεις που σου δινουν την εντυπωση οτι πιο πολυ ικανοποιειται απο μια αποτυχια, επειδη θα αρχισει να κριτικαρει παρα λυπαται. Απομυθοποιειται με αυτες τις χαζομαρες. Και κουραζει.

Επιπλεον αρχιζει και λεει λαικιστικες κοτσανες, σαν αυτη με Κυργιακο και Σειταριδη που ειπε σημερα.

Πως ρε τζιμανι να ερθει ο Σειταριδης οταν σε τρεχει στα δικαστηρια απτην μερα που εφυγε?

Πως ρε τζιμανι να ερθει ο Κυργιακος που σε τρεχει κι αυτος στα δικαστηρια?

Ωραια να τα λεμε ολα αυτα, αλλα εξω απτο χορο πολλα τραγουδια λενε...

Μου θυμιζει βουλευτη της αντιπολιτευσης η τακτικη του...

Δημοσ.
Οκ ρητορα :)

Πως ρε τζιμανι να ερθει ο Σειταριδης οταν σε τρεχει στα δικαστηρια απτην μερα που εφυγε?

Πως ρε τζιμανι να ερθει ο Κυργιακος που σε τρεχει κι αυτος στα δικαστηρια?

Το θέμα είναι γιατί να φτάσεις στο σημείο παίχτες που ίδρωσαν τη πράσινη φανέλα να σε τρέχουν στα δικαστήρια.Κάτι θα έχεις κάνει και συ λάθος.Αυτό πιστεύω εγώ.Τα έργα και οι ημέρες Τζίγκερ που έφεραν τα χάλια που βλέπουμε σήμερα.Εγώ δεν δίνω συγχωροχάρτι σε κανένα.

Κάποιοι είδα να είναι ευχαριστημένοι (μήνυμα #3333) με το αποψινό.. δρώμενο.Εγώ δεν θέλω να είμαι ένας από αυτούς.Όταν έχουμε κερδίσει Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος με τρία γκολ στην έδρα μου από μιά μεσαία ομάδα στην Ισπανία.

Ξέρεις όταν σού λένε συνέχεια πως είσαι μ.....ς στο τέλος θα το πιστέψεις.Έτσι συμβαίνει και τώρα.Χρόνο με το χρόνο η ομάδα με τη φθίνουσα πορεία της έχει επηρεάσει το κόσμο που έχει πιστέψει και μάλλον έτσι, είναι ότι ο Παναθηναϊκός πιά δεν προκαλεί φόβο.Αντίθετα είδα τον Τεν Κάτε στις δηλώσεις του να λέει ότι έχουμ ανοικτούς λογαριασμούς με τον Εργοτέλη, πράγμα το οποίο το είχε πεί ξανά στην αρχή της προετοιμασίας!!Κανένας προπονητής που πέρασε από τον Παναθηναϊκό δεν είχε ποτέ σταθεί σε λογαριασμούς που είχε η ομάδα από προηγούμενη χρονιά με αντίπαλο μικρή ομάδα! Αυτό δείχνει ότι το ματς στο Παγκρήτιο το φοβάται ο Ολλανδός.Και όποιος φοβάται στον πόλεμο δεν πάει!

Άντε να μην πω και τίποτε άλλο που μπλέξαμε ρε π...

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή σας έφερα γούρι τις προάλλες με την Σπαρτα Πραγας όταν είχα πει οτι θα προκριθεί ο ΠΑΟ παρά το 3-1.

Το λέω και σήμερα.Ο ΠΑΟ θα προκριθεί και μέσα στo Vicente Calderón με 2-0 ή με 3-1 κτλ

α μπορει και με 3-4

Δημοσ.

Συμφωνω. Απλα στο θεμα Κυργιακου, Σειταριδη δεν μπορει να αναφερεται ο Δομαζος και να λεει οτι επρεπε να τους παρουμε αφου ξερει οτι καλως η κακως αυτο δε γινεται, λογω των μ@λ@κιων της διοικησης (αρχιζω πλεον να μην κανω διακρισεις σε προτζιγκερ και μετατζιγκερ εποχη, καθως τα κοινα που διαβλεπω γινονται διαβολικα πολλα οσο περναει ο καιρος).

Οσο για τα υπολοιπα, οντως εχουν καταφερει να μας εκφυλισουν ως Παναθηναικους. Κι ετσι υπαρχουν φαινομενα τυπου "Βυντρα και παλι Βυντρα", "Ο Βυντρα ειναι αμυντικουρα", "Η αμυνα μας ειναι κομπλε", "Με την Ατλετικο παιξαμε πολυ καλα", πανηγυρισμους και επιμηκυνση της γλωσσας μερικων μετα τη προκριση επι της Σπαρτα, λες και καταφεραμε κανεναν αθλο.

Οταν καποτε ασχολουμασταν με το αν θα αποκλεισουμε τον Αγιαξ και τη Μπαρτσελονα. Κι οταν αποκλειαμε τη Γιουβε του Ιντζαγκι, του Ντελ Πιερο, του Φαν Ντερ Σαρ, του Νταβιντς, του Ζινταν με 3-1 για πλακα μεσα στην εδρα μας. Οι 2 τελευταιοι δεν αγωνιζονταν σε εκεινο το ματς οκ.

Και τωρα με τα χρονια, με το κουτοχορτο και με τη μιζερια της διοικησης, οχι μονο λεμε "νταξει μωρε 2-3 χασαμε απο την ομαδαρα", αλλα βγαζουμε μιζερους και γκρινιαρηδες οσους συνεχιζουν να θιγουν προφανεις αδυναμιες τις ομαδας. Αντι να δουνε οτι ημασταν τυχεροι που περασαμε μετα απο 2 φασεις στα τελευταια λεπτα κλπ...Δε μπηκαν τα γκολ τοτε που τους καναν δωρο οι αμυντικοι μας, γιατι ηταν αμπαλοι οι Τσεχοι, μπηκαν σημερα ομως που επαιζες με σοβαρη ομαδα. Αυτο λεγαμε τοτε αλλα ημασταν γκρινιαρηδες, μιζεροι, υποκινουμενοι, φιλογαυροι κλπ. Οτι σε πιο σοβαρα παιχνιδια θα τα πληρωσουμε τα λαθη της αμυνας. Και σου απανταγανε αφοπλιστικα, "γινεται να κερδιζεις 3-0 και να γκρινιαζεις?".

Τι να κανουμε..δε θα συμβιβαστουμε ουτε με το χαλι που ειδαμε με τη Σπαρτα, ουτε με τα περσινα χαλια, ουτε με την "καλη" εμφανιση επι της Ατλετικο και το "αδικο" αποτελεσμα, που μονο αδικο δεν ειναι.

Δημοσ.

O μέσος γάβρος φυσικά και προσπαθεί να βγάλει τα απωθημένα του ακόμα κι αν ο ΠΑΟ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της μακροχρόνιας πίκρας....

Βέβαια τον ζώνουν και τα φίδια γιατί μ' αυτά που είδε δεν θα ήταν και τελείως απίθανη η υπόθεση του 0-2

Και τότε θα πέθαινε εντελώς. Όπως τις προηγούμενες χρονιές δηλαδή.

Ο Βύντρα ήταν εξαιρετικός και ο Σίλβα εξαιρετικός. Για τον Σπυρόπουλο 3 χρόνια το γράφω. Έγραφα και για τον Νίλσον αλλά αυτός έφυγε. Μπορεί να είναι το καλύτερο αριστερό ελληνικό μπακ αλλά απλώς δεν κάνει για τον ΠΑΟ.

Βέβαια το να αρχίσουμε να τον βρίζουμε θα έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που νομίζουμε.

Δημοσ.

καταρχήν, είδαμε ένα πολύκαλό παναθηναικό.....Ειλικρινά, αν μπορεί να παίξει ποδοσφαιρο σε αυτό το επιπεδο, όλη τη χρονιά, θα είμαι πολυ ικανοποιημένος....

Ο ζιλμπερτο, ήταν και πάλι καταπληκτικός....

Σπυρόπουλος κ μουν, δε μπορούσαν να κόψουν ούτε με βαλέ στην ξερή (εξαιρείται λίγο ο σπυρόπουλος του Β ημιχρόνου)!

ο καραγκούνης ξεκίνησε καταπληκτικά στο Α.

χειρότεροι παίχτες (πλην μουν), ο κατσουρ, ο μάτος, ο σιμάο κ ο σισέ με αυτή τη σειρά.

Ο μάτος μετά την (δικαιολογημένα) κακή του εμφάνιση, ετοιμάζει βαλίτσες για...γουαδελούπη, αποκλείεται να ξαναπαίξει....

ΥΓ: Γαμώ τη γκαντεμιά μας....Στο 1ο γκολ , η αναμπουμπούλα δημιουργείται από κόψιμο της μπάλας από το διαιτητή (μας έκοψε 3 φορες)!

ΥΓ2: σε όσους θυμούνται τα ...παλιά, και μου θυμίζουν τους γέρους της θρυλικής θύρας 3 στη λεωφόρο...

Ναι, πριν κάποια χρόνια κερδίζαμε τον 4ο της ισπανίας για πλάκα (μαγιόρκα)....Αλλά από τότε, ο 4ος της ισπανίας έχει 4 παίχτες μπροστά που κοστίζουν όσο ολοκληρος ο παναθηναικός επι ΕΞΙ!

τα χρόνια αλλάζου, η ψαλίδα μεγαλώνει (σκεφτειτε μόνο, ότι η ΧΑΛ έκανε πέρυσι 80εκατ μεταγραφες,για να καταλαβετε πόσο βαυκαλιζόμαστε)!!

ΥΓ3: Αυτη τη χρόνια, χάνουμε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ευκαιρία....Με ένα δεξί μπακ, και ένα καλό στόπερ, θα μπορούσαμε ΜΕΓΑΛΑ πράγματα γαμώτο...

Δημοσ.

Ευτυχώς ο κόσμος στο γήπεδο εχθές είχε μάτια, έκρινε και χειροκρότησε ζεστά την ομάδα, γιατί πραγματικά τα δώσαν όλα και παίξαμε καλά.

Σε όποιον δεν άρεσε ο Ζιλμπέρτο και ο Βύντρα εχθές, πάω πάσο. Απλά.

Η Ατλέτικο τελικά ήταν καλύτερη ομάδα από όσο περίμενα. Φορλάν και Αγκουέρο θα πρωταγωνιστούσαν σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο Μούν (και) εχθές, ήταν ο αδύναμος κρίκος. Το παιδί κάποια στιγμή τα είχε χάσει τελείως. Για μένα δεν κάνει ούτε για αλλαγή. Μεταγραφή σε αυτή την θέση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, με αναπληρωματικό έστω τον Γκάμπριελ.

Δημοσ.
O μέσος γάβρος φυσικά και προσπαθεί να βγάλει τα απωθημένα του ακόμα κι αν ο ΠΑΟ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της μακροχρόνιας πίκρας....

Ρε σεις πατε καλα ??

Αν τρωγαμε 3αρα μες στην εδρα μας εμεις ξερεις τι θα λεγατε εσεις ??

Ποια αποθημενα και κολοκυθια τουμπανα ??

Εσεις δεν ειστε η ομαδα με τις πολυ πολυ μεγαλες πορειες στης ευρωπη ??:rolleyes:

Αν και πραγαματικα ηθελα να περασετε , ως ολυμπιακος δε μπορουσα να μη χαρω με το σημερινο. Το ιδιο θα κανατε και εσεις. Τοσα χρονια το εχετε αποδειξει με αυτα που λετε συνεχεια οταν χανει ο ολυμπιακος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...