Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάνω κάτω λέει αυτά που γράφει ο erwdios, αλλά ο πολύς ο κόσμος μένει στον τίτλο. Θα μπορούσε να γράψει πχ "από τον Κετσπάγια εξαρτάται η πρόκριση", αλλά φυσικά δεν το κάνει.

Περιμένω ακόμα να μου πείτε μια ενδεκάδα του ΠΑΟ για αύριο πάνω στην οποία δεν θα βγάλουν τα λυσσακά τους οι εφημερίδες με τον Τεν Κάτε άμα στραβώσει το αποτέλεσμα.

Μα ειναι γνωστο οτι ο Τεν Κατε βρισκεται υπο αμφισβητηση. Συνεπως καθε αρνητικο αποτελεσμα ποσο μαλλον μεσα στο ΟΑΚΑ, θα ειναι πρωτα απολα εις βαρος του Τεν Κατε. Δεν ειναι θεμα 11αδας αυτο.

Εμενα η αποψη μου διαφερει παντως απο το οτι για ολα φταιει ο Τεν Κατε. Σιγουρα εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης αλλα ειναι σαφως και το υλικο που τελικως εχει στα χερια του με εξαιρεση 4-5 παιχτες.

Και αντε ας το παμε αλλιως.. Για εσενα ο Τεν Κατε δε φταιει. Οι παιχτες ειναι καλοι (βυντρα κλπ). Τι ακριβως φταιει αν κατι δεν παει καλα, οπως δεν πηγε με την πολυ κατωτερη Σπαρτα ας πουμε, η με τον Πανσεραικο, η τον Εργοτελη περυσι? Εκτος αν θεωρεις οτι η ομαδα φετος θα παει εξαιρετικα και θα παιξει εξαιρετικο ποδοσφαιρο, οποτε αν θεωρεις κατι τετοιο ειναι σαφες οτι δε γινεται να απαντησεις. Εγω λεω ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει, αλλα δε μπορω να πω οτι με διακατεχει αισιοδοξια με καποια πραγματα που εχω παρατηρησει.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να το ξαναπώ?Ομάδες που θέλουν να διακριθούν σε τέτοιο επίπεδο, ποτέ δεν θα έβαζαν Βύντρες στην εντεκάδα.Μόνο οι στραβοί δεν βλέπουν αλλά τουλάχιστον ακούνε.

Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, ακόμη και 2-0 να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ.

Δημοσ.

Περιμένω ακόμα να μου πείτε μια ενδεκάδα του ΠΑΟ για αύριο πάνω στην οποία δεν θα βγάλουν τα λυσσακά τους οι εφημερίδες με τον Τεν Κάτε άμα στραβώσει το αποτέλεσμα.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος πραγματικά αν παιξουμε πάλι με γιόμες και τσουκου-τσουκου με το πρωτοποριακό σύστημα 9-1-1 που έχουμε ανακαλύψει μόνο εμείς δεν θα το αντέξω.

Αν δω από την αρχή Λέτο μέσα, Σισέ και δεξι μεσοεπιθετικό(δε με νοιάζει ποιος) και δω προσπάθεια για ανάπτυξη, πάσες (αναλογικά πάντα) και pressing ας φάμε 5 δεν θα πώ τίποτα.

Για την άμυνα όπως τα έκαναν όλοι τους ας παίξει λαχείο. Να τον κράξω τώρα γιατί? Που θα βάλει τον Σίλβα σεντερ μπακ? Χεσμένος είναι από όλους τους άχρηστους που έχει εκεί πίσω και κάνει δοκιμές. Τη μα@#κία την έκαναν τώρα και άμυνα δεν υπάρχει. Ας κάνει κάτι διαφορετικό μήπως και του βγει. Άσε που ο Μάτος αύριο αν όντως παίξει στο κέντρο θα είναι από τους πιο χρήσιμους παίκτες.

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να γκρινιάξω κι εγώ αλλά αφού παρακολούθησα εχθές την ατσάλινη άμυνα του γάβρου, την μαγική ανάπτυξη στο κέντρο και τα μοναδικά τρίγωνα στην επίθεση, αφού είδα τον κύριο αντίπαλο για το πρωτάθλημα δηλαδή, ο Βύντρα και ο Τεν Κάτε λίγο με ανησυχούν.

Άλλος με Σισέ και άλλος με Ζαϊρί...

Ζαϊρί, Γκαλέτι, Ταλέντογλου και πέτσινο πρωτάθλημα θέλετε κανονικά. Αυτό θα ήταν θεία δίκη.

Όσων αφορά την Ατλέτικο απλώς είναι 5 κλάσεις παραπάνω εδώ και 50 χρόνια. Δηλαδή είναι άκυρο να έχω τέτοιους προβληματισμούς. Είμαστε το αουτσάιντερ της Ευρώπης και αυτό μας βολεύει.

Υ.Γ

Αυτό με το Σίλβα σέντερ μπακ το έγραψαν οι εφημερίδες;

Αν δεν παίξει ο Σίλβα σέντερ μπακ δηλαδή θα σβήσετε ότι έχετε γράψει;

Δημοσ.
[...]

Υ.Γ

Αυτό με το Σίλβα σέντερ μπακ το έγραψαν οι εφημερίδες;

Αν δεν παίξει ο Σίλβα σέντερ μπακ δηλαδή θα σβήσετε ότι έχετε γράψει;

Οι εφημερίδες έγραψαν οτι το δοκίμασε ως κύριο σύστημα παραμονές του ματς. Ψέμματα λένε?

Δημοσ.
Οι εφημερίδες έγραψαν οτι το δοκίμασε ως κύριο σύστημα παραμονές του ματς. Ψέμματα λένε?

Νομίζω σε όλες τις προπονήσεις όλων των ομάδων δοκιμάζονται διάφορα, και για τεχνικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Τι γίνεται π.χ αν ο τερματοφύλακας αποβληθεί;

Δεν πρέπει να ξέρουμε ποιος παίζει καλό τέρμα;

Τι θα έγραφαν;

Δοκιμάστηκε ο Χριστοδουλόπουλος παραμονές του αγώνα ως τερματοφύλακας;

Αλλά εντάξει, παίρνουν την τρίχα και την κάνουν τριχιά. Αναλόγως πως συμφέρει κατά τις ημερομηνίες. Λέτε να μην έχει ξαναπαίξει ο Σίλβα στόπερ σε άλλη προπόνηση;

Κι αυτή η αηδία με τα δύο στρατόπεδα "πράσινων" εφημερίδων πρέπει να πάει στο διάολο μια ώρα αρχύτερα. Όποιοι εκδίδουν τέτοιες εφημερίδες δεν αγαπάνε καν την ομάδα. Αγαπάνε τον εαυτούλη τους

Δημοσ.
Νομίζω σε όλες τις προπονήσεις όλων των ομάδων δοκιμάζονται διάφορα, και για τεχνικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Τι γίνεται π.χ αν ο τερματοφύλακας αποβληθεί;

Δεν πρέπει να ξέρουμε ποιος παίζει καλό τέρμα;

Τι θα έγραφαν;

Δοκιμάστηκε ο Χριστοδουλόπουλος παραμονές του αγώνα ως τερματοφύλακας;

Αλλά εντάξει, παίρνουν την τρίχα και την κάνουν τριχιά. Αναλόγως πως συμφέρει κατά τις ημερομηνίες. Λέτε να μην έχει ξαναπαίξει ο Σίλβα στόπερ σε άλλη προπόνηση;

Κι αυτή η αηδία με τα δύο στρατόπεδα "πράσινων" εφημερίδων πρέπει να πάει στο διάολο μια ώρα αρχύτερα. Όποιοι εκδίδουν τέτοιες εφημερίδες δεν αγαπάνε καν την ομάδα. Αγαπάνε τον εαυτούλη τους

Περίμενε. Είπες πριν αν θα σβήσουμε τα μηνύματά μας σε περίπτωση που δεν παίξει ο Ζιλμπέρτο κεντρικός αμυντικός. Και εγώ σε ρωτώ. Θεωρείς ότι αυτή τη δοκιμή την κάνει ο Τεν Κάτε γιατί, για την περίπτωση που αποβληθεί ο άλλος κεντρικός αμυντικός που θα παίζει? Όχι βέβαια, είναι ξεκάθαρο ότι παραμονές του ματς δοκιμάζει στην προπόνηση ατεστάριστα (σε αγωνιστικό επίπεδο) σχήματα για την άμυνα.

Έχουμε λοιπόν δυο ενδεχόμενα:

1. Τελικά παίζει ο Ζιλμπέρτο σέντερ μπακ. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα είναι απαράδεκτο απο τη στιγμή που ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί αγωνιστικά.

2. Δεν παίζει ο Ζιλμπέρτο σέντερ μπακ. ΟΚ. Αντι λοιπόν να ετοιμάσει την ομάδα ο Τεν Κάτε στις προπονήσεις με το σχήμα που θα παραταχτεί, καθόταν και έκανε δοκιμούλες σε σχήματα. Αυτή λοιπόν την τακτική (να δοκιμάζω άλλα και αλλιώς να παρατάσομαι) περιμένω να την κρίνεις εσύ αν είναι λογική ή παράλογη.

Δημοσ.
Περίμενε. Είπες πριν αν θα σβήσουμε τα μηνύματά μας σε περίπτωση που δεν παίξει ο Ζιλμπέρτο κεντρικός αμυντικός. Και εγώ σε ρωτώ. Θεωρείς ότι αυτή τη δοκιμή την κάνει ο Τεν Κάτε γιατί, για την περίπτωση που αποβληθεί ο άλλος κεντρικός αμυντικός που θα παίζει? Όχι βέβαια, είναι ξεκάθαρο ότι παραμονές του ματς δοκιμάζει στην προπόνηση ατεστάριστα (σε αγωνιστικό επίπεδο) σχήματα για την άμυνα.

Έχουμε λοιπόν δυο ενδεχόμενα:

1. Τελικά παίζει ο Ζιλμπέρτο σέντερ μπακ. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα είναι απαράδεκτο απο τη στιγμή που ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί αγωνιστικά.

2. Δεν παίζει ο Ζιλμπέρτο σέντερ μπακ. ΟΚ. Αντι λοιπόν να ετοιμάσει την ομάδα ο Τεν Κάτε στις προπονήσεις με το σχήμα που θα παραταχτεί, καθόταν και έκανε δοκιμούλες σε σχήματα. Αυτή λοιπόν την τακτική (να δοκιμάζω άλλα και αλλιώς να παρατάσομαι) περιμένω να την κρίνεις εσύ αν είναι λογική ή παράλογη.

H πιο ειλικρινής απάντηση που μπορώ να δώσω είναι πως δεν έχω ιδέα σε τι -πραγματική- κατάσταση βρίσκεται ο κάθε ποδοσφαιριστής, ούτε και τι ταλέντα έχει σε διάφορες θέσεις. Απλώς γιατί δεν είμαι ούτε γυμναστής του ΠΑΟ ούτε και προπονητής. Και επειδή λείπει και ένα στόπερ, και επειδή δεν ξέρω και σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι άλλοι, δεν θα ήταν παραλογισμός να έβλεπα τον Σίλβα σε θέση ανάγκης.

Ούτε και θα ήταν παραλογισμός να έβλεπα την ομάδα με 3 αμυντικά χαφ γιατί καλώς ή κακώς ομάδες σαν την Ατλέτικο ανήκουν σε άλλους πλανήτες, δεν χωράει καν σύγκριση με το υπανάπτυκτο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν όμως έχω μια ήττα με την Ατλέτικο, σίγουρα θα είναι παραλογισμός να παραπονιέμαι μετά γιατί δεν παίξαμε με... 5 επιθετικούς. Μετά Χριστόν όλοι προφήτες είναι.

Αλλά δεν πιστεύω πως ο οποιοσδήποτε από εμάς στην θέση του Τεν Κατε δεν θα προσπαθούσε να δει την κατάσταση όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Και ρεαλισμός είναι να προτιμήσω τον Σίλβα από τον Μαχλελή και τον Καντέ, τουλάχιστον σε αυτή την φάση που βρίσκεται η ομάδα.

Όπως και να 'χει πιστεύετε ότι ο Σίλβα είναι καλύτερος στόπερ από το.... Βόκολο;

:lol:

Γιατί αν είναι, πολύ το συζητάμε το θέμα τελικά. Κι εγώ τον Τέρι θέλω στην άμυνα.

Δημοσ.

Παντως σημερα ο Τεν κατε μια απο πλευρας τακτικης μια χαρα τη κατεβαζει την ομαδα.βεβαια μονο κ μονο οτι σκεφτοταν να βαλει πισω εναν εκ των κατσουρανη-σιλβα δειχνει το ποσο λαθος ειχε στις εισηγησειις του για την ενισχυση της ομαδος αλλα με το υλικο που εχει την στηνει πολυ καλα την ομαδα.Καλα κανει κ βαζει τον ζιλμπερτο λιμπερο.μονο Λετο αντι του καραγκουνη επρεπε να βαλει.Για να εχει τυχη ο παο θα πρεπει να μπει μεσα κ να περιμενει την Ατλετικο στο μισο γηπεδο γιατι αμα της δωσει χωρο να κανει το παιχνιδι της θα το κανει οβερ απο μονη της.Ακομα κ με 0-0 να παει στον επαναληπτικο εχει πιθανοτητες καθως ο Τεν κατε εχχει αποδειξει οτι οταν κατεβαινει ο ΠΑο στα εκτος για να κλεψει αποτελεσμα εκτος στην ευρωπη την στηνει ιδανικα την ομαδα.

Δημοσ.

Τον Ζιλμπέρτο τον έβαζε και ο Βενγκέρ στόπερ.

Το πρόβλημα δεν είναι τι θα παίξει ο κάθε ζιλμπέρτο.

Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και δυστυχώς δεν λύνεται.

Υπάρχουν παναθηναικοί και τζιγγερικοί.

Αυτό είναι κύριοι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Για να ακριβολογούμε δεν ξέρουμε ακριβώς τι εισηγήσεις έκανε, ούτε το κατά πόσο αναμίχθηκε στην αγορά των ποδοσφαιριστών. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι σίγουρα θα ήθελε τον... Τέρι στο κέντρο της άμυνας.

Από κάθε άποψη ο Τεν Κάτε δεν είναι σερ Άλεξ, ένας υπάλληλος είναι. Όπως και κάθε προπονητής δηλαδή. Ότι του σερβίρουν θα τα φάει.

Γιατί κι αυτά τα παραμύθια με τους προπονητές στο ελληνικό έδαφος έχουν μεγάλη πέραση και απαλλάσσουν προσωρινά τις διοικήσεις από μπελάδες.

Τις εξηγήσεις στο τέλος θα μας τις δώσει ο Αντωνίου όταν θα έχει χωνέψει και τα σουβλάκια.

Στο τέλος όμως...

Δημοσ.

Για μένα το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν παναθηναϊκοί που φαντασιώνονται "Παναθηναϊκούς vs Τζιγγερικούς"

Δημοσ.

Δες τα πρωτοσέλιδα του χοντρού και της πράσινης και θα δεις ότι δεν είναι καθόλου φαντασία.

αν δεν βάλουν πάνω από όλα την ομάδα μπροστά δεν πάμε.

Δημοσ.

Τζιγγερικοί δεν υπαρχουνε τουλάχιστον εκτός συγκεκριμένων εφημερίδων που τα παίρνουν ή που ξεβολεύτηκαν. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνουμε και τεμενάδες στη νέα διοίκηση!

Τέλος πάντων, εμένα με έχει στραβώσει απίστευτα με τις δοκιμές αυτές. Από την αρχή πάω να τρελαθώ. Ψάχναμε για αμυντικό χαφ που ΜΠΟΡΕΙ να παίξει και στοπερ, ψάχναμε για δεξι σέντερ μπακ που ΜΠΟΡΕΙ να παίξει και δεξι μπακ, για αριστερό μπακ που να μπορεί να παίξει και αριστερό σέντερ μπακ κτλ κτλ και έχουμε καταλήξει με ένα σωρό παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν γιατί είναι στην κερκίδα. Έλεος πια θέλεις δεξί μπακ πάρε δεξί μπακ. Άλλο αν σου βγουν τραυματισμοί, ντεφορμαρίσματα κτλ κάνε ζογκλερικά. Αλλά κάνε έναν ορθολογικό σχεδιασμό πρώτα. Παίκτες πασπαρτού δεν υπάρχουν πολλοί και αυτοί που υπάρχουν δεν έρχονται Ελλάδα.

Όσο για τον Σίλβα σήμερα ας τον βάλει έτσι όπως τα έκαναν γιατί τουλάχιστον όπως ξαναείπα ο Μάτος θα είναι απίστευτα χρήσιμος σήμερα. Όταν παίζεις με τόσα αμυντικά χαφ πρέπει και κάποια από αυτά να ξέρουν λίγο μπάλα. ?Θα προτιμούσα βέβαια τον Μπιαρσμιπ που ξέρει τη θέση αλλά δεν τον έχω δεί καθόλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...