Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μιά απορία.

Τόσο κακά παιδιά είναι ο Γιούρκας, ο Κυργιάκος, ο Μπασινάς και άλλοι και ρίξαν μαύρη πέτρα πίσω τους?

Όλες οι ομάδες διατηρούν άριστες σχέσεις με τούς πρώην παίχτες τους ενώ στον Παναθηναϊκό λες και κυβερνάει Χούντα!Αλλά έτσι τα κατάφερε η διακυβέρνηση Τζίγκερ.Αυτός απαξίωσε τον Παναθηναϊκό.

Είπαμε ότι έφυγαν καλοί παίχτες μας τότε και έπαιξαν σε Ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίοι δυστυχώς δεν αντικαταστάθηκαν τουλάχιστον από ισάξιούς τους.

Αυτό που λες Jolny να μην απαξιώνουμε δηλαδή τους παίχτες που έχουμε, έχει πλάκα.

Έχω βάλει στο δωμάτιό μου τον Βύντρα σε αφίσα και γιά να έχω την ψευδαίσθηση ότι έχουμε μεγάλο παίχτη έχω γράψει πάνω στην με πράσινα γράμματα.

"Φράντς Λούκας Βύντρα"!

Δε μου λέτε γιατί πιά δεν ζητάνε παίχτες μας γιά μεταγραφή όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά ούτε καν στην Ελλάδα!Κι αν που και που φεύγει κανένας, λεφτά δεν μπαίνουν στο ταμείο?

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τον Μπασινα αν δεν κάνω λάθος των διώξανε οι «φιλαθλοι» της ομάδας μας που όσο ήταν στην ομάδα είχε αυτός τον ρολό του Βυντρα. (ΓκουμοΜπασιναδες τα γνωστά ηλίθια για μην πω κάτι άλλο). Ο Σειταριδης έφυγε με μετεγγραφή και με τον Κυριάκο σίγουρα έγινε μ*λ*κ** από την διοίκηση. Πάντα είναι και θέμα χαρακτήρα γιατί και ο Λυμπεροπουλος έφυγε κακήν κακώς χωρίς καν να του αξίζει αλλά μονό καλά λόγια έχει να πει. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι αφού φύγανε δεν κάναμε τπτ γιατί αν παίρναμε κάνα τίτλο δεν νομίζω να ένοιαζε κανέναν τόσο πολύ πως έφυγαν οι παραπάνω

Τέλος ΗΜΑΡΤΟΝ (που λέει και ο Γεωργίου :P ) ποια με τον Τζιγκερ. Εφυγε τερμα τι θελετε πια? Να τον «φαει» κανείς να μην υπάρχει? Αλλά και πάλι Τζιγκερ θα λένε πολλοί. Πρέπει να αλλάξει και η διαφήμιση…

-Μου χάλασε το ιντερνετ

-Φταίει ο Τζιγκερ…

Αλλά περά από την πλακά. Δεν θέλω να πάω την συζήτηση στα διοικητικά ποτέ δεν ήμουν φαν κανενός έξαλλου.

Δημοσ.
Τον Μπασινα αν δεν κάνω λάθος των διώξανε οι «φιλαθλοι» της ομάδας μας που όσο ήταν στην ομάδα είχε αυτός τον ρολό του Βυντρα. (ΓκουμοΜπασιναδες τα γνωστά ηλίθια για μην πω κάτι άλλο). Ο Σειταριδης έφυγε με μετεγγραφή και με τον Κυριάκο σίγουρα έγινε μ*λ*κ** από την διοίκηση. Πάντα είναι και θέμα χαρακτήρα γιατί και ο Λυμπεροπουλος έφυγε κακήν κακώς χωρίς καν να του αξίζει αλλά μονό καλά λόγια έχει να πει. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι αφού φύγανε δεν κάναμε τπτ γιατί αν παίρναμε κάνα τίτλο δεν νομίζω να ένοιαζε κανέναν τόσο πολύ πως έφυγαν οι παραπάνω

Τέλος ΗΜΑΡΤΟΝ (που λέει και ο Γεωργίου :P ) ποια με τον Τζιγκερ. Εφυγε τερμα τι θελετε πια? Να τον «φαει» κανείς να μην υπάρχει? Αλλά και πάλι Τζιγκερ θα λένε πολλοί. Πρέπει να αλλάξει και η διαφήμιση…

-Μου χάλασε το ιντερνετ

-Φταίει ο Τζιγκερ…

Αλλά περά από την πλακά. Δεν θέλω να πάω την συζήτηση στα διοικητικά ποτέ δεν ήμουν φαν κανενός έξαλλου.

Τόσα χρόνια απαξίας εξαιτίας ενός ανθρώπου που με τις επιλογές του έφερε την ομάδα στον πάτο, δεν μποεούν να ξεχαστούν.Εξ άλλου γιατί να αφήσουμε ήσυχο τον Τζίγκερ?Μήπως δεν κατέχει ακόμη το πλειοψηφικό πακέτο?Δεν έφυγε ο Τζίγκερ.Απλά κρύφτηκε.

Εγώ θυμάμαι κανείς κατηγορούσε τον Μήτσου όταν ήταν πρόεδρος αλλά τον βαρδινογιάννη.Καί έτσι έπρεπε αφού ο άνθρωπος ήταβ διακοσμητικό στοιχείο.

Κατηγορούμε τώρα ρον Αντωνίου.Κακώς! Αυτον που διορίζει τον Αντωνίου πρέπει να στοχεύσουμε.

Δημοσ.

Soulseeker...μήπως ξεχνάς ότι ο τζίγγερ ελέγχει ΑΚΟΜΑ το 50% της ομάδας?

geovard...Εσένα δηλαδή σου άρεσε η συμπεριφορά του "κάθομαι κάτω από τα π@π@ρι@ του βούλη" σωτηράκη?

"δωστε με δανεικό, και με ρήτρα αγοράς 2 μύρια"...1 χρόνο μετά..."αααα,δεν ισχύει το συμβόλαιο...Φεύγω ελεύθερος, έτσι γουστάρω, να παρω όλα τα μπικικίνια απο τους σκωτσέζους".... 2 χρόνια μετά... "σωκράτη, σε παρακαλώ, πάρε να παίξω στο τηγάνι...ΟΝειρο ζωής"...."ποια λεφτά? εκδικασε η ουέφα λεφτά στον παο? χρωστάω εγώ? μπααααα...εγώ είμαι ο σωτήρης"...

ΔΕΝ τον θέλω τέτοιον παίχτη στην ομάδα μου,απλά...

ΥΓ: όσο για τον μπασινά, ρωτηστε τη διοίκηση τζίγγερ, που τον κατηγορησε ότι τα είχε πιάσει στη ριζούπολη...

ΥΓ2: οσο για το γιούρκα, εέφυγε με κανονική μεταγραφή, και μετά προσέφυγε για λίγες χιλιάδες... φυσικά τις πληρώθηκε, αφού κανείς δεν έχει χάσει χρήματα από τον παο, αλλά παρολαυτα, το στίγμα φρόντισε να το αφήσει...Ασε που αυτός δνε είναι ΚΑΝ πια επαγγελματιας ποδοσφαιριστής,ανήκει στην κατηγορία μπισκαν!

ΥΓ3: Ο λύμπε, που είναι πιο σοβαρός, ακόμα και σήμερα, ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ομαδα και κόσμο, από τζιγγερική διοίκηση.... Σε αντίθεση με τους καραγκιόζηδες αντωνακη/μιχαλάκη/σωτηράκη...

ΥΓ4: geovard...καλά σου λέει να μην απαξιώνουμε τους παίχτες μας...Χωρίς να σε ξέρω, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι την εποχή των καραγκουνομπασινάδων, έλεγες "που πάμε με αυτά τα τσουτσέκια", κλπ κλπ, όπως αρκετοί κλασσικοί ΒΑΖΕΛΕΣ....

Δημοσ.
ΥΓ4: geovard...καλά σου λέει να μην απαξιώνουμε τους παίχτες μας...Χωρίς να σε ξέρω, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι την εποχή των καραγκουνομπασινάδων, έλεγες "που πάμε με αυτά τα τσουτσέκια", κλπ κλπ, όπως αρκετοί κλασσικοί ΒΑΖΕΛΕΣ....

Εδώ κάνεις λάθος.Πάντα πίστευα σε εκίνη την ομάδα.Σήμερα δεν έχουμε ομάδα σαν της Ριζούπολης.(Μην στέκεσαι στο 3-0. Εκείνη τη μέρα και η Μπαρτσελόνα θα έχανε στη Ριζούπολη!)

Αντίθετα σήμερα πιστεύω ότι οι μισοί παίχτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα με το τριφύλλι και αναφέρομαι κυρίως στους αμυντικούς.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι κάνεις μας δεν ξέρει τι ελέγχει, αν ελέγχει και ποιους διόρισε ο Τζιγκερ και κάθε Τζιγκερ. Πως ξέρεις δηλ ότι τον AΑντωνίου τον διόρισε αυτός? Αλλά ακόμα και αυτός να το έκανε συμφωνήσαν και οι άλλοι οπότε να την λέμε και στους άλλους αν είναι

Βεβαία αυτό δεν αλλάζει ότι ο Αντωνίου είναι οτιναναι :P

Τεσπα όπως και να έχει προσωπικά πιστεύω ότι για ότι και αν γίνει, φέτος συγκεκριμένα, είτε πέσουμε Β’ είτε τα πάρουμε όλα ο Τζιγκερ δεν θα πρέπει να εχει μεριδιο

Δημοσ.

Τεσπα όπως και να έχει προσωπικά πιστεύω ότι για ότι και αν γίνει, φέτος συγκεκριμένα, είτε πέσουμε Β’ είτε τα πάρουμε όλα ο Τζιγκερ δεν θα πρέπει να εχει μεριδιο

Έτσι είναι τουλάχιστον γιά φέτος δεν φαίνεται να έχει ενεργό συμμετοχή.Αυτό όμως δεν συγχωρεί τα αμαρτήματα τού παρελθόντος.

Όσον αφορά στους παίχτες που είπαμε παραπάνω καλά έκαναν.Αφού ο Τζιγκερ ήθελε να τους δεί σας υπαλλήλους της Μοτορ όιλ καλά έκαναν κι αυτοί και φέρθηκαν έτσι.Γιατί αν ήατν φιλικός και ανθρώπιθνος μαζί τους δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Και μη λέμε μα καλά γιατί ασχολούμαστε με τον Τζίγκερ τώρα πιά.Μα γιατί η ιστορία γράφεται από ταπεπραγμένα του καθενός.Ακόμη και τού οπαδού.

Δημοσ.
Έτσι είναι τουλάχιστον γιά φέτος δεν φαίνεται να έχει ενεργό συμμετοχή.Αυτό όμως δεν συγχωρεί τα αμαρτήματα τού παρελθόντος.

Όσον αφορά στους παίχτες που είπαμε παραπάνω καλά έκαναν.Αφού ο Τζιγκερ ήθελε να τους δεί σας υπαλλήλους της Μοτορ όιλ καλά έκαναν κι αυτοί και φέρθηκαν έτσι.Γιατί αν ήατν φιλικός και ανθρώπιθνος μαζί τους δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Και μη λέμε μα καλά γιατί ασχολούμαστε με τον Τζίγκερ τώρα πιά.Μα γιατί η ιστορία γράφεται από ταπεπραγμένα του καθενός.Ακόμη και τού οπαδού.

δηλαδή δικαιολογείς τον σωτηράκη...και τον αντωνάκη...και τον μιχαλάκη....????

Δημοσ.

Αυτες οι συμπεριφορες ειναι πρωτα απολα τα καταλοιπα εποχης Τζιγκερ. Επειτα μετραει και ο χαρακτηρας του καθε παιχτη. Αλλα ανεξαρτητως χαρακτηρα, αυτος που τους προκαλεσε και τους δοκιμασε πρωτος ηταν η διοικηση η δικη μας, ειτε αυτο μας αρεσει ειτε οχι.

Επειτα απο αυτο ο καθε παιχτης αντιδρα με τον τροπο του. Ο Σειταριδης σε τρεχει στα δικαστηρια. Ο Κυριακος σε τρεχει με δηλωσεις. Ο Νικοπολιδης που τον ελεγε κοτα ο Κοκκαλης, παει Ολυμπιακο και την 2η μερα της μεταγραφης του γινεται και ΜΕΛΟΣ του Ολυμπιακου. Κανει το καραγκιοζη και προσπαθει να στην σπασει σαν ενα 10χρονο που δε του πηρες γλυφιτζουρι.

Απτην αλλη ο Λυμπε που εφυγε ισως με την χειριστη αντιμετωπιση απο πλευρας διοικησης, μονο μια δηλωση εκανε και εξεφρασε την πικρια του για το πως αντιμετωπιστηκε και εκτοτε δεν ξαναεδωσε δικαιωμα, αντιθετως, παρεμεινει πολυ συμπαθης στις ταξεις των φιλαθλων του Παναθηναικου. Ακομα και οταν μας εβαζε γκολ ως παιχτης της ΑΕΚ (συγκρινετε αντιδρασεις Λυμπε που ΣΚΟΡΑΡΕ εναντιον μας, με αντιδρασεις κηπουρου οταν η ομαδα του εβαζε γκολ εναντιον μας).

Επισης και ο Καραγκουνης εφυγε σχεδον διωγμενος, αλλα επεστρεψε και επαιξε.

Εμεις σεβομαστε αυτους που μας σεβονται ως φιλαθλους και δειχνουν μια στοιχειωδη αξιοπρεπεια. Ο Νικοπολιδης, ο Σειταριδης, ο Κυριακος ειναι παιχτες για τον Ολυμπιακο ολοι τους. Εδω να μη ξαναγυρισουν. Αντιθετως εναν Λυμπε παρα την ηλικια του θα θελα να τον δω πισω για 1 χρονια.

Δημοσ.
δηλαδή δικαιολογείς τον σωτηράκη...και τον αντωνάκη...και τον μιχαλάκη....????

Δεν είναι θέμα αν τους συγχωρώ εγώ.Και στο κάτω κάτω σε εποχές επαγγελματικού ποδοσφαίρου έχει διακαίωμα και ο παίχτης όχι μόνο ο πρόεδρος.Αλλά θα πρέπει να σε προβληματίσει το γεγονώς ότι δεν μιλάμε γιά ένα παίχτη αλλά γιά μιά σειρά παίχτες.Αυτό από μόνο του δίνει την απάντηση γιατι δεν μπόρεσε ο Τζιγκερ να κατακτήσει τίτλους.Ξέρεις τι σημαίνει Βαρδινογιάννηδες σαν χαρακτήρες(ειδικά ο πατέρας του)?Ασφαλώς και δεν θα ξέρεις.Αλλά εγώ βλέπω ότι φεύγουν παίχτες από τον Ολυμπιακό και μετά μιλάνε με τα καλύτερα λόγια γιά την ομάδα αυτή.Όταν είσαι εκδικητικός σαν άνθρωπος τότε δεν κάνει να διοικείς τον Παναθηναϊκό.

Και κανονικά τώρα δεν θάπρεπε να λέμε τέτοια γιατί όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.Και αποτέλεσμα δεν είχε ο ιδιοκτήτης όλα αυτά τα χρόνια.Δεν μού λες τέτοιες συμπεριφορές είχε ο θείος του ο Καπετάνιος?Πού αγκάλιασε τις προάλλες τον Χατζηπαναγή στο γήπεδο της Λεωφόρου σε μιά γιορτή που τον βράβευσε και τον αγκάλιασε λέγοντάς του.Μόνο εσύ Βασιλάκη κατάφερες να μού ξεφύγεις και να μην σε φέρω στην ομάδα.Άμα δείς τον Τζίγκερ να γελάσει πες το μου να το κάνω είδηση.Τι νόμισες δηλαδή ότι με το που κρύφτηκε τώρα, η ιστορία θα σταματήσει να ασχολείται μαζί του?Αμ δέ.Η ιστορία έγραψε μιά μαύρη εποχή.Πάει και τελείωσε.Τα παιδιά σου θα μιλάνε κάποτε γιά πέτρινα χρόνια.Και ξέρεις τον πρωταγωνιστή.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ήταν τόσο άτυχος άνθρωπος γιά να τού τύχουν στο δρόμο του όλα τα αλάνια και οι αλήτες!

(Δεν μπορώ επίσης να φανταστώ ότι το "αλάνι" των ειδικών αποστολών που ειδικά στα ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό ήταν μιά ομάδα μόνος του και έτρωγε το ξύλο της αρκούδας, δεν αγαπάει τον Παναθηναϊκό.Τον αγαπάει και πολύ μάλιστα.Τον άνθρωπο Τζίγκερ δεν θέλει να δεί ούτε ζωγραφιστό).

Τον Αντωνάκη μόνο δεν μπορώ να δικαιολογήσω διότι έχω διαπιστώσει ότι είναι ελεεινός χαρακτήρας.Είναι φραγκοφονιάς συμφεροντολόγος σε έσχατο σημείο και δεν έχει ιδανικά.Εξ άλλου και η θέση του κηπουρού που δέχτηκε ακόμη και αν την δικαιούταν ως bonus γιά την Εθνική, δείχνουν το χαρακτήρα τού ανθρώπου.Τόσα λεφτά έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και πήγε να στερήσει το ψωμί από κάποιον μεροκαματιάρη δυστυχή τού δήμου Κηφισσιάς.

Συμφωνώ ότι όλα είναι θέμα χαρακτήρα και ότι ο Λυμπερόπουλος σεβάστηκε περισσότερο τον κόσμο της ομάδας πρωτίστως, αλλά ο Τζίγγερ τού ίδιου του φέρθηκε με τον πιό αισχρό τρόπο.Άλλη μιά συμπεριφορά τού ανθρώπου που δεν φαίνεται να σε πείθει πόσο τελικά κακό έκανε στον Παναθηναϊκό

Δημοσ.
Τόσα λεφτά έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και πήγε να στερήσει το ψωμί από κάποιον μεροκαματιάρη δυστυχή τού δήμου Κηφισσιάς.

δεν θα στερουσε τιποτα απο κανενα αν δεν δεχοταν τον διορισμο τοτε απλα χανετε η θεση και δεν παει αλλος αν την δεχτει εχει καλως.

Δημοσ.
δεν θα στερουσε τιποτα απο κανενα αν δεν δεχοταν τον διορισμο τοτε απλα χανετε η θεση και δεν παει αλλος αν την δεχτει εχει καλως.

Oh really? Και πως το ξερεις αυτο?

Εγω νομιζω οτι παει:

Δημος Ανω Καρυδιας: Θελουμε 6 θεσεις για κηπουρους, 3 θεσεις για σκουπιδιαρηδες κλπ.

Κρατος: Φυτευω τον ταδε πρωταθλητη στον δημο Ανω Καρυδιας στην θεση κηπουρου αφου εχουν διαθεσιμες.

Δημος Ανω Καρυδιας: Θελουμε πλεον 5 θεσεις για κηπουρους, 3 θεσεις για σκουπιδιαρηδες κλπ.

Αλλά ακομα και ετσι οπως τα λες:

Μπορεις να μου πεις ποιος πληρωνει τον κηπουρο?

Καλως.

Οποτε τωρα μπορεις να μου πεις αν ο κηπουρος φερθηκε εντιμα και οχι απληστα προς τον ελληνικο λαο? Παμε λοιπον:

Νομιζω οτι εχει μισθο αρκετα(παααααααρα πολλα) πολλαπλασια παραπανω του μεσου μισθου των Eλληνων(του λαου που λεμε). Σωστα? Σωστα.

Και αυτος θελει να αυξησει τα εξοδα(βλεπε φορους) του λαου αυτου ετσι ωστε να αυξησει ελαχιστα παραπανω(συγκριτικα με τον υπερογκο μισθο του) τον ηδη υπερογκο μισθο του.

Πως λεγεται ενας τετοιος ανθρωπος λοιπον? Ακουω γνωμες.

Νομιμος?

Απολυτως σωστα!

Φιλαργυρος? Ταμαχιαρης? Απληστος? Φιλαργυρος? Ηθικος? Εντιμος?

.....:X:X:X:X:X.......

Δημοσ.

Έτσι όπω; το λες σημαίνει πως ο δήμος Κηφισσιάς δημιούργησε τη θέση αποκλειστικά γιά τον Αντωνάκη.Δηλαδή δεν είχε άνάγκη κηπουρού ο δήμος?Γιατί αν δεν είχε ανάγκη τότε είναι σκάνδαλο.

Φυσικά και θα πήγαινε άλλος στη θέση του αν πράγματι η θέση δεν δημιουργήθηκε σε μιά νύχτα αλλά είχε πραγματικές ανάγκες ο δήμος.

Αλλά καλά κουμάσια είναι και οι δήμαρχοι!Ξέρεις τι είναι να έχεις στη δούλεψή σου τον Νικοπολίδη παρά τον κάθε ανώνυμο(ποτέ δεν κατάλαβα το ανώνυμος) Έλληνας? Θυμάμαι τον δήμαρχο να προσπαθεί να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα στα κανάλια.

Και η γυναίκα τού Αντωνάκη εργάζεται στον ίδιο δήμο το ξέρετε?

Δημοσ.
Oh really? Και πως το ξερεις αυτο?

Εγω νομιζω οτι παει:

Δημος Ανω Καρυδιας: Θελουμε 6 θεσεις για κηπουρους, 3 θεσεις για σκουπιδιαρηδες κλπ.

Κρατος: Φυτευω τον ταδε πρωταθλητη στον δημο Ανω Καρυδιας στην θεση κηπουρου αφου εχουν διαθεσιμες.

Δημος Ανω Καρυδιας: Θελουμε πλεον 5 θεσεις για κηπουρους, 3 θεσεις για σκουπιδιαρηδες κλπ.

Αλλά ακομα και ετσι οπως τα λες:

Καλως.

Οποτε τωρα μπορεις να μου πεις αν ο κηπουρος φερθηκε εντιμα και οχι απληστα προς τον ελληνικο λαο? Παμε λοιπον:

Νομιζω οτι εχει μισθο αρκετα(παααααααρα πολλα) πολλαπλασια παραπανω του μεσου μισθου των Eλληνων(του λαου που λεμε). Σωστα? Σωστα.

Και αυτος θελει να αυξησει τα εξοδα(βλεπε φορους) του λαου αυτου ετσι ωστε να αυξησει ελαχιστα παραπανω(συγκριτικα με τον υπερογκο μισθο του) τον ηδη υπερογκο μισθο του.

Πως λεγεται ενας τετοιος ανθρωπος λοιπον? Ακουω γνωμες.

Νομιμος?

Απολυτως σωστα!

Φιλαργυρος? Ταμαχιαρης? Απληστος? Φιλαργυρος? Ηθικος? Εντιμος?

.....:X:X:X:X:X.......

αν θυμαμαι καλα το ειχαν δειξει στις ειδησεις ηταν μια θεση αποκλειστικα και μονο για τον νικοπολιδη αν δεν την δεχοταν χανοταν αυτοματος.οπως και αν θυμαμαι καλα ολοι οι παιχτες τηςεθνικης που σηκωσαν το euro εχουν δικαιωμα για μια θεση στο δημο η κατι τετοιο καπου.δεν καταλαβαινω γιατι νευριαζετε με τον νικοπολιδη οι ολυμπιονικες που τους παιρνουν δημοσιους υπαλληλους στο στρατο και αλλου εκει δεν σας πειραζουν τα χρηματα του λαου που δινεται για τους ολυμπιονικες που δεν κανουν τιποτα????

λες φιλαργυρο ανηθικο ανεντιμο ενα παιχτη που ηταν παρα πολλα χρονια στον παο ηταν παντα δευτερος στην σκια του βαντσικ αν θυμαμαι καλα δεν δημιουργησε ποτε προβλημα στην ομαδα επαιρνε ψιχουλα σε σχεση με πολλους συμπαιχτες του στον παο και οταν ηρθε η ωρα του να καθιερωθει με λιγα χρονια ακομα καλης μπαλας ειχε κανει πολυ καλες εμφανισεις με εθνικη και παο και επρεπε να παρει αυτα που αξιζει και ο αλλος ο σπαγκος ο τζιγκερ δεν του τα δινει ε κατσε ρε φιλε πλακα μας κανεις οταν επαιρνε τα ψιχουλα επαιζε σε κανα φιλικο μονο και δεν ελεγε και κουβεντα ηταν καλα??? καλα εκανε και εφυγε η αχαριστια του παο ειναι γνωστη.

Δημοσ.
δεν καταλαβαινω γιατι νευριαζετε με τον νικοπολιδη οι ολυμπιονικες που τους παιρνουν δημοσιους υπαλληλους στο στρατο και αλλου εκει δεν σας πειραζουν τα χρηματα του λαου που δινεται για τους ολυμπιονικες που δεν κανουν τιποτα????

Faulty logic. Twice! Actually three times.

Πρωτον ποιος σου ειπε οτι δεν νευριαζω και με τους άλλους, πχ Ολυμπιονικες κλπ που παιρνουν αυτες τις θεσεις?

Δευτερον μερικοι Ολυμπιονικες δεν παιρνουν τα εκατομμυρια του Νικοπολιδη και παιρνουν ψιχουλα απο το αθλητικο επαγγελμα τους.

Και τριτον και σοβαροτερο υιοθετεις την ΤΡΑΓΙΚΗ λογικη του οι γειτονες κλεβουν, αρα κανενα προβλημα για εμενα αν κλεψω.

λες φιλαργυρο ανηθικο ανεντιμο ενα παιχτη που ηταν παρα πολλα χρονια στον παο ηταν παντα δευτερος στην σκια του βαντσικ αν θυμαμαι καλα δεν δημιουργησε ποτε προβλημα στην ομαδα επαιρνε ψιχουλα σε σχεση με πολλους συμπαιχτες του στον παο και οταν ηρθε η ωρα του να καθιερωθει bla bla......

Δεν τον λεω φιλαργυρο για ολα τα παραπανω που ανεφερες.

Τον λεω φιλαργυρο για ολα τα παραπανω που ανεφερα.;)

Νομιζα οτι ηταν φανερο.:-(

με λιγα χρονια ακομα καλης μπαλας ειχε κανει πολυ καλες εμφανισεις με εθνικη και παο και επρεπε να παρει αυτα που αξιζει και ο αλλος ο σπαγκος ο τζιγκερ δεν του τα δινει ε κατσε ρε φιλε πλακα μας κανεις οταν επαιρνε τα ψιχουλα επαιζε σε κανα φιλικο μονο και δεν ελεγε και κουβεντα ηταν καλα??? καλα εκανε και εφυγε η αχαριστια του παο ειναι γνωστη.

Και επισης που κολλαει ολο αυτο το παραληρημα κατα της αχαριστιας του ΠΑΟ στο θεμα του οτι ο Νικοπολιδης δεχτηκε να παιρνει λεφτα ως κηπουρος?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

:-(:-(:-(

Ξαναρωταω εσενα αυτη τη φορα ανυπομονωντας για την απαντηση:

Εμεις(ο δυσμοιρος ελληνικος λαος).

Πως λεγεται ενας τετοιος ανθρωπος λοιπον? Ακουω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...