Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο για τον Σίλβα σήμερα ας τον βάλει γιατί όπως ξαναείπα ο Μάτος θα είναι απίστευτα χρήσιμος σήμερα. Όταν παίζεις με τόσα αμυντικά χαφ πρέπει και κάποια από αυτά να ξέρουν λίγο μπάλα.

Ο τεν κατε σημερα το χει διαβασει καλα το ματς.Το ο λεει πισω κ μπροστα αν κατσει εκατσε.Τα λαθη βεβαια τα εχει κανει πριν που δεν πηρε στοπερ, αριστερο μπακ κ δημιουργικο χαφ κ εχει κοψει παικτες απο το ροστερ που μπορουσαν να βοηθησουν.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δες τα πρωτοσέλιδα του χοντρού και της πράσινης και θα δεις ότι δεν είναι καθόλου φαντασία.

αν δεν βάλουν πάνω από όλα την ομάδα μπροστά δεν πάμε.

Μήπως το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν αυτές οι εφημερίδες;

Που σημαίνει δηλαδή ότι υπάρχουν και κάποιοι που τις διαβάζουν;

Εγώ φίλε και με τον Τζίγγερ διαρκείας είχα, και με τον Βγενόπουλο διαρκείας έχω. Την γκρίνια μου όμως την κρατάω εκτός αγωνιστικών χώρων τουλάχιστον.

Η γκρίνια μαζί με την γκαντεμιά έχει έναν πολύ περίεργο και χαρακτηριστικό ήχο που επηρεάζει πάρα πολύ το τερέν. Ρώτα κάποιον που να έχει παίξει μπάλα να σου πει.

Θα έλεγα τελικά πως το σημαντικότερο πρόβλημα του ΠΑΟ την τελευταία δεκαετία είναι ο κόσμος του. Και η πλάκα είναι πως αντί να γκρινιάζουμε εμείς που είδαμε και 2 ευρωπαικούς ημιτελικούς και μερικά πρωταθλήματα, γκρινιάζουν αυτοί που δεν έχουν καν το δικαίωμα να γκρινιάξουν. Γιατί ουδέποτε πρόσφεραν τίποτα στην ομάδα εκτός από αρνητικό κλίμα. Ενώ εμείς χειροκροτούσαμε ακόμα και τον... Βλάχο.

Δημοσ.
Μήπως το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν αυτές οι εφημερίδες;

Που σημαίνει δηλαδή ότι υπάρχουν και κάποιοι που τις διαβάζουν;

Εγώ φίλε και με τον Τζίγγερ διαρκείας είχα, και με τον Βγενόπουλο διαρκείας έχω. Την γκρίνια μου όμως την κρατάω εκτός αγωνιστικών χώρων τουλάχιστον.

Η γκρίνια μαζί με την γκαντεμιά έχει έναν πολύ περίεργο και χαρακτηριστικό ήχο που επηρεάζει πάρα πολύ το τερέν. Ρώτα κάποιον που να έχει παίξει μπάλα να σου πει.

Θα έλεγα τελικά πως το σημαντικότερο πρόβλημα του ΠΑΟ την τελευταία δεκαετία είναι ο κόσμος του. Και η πλάκα είναι πως αντί να γκρινιάζουμε εμείς που είδαμε και 2 ευρωπαικούς ημιτελικούς και μερικά πρωταθλήματα, γκρινιάζουν αυτοί που δεν έχουν καν το δικαίωμα να γκρινιάξουν. Γιατί ουδέποτε πρόσφεραν τίποτα στην ομάδα εκτός από αρνητικό κλίμα. Ενώ εμείς χειροκροτούσαμε ακόμα και τον... Βλάχο.

Αυτό ακριβώς εννοώ. Εφημερίδες + κόσμος.

Δημοσ.

Nαι αλλα παναθηναικος εισαι ρε φιλε κ χεις 1 πρωταθλημα στα τελευταια 13 χρονια δηλ δεν δεικαιολογουνται να γκρινιαξουν κ αυτοι/Δηλ τη να κανουν να τους αποθεωσουν κιολας?

Δημοσ.
Nαι αλλα παναθηναικος εισαι ρε φιλε κ χεις 1 πρωταθλημα στα τελευταια 13 χρονια δηλ δεν δεικαιολογουνται να γκρινιαξουν κ αυτοι/Δηλ τη να κανουν να τους αποθεωσουν κιολας?

Όπως έχω ξαναγράψει, στην φιέστα για το double του 1991 ήμασταν.... 5000 κόσμος.

Γιατί είχαμε και λίγο μυαλό, εξάλλου εννοείται πως ένας παναθηναϊκός πρέπει να σκέφτεται και λίγο περισσότερο.

Αν είναι να γκρινιάζουν ας γκρινιάξουν τότε προς την σωστή κατεύθυνση. Το είδος των πρωταθλημάτων που παίρνει ο γάβρος εγώ προσωπικά δεν τα θέλω καθόλου. Καλύτερα καθόλου δηλαδή.

Το πραγματικό ποδόσφαιρο έχει νίκες ήττες και ισοπαλίες και έχω συμβιβαστεί πλήρως με την ιδέα του παιχνιδιού. Έτσι παίζεται κανονικά δηλαδή. Και ο άλλος γκρινιάζει γιατί θέλει να είναι πιο "αήττητος" από τον γάβρο.

Αυτό όμως μόνο με ένα τρόπο γίνεται. Τον γνωστό. Εφόσον τον απαξιώσαμε αυτόν τον τρόπο το 91 και πιο πριν, αυτό δεν θα αλλάξει τώρα. Ελπίζω δηλαδή.

Δημοσ.

Καλά, εξισώνετε ένα σφύριγμα που δεν έδωσε ο Δούρος (σε ένα ματς που κατά τα άλλα σας έσπρωξε όσο δεν πήγαινε) με πρωτάθλημα στα χαρτιά ή με το περισυνό χάλι.

Συνεχίστε να επαληθεύετε αυτό που λέει ο Aigeas (και εγώ).

Δημοσ.
Καλά, εξισώνετε ένα σφύριγμα που δεν έδωσε ο Δούρος (σε ένα ματς που κατά τα άλλα σας έσπρωξε όσο δεν πήγαινε) με πρωτάθλημα στα χαρτιά ή με το περισυνό χάλι.

εδω πιστευουν ακομα, οτι τους τιτλους στο μπασκετ τους χανουν λογω διαιτησιας, στο Δουρο θα σκαλωσουν? Αν η διαιτησια στο μπασκετ τους φταιει, τοτε ο Δουρος τους τεμαχισε, εκανε εγκλημα για ισοβια, εξου και οι λυγμοι στο παραπανω βιντεο.

Μισο σφυριγμα να μη σας δωσουν μιλατε για εγκληματα και βαζετε τα κλαματα. Τοσο εχετε καλομαθει...

Δημοσ.

Α, μπράβο. Ακόμα και στα ματς που χάναμε πρωταθλήματα, μας έσπρωχναν. Η εμπάθεια ξεχειλίζει από τα αυτιά πλέον...

Το περυσινό χάλι εννοείς, που δεν μπορούσες να κερδίσεις τον Εργοτέλη ή τον Ηρακλή?

Ή για προπέρυσι που βγήκες 3ος, όπως και τα 2 τελευταία χρόνια και σε βγάζει τελικά ο Γκαγκάτσης δεύτερο, με την τρελή επινόηση των play offs.

Όσο λοιπόν στα χαρτιά είναι το προπέρσινο πρωτάθλημα, άλλο τόσο είναι και οι 2 τελευταίες χρονιές που βγαίνεις Τσου Λου.

Δημοσ.
Α, μπράβο. Ακόμα και στα ματς που χάναμε πρωταθλήματα, μας έσπρωχναν. Η εμπάθεια ξεχειλίζει από τα αυτιά πλέον...

Το περυσινό χάλι εννοείς, που δεν μπορούσες να κερδίσεις τον Εργοτέλη ή τον Ηρακλή?

Ή για προπέρυσι που βγήκες 3ος, όπως και τα 2 τελευταία χρόνια και σε βγάζει τελικά ο Γκαγκάτσης δεύτερο, με την τρελή επινόηση των play offs.

Όσο λοιπόν στα χαρτιά είναι το προπέρσινο πρωτάθλημα, άλλο τόσο είναι και οι 2 τελευταίες χρονιές που βγαίνεις Τσου Λου.

στα πλειοφ δεν νομιζω οτι εχει γινει κατι επιλιψιμο απο πλευρας διαιτησιας, ωστε να λεμε οτι βγαλανε τον ΠΑΟ τσου λου.

Δημοσ.
στα πλειοφ δεν νομιζω οτι εχει γινει κατι επιλιψιμο απο πλευρας διαιτησιας, ωστε να λεμε οτι βγαλανε τον ΠΑΟ τσου λου.

Όντως, αρκούσε να τα επινοήσουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...