johnnyestia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ερωδιέ, θα λέμε τα ίδια και τα ίδια. Στο μάτς που έχασες πρωτάθλημα σου μετρήσανε γκολ που δεν είδε ποτέ κανείς, ο γεωργάτος έπρεπε να είχε πάρει 5 κίτρινες κτλ κτλ Εγώ δεν νίκησα Ηρακλή και Εργοτέλη, εσύ δεν μπορούσες να νικήσεις Θρασύβουλο και Αστέρα. Η διαφορά είναι πως εμένα δεν μου σφυρίζανε πέναλτυ που γινότανε, ενώ σε σένα σου σφυρίζανε πεναλτυ που δεν γινότανε. Και πάει λέγοντας...
Erwdios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ερωδιέ, θα λέμε τα ίδια και τα ίδια. Στο μάτς που έχασες πρωτάθλημα σου μετρήσανε γκολ που δεν είδε ποτέ κανείς, ο γεωργάτος έπρεπε να είχε πάρει 5 κίτρινες κτλ κτλ Εγώ δεν νίκησα Ηρακλή και Εργοτέλη, εσύ δεν μπορούσες να νικήσεις Θρασύβουλο και Αστέρα. Η διαφορά είναι πως εμένα δεν μου σφυρίζανε πέναλτυ που γινότανε, ενώ σε σένα σου σφυρίζανε πεναλτυ που δεν γινότανε. Και πάει λέγοντας... Δεν θα ξαναπούμε τα ίδια. Θα πούμε γι' αυτούς που υποστηρίζουν ότι επειδή είναι Παναθηναϊκοί πρέπει να σκέφτονται περισσότερο. Και συμφωνώ. Γιατί, δυστυχώς, δεν σκέφτονται πρίν μιλήσουν και το ανοίγουν το ρημάδι τους και λένε τα απίθανα. Είδαν λέει τον Ολυμπιακό χθες να παίζει μπάλα και οκ, εντάξει είναι η ομάδα τους, τους έχει όλους φέτος. Που ενισχύθηκε με έναν επιθετικό και έχασε έναν εξαιρετικό αριστερό χαφ για να πάρει έναν ποιοτικό μεν, εγωκεντρικό δε στη θέση του. Στην άμυνα πήρε Καντέ (ανάξιος λόγου) και Μπίερσμιρ (δεν γνωρίζω/δεν απαντώ). Επίσης κράτησε τις αμυντικές τρύπες ανοιχτές... Όταν ο βασικός σου ανταγωνιστής κρατάει το βασικό του κορμό, αντικαθιστώντας με 2 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές τους αποχωρούντες και όταν ξέρεις ότι ενισχύει και τον πάγκο του, κάτι που ήταν μειονέκτημα τα 2 τελευταία χρόνια, πώς κρίνεις από έναν αγώνα στη μέση του πουθενά και εφησυχάζεσαι? Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτηκε κι ο Πατέρας και είπε: "Μεταγραφές τέλος"
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Εγώ δεν νίκησα Ηρακλή και Εργοτέλη, εσύ δεν μπορούσες να νικήσεις Θρασύβουλο και Αστέρα. Η διαφορά είναι πως εμένα δεν μου σφυρίζανε πέναλτυ που γινότανε, ενώ σε σένα σου σφυρίζανε πεναλτυ που δεν γινότανε. Και πάει λέγοντας... Aκριβώς έτσι έχει η κατάσταση. Είναι πολύ φυσιολογικό πάντως και να χάνεις από τον Εργοτέλη και να χάνεις από τον Ηρακλή στο υγιές σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το ζήτημα είναι να γίνεται αυτό επί ίσοις όροις. Γιατί αλλιώς δεν θα σε πείραζε καθόλου. Ίσα-ίσα θα γούσταρες κιόλας να υπάρχει κάποιο σασπένς στο πρωτάθλημα και να μην τελειώνει από τον Οκτώβρη. Και στο διάολο, τέτοιου είδους πρωτάθλημα ας το πάρει και ο Εργοτέλης! Ούτε που θα μας ένοιαζε. Ερωδιέ δεν είμαι ο κάφρος που φαντάζεσαι, μπορώ να πω μάλιστα πως από τα 10 πρωταθλήματά σου το ένα το χειροκρότησα γιατί όντως ήσουν σκάλες καλύτερος. Εσύ όμως στα υπόλοιπα 9 πρωταθλήματα τι έκανες; Γιατί με αυτόν τον τρόπο κάνεις κακό στην ομάδα σου, και αυτό το θυμάσαι πάντα μόνο μετά τις ευρωπαϊκές φάπες. Να σου πω τι έκανες: Γέμισες το καραϊσκάκη για να χαρείς κατάπτυστο από όλη την Ελλάδα πρωτάθλημα και να χαζέψεις τον αστέρα της Προοδευτικής τον Πάντο, την Παρασκευά την Άντζα και όλους αυτούς που απλώς βρίσκονταν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο που βρίσκεται και ο ΠΑΟ μία δεκαετία. Πήγες να χειροκροτήσεις την παράγκα και σου πέταξαν και ένα μπαρμπα-Ριβάλντο για να έχεις να λες ότι έχεις... αστέρες και γι' αυτό παίρνεις τα πρωταθλήματα. Και μετά φάπα, αλλαγή προπονητή, και ξανά τα ίδια. Δε ξέρω τι σόι παίκτης είναι ο Μπίερσμιρ ούτε τι σόι παίκτης είναι ο Καντέ, απορώ πως το ξέρεις εσύ. Και όχι οι ερασιτεχνισμοί του καπετάνιου ουτέ καν συγκρίνονται με το παρακράτος του Ολυμπιακού. Απλώς τώρα βλέπω φίλους ολυμπιακούς στο δρόμο που μου έλεγαν τότε "Δε θέλουμε εμείς τέτοια πρωταθλήματα" και κατεβάζουν το κεφάλι. Είναι κι αυτό ένα είδος θείας δίκης, τουλάχιστον για τους παλιούς ολυμπιακούς. Αν και το μεγαλύτερο μέρος από αυτούς δεν φαίνεται να παίρνει χαμπάρι. Γιατί είναι γάβροι!
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ακομα δεν τον ειδαμε τον Καντε μερικοι τον βγαλανε αχρηστο και αναξιο λογου εδω μεσα. Προσοχη λιγο στο τι λεμε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ακομα δεν τον ειδαμε τον Καντε μερικοι τον βγαλανε αχρηστο και αναξιο λογου εδω μεσα. Προσοχη λιγο στο τι λεμε Ελληνικο φορουμ διαβαζεις, αναμενομενα ειναι ολα αυτα. Ο Καντε ειναι αχρηστος ενω ας πουμε ο Οσκαρ περυσι τετοια εποχη ηταν σουπερ ντουπερ ουαου. Χωρις να εχουμε δει κανεναν απτους 2, απλα συμπεραινουμε...
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ελληνικο φορουμ διαβαζεις, αναμενομενα ειναι ολα αυτα. Ο Καντε ειναι αχρηστος ενω ας πουμε ο Οσκαρ περυσι τετοια εποχη ηταν σουπερ ντουπερ ουαου. Χωρις να εχουμε δει κανεναν απτους 2, απλα συμπεραινουμε... Μα πως λενε ενα παιχτη αχρηστο χωρις να τον εχεουν δει ακομα ??? Μονο ενα φιλικο ειδαμε τπτ αλλο
Erwdios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ερωδιέ δεν είμαι ο κάφρος που φαντάζεσαι, μπορώ να πω μάλιστα πως από τα 10 πρωταθλήματά σου το ένα το χειροκρότησα γιατί όντως ήσουν σκάλες καλύτερος. Εσύ όμως στα υπόλοιπα 9 πρωταθλήματα τι έκανες; Γιατί με αυτόν τον τρόπο κάνεις κακό στην ομάδα σου, και αυτό το θυμάσαι πάντα μόνο μετά τις ευρωπαϊκές φάπες. Να σου πω τι έκανες: Γέμισες το καραϊσκάκη για να χαρείς κατάπτυστο από όλη την Ελλάδα πρωτάθλημα και να χαζέψεις τον αστέρα της Προοδευτικής τον Πάντο, την Παρασκευά την Άντζα και όλους αυτούς που απλώς βρίσκονταν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο που βρίσκεται και ο ΠΑΟ μία δεκαετία. Πήγες να χειροκροτήσεις την παράγκα και σου πέταξαν και ένα μπαρμπα-Ριβάλντο για να έχεις να λες ότι έχεις... αστέρες και γι' αυτό παίρνεις τα πρωταθλήματα. Και μετά φάπα, αλλαγή προπονητή, και ξανά τα ίδια. Δε ξέρω τι σόι παίκτης είναι ο Μπίερσμιρ ούτε τι σόι παίκτης είναι ο Καντέ, απορώ πως το ξέρεις εσύ. Και όχι οι ερασιτεχνισμοί του καπετάνιου ουτέ καν συγκρίνονται με το παρακράτος του Ολυμπιακού. Απλώς τώρα βλέπω φίλους ολυμπιακούς στο δρόμο που μου έλεγαν τότε "Δε θέλουμε εμείς τέτοια πρωταθλήματα" και κατεβάζουν το κεφάλι. Είναι κι αυτό ένα είδος θείας δίκης, τουλάχιστον για τους παλιούς ολυμπιακούς. Αν και το μεγαλύτερο μέρος από αυτούς δεν φαίνεται να παίρνει χαμπάρι. Γιατί είναι γάβροι! 1ον δεν θεωρώ ότι είσαι κάφρος και σε αυτό βοηθάει και η ηλικία σου, καθώς είναι φανερό ότι είσαι μεγαλύτερης ηλικίας από όλους εμάς που σχολιάζουμε εδώ μέσα, ΑΛΛΑ ασχέτως αν εσύ χειροκρότησες 1, εγώ θυμάμαι 10 τουλάχιστον πρωταθλήματα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Μην τα αναλύσουμε, δεν θ' αλλάξει κάτι. Μιλάτε όλοι για το κατάπτυστο, όταν όλοι ξέρετε ότι και οι δικές σας ΠΑΕ θα έκαναν ακριβώς το ίδιο. Όταν παίζονται τίτλοι και δη λεφτά, τα πιστεύω έρχονται δεύτερα. Ειδικά οι Παναθηναϊκοί χτυπιέστε γιατί θα προτιμούσατε το πρωτάθλημα να το έχει πάρει η ΑΕΚ, αλλιώς δεν έχει νόημα, τρίτοι ήσασταν. Παίχτη σαν τον Άντζα είχες κάποτε και από αύριο θα είναι στη Λίβερπουλ. Άρα μη χλευάζεις κάτι που επί του παρόντος δεν έχεις. Πάντο έχεις και λέγεται Σαλπιγγίδης. Άμπαλος αλλά φιλότιμος. Καμία τεχνική, καθόλου σέντρα, 0 σουτ, αλλά δουλεύει και σε ξελασπώνει. Μην κατουράτε εκεί που γλύφατε. Και να θυμίσω ότι ο μπαρμπά Ριβάλντο κάποτε σήκωσε πρωτάθλημα μόνος του. Οπότε ο μηδενισμός δεν ξέρω ποιον ωφελεί. Εσένα που συνεχίζεις να στρουθοκαμηλίζεις ή εμένα που συνεχίζω να εκμεταλλεύομαι την αδυναμία σου να δεις την πραγματική αιτίας της αποτυχίας σου? Για τον Μπίερσμιρ, είπα, ότι δεν γνωρίζω/δεν απαντώ. Ο Καντέ όμως, για όνομα του Θεού, κάνει μπαμ σε όλους ότι δεν υπάρχει. Και αποδείχτηκε περίτρανα σε όσα ματς τον έχουμε δει, ότι ο άνθρωπος είναι παντρεμένος με τη γκέλα. Το ίδιο λέγαμε και για τον Όσκαρ οι γαύροι και δεν άλλαξε τπτ, όσο κι αν περιμέναμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Πάω για το voodoo τώρα αδερφέ, ευχήσου μου έναν καλό αποκλεισμό για να πετύχει η συνταγή. Επιφυλάσσομαι να απαντήσω αύριο.
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Θελω να περασει ο Παο κι ας ειμαι Γαυρος. Μαρεσει να εχουμε 2 ομαδες στην Ευρωοη και να υπαρχει αγωνια καθε Τριτη/Τεταρτη για το Τσαμπιονς Λιγκ. Και εδω που τα λεμε εχετε ελπιδες να περασετε. Δε παιζετε δα και με τη Μπαρτσελονα. Ας με συγχωρεσετε αλλα αν τελικα δε περασετε θελω να φατε μια 3αρα μεσα και μια 3αρα εξω. Τιποτα παραπανω απλα γιατι μας πρηξατε με τις πορειες σας
alexdelpiero Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ο Καντέ όμως, για όνομα του Θεού, κάνει μπαμ σε όλους ότι δεν υπάρχει. Και αποδείχτηκε περίτρανα σε όσα ματς τον έχουμε δει, ότι ο άνθρωπος είναι παντρεμένος με τη γκέλα. Το ίδιο λέγαμε και για τον Όσκαρ οι γαύροι και δεν άλλαξε τπτ, όσο κι αν περιμέναμε. Το Καντε σε ενα ματς τον εχουμε δει ενταξει δεν πηγε καλα να τον δουμε ακομα λιγο για να εχουμε σιγουρη αποψη.Στην γαλλια στο ποιο αμυντικο ισως απο τα καλα πρωταθληματα παντως τον θεωρουν απωλεια.Επισης ο Οσκαρ αλλο που δεν εχει ποιασει στον ολυμπιακο γνωμη μου ειναι οτι ξερει μπαλα αλλα πρεπει να χρησιμοποιηθει σωστα...
johnyboy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ο καντέ μπροστά στον Μέλμπεργκ είναι νέστα. Ευτυχώς δεν τον πήραμε.
Erwdios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Πάω για το voodoo τώρα αδερφέ, ευχήσου μου έναν καλό αποκλεισμό για να πετύχει η συνταγή. Επιφυλάσσομαι να απαντήσω αύριο. Δεν έχω εγώ οφέλη από τον αποκλεισμό (μόνο ο Κόκκαλης, οικονομικά) Σε προτιμώ σε όλες τις διοργανώσεις μέσα, ώστε να έχουμε το ίδιο επιβαρυμένο πρόγραμμα. Good luck.
alexdelpiero Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Θελω να περασει ο Παο κι ας ειμαι Γαυρος.Μαρεσει να εχουμε 2 ομαδες στην Ευρωοη και να υπαρχει αγωνια καθε Τριτη/Τεταρτη για το Τσαμπιονς Λιγκ. Και εδω που τα λεμε εχετε ελπιδες να περασετε. Δε παιζετε δα και με τη Μπαρτσελονα. Τωρα που υπαρχει νοβα κ βλεπουμε ολα τα ματς δεν υπαρχει προβλημα κ να περασουν αλλα οταν τα εδειχνε μονο το μεγκα λεγαμε μακαρι να αποκλειστουν κ οι δυο για να δειχνει μονο κανα ευρωπαικο ντερμπι...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 κοψιμο γιομα offside, κοψιμο γιομα οffside και αγιος ο θεος. Φυσικα και δε δικαιουμαστε κατι παραπανω απτο 1ο ημιχρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.