tasoskont Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 το κρατος πληρωνει τον κηπουρο σαν επιβραβευση για την κατακτηση του euro,αλλα το οτι εχει μισθο πολλαπλασιο απο τον μεσο ελληνα τι να λεει αφου χωρις να παρανομει νομιμα μπορει να αυξησει κιαλλο τον μισθο του γιατι να μην τον κανει???ξερεις κανενα εφοπλιστη επιχειρηματια μεγαλο εταιρια κτλπ κτλπ που εχουν ενα σωρο λεφτα και κερδη να λενε "ενταξει εχουμε πολλα φραγκα ας ριξουμε τις τιμες"???οσο μπορει ο καθενας να αυξησει τα κερδη του με νομιμο τροπο το κανει δεν φταιει ο καθε νικοπολιδης αν θελεις να ριξεις καπου την ευθυνη ριχτη στο κρατος που του εδωσε το δικαιωμα
Krokodilos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 το κρατος πληρωνει τον κηπουρο σαν επιβραβευση για την κατακτηση του euro,αλλα το οτι εχει μισθο πολλαπλασιο απο τον μεσο ελληνα τι να λεει αφου χωρις να παρανομει νομιμα μπορει να αυξησει κιαλλο τον μισθο του γιατι να μην τον κανει???ξερεις κανενα εφοπλιστη επιχειρηματια μεγαλο εταιρια κτλπ κτλπ που εχουν ενα σωρο λεφτα και κερδη να λενε "ενταξει εχουμε πολλα φραγκα ας ριξουμε τις τιμες"???οσο μπορει ο καθενας να αυξησει τα κερδη του με νομιμο τροπο το κανει δεν φταιει ο καθε νικοπολιδης αν θελεις να ριξεις καπου την ευθυνη ριχτη στο κρατος που του εδωσε το δικαιωμα Αντε παλι! Ειπα εγω οτι δεν ειναι νομιμος? Οχι! Αντιθετα τον ειπα νομιμο πιο πανω. Μα γιατι δεν διαβαζεις τι λεω????? ΑΝΗΘΙΚΟ, ΦΙΛΑΡΓΥΡΟ, ΑΠΛΗΣΤΟ τον ειπα. Με αυτα συμφωνεις? Και μην μου πεις για τους εφοπλιστες και τους επιχειρηματιες οτι κανουν τα ιδια. Δεν εχει σχεση με τη συζητηση μας περι Νικοπολιδη! Και αυτοι το ιδιο ειναι. Φιλαργυροι, απληστοι και μη ηθικοι. Αλλά οπως ειπα ασχετο.
firewalker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Τέλος ο Φαν Ντερ Λεμ! http://www.gazzetta.gr/content/view/43274/2/
alexdelpiero Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Τέλος ο Φαν Ντερ Λεμ! http://www.gazzetta.gr/content/view/43274/2/ Κινηση που δειχνει οτι ο τεν κατε μονο αφεντικο δεν ειναι κ ειναι σαν να του λενε κανε κατι να συμμαζεψεις την ομαδα γιατι εσυ θα εισαι ο επομενος..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Κινηση που δειχνει οτι ο τεν κατε μονο αφεντικο δεν ειναι κ ειναι σαν να του λενε κανε κατι να συμμαζεψεις την ομαδα γιατι εσυ θα εισαι ο επομενος.. Σε αλλο site ελεγε οτι υπηρχαν προβληματα στη συνεργασια Tεν Κατε-Φαν Ντερ Λεμ, υπονοωντας προφανως οτι ηταν αποφαση Τεν Κατε... Τέλος ο Φαν ντερ Λεμ Χωρίς τον άμεσο συνεργάτη του, Τζέραρντ Φαν ντερ Λεμ, θα πορευθεί ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και ο βοηθός του, που τον ακολούθησε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τους "πράσινους", διαφώνησαν σε κάποια σημεία της συνεργασίας τους, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του δεύτερου. πηγη: sport24.gr
alexdelpiero Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Σε αλλο site ελεγε οτι υπηρχαν προβληματα στη συνεργασια Tεν Κατε-Φαν Ντερ Λεμ, υπονοωντας προφανως οτι ηταν αποφαση Τεν Κατε... πηγη: sport24.gr Στο φιλαθλο διαβασα τα εξης<<ο τεν κατε ειναι χολωμενος.Δεν ειναι μονο η επανοδος του δαρλαπου ειναι γνωστο οτι δεν εχει σε μεγαλη εκτιμηση τις ικανοτητες του αλλα κ η αναμενομενη λυση της συνεργασιας βαν ντερ λεμ μεχρι το τελος της εβδομαδας.Στην ΠΑε αποφασησαν να λυσουν την συνεργασια με τον συνεργατη του ΧΕν τεν Κατε με την αιτιολογια οτι δεν εγινε σωστη δουλεια στην κατασκοπεια της Σπαρτα ενω του χρεωνεται και καποιες διαρροες στον τυπο.Ο ολλανδος οπως ειναι φυσικο δεν ειδε με καλο ματι αυτη την ενεργεια κ καποιοι θεωρουν οτι αυτος ηταν ο λογος που καρφωσε τον αντωνιου στην βουδαπεστη>>.μαλιστα η εφημεριδα αναρωτιεται σε ενα παρασκηνιακο ποιιανου αποφαση ηταν η δηλωση του δαρλα στην λιστα της ουεφα.Παντως εχει αρχισει πλεον κ διαμορφωνεται ενα κλιμα κατα του τεν κατε για πρωτη φορα σε τετοιο βαθμο.Στα πρωτα ασχημα αποτελεσματα δεν βλεπω να του δινεται καθολου πιστωση χρονου...
sodeli Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλό είναι να διαβάζεις και τη Γάτα μετά τον Φίλαθλο για μια δεύτερη άποψη...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καταρχην μην δινεις εμπιστοσυνη σε οτι διαβαζεις. Αποδειξη οτι ο φιλαθλος με το sport24 γραφουν τα αντιθετα. Καποιος λεει ψεματα λοιπον. Γεγονος ειναι οτι ο 10κ εχει ηδη παρει πιστωση χρονου. Για την ακριβεια, 2 ματς του σωσανε την καρεκλα. Το ενα στο Μιλανο και το αλλο φετος στο ΟΑΚΑ.
alexdelpiero Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καταρχην μην δινεις εμπιστοσυνη σε οτι διαβαζεις. Αποδειξη οτι ο φιλαθλος με το sport24 γραφουν τα αντιθετα. Καποιος λεει ψεματα λοιπον. Γεγονος ειναι οτι ο 10κ εχει ηδη παρει πιστωση χρονου. Για την ακριβεια, 2 ματς του σωσανε την καρεκλα. Το ενα στο Μιλανο και το αλλο φετος στο ΟΑΚΑ. Για το μιλανο εχεις απολυτο δικιο αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το οακα.μετα απο δυο μερες παλι στο φιλαθλο διαβασα οτι ο πατερας παλι τον επειπληξε για το πρωτο ματς αλλα κ για την σταση του στη συνενευξη τυπου.Εκτιμηση μου οτι μαλλον θα τον φανε. Για τη γατα δεν τη παιρνω πολυ συχνα αλλα οταν εβγαλε το θεμα με το λετο μετα απο 3 μερες βγηκε η γκολ κ μιλαγε για δικη της αποκλειστηκοτητα.Κ την επιστροφη του μπαγεβιτς την ειχε γραψει πριν 20 μερες απο οταν εγινε κ μαλιστα εγραψε κ για το μανωλα.
Soulseeker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλά έλεος με την Γάτα. Η χαρά του φιλάθλου…Γράφει τόσες παπ****ς που λογικό είναι κάποια να τα πετυχαίνει. Μόνο από την Γάτα ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ πρέπει να έχουν πάρει καμία 1412415 παίχτες και να έχουν αλλάξει καμία 10αρια προπονητές Βεβαία μερικές φόρες χαίρεσαι. Βλέπεις ξέρω εγώ «Ο ΠΑΟ για Nistelroy» ή «Ο Ronaldinho στο κότερο του Πατέρα» και λες …λες? Και η φωνή της λογικής… «ΟΧΙ»
geovard Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μα καλά προσπαθείτε να βρείτε την αξιόπιστη αθλητική εφημερίδα?Οι εφημερίδες θα γράψουν και ψέμματα γιά να πουλήσουν. Το θέμα είναι ποιά είναι η αίσθησή σας.Στέκει καλά η καρέκλα του Τεν Κάτε?Αυτό είναι το ερώτημα.Εγώ πιστεύω ότι έχουν βγάλει πιά τα συμπεράσματά τους γιά τον προπονητή.Είναι υπό επιτήρηση!Όταν σού παίρνουν τους συνεργάτες σου τους οποίους εσύ επέλεξες και με τούς οποίους δεν έχεις πρόβλημα, αυτό τι σημαίνει?Ότι δεν θέλει και πολύ να σε.. σουτάρουν και σένα!
sodeli Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 !Όταν σού παίρνουν τους συνεργάτες σου τους οποίους εσύ επέλεξες και με τούς οποίους δεν έχεις πρόβληγμα, αυτό τι σημαίνει? Αυτό το συμπέρασμα πως βγήκε; Γιατί τα διάφορα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν λένε οτι ο Τεν Κατε ήταν πολύ δυσαρεστημένος μαζί του.
john1987 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ναι κι εγω διαβασα οτι ειχαν καποια διαφωνια. Καλα και να φυγει ο Τεν Κατε λιγοι θα κλαψουν...
geovard Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αυτό το συμπέρασμα πως βγήκε;Γιατί τα διάφορα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν λένε οτι ο Τεν Κατε ήταν πολύ δυσαρεστημένος μαζί του. Αριβώς αυτό λέω! Αφού αυτός τον επέλεξε γιατί να είναι δυσαρεστημένος μαζί του?Άρα εύλογα η διοίκηση τα έχει με τον Τεν Κάτε! Έτσι κι αλλιώς ο Τεν Κάτε είναι στο μάτι τού κυκλώνα. Να το πω απλά?Είτε η διοίκηση είναι δυσαρεστημένη απ ευθείας με τον Φαν ντερ Λεμ είτε με τον Τεν Κάτε το ίδιο είναι γιά τον Τεν Κάτε. Μεταξύ μας εμένα αυτός ο συνεργάτης του μου φαινότανε πολύ κοιμισμένος και ότι έριχνε κλανιές στον πάγκο και σαν να έλεγε, εβίβα των κορόιδων! Φαινότανε δηλαδή ότι τσάμπα έπαιρνε τα λεφτά.Εσάς πώς σας φαινότανε δηλαδή ότι πρόσφερε κανένα έργο? Σε κάποιο κους- κους μάλιστα άκουσα ότι δεν εμφανίστηκε καθόλου στο γήπεδο τη μέρα που πήγε να κατασκοπεύσει την Σπάρτα γιατί τον πήρε ο ύπνος στο ξενοδοχείο.Δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό.
johnyboy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αν η διοίκηση είχε πρόβλημα με τον προπονητή θα τον είχε ήδη διώξει. έλα με την καραμέλα που φταίει ο προπονητής. Και εγώ ήθελα να φύγει αλλά όχι τώρα.τώρα αν φύγει θα είναι λάθος.πρέπει να τελειώσει η χρονιά και μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.