geovard Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Βσικα ακομα δεν εχουμε δει Καντε και Μπιαρσμιρ. Ελεος δηλαδη απο τα πρωτο φιλικο (για τα 100 χρονια της αντιπαλης ομαδας κι ολας ) να βγαζετε παλτο ενα παιχτη. Εσεις ειστε πρωτοφανης περιπτωση του στυλ "Ολα μου φταινε" Επισης μπορει να μη πηρατε οπως λετε καποιον τρανταχτο αμυντικο αλλα πηρατε Κατσουρανη που μαζι με τον Σιμαο θα τρωνε σιδερα στο κεντρο. Αυτο βοηθαει να ξερετε πολυ και την αμυνα. Οπως ειδατε και στο φιλικο του Ολυμπιακου με την Τοτεναμ μολις ο Ολυμπιακος αλλαξε τα αμυντικα χαφ και μπηκαν τα δευτερα ( που θελαν και χρονο προσαρμογης ) ο Ολυμπιακος δεχτηκε πολλες επιθεσεις. Και βέβαια δεν μας φταίνε όλα και βέβαια μιλάμε γιά την άμυνα. Άλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνετε μερικοί? Τον Σιμάο?Γιά αναπληρωματικό τοιν προορίζει ο Ολλανδός. Και μη χαίρεσαι γιά τον Ολυμπιακό σου.Μιά από τα ίδια είναι κι αυτός.Μόλις παίξει με καμμιά σοβαρή ομάδα τελειώνει το παραμύθι.
alexis333 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Και βέβαια δεν μας φταίνε όλα και βέβαια μιλάμε γιά την άμυνα.Άλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνετε μερικοί? Τον Σιμάο?Γιά αναπληρωματικό τοιν προορίζει ο Ολλανδός. Και μη χαίρεσαι γιά τον Ολυμπιακό σου.Μιά από τα ίδια είναι κι αυτός.Μόλις παίξει με καμμιά σοβαρή ομάδα τελειώνει το παραμύθι. Προβλημα σου αυτο, που ο προπονητης σου βαζει μεσα τον "αρχηγο της Βραζιλιας" που περπαταει και αφηνει εξω το Σιμαο που κοβει και μυγα αν παει να περασει. Για τον Ολυμπιακο μην βιαζεστε να μηλισετε. Φετος εχουμε πολυ καλους παιχτες. Μπορει να μη σας αρεσει τοσο πολυ αλλα τοσα χρονια δε μας εχετε παρει κανα πρωταθλημα.
geovard Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μπορει να μη σας αρεσει τοσο πολυ αλλα τοσα χρονια δε μας εχετε παρει κανα πρωταθλημα. Δεν με ενδιαφέρει το Ελληνικό πρωτάθλημα εμένα. Μόνο γιά Ευρωπαϊκή κούπα θα έλειωνα! Τι να το κάνω το πιό υποβαθμισμένο πρωτάθλημα στον κόσμο.Ο Τζίγκερ νομίζεις πως είμαι να θέλω να τη βγω στον Κόκκαλη? Και νάταν και καθαρά τα πρωταθλήματα?Αλλά τα περισσότερα ξέρεις...
rodin002 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Πριν αρχίσετε πάλι για τα πετσινα πρωταθληματα κλπ.. ξέρει κανεις ποσο περιπου θα κανουν τα εισητηρια για τον αγώνα
antreaslam Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Τον Σιμάο?Γιά αναπληρωματικό τοιν προορίζει ο Ολλανδός. ΜΑΚΑΡΙ να ισχυε αυτό, και να έπαιζαν ζιλμπέρτο και κατσουρ, αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο σιμάο θα παίζει (είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόλλημα του 10κατε,μαζί με τον βυντρίνιο)! Πριν αρχίσετε πάλι για τα πετσινα πρωταθληματα κλπ.. ξέρει κανεις ποσο περιπου θα κανουν τα εισητηρια για τον αγώνα λογικά από 20 ως 60 θα είναι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 O Ματος, μας αφηνει (τον αφηνουμε ειναι το σωστο) για αλλες πολιτειες. Αποτι φαινεται θα δωθει δανεικος σε Ιταλικη ομαδα. Και κατι ακουγεται για Κολοτσινι, αλλα το βλεπω απιθανο. Μονο η Νιουκαστλ θελει 4εκ και ο Κολοτσινι αλλα 2εκ το χρονο. Εξαλλου διοικηση και προπονητης εχουν επαναλαβει ουκ ολιγες φορες οτι "οι μεταγραφες ολοκληρωθηκαν" και "εχουμε πολυ καλη αμυνα".
antreaslam Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 O Ματος, μας αφηνει (τον αφηνουμε ειναι το σωστο) για αλλες πολιτειες. Αποτι φαινεται θα δωθει δανεικος σε Ιταλικη ομαδα. ελπιζω μόνο να ΜΗ βαλουν ρήτρα, ώστε να γυρίσει του χρόνου! Και κατι ακουγεται για Κολοτσινι, αλλα το βλεπω απιθανο. Μονο η Νιουκαστλ θελει 4εκ και ο Κολοτσινι αλλα 2εκ το χρονο. Εξαλλου διοικηση και προπονητης εχουν επαναλαβει ουκ ολιγες φορες οτι "οι μεταγραφες ολοκληρωθηκαν" και "εχουμε πολυ καλη αμυνα". οοοοοοοοοοοοοοοοοχχχχχιιιι κολοτσίνι! είναι πολύ μέτριος...Θατο δείτε..Παίζει να είναι ο πιο γκελαδόρος από τους γνωστούς αμυντικούς!!! Χιλιες φορές λουγκάνο που είναι και παιχταράς και ελευθερος!!!!! και πολύ καλή λύση στα ίδια λεφτά, είναι ο ντίαζ που επίσης έχει ακουστεί!
geovard Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 ......... Τι ακριβώς θέλεις να σου απαντήσω.Ότι θέλεις. Και δεν απαξιώνω συλλήβδην την ομάδα όπως λες.Γιά την άμυνα μιλάω τόση ώρα και απ' ότι βλέπω συμφωνείς κι εσύ ότι είναι γιά τον γάμο του καραγκιόζη. (Ξέχασα. Επέστρεψε ο Δάρλας! Τώρα κλείσαμε όλες τις τρύπες). Λοιπόν η ομάδα έχει έξι ποιοτικούς παίχτες, μέση και μπροστά βασικούς(τους ξέρουν όλοι ποιοί είναι) και ψάχνει γιά άλλους πέντε πίσω γιά να γίνει ομάδα
antreaslam Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Τι ακριβώς θέλεις να σου απαντήσω.Ότι θέλεις. στα...2...3...4...Υγ3 2) στη φάση του γκολ, θα έπρεπε να κράζεις το αριστερό σου μπακ, που δνε είναι εκεί που πρέπει να είναι. ο καντε, ειναι ΕΚΕΙ ΠΟΥ πρέπει να είναι, στο κεντρο της αμυνας, και κακώς χάνει μια ακόμα κεφαλιά...το ότι τρέχει να καλύψει το κενό στην άμυνά όμως, είναι στα υπέρ του, δε φταίει αυτός για την τρύπα του όζοντος... 3) το ότι δεν αρέσει σε κανέναν μας ο καντέ είναι γεγονός.... Αλλά σκέψου να φορούσε πράσινα η ομάδα που έφαγε για πλάκα 3 από την τότεναμ , και να είχε πάρει το μελμπεργκ, τι θα έλεγε ΠΑΛΙ το στόμα σου, για το παλτό που ξεφορτώθηκε η γιουβε,κλπ κλπ 4) προκειμένου να βγάλεις την εμπάθειά σου προς τον καντέ, μη "δημιουργείς" θεματα, όπως πχ οτι ο 10κατε δνε τον θέλει, σύμφωνα με τον παγκοσμίως εγκριτο δημοσιογραφο Κωστα Σπασοκλαμπάνια, ή ότι φταίει σε ένα γκολ που τρέχει να καλύψει 2 παίχες μέσα στην περιοχή στην ΙΔΙΑ φάση, όταν όλοι οι υπόλοιποι κοιτάνε... ΥΓ: Οχι, δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ικανοποιημένος από τον κάντε...Αλλά εδώ και κάποιες ημέρες, ειναι αστείο αυτό που γίνεται με τον καντέ... Σε λίγο θα του φορτωσουμε και τις περσινές γκέλες του σαριέγκι!!!! ΥΓ2: Οπως έχω ξαναπεί, και αποδεικνύεται, το κέντρο του παναθηναικού είναι ξεφραγο αμπελι όταν δεν παίζει ο ζιλμπέρτο.. ΥΓ3: Εχεις άδικο σε κάτι ακόμα..Δεν απαιτώ από την ομάδα πλήρη συγκέντρωση και τρέξιμο στα 90 λεπτά του φιλικού με τη χόνβεντ... Είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ! σκεψου το εξής: στο 88, τρέχει πανικόβλητος ο λέτο (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) να ανακόψει μια επιθεση των ουγγρων...Τα καταφέρνει, και παθαίνει τραβηγμα, και χάνει τα παιχνίδια με την ατλετικο...Και βγαίνει ο geovard, και αρχίζει το τρελλό κράξιμο, που ο προπονητής δεν τους κρατησε, που δεν έριξαν ρυθμούς, σιγά, ένα φιλικό είναι, δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κρατάνε δυνάμεις, κλπ κλπ... Παραλογο??? Δεν απαντάει κανείς...Αρα λογικό!
geovard Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 στα...2...3...4...Υγ3 2) Έχεις δίκιο δεν ήταν ο παίχτης δικός του αρχικά αλλά από τη στιγμή που έτρεξε να τον μαρκάρει έπρεπε να μπεί δυνατά στη φάση και όχι να κοιτάει απο τα τρία μέτρα και να εμποδίζει και τον Τζόρβα.Ευθύνεται 100% γιά το γκολ.Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να βρίσκει έστω λίγο η μπάλα πάνω του γιατί δεν είναι τόσο χαζός ο Τζόρβας να κινηθεί προς τα έξω αφού είδε την μπάλα αρχικά 3) Είμαι πιό προσεχτικός με παίχτες που έχουν παίξει μσε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.Έτσι είναι δυστυχώς.Άλλο Μέλμπεργκ και άλλο Καντέ.Ο Μέλμπεργκ είναι πιό δυνατός ίσως και πιό τεχνίτης.Φαίνεται παίχτης με μεγαλύτερη προσωπικότητα. 4) Μα γιατί να έχω εμπάθεια στον Καντέ?Τον ήξερα κι από χθές?Αλλά έχει δώσει κακά δείγματα της αξίας του αν σκεφτείς πόσο αυτογκόλης είναι.Η φάση που έχασε την μπάλα μόνος του στο πρώτο φιλικό(Θύμισέ μου ποιά ομάδα παίζαμε, γιατί έχω πιεί με κάτι φιλαράκια κάτι μπυρόνια και δεν θυμάμαι τώρα) Γενικά και σε σένα δεν αρέσει ο παίχτης.Άλλο δεν μου αρέσει όμως και άλλο εμπάθεια.Η εμπάθεια σημαίνει ότι κάτι μού έχει κάνει και τον μισώ!Ε όχι κι έτσι. Και το ότι ο Τεν Κάτε δεν τον θέλει δεν είναι ακριβώς έτσι.Απλώς έχει αλλάξει ιδέα γιά τον παίχτη.Βλέπει ότι δεν είναι αυτό που έψαχνε.Δεν του κάνει κοινώς.(Κι αυτά από εφημερίδες είναι παρμένα και δεν δημιουργώ εγώ τις εντυπώσεις που λές) Υ3) Δηλαδή εσύ γιατί πιστεύεις ότι παίξανε με την Χόνβεντ?Γιά τα 100 χρόνια?Ναί έτσι είναι.Τότε γιατί δεν κάτσανε να σβήσουνε 100 κεράκια να πούνε και το happy birthday to you να μην κινδυνεύουν κιόλας να χάσουν κανένα παίχτη από τραυματισμό? Εγώ ξέρω ότι οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα είπαν ότι ο Τεν Κάτε έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από τον αγώνα.Πώς βγάζεις κύριε συμπεράσματα από ένα αγώνα πανηγύρι?
Soulseeker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Τόσο καιρό διαβάζω τι λέτε αλλά όπως είπα είχα και σε προηγούμενο ποστ δεν ήθελα να εμπλακώ. Αλλά οκ μετά από περίπου 200 σελίδες με καταφέρατε Λοιπόν να πω κάποια πραγματάκια μονό. Geovard kai Midi… σε άλλα που λέτε συμφωνώ σε αλλά όχι. Τώρα με συγχωρείτε αλλά αυτό που λέτε περί αντικειμενικότητας είναι άκυρο. Επειδή το λέτε εσείς είναι αντικειμενικό? Αυτά που σας λένε για Ολυμπιακούς και καλά είναι μα….αλλά και εσείς είστε υπερβολικοί. Κάνετε μεγάλη κριτική ενώ ακόμα δεν έχουμε δει τπτ και καμία ομάδα δεν 100% έτοιμη. Δηλ αυτό με το στοπερ έχει καταντήσει αηδία. Βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι μια εφημερίδα και επιμένει ότι πάμε για στοπερ με το ζόρι δηλ. Ο παναθηναϊκός δεν λέει τπτ ή ο Τεν Κατε και αυτές εκεί «ΟΧΙ Ο ΠΑΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ» Συμφωνώ εν μέρη ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα ΑΛΛΑ: 1) Θέλετε παίχτη ενώ ακόμα δεν έχουμε δει τον Μπιαρσμιρ. 2) «Βρίζετε» τον Καντε (ο όποιος ναι αντικειμενικά δεν έχει τα έχει πάει και πολύ καλά) αλλά στην τελική ποιος ξέρει αν θα παίζει βασικός ή όχι?. Ο Τεν Κατε έχει καταλάβει ότι δεν την πολύ παλεύει προς το παρόν ο Καντε γι αυτό και δεν έπαιξε με την Σπάρτα και γι αυτό τον δοκιμάζει στα φιλικά ακόμα 3) Η άμυνα φυσικά μπορεί γίνει καλύτερη αλλά μην ξεχνάμε ότι με Βυντρα (λέτε ότι θέλετε ο Βυντρα ήταν και είναι στοπερ. Στοπερ τον αγοράσαμε από τον Πανηλειακο.Επειδη εμείς σονι και καλά τον κάναμε δεξί μπακ επειδή δεν βρήκαμε ποτέ μετά τον Σειταριδη sorry αλλά δεν φταίει ο Βυντρα σε αυτό. Έπρεπε να έρθει ο Τεν Κατε για να καταλάβουν όλοι ότι είναι στοπερ.Φυσικα και πέρσι τα πήγε πολύ καλά. Έκανε εννοείτε λάθη άλλοι τι περίμενετε από την στιγμή που τόσα χρόνια έπαιζε σε λάθος θέση?) και Σαριεγκι δεν φάγαμε γκολ ούτε με Ιντερ ουτε με Werder 4) Επίσης όπως θα έχετε καταλάβει αριστερό μπακ έχουμε μονό ένα όπως και δεξί μπακ. Μονό που δεξιά είναι ο Μουν και ακόμα και αν παίζει όπως τα play off δεν βγάζεις την χρονιά μονό με αυτόν. Όποτε από το να πάρεις στοπερ που έχεις 4 καλύτερα ας πάρουμε 1 δεξί μπακ και αν μπορούμε και ένα αριστερό. 5) Συμφωνώ στο ότι τα αμυντικά χαφ βοηθάμε στην άμυνα και συνεπώς όταν έχουμε τα καλύτερα αμυντικά χαφ στην Ελλάδα (η γνώμη μου) που μετράνε ακόμα σε Ευρώπη ναι η άμυνα βοηθιέται κατά πολύ 6) Ακόμα και στην περίπτωση που δεχθώ ότι η άμυνα είναι χαλιά, για Ελλάδα είναι από καλή ως αρκετά καλή. Και εδώ ναι συμφωνώ και ότι και μένα με νοιάζει η Ευρώπη και θέλω πάντα να πηγαίνουμε καλά ,το ίδιο θέλω και τώρα. Αλλά φέτος είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πάρουμε το πρωτάθλημα μιας και την επόμενη χρόνια ο 1ος πάει απευθείας CL. Δεν χρειάζεται να αναλύσω τα ωφέλει από αυτό μιας και αν ο «αιώνιος» έχει τους δικούς μας προκριματικούς δεν νομίζω να περάσει ποτέ Btw (για να χαρουν και οι ΟλυμπιακοΑεκτζιδες ) "Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κυργιάκου, που ουσιαστικά απαντάει σε δημοσιεύματα του Goal και της Πράσινης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απαντώντας για πρώτη φορά σε δημοσίευμα εφημερίδας έχω να πω τα εξής: Σε κότερα δεν μπαίνω ποτέ γιατί ζαλίζομαι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την δικαστική διαμάχη που έχω με τον Παναθηναϊκό, και δεν έχει τελεσιδικήσει, ορισμένοι προσπαθούν να την «περάσουν» ως πρόταση που δέχτηκα από τον Παναθηναϊκό. Ουδέποτε είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και απορώ ποιους εξυπηρετούν όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Γιατί κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός ψάχνει στόπερ πρέπει το δικό μου όνομα να «παίζει» σε διάφορα σενάρια; Ας βρει επιτέλους ο Παναθηναϊκός ένα στόπερ για να ησυχάσουμε όλοι. Είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κι όχι ανταλλάξιμο προϊόν, και πιστεύω ότι έχω δείξει πως ξέρω να τιμώ τη φανέλα της ομάδας που φοράω». "
firewalker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 http://www.gazzetta.gr/content/view/43169/2/
johnnyestia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Καλό ήταν το σκηνικό με τις εκατέροθεν ανακοινώσεις. Ο Σωτηράκης έδειξε πόσο τιμά την ομάδα που τον έκανε από πουθενά ποδοσφαιριστή, καθώς επίσης και πόσο τιμά τους συμπαίκτες του στην Εθνική λέγοντας ας πάρει επιτέλους ο Παναθηναϊκός ένα στοπερ να ησυχάσει. Αυτό για να πάψουν επιτέλους οι νοσταλγοί να μηδενίζουν τους υπάρχοντες παίχτες επιζητώντας να επιστρέψει ο Σωτηράκης, ο οποίος στην τελική και αγωνιστικά ούτε κάτι σπουδαίο είναι γενικά ούτε είναι στην καλύτερη κατάσταση τα τελευταία δύο χρόνια.
antreaslam Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 πολύ σωστός ο johnnyestia... τελος το παραμύθι ΚΑΙ με τον σωτηράκη? ουφ~!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.