geovard Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αν η διοίκηση είχε πρόβλημα με τον προπονητή θα τον είχε ήδη διώξει. Δεν είναι εύκολο επικοινωνιακά (και όχι μόνο) να διώξεις σε αυτή τη χρονική στιγμή προπονητή.
Krokodilos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αν η διοίκηση είχε πρόβλημα με τον προπονητή θα τον είχε ήδη διώξει. έλα με την καραμέλα που φταίει ο προπονητής. Και εγώ ήθελα να φύγει αλλά όχι τώρα.τώρα αν φύγει θα είναι λάθος.πρέπει να τελειώσει η χρονιά και μετά. Τι ειδους λογικη ειναι αυτη? Χωρις να ξερεις τα αποτελεσματα που θα εχει λες οτι πρεπει να τον διωξουν οταν τελειωσει η χρονια? Και αν παρει νταμπλ παλι θα τον διωξετε? Και θα περιμενετε μετα άλλα 10 χρονια να ξαναπαρετε πρωταθλημα και ο κυκλος θα συνεχιζεται....
johnyboy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 ο ίδιος είπε πως θα σταματήσει όταν τελειώσει το συμβόλαιό του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αυτη τη δηλωση δε τη γνωριζα. Πολυ ενδιαφερουσα. Μαλιστα.
sodeli Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 ο ίδιος είπε πως θα σταματήσει όταν τελειώσει το συμβόλαιό του. Σχετικά με αυτό, επειδή είναι πολύ στη μόδα τώρα τελευταία, ορίστε τι είχε δηλώσει ακριβώς: «όταν ξεκίνησα είχα πει στον εαυτό μου ότι θα ήθελα να σταματήσω στα 55. Τώρα είμαι 54 ετών, οπότε του χρόνου θα είμαι 55 και το συμβόλαιό μου τελειώνει με τον Παναθηναϊκό το 2010. Τότε θα είναι μια καλή στιγμή για να σταματήσω. Είμαι στο ποδόσφαιρο από τα 16 μου σαν ποδοσφαιριστής και μετά σαν προπονητής, δηλαδή συνολικά 39 χρόνια. Η ζωή στο ποδόσφαιρο απαιτεί σκληρή δουλειά, έχει πίεση και στρες, θα πρέπει να απολαύσω τη ζωή μου χωρίς το ποδόσφαιρο, μια και με το ποδόσφαιρο την απόλαυσα αρκετά. Μέχρι το 2010 υπάρχει χρόνος, πολλά μπορεί να αλλάξουν. Αυτό που είπα είναι ότι σκέφτομαι να σταματήσω, αλλά δεν είναι οριστικό και αμετάκλητο». Μην το δένουμε και κόμπο δηλαδή οτι θα σταματήσει.
elven Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Σταματήσει δεν σταματήσει ένα πράμα είναι σίγουρο He is not a surviror,he is a winner Και του χα πει να πει αυτό με τον Μπόμπο και την βόμβα στο σχολείο
green_beret Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Παιδιά εισητήρια φτηνά που μπορούμε να βρούμε? Επίσης τι τιμές παίζουν και για ποιες θύρες γιατί ετσι λίγο που έψαξα όλα τα site λένε απο 15 εως 50 ευρό αλλά δεν λένε ούτε σε ποιές θύρες ούτε τις τιμές των μεσαίων εισητηρίων...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Aφού χάσαμε τον Τιμούρ ο Τεν Κάτε είναι ψίχουλα. Αλλά ζήταγε πολλά! lol Υ.Γ Με τόσους χιλιάδες -νέους- γκαντέμηδες που να πάει ομάδα μπροστά; Ειδικά μία με σύμβολο το τριφύλλι, που ομολογουμένως έχει πετύχει μικρά θαύματα με... μαγικές δυνάμεις. Ξούτ ρε βρυκολάκοι!
johnnyestia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Έτσι, να φύγει ο Τεν Κάτε να γίνει επιτέλους ο Παναθηναϊκός ομάδα. Όταν έλεγα πως οι "αντικειμενικοί" εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία στην διαμόρφωση της άποψης του κόσμου, κάποιοι με λέγανε γραφικό. Είναι επικίνδυνος ο Τεν Κάτε, αλλά είναι θεός ο Μπαγιεβιτς που άφησε να πάει τσάμπα ο Πλιάτσικας στην Σάλκε και να έρθει ο ... Μάκος, ή που έφερε σαν προσωπική επιλογή τον ... Καράμπελα. Ο Σάντος είναι επίσης θεός που παραλίγο να φάει το κεφάλι του με την Βαλερένγκα. Θεός και ο Τιμούρ που νίκησε την Σλόβαν Μπρατισλάβας με τα δεύτερα, παρότι σε ένα παιγνίδι που έπαιξε με σοβαρή ομάδα η ομάδα δεν άλλαξε ούτε 2 πάσες. Και ο Τεν Κάτε είναι επικίνδυνος γιατί έβαλε τον Μπίεσμιρ δεξί μπακ και χάσαμε σε ένα ματς. Πρέπει να αρχίσω να πουλάω κουτόχορτο μου φαίνεται. Έχει λεφτά η δουλειά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Σε πρωτη φαση ειναι ψιλοχοντρο να λες οτι εκτελουν εντεταλμενη υπηρεσια οσοι εχουν αντιθετη γνωμη με εσενα. Απτην αλλη οι συγκρισεις που κανεις με αλλους προπονητες κατ'εμε δεν ειναι σωστες, γιατι οι προπονητες που αναφερεις διαχειριζονται υποδεκαπλασιο μπατζετ απο τον Τεν Κατε, αρα δεν ειναι δικαιο να βαζεις τις ομαδες και τους προπονητες τους στο ιδιο καζανι, οταν εσυ μπορεις να χτυπησεις παιχτες τυπου Σισσε, Σιλβα κλπ. Εξαιρειται ο Τιμουρ, επειδη διαχειριζεται υλικο και μπατζετ αντιστοιχο του ΠΑΟ και για τον οποιο Τιμουρ δεν εχω ακουσει κανεναν να τον λεει ΘΕΟ, η κατι παρομοιο. Μετα, οσοι κρινουν Τεν Κατε ειναι αφελες να πιστευεις οτι τον κρινουν για την γκελα με την Σπαρτα. Το σωστο ειναι "τον κρινουν για μια πολλοστη γκελα". Τον κρινουν μετα απο μια ολοκληρη σεζον αν θες, για την οποια αν καποιος νιωθει οτι τα πηγαμε καλα μαλλον εχει πιει κατι παραπανω λογω ημερων...Η περσυνη μας σεζον ηταν απο τις χειροτερες ever και ο Τεν Κατε παρεμεινε στο παγκο για εναν και μοναδικο λογο--> Νικη στο Μιλανο. Αλλιως -αν ειχαμε χασει, οπως θα περιμενε κανεις- ολοι ξερουν οτι αυτη τη στιγμη δε θα γινοταν συζητηση περι Τεν Κατε. Απλα, η φαση με τη Σπαρτα εξελιχθηκε ακριβως οπως επρεπε για να μετριασει τον ενθουσιασμο μερικων και να τους θυμισει πανσεραικους και εργοτεληδες...Και οτι φυσικα δε γιναμε ξαφνικα υπερομαδα με 3-4 μεταγραφες.
silverthan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Γιατί άλλες χρονιές δεν κάναμε γκέλες? Ποια ομάδα δεν κάνει γκέλες? Τουλάχιστον φύγαμε από το τσούκου τσούκου... άντε με το ζόρι 1-0 στο 83 (με ποδόσφαιρο που αν δεν είσαι οπαδός της ομάδας ή δε σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα δε το έβλεπες με τίποτα, είχες κλείσει τη TV από το 20')... πέρσι ρίχναμε και καμμιά 3αρα που και που, έβλεπες λίγη μπαλίτσα... Ποιος προπονητής δεν έχει κολλήματα? Ο Καρούλιας και ο Βλάχος μπορεί...
ata1983 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δε συμφωνώ ότι φύγαμε από το τσούκουτσούκου ball. Συμφωνώ ότι δεν είναι θέμα προπονητή. Ήταν θέμα αμπαλίασης. Φέτος ελπίζω με Λέτο και Σισέ και με μερικά άλλα χαφ που έχουμε αρκετά καλά να έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια στην κυκλοφορία. Αλλά και πάλι πρέπει κάποιο μπακ να αρχίσει να περνάει τη μπάλα μπροστά χωρίς πολλές γιόμες. Περιορίστηκαν δε λέω αλλά υπάρχουν ακόμα. Για τις γκέλες συμφωνώ ότι σε κάθε υγιές πρωτάθλημα πρέπει να υπάρχουν. Από τη στιγμή όπως που ο Ολυμπιακός για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν θα κάνει δεν πρέπει να κάνεις και εσύ. Και τελευταίο από κολλήματα ο Τεν Κάτε είναι ίσως ότι χειρότερο έχω δεί(πλησιάζει Ρεχάγκελ αλλά τουλάχιστον αυτός είναι παππούς!) γιατί τον οδηγούν σε λάθη. Λάθη που δεν του βγαίνουν στα χαρτιά αλλά στο γήπεδο. Είπαμε την εξυπνάδα την έχει αλλά πρέπει και να μάθει να προσαρμόζεται στις πραγματικές συνθήκες, δεν είναι όλα θεωρητικά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δεν ειπα πως απαγορευονται οι γκελες, αλλα εχει σημασια ποσες ειναι, σε τι χρονικο σημειο του πρωταθληματος-κυπελλου γινονται, για ποιο λογο γινονται και κυριως πως αντιμετωπιζονται. Οπως ειναι προφανες πολλες απο τις γκελες ο Τεν Κατε τις χρεωσε στους παιχτες περυσι, οπως και αυτη με τη Σπαρτα φετος, με αποτελεσμα να ερθουν κι αλλες ακομα πιο βαριες. Απο κει και περα οσες φορες ειδα Παναθηναικο περυσι, η εντυπωση που αποκομισα ηταν τσουκου τσουκου μπολ, δηλαδη γιομα-σεντρα, δεινοπαοθουμε να βαλουμε γκολ κι οταν μπει τελικα, κλεινομαστε πισω ακομα κι αν παιζουμε με πολυ κατωτερο αντιπαλο. Οτι πεσανε 3ρες ειναι ενα θετικο γεγονος. Φετος νομιζω πως πρεπει γρηγορα η ομαδα να δειξει ποιοτητα με το ροστερ που εχει. Το μονο που θα δικαιολογησω ειναι μ@λ@κιες στην αμυνα. Απο κει και περα ομως νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε ενα σκαλοπατι παραπανω απο περυσι, περιμενω να το δω...
johnyboy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Σε λίγο θα σας πείσουν πως δεν κάνει και ο Ζοτς για προπονητής. Και εγώ ήμουν υπέρ στο να φύγει ο Τεν κάτε αλλά δεν πρέπει να γίνει τώρα.Πρέπει να λήξει το συμβόλαιο και μετά βλέπουμε. Αν φύγει θα είναι ήττα. ΤΕΛΟΣ.
insomniaK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εγώ ψηφίζω να φύγει ο τηλεσχολιαστής να βάλουν δίπλα κι από πάνω από τον προπονητή Τεν Κάτε, κάποιον που να έχει ποδοσφαιρική παιδεία και να ξέρει τι είδους ποδοσφαίρου πρέπει/θέλει να παίζει ο ΠΑΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.