nikos21aek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Άμα απαντήσω επειδή είδα το παιχνίδι θα είμαι forum fighter; Απλά και όμορφα δεν βλεπόταν ο αγώνας.. Μόνο ο Λέτο προσπαθούσε αλλά λείπαν και πολλοί. Εκτός από ένα γκόλ των αλλών που ήταν γκολάρα τα υπόλοιπα 3 γκόλ παιδική χαρά.. Ο ορισμός του κλοτσοσκούφι και από τους δύο Αν δεν άρχιζε η Τότεναμ στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικά θα είχαμε μετανιώσει όλοι τα λεφτά του καφέ..Οι άλλοι ούτε για Β' Εθνική Ελλάδας δεν κάναν..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Σημασία δεν έχει τι λέει ο καθένας αλλά περισσότερο ποιος το λέει. Ας πούμε κήρυγμα ειρήνης από τον Χίτλερ δε θα έπρεπε να το παίρνεις και πολύ σοβαρά. Στην περίπτωσή του ο Βαγγέλης και κάποιος Μπατσινίλας και κάποιος Μαυρίδης, πολύ μέτριοι ποδοσφαιριστές, απλώς πλαισίωσαν το αστέρι του Δ.Σαραβάκου και με κινητήρια δύναμη την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου ακόμα και για τον πιο αδύναμο κρίκο, η ομάδα κατάφερε πολλά πράγματα. Και είναι ντροπή για τον κάθε Βλάχο και τον κάθε Δομάζο να ασκούν κριτική -γιατί στην ουσία εκεί πάει- εναντίον συναδέλφων τους, που σίγουρα αν δεν είναι της ίδιας ποιότητας είναι πολύ ανώτερης, ποδοσφαιρικά. Κι εγώ εκείνη την εποχή ήθελα να βλέπω τον Πάολο Ρόσι και τον Μισέλ Πλατινί, αλλά τι να κάνουμε, βολεύτηκα με τον Βλάχο. Γιατί ο ΠΑΟ δεν στέκεται σε πρόσωπα. Όπως λέει και ο Τεν Κάτε αν είχα τον Τέρι δεν θα με χάλαγε. Αλλά αφού δεν τον έχω δεν πάει να πει ότι θα γίνω κάφρος. Υ.Γ Η ομάδα ήταν εξαιρετική σε όλο το Α ημίχρονο και με τα δεύτερα. Μετά η Χόνβεντ του ιερού Πούσκας έπρεπε να γιορτάσει τα 100 χρόνια. Υπομονή 2-3 χρόνια ακόμα και ο Καραγκούνης θα πάει στην ΑΕΚ.
geovard Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Σημασία δεν έχει τι λέει ο καθένας αλλά περισσότερο ποιος το λέει. Ας πούμε κήρυγμα ειρήνης από τον Χίτλερ δε θα έπρεπε να το παίρνεις και πολύ σοβαρά. Στην περίπτωσή του ο Βαγγέλης και κάποιος Μπατσινίλας και κάποιος Μαυρίδης, πολύ μέτριοι ποδοσφαιριστές, απλώς πλαισίωσαν το αστέρι του Δ.Σαραβάκου και με κινητήρια δύναμη την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου ακόμα και για τον πιο αδύναμο κρίκο, η ομάδα κατάφερε πολλά πράγματα. Και είναι ντροπή για τον κάθε Βλάχο και τον κάθε Δομάζο να ασκούν κριτική -γιατί στην ουσία εκεί πάει- εναντίον συναδέλφων τους, που σίγουρα αν δεν είναι της ίδιας ποιότητας είναι πολύ ανώτερης, ποδοσφαιρικά. Κι εγώ εκείνη την εποχή ήθελα να βλέπω τον Πάολο Ρόσι και τον Μισέλ Πλατινί, αλλά τι να κάνουμε, βολεύτηκα με τον Βλάχο. Γιατί ο ΠΑΟ δεν στέκεται σε πρόσωπα. Όπως λέει και ο Τεν Κάτε αν είχα τον Τέρι δεν θα με χάλαγε. Αλλά αφού δεν τον έχω δεν πάει να πει ότι θα γίνω κάφρος. Υ.Γ Η ομάδα ήταν εξαιρετική σε όλο το Α ημίχρονο και με τα δεύτερα. Μετά η Χόνβεντ του ιερού Πούσκας έπρεπε να γιορτάσει τα 100 χρόνια. Υπομονή 2-3 χρόνια ακόμα και ο Καραγκούνης θα πάει στην ΑΕΚ. Δηλαδή έχεις δικαίωμα εσύ να κρίνεις και δεν έχει ο Δομάζος? Τελικά βγάζεις συμπέρασμα απ ότι λες?Γιατί εγώ καταλαβαίνω έτσι όπως τα λες ότι ο Βύντρα είθναι μεγαλύτερη προσωπικότητα από τον Δομάζο και ως εκ τούτου δεν πρέπει ο Δομάζος να μιλάει. Κύριε ελέησον!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δηλαδή έχεις δικαίωμα εσύ να κρίνεις και δεν έχει ο Δομάζος? Απλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί στο πρόσωπο του Βαζέχα έναν Δομάζο ή ένα Βλάχο. Όπως δεν μπορεί να φανταστεί κανένας αντίστοιχα έναν Λέτο στην θέση του Αλέφαντου. Ως τι μιλάει; Ως αδικημένος και καταφρονημένος; Ως πρώην ποδοσφαιριστής; Ως πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ ή ως πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής; Ως Βλάχος; Ως Παναθηναϊκός; Γιατί εκεί είναι η κρίσιμη λεπτομέρεια: Αν μιλούσε ως Παναθηναϊκός κανονικά δεν θα έλεγε τίποτα απολύτως, θα άφηνε τον Βλάχο στην άκρη. Ένας λόγος παραπάνω για να το κάνει, είναι πως είναι ο Βλάχος. Ενώ εμείς είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.
geovard Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Απλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί στο πρόσωπο του Βαζέχα έναν Δομάζο ή ένα Βλάχο. Όπως δεν μπορεί να φανταστεί κανένας αντίστοιχα έναν Λέτο στην θέση του Αλέφαντου. Ως τι μιλάει; Ως αδικημένος και καταφρονημένος; Ως πρώην ποδοσφαιριστής; Ως πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ ή ως πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής; Ως Βλάχος; Ως Παναθηναϊκός; Γιατί εκεί είναι η κρίσιμη λεπτομέρεια: Αν μιλούσε ως Παναθηναϊκός κανονικά δεν θα έλεγε τίποτα απολύτως, θα άφηνε τον Βλάχο στην άκρη. Ένας λόγος παραπάνω για να το κάνει, είναι πως είναι ο Βλάχος. Ενώ εμείς είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Είμαι διατεθειμένος να πληρώσω κάποιον γιά να μπορέσει να μου εξηγήσει όλες αυτές τις ατάκες που λες.Πραγματικά θα τα γράψω σε ένα σημειωματάριο να τα αρχειοθετήσω γιατί παρ' οτι έχω τελειώσει πανεπιστήμιο αδυνατώ να κατανοήσω το αίτιο και το αιτιατό των σκέψεών σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Είμαι διατεθειμένος να πληρώσω κάποιον γιά να μπορέσει να μου εξηγήσει όλες αυτές τις ατάκες που λες.Πραγματικά θα τα γράψω σε ένα σημειωματάριο να τα αρχειοθετήσω γιατί παρ' οτι έχω τελειώσει πανεπιστήμιο αδυνατώ να κατανοήσω το αίτιο και το αιτιατό των σκέψεών σου. Aπλώς φαντάζομαι το πανεπιστήμιο που τελείωσες. Στον Παναμά αναγνωρίζεται;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Aπλώς φαντάζομαι το πανεπιστήμιο που τελείωσες.Στον Παναμά αναγνωρίζεται; Βασικα κι εγω που τελειωσα ΤΕΙ δεν καταλαβα το τελευταιο σου ποστ... Επισης διαφωνω με τη λογικη οτι ο Δομαζος και ο Βλαχος δεν μπορουν να εκφραζουν γνωμη για τον ΠΑΟ. Φανταζομαι αν εξεφραζαν καλη γνωμη θα ηταν μαγκες κλπ. Τωρα που λενε καποιες αδυναμιες ειναι κακοι, μικροι ανθρωποι κλπ. Κοινως το ζητουμενο σου ειναι να μας χαιδευουν τα αυτια, αντι να λενε πως εχουν τα πραγματα... Αληθεια ποια η γνωμη σου για αυτους τους παλαιμαχους που πηραν πρωτοβουλια να μας βγαλουν στο δρομο για να απαλλαχθουμε απο τον Τζιγκερ? Αυτοι ηταν μικροι ανθρωποι σαν το Βλαχο και το Δομαζο επειδη ασχολουνται με τον ΠΑΟ ως παλαιμαχοι?
Chris_85 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μ'αρεσει οταν βλεπω να μιλανε για τον ευρωπαναθηναικο.Ειναι λες και εχουν παρει 4 ευρωπαικες κουπες.Ελεος ρε παιδια ποια ευρωπη?Οπως και στην Ελλαδα οπως και στη Γερμανια οπως και σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου ο πρωτος ειναι τα παντα.Ο δευτερος τιποτα.Ποσω μαλλον 8ος ή ο 16ος ή ο 32ος. Ποιος θυμαται τον 8ο του C.L την περιοδο του 1999.Με λιγο google πολλοι.Διχως...κανεις. Παναθηναικος της Ευρωπης = Ολυμπιακος της Ευρωπης = 0 Απλα κ ξαστερα Συμφωνω απολυτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:04 ---------- Σημασία δεν έχει τι λέει ο καθένας αλλά περισσότερο ποιος το λέει. Ας πούμε κήρυγμα ειρήνης από τον Χίτλερ δε θα έπρεπε να το παίρνεις και πολύ σοβαρά. Κ γω που νομιζα οτι στο σχολειο μας μαθαιναν το ακριβως αντιθετο.. Δεν εχει σημασια ποιος λεει κατι, αλλα το τι λεει..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Συμφωνω απολυτα. Κ γω που νομιζα οτι στο σχολειο μας μαθαιναν το ακριβως αντιθετο.. Δεν εχει σημασια ποιος λεει κατι, αλλα το τι λεει.. κ γω νμιζα ότι είχε καταργηθεί το σχολείο τόσα χρόνια. Τέσπα, με αυτό το σκεπτικό όλοι οι πολιτικοί λένε σωστά πράγματα. Το πρόβλημα είναι πως δεν τα λένε ούτε με αγνές προθέσεις, ούτε και σε καμία περίπτωση είναι υποχρεωμένοι να τα πιστεύουν οι ίδιοι.
Chris_85 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 κ γω νμιζα ότι είχε καταργηθεί το σχολείο τόσα χρόνια. Τέσπα, με αυτό το σκεπτικό όλοι οι πολιτικοί λένε σωστά πράγματα. Το πρόβλημα είναι πως δεν τα λένε ούτε με αγνές προθέσεις, ούτε και σε καμία περίπτωση είναι υποχρεωμένοι να τα πιστεύουν οι ίδιοι. Αυτο το συμπερασμα πως το βγαλες, σπαω το κεφαλι μου, αλλα δεν...
geovard Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ο Aigeas μας λέει ότι δεν έχει σημασία τι λες αλλά ποιός είσαι εσύ που το λες. Σύμφωνα με αυτό δεν θα έπρεπε να μας μιλάει εδώ στο φόρουμ, αφού κανένα μας δεν γνωρίζει! Γι αυτό σας λέω.Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. (Καί το παράδειγμα με τον Χίτλερ άστοχο ήταν γιατί ο Χίτλερ δεν μίλησε ποτέ γιά ειρήνη μόνο γιά πόλεμο) Ο Τεν Κάτε δεν έχει λέει πειστεί γιά την άξία τού Καντέ και δεν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει με την Ατλέτικο.Και γιατί από τον Παναθηναϊκό δεν ρώταγαν εμάς εδώ στο φόρουμ πριν τον αγοράσουν που λέγαμε ότι δεν κάνει γιατί δεν ήταν όνομα και γιατί δεν είχε προτάσεις από αλλού? Εδώ παίζεται κατά πόσον θα προσφέρει τελικά ολόκληρος Σισέ! http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=185289
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.