johnnyestia Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Σε πρωτη φαση ειναι ψιλοχοντρο να λες οτι εκτελουν εντεταλμενη υπηρεσια οσοι εχουν αντιθετη γνωμη με εσενα. Καθόλου χοντρό. Χοντρό είναι να λές π.χ. "ο Γκούμας θα την έπαιρνε την κεφαλιά" και να σε διαβάζουν χιλιάδες κόσμου.
The_Edge Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Παραμονές δύσκολου και κρίσιμου παιχνιδιού και ο Τεν Κάτε δοκιμάζει Ζιλμπέρτο στο κέντρο της άμυνας, και τον Μάτος, στον οποίο έχουν δηλώσει πως δεν τον υπολογίζουν, τρίτο αμυντικό χαφ. Δε χρειάζομαι τη βοήθεια δημοσιογράφων για να βγάλω τα συμπεράσματά μου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Παραμονές δύσκολου και κρίσιμου παιχνιδιού και ο Τεν Κάτε δοκιμάζει Ζιλμπέρτο στο κέντρο της άμυνας, και τον Μάτος, στον οποίο έχουν δηλώσει πως δεν τον υπολογίζουν, τρίτο αμυντικό χαφ. Δε χρειάζομαι τη βοήθεια δημοσιογράφων για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. O ιδιος προπονητης λιγες εβδομαδες πριν, δηλωνε οτι εχουμε υπερπληρη και πολυ αξιοπιστη αμυντικη γραμμη. Αποδειξη του ποσο εμπιστευεται την αμυντικη μας γραμμη ο ιδιος, ειναι το παραπανω που γραφεις, οπως και η δοκιμη Κατσουρανη στη θεση του σεντερ μπακ. Ειχα την εντυπωση πως οταν αναφεροταν με τοσο καλα λογια για τα σεντερ μπακ μας, δεν αναφεροταν ουτε στον Κατσου, ουτε στο Σιλβα ουτε στο Σιμαο, αλλα μαλλον αυτος τους συνυπολογιζε. [ame] [/ame]
john1987 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Παραμονές δύσκολου και κρίσιμου παιχνιδιού και ο Τεν Κάτε δοκιμάζει Ζιλμπέρτο στο κέντρο της άμυνας, και τον Μάτος, στον οποίο έχουν δηλώσει πως δεν τον υπολογίζουν, τρίτο αμυντικό χαφ. Δε χρειάζομαι τη βοήθεια δημοσιογράφων για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Οντως ο,τι να ναι δηλαδη. Βεβαια ετσι κι αλλιως Καντε,Σαριεγκι δεν επρεπε να παιζουν βασικοι οποτε εφοσον ο Ζιλμπερτο δε φτιαχνει και πολυ παιχνιδι καλα τον βαζει CB. Για μενα το μεγαλο λαθος ειναι που βαζει τον Καρα στα αριστερα,χαραμιζοντας το Λετο. Τεσπα,με το ροστερ που εχει,δεν μπορει να κανει και πολλα αυτη η ομαδα με την Ατλετικο.
geovard Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Τις εποχές που ο Παναθηναϊκός έπαιζε καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο θυμάμαι ότι είχε πάντα μιά βασική ενδεκάδα και μόνο άν είχε τραυματισμό ή τιμωρία έμπαινε άλλος. Σήμερα παρακολουθούμε ένα αλλοπρόσαλλο κοουτσάρισμα όπου ούτε ο ίδιος ο Τεν Κάτε δεν είναι σε θέση να ξέρει ποιοί του κάνουν και ποιοί όχι.Εγώ επιμένω να λέω ότι ο άνθρωπος έχει μεσάνυχτα από προπονητική.Ποιές είναι οι περγαμηνές του δηλαδή και τον έφεραν στον Παναθηναϊκό?Το ότι υπήρξε βοηθός ενός Ισραηλινού προπονητή που τώρα έχει εξαφανιστεί από το χάρτη? Η αλήθεια είναι μία.Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο προπονητής.Και το κυριότερο δεν μπόρεσε να πάρει από τους παίχτες αυτό που μπορούν να δώσουν.Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόση διαφορά ποιότητας σε παίχτες ανάμεσα στην Ατλέτικο και στον Παναθηναϊκό. Πάντως η αντίδρασή του μετά απο το ματς με τη Σπάρτα ότι είναι νικητής και όχι επιζήσας, δείχνει τον εκνευρισμό του γιατί ξέρει ότι αμφισβητείται έντονα και ότι σε κάθε μάτς παίζει με τις σταγόνες να πέφτουν αργά αργά στη θηλιά γύρω από το λαιμό του!
john1987 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Συμφωνω αλλα διαφωνω ως προς τη συγκριση με την Ατλετικο. Μονο ο Αγκουερο κανει οσο ολος ο Παο.
geovard Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μονο ο Αγκουερο κανει οσο ολος ο Παο. Αυτό πολλές φορές στη πράξη δεν σημαίνει καί τίποτα.Στο χρηματιστήριο των ποδοσφαιριστών οι τιμές ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα και με τα παιχνίδια και των μανατζαραίων.Βέβαια ο Αγκουέρο είναι ένας πολύ δυνατός παίχτης αλλά φαντάζεσαι 0-0 στην Αθήνα 0-0, στη Μαδρίτη μέχρι το 90' και να σκοράρει ο Βύντρα?:whistle::rolleyes:
ata1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Και εγώ διαφωνώ στη σύγκριση με την Ατλέτικο. Μεσοεπιθετικά είναι φοβερή ομάδα. Αγκουέρο, Φορλαν, Μαξι Ροντριγκεζ + ο άλλος που δεν θυμάμαι τώρα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε αλλά θέλει έξυπνο στήσιμο της ομάδας. Πολύ φοβάμαι ότι να μείνουμε στο κέντρο με Γκούνη και Σαλπιγγίδη και 3 αμυντικά χαφ μπροστά από την άμυνα θα οδηγήσει σε ένα ανελέητο ενενηντάλεπτο σφυροκόπημα που θα διακόπτεται μόνο από ανούσιες γιόμες στον Σισέ και κανένα φάουλ στον Σαλπιγγίδη ή τον καραγκούνη. Η μπάλα πρέπει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον στο ματς εδώ. Και γνώμη μου είναι ότι το πολύ καλό 1ο ημίχρονο που κάνει πάντα ο Λέτο θα είναι κρίμα να πάει χαμένο και να τον βάλει στα 70+.
johnnyestia Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Υπάρχει περίπτωση να μην φέρουμε καλό αποτέλεσμα με την Ατλέτικο και να μην τα ακούσει ο Τεν Κάτε? Και αν ναι, ποιά είναι αυτή? Πείτε μου οποιαδήποτε πιθανή ενδεκάδα να σας την μηδενίσω εκ προοιμίου. Εύκολο είναι, τόσοι αλητικογράφοι το κάνουνε.
john1987 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Εγω δε λεω οτι ειναι καμμια Ρεαλ,αλλα συνηθως παιχτες τετοιας αξιας κανουν τη διαφορα και οχι ο Βυντρα. Το κακο ειναι οτι δεν εχουμε και τον Σαριεγκι να σκοραρει χαχαχαχαχα. ata1983 συμφωνω απολυτα για το Λετο. ps1 Επανερχεται η Τσελσι λεει με 60 εκ οσο η ρητρα του.Αντε αγορι μου πηγαινε! ps2 Επρεπε να ειχε θωρακιστει καλυτερα η αμυνα ωστε να μην κατεβαινουμε στην ΕΔΡΑ με κλεφτοπολεμο.
Erwdios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Το κακο ειναι οτι δεν εχουμε και τον Σαριεγκι να σκοραρει χαχαχαχαχα.
johnnyestia Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Καθόλου χοντρό. Χοντρό είναι να λές π.χ. "ο Γκούμας θα την έπαιρνε την κεφαλιά" και να σε διαβάζουν χιλιάδες κόσμου. Σημερινός τίτλος άρθρου εκδότη "αντικειμενικής" εφημερίδας: "Για τη Σέριφ αρκεί ο Κετσπάγια"
Erwdios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Σημερινός τίτλος άρθρου εκδότη "αντικειμενικής" εφημερίδας: "Για τη Σέριφ αρκεί ο Κετσπάγια" Ναι.... Και...? Λέει ουσιαστικά ότι σε περίπτωση στραβής το μεγαλύτερο μερίδιο θα το έχει ο Κετσπάγια, (όπως γίνεται πάντα στον Ολυμπιακό, τη στραβή την πληρώνει ο προπονητής). Πού είναι το περίεργο?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Σημερινός τίτλος άρθρου εκδότη "αντικειμενικής" εφημερίδας: "Για τη Σέριφ αρκεί ο Κετσπάγια" εγω το βλεπω ψιλοειρωνικο, σε φαση: καλος ο κετσπαγια για ομαδουλες σαν τη Σεριφ. (αν μιλαμε για πρασινη "αντικειμενικη" εφημεριδα, αλλιως αν ειναι προσκειμενη εφημεριδα στον ακατανομαστο προφανως εχει αλλο νοημα) Αν ειχα διαβασει και το αρθρο και πως ανελυε το τιτλο αυτο, τοτε θα σου απαντουσα με βεβαιοτητα για τη θεση του..
johnnyestia Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Πάνω κάτω λέει αυτά που γράφει ο erwdios, αλλά ο πολύς ο κόσμος μένει στον τίτλο. Θα μπορούσε να γράψει πχ "από τον Κετσπάγια εξαρτάται η πρόκριση", αλλά φυσικά δεν το κάνει. Περιμένω ακόμα να μου πείτε μια ενδεκάδα του ΠΑΟ για αύριο πάνω στην οποία δεν θα βγάλουν τα λυσσακά τους οι εφημερίδες με τον Τεν Κάτε άμα στραβώσει το αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.