nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 O Φορλαν ομως βγηκε πρωτος σκορερ στην Ισπανια περυσι με 30+ γκολ! Και ο Παναθηναικός είχε την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα με Βύντρα Σαριέγκι πέρυσι και πήρε και τον Καντέ φέτος!
adi32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 2-3 μεγαλες νικες εχει ο Ολυμπιακος ? Ριξε μια ματια εδω εχει 10 νικες με μεγαλα σκορ και μεγαλη μπαλα εκ των οποιων οι 6αρες 5αρες ηταν με Μπενφικα Λεβερκουζεν Χερτα Επισης απο οσα θυμαμαι μεγαλη μπαλα εχει παιξει με Αγιαξ 2-0 Πόρτο 2-1 Αγιαξ 1-0 Ρεάλ Μαδρίτης 3-3 Γαλατασαράι 3-0 Λίβερπουλ 1-0 Βέρντερ Βρέμης-Ολυμπιακός 1-3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 2-3 μεγαλες νικες εχει ο Ολυμπιακος ?Ριξε μια ματια εδω εχει 10 νικες με μεγαλα σκορ και μεγαλη μπαλα εκ των οποιων οι 6αρες 5αρες ηταν με Μπενφικα Λεβερκουζεν Χερτα Επισης απο οσα θυμαμαι μεγαλη μπαλα εχει παιξει με Αγιαξ 2-0 Πόρτο 2-1 Αγιαξ 1-0 Ρεάλ Μαδρίτης 3-3 Γαλατασαράι 3-0 Λίβερπουλ 1-0 Βέρντερ Βρέμης-Ολυμπιακός 1-3 Ναι περα απο τις 2-3 νικες στις οποιες αναφερομαι οι υπολοιπες ειναι με αγνωστες-μικρες ομαδες. Με τετοιες εχω ριξει κι εγω 3ρες σε προκριματικα κλπ. Στο τσαμπιονς λιγκ λοιπον εχεις κανει ακριβως οσες νικες ειπα με ευρυ αποτελεσμα. Τωρα αμα προσμετρας στις μεγαλες νικες του Τσαμπιονς Λιγκ και το 5-0 επι της Μοζιρ 12 χρονια πριν, τοτε οκ σας αδικησα δεν εχετε 2-3 νικες αλλα εχετε 4! Τις νικες 3-0 στο κυπελλουχων δεν τις σχολιαζω, αναξιες λογου ειναι οι ομαδες που ειχατε αντιπαλους, τετοιες νικες εχουμε και εμεις στην ιστορια μας αρκετες. Εξαλλου μιλαμε για κατωτερου επιπεδου διοργανωση, οπως και το ΟΥΕΦΑ στο οποιο ειστε τακτικοι επισκεπτες οταν εχετε την τυχη να αποκλειστειτε ως τριτοι στους ομιλους και οχι ως τεταρτοι οπως συνηθιζετε. Περα απο αυτα τα 4 ματς συνολικα, εχεις παιξει καμια 30-40 ακομα. Στα οποια εχεις παιξει ακριβως οπως κατηγορεις τον ΠΑΟ οτι παιζει, στα οποια εχεις ξεφτυλιστει και εχεις γινει ανεκδοτο, στα οποια δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ διπλο (αυτο ηρθε περυσι νομιζω πρωτη φορα?) και στα οποια υπαρχουν κατι ταπεινωτικοι αποκλεισμοι απο ομαδες-καφενεια. Ολες αυτες τις περιοδους ο Παναθηναικος εχει να επιδειξει επιτυχιες στην ιδια διοργανωση και αξιοπρεπεστατες συμμετοχες, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Και φυσικα ηταν σχεδον μηδαμινες οι φορες που ξεφτυλιστικε απο ανυπαρκτες ομαδες. Ας μη συγκρινουμε λοιπον ουτε στο ελαχιστο την παρουσια του Παναθηναικου στην Ευρωπη με την παρουσια οποιασδηποτε αλλης Ελληνικης ομαδας. Απο κει και περα, οπως προανεφερα για τις εντος συνορων διοργανωσεις μπορουμε να κανουμε ατελειωτες συζητησεις, για τις κουπες σας, για τους Εργοτεληδες, για τις παραγκες κλπ κλπ.
cumulus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ειτε παιζεις με την Ρεαλ ειτε με τον Ολυμπιακο πρεπει να εισαι σοβαρος(ταδε εφη Φεργκιουσον).Για οποιον δεν ποιανει το νοημα της δηλωσης την εξηγω:ειτε παιζεις με καποια μεγαλη ομαδα ειτε με το καφενειο του CL πρεπει να εισαι σοβαρος. ΥΓ1 Υπαρχουν βασιμες πληροφοριες οτι τον ειχε πληρωσει ο Βαρδινογιαννης γαι να κανει την δηλωση. ΥΓ2 Το αντιποδοσφαιρο προποπερσι εγινε παιχνιδι τακτικης.Τα δοκαρια των αντιπαλων απο κωλοφαρδια εγιναν οτι ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι και αλλες ωραιες κωλοτουμπες. ΥΓ3 Μεχρι προπερσι,δηλαδη επι 10 ή 11 χρονια συνεχομενα, οποια ομαδα ειχε αντιμετωπισει τον θρηνο τον ειχε κερδισει εστω μια φορα. ΥΓ4 Αληθεια επειδη μεγαλωνω και αδυνατιζει η μνημη μου ποιος κατεχει το ρεκορ ηττας στο CL;
adi32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ολες αυτες τις περιοδους ο Παναθηναικος εχει να επιδειξει επιτυχιες στην ιδια διοργανωση και αξιοπρεπεστατες συμμετοχες, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Και φυσικα ηταν σχεδον μηδαμινες οι φορες που ξεφτυλιστικε απο ανυπαρκτες ομαδες. Ξεχασες να δεις και τα αλλα παιχνιδια που σου ειπα συνολο καμια 15αρια που νικησαμε με πιο μικρα σκορ και παιξαμε και μπαλαρα εναντιον μεγαλων ομαδων Οσο για την ομαδα σου και το ποσες ξεφτυλες εχει υποστει να μερικες Panathinaikos0 - 2Crvena Zvezda 1962-63 Παναθηναϊκός - Πολόνια Μπίτομ 1-4 Πρωταθλητριών 1967-68 Μπάγερν - Παναθηναϊκός 5-0 Πρωταθλητριών 1970-71 Ερ. Αστέρας - Παναθηναϊκός 4-1 Πρωταθλητριών 1980-81 Γιουβέντους - Παναθηναϊκός 4-0 UEFA 1984-85 Λίβερπουλ - Παναθηναϊκός 4-0 Πρωταθλητριών 1987-88 Χόνβεντ - Παναθηναϊκός 5-2 UEFA 1989-90 Ντιναμό Β. - Παναθηναϊκός 6-1 Κυπελλούχων 1993-94 Παναθηναϊκός - Λεβερκούζεν 1-4 Κυπελλούχων 2003-04 Μάντσεστερ Γ. - Παναθηναϊκός 5-0 Champions League 2005-06 Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 5-0 Champions League 2005-06 Βέρντερ - Παναθηναϊκός 5-1 Champions League 2006-07 Παρί Σεν Ζερμέν - Παναθηναϊκός 4-0 UEFA Ουντινέζε-ΠΑΟ 3-0 Λεχ Πόζναν-ΠΑΟ 3-0 ΠΑΟ Λεχ Πόζναν 1-2 1975-1976 Πρωταθλητριών Τσβικάου- ΠΑΟ- 2-0 1978-1979 ΟΥΕΦΑ Άρτζας-ΠΑΟ 3-0,ΠΑΟ 0-2 1986-1987 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Α΄Φάση Ερ.Αστέρας-ΠΑΟ 3-0 1988-1989 ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ Σρέντες-ΠΑΟ 2-0 ΠΑΟ Σρέντες 0-1 1999-2000 ΟΥΕΦΑ Λα Κορούνια-ΠΑΟ 4-2 Λίτεξ-ΠΑΟ 0-1 1-2 Με bold οι μηδαμινες φορες που ξεφτυλιστηκες απο καφενεια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ναι ωραια και? Στο δια ταυτα. Τι θες να πεις, οτι ας πουμε εχεις καλυτερη παρουσια στην Ευρωπη επειδη εχει χασει ο ΠΑΟ απτη Λιτεξ? Δε σε κτλβαινω που το πας με τα copy paste απτο google. Για φαντασου να κανω κι εγω μια λιστα με bold για τη δικη σας ομαδα και τα καφενεια που σας εχουν ξεφτυλισει btw απο ποτε Βερντερ και Λεβερκουζεν ανηκουν στις ομαδες καφενεια?
geovard Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ξεχασες να δεις και τα αλλα παιχνιδια που σου ειπα συνολο καμια 15αρια που νικησαμε με πιο μικρα σκορ και παιξαμε και μπαλαρα εναντιον μεγαλων ομαδων Οσο για την ομαδα σου και το ποσες ξεφτυλες εχει υποστει να μερικες Panathinaikos0 - 2Crvena Zvezda 1962-63 Παναθηναϊκός - Πολόνια Μπίτομ 1-4 Πρωταθλητριών 1967-68 Μπάγερν - Παναθηναϊκός 5-0 Πρωταθλητριών 1970-71 Ερ. Αστέρας - Παναθηναϊκός 4-1 Πρωταθλητριών 1980-81 Γιουβέντους - Παναθηναϊκός 4-0 UEFA 1984-85 Λίβερπουλ - Παναθηναϊκός 4-0 Πρωταθλητριών 1987-88 Χόνβεντ - Παναθηναϊκός 5-2 UEFA 1989-90 Ντιναμό Β. - Παναθηναϊκός 6-1 Κυπελλούχων 1993-94 Παναθηναϊκός - Λεβερκούζεν 1-4 Κυπελλούχων 2003-04 Μάντσεστερ Γ. - Παναθηναϊκός 5-0 Champions League 2005-06 Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 5-0 Champions League 2005-06 Βέρντερ - Παναθηναϊκός 5-1 Champions League 2006-07 Παρί Σεν Ζερμέν - Παναθηναϊκός 4-0 UEFA Ουντινέζε-ΠΑΟ 3-0 Λεχ Πόζναν-ΠΑΟ 3-0 ΠΑΟ Λεχ Πόζναν 1-2 1975-1976 Πρωταθλητριών Τσβικάου- ΠΑΟ- 2-0 1978-1979 ΟΥΕΦΑ Άρτζας-ΠΑΟ 3-0,ΠΑΟ 0-2 1986-1987 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Α΄Φάση Ερ.Αστέρας-ΠΑΟ 3-0 1988-1989 ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ Σρέντες-ΠΑΟ 2-0 ΠΑΟ Σρέντες 0-1 1999-2000 ΟΥΕΦΑ Λα Κορούνια-ΠΑΟ 4-2 Λίτεξ-ΠΑΟ 0-1 1-2 Με bold οι μηδαμινες φορες που ξεφτυλιστηκες απο καφενεια Μα βλέπεις τώρα ότι από τη μιά παραδέχεσαι ότι εγώ είμαι ένας λογικός οπαδός που πετάγομαι τώρα σαν πορδή, αλλά από την άλλη εσύ δεν επιχειρηματολογείς σωστά.Κάθισες τώρα και έκανες τόσο κόπο γιά να πάς τόσο πίσω να βρείς ποιές ομάδες νικήσανς τον Παναθηναϊκό? Όλα αυτά τα αποτελέσματα είναι γνωστά.Εσύ κοίτα τώρα που είναι(υπάρχει ακόμη στο χάρτη?) και τι είναι αυτή η απίθανη Λίτεξ και κοίτα τι είναι ο Παναθηναϊκός γιά την Ευρώπη.Δεν είναι λογική αυτή. Αν αυτό που έχει σημασία ε'ιναι οι συντριβές τότε κι εκεί το κατέχεις ακόμη το ρεκόρ!
adi32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Εσυ φιλε μου εχεις δει τι φταιει στην ομαδα σου και προσπαθεις να το διορθωσεις οπως κι εγω ξερω τι φτιαει στη δικια μου, βλεπεις ομως οτι υπαρχουν πολλοι που δεν παιρνουν χαμπαρι και ζουν με ονειρα απατηλα και προκαλουν καταληγοντας ολες τις συζητησεις στο μπαχαλο Αντι να καθομαστε ολοι μαζι να συζηταμε τα προβληματα των ομαδων και πως να τα βελτιωσουμε κοιταμε ποιος ξεφτυλιστηκε περισσοτερο
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εξαλλου μιλαμε για κατωτερου επιπεδου διοργανωση, οπως και το ΟΥΕΦΑ στο οποιο ειστε τακτικοι επισκεπτες οταν εχετε την τυχη να αποκλειστειτε ως τριτοι στους ομιλους και οχι ως τεταρτοι οπως συνηθιζετε. Τόσο κατώτερου επιπέδου που δε το έχεις πάρει ούτε μια φορά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Τόσο κατώτερου επιπέδου που δε το έχεις πάρει ούτε μια φορά. Ετερον εκατερον. Τι προσπαθεις να πεις?
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ότι δε γίνεται να μας βρωμάει το uefa (europa league πλέον), να το απαξιώνουμε έτσι και να δεχόμαστε να μιλάμε μόνο για champions league. Ας δούμε πρώτα καμιά σοβαρή διάκριση, απ' οποιαδήποτε ομάδα και μετά το ξανασκεφτόμαστε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ότι δε γίνεται να μας βρωμάει το uefa (europa league πλέον), να το απαξιώνουμε έτσι και να δεχόμαστε να μιλάμε μόνο για champions league. Ας δούμε πρώτα καμιά σοβαρή διάκριση, απ' οποιαδήποτε ομάδα και μετά το ξανασκεφτόμαστε. Που ακριβως διαπιστωσες οτι μου βρωμαει/απαξιωνω το ουεφα και μιλαω μονο για τσαμπιονς λιγκ? Αν μου βρωμαγε δε θα πηγαινα γηπεδο οταν η ομαδα μου ηταν στα ημιτελικα (και) αυτης της διοργανωσης Δεν παυει ωστοσο, να ειναι κατωτερου επιπεδου διοργανωση απτο τσαμπιονς λιγκ, σε ολους τους τομεις. Αν ξαναδιαβασεις το ποστ μου προσεκτικα κι αν δεις να λεω κατι παραλογο/υπερβολικο για το ΟΥΕΦΑ και δε συμφωνεις σχολιασε το. Διαφορετικα ειναι ανουσιο, να αλλαζεις αυτα που λεω, προκειμενου να ποσταρεις ενα ειρωνικο ποστ ως απαντηση...
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Που ακριβως διαπιστωσες οτι μου βρωμαει/απαξιωνω το ουεφα και μιλαω μονο για τσαμπιονς λιγκ? Αν μου βρωμαγε δε θα πηγαινα γηπεδο οταν η ομαδα μου ηταν στα ημιτελικα (και) αυτης της διοργανωσης Δεν παυει ωστοσο, να ειναι κατωτερου επιπεδου διοργανωση απτο τσαμπιονς λιγκ, σε ολους τους τομεις. Αν ξαναδιαβασεις το ποστ μου προσεκτικα κι αν δεις να λεω κατι παραλογο/υπερβολικο για το ΟΥΕΦΑ και δε συμφωνεις σχολιασε το. Διαφορετικα ειναι ανουσιο, να αλλαζεις αυτα που λεω, προκειμενου να ποσταρεις ενα ειρωνικο ποστ ως απαντηση... Η απαξίωση του ουεφα είναι συχνό φαινόμενο ανάμεσα στους έλληνες φιλάθλους. Εδώ και κάμποσο μιλάτε για τις πορείες του παο και του οσφπ στην ευρώπη (από πότε οι πορείες θεωρούνται κούπες) και λέτε ότι ο παο έχει πολλές επιτυχίες στα ξένα. Ωραία όλα αυτά. Δε γίνεται να λες όμως ότι το ουεφα είναι κατώτερο και να προσπαθείς έτσι να μειώσεις και τον άλλο, απ' τη στιγμή που δε το 'χεις πάρει ούτε μια φορά. Δε στέκει, καταλαβαίνεις;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Η απαξίωση του ουεφα είναι συχνό φαινόμενο ανάμεσα στους έλληνες φιλάθλους. Εδώ και κάμποσο μιλάτε για τις πορείες του παο και του οσφπ στην ευρώπη (από πότε οι πορείες θεωρούνται κούπες) και λέτε ότι ο παο έχει πολλές επιτυχίες στα ξένα. Ωραία όλα αυτά. Δε γίνεται να λες όμως ότι το ουεφα είναι κατώτερο και να προσπαθείς έτσι να μειώσεις και τον άλλο, απ' τη στιγμή που δε το 'χεις πάρει ούτε μια φορά. Δε στέκει, καταλαβαίνεις; Οχι δεν καταλαβαινω... Δηλαδη για να πω οτι το ουεφα σαν διοργανωση ειναι κατωτερη απο το τσαμπιονς λιγκ, θα επρεπε να ειμαι φιλαθλος ομαδας που το εχει σηκωσει πχ Γαλατασαραι? Ειναι σαν να μου λες οτι ο φιλαθλος της Προοδευτικης δε δικαιουται να πει σε εναν φιλαθλο της Χαλκηδονας οτι το κυπελο ειναι κατωτερη διοργανωση απο το πρωταθλημα, επειδη δε το εχει σηκωσει. ΥΓ. Τον ΟΣΦΠ δεν τον μειωνω για τις συμετοχες του στο ουεφα, αλλα για τους αποκλεισμους του απο το Τσαμπιονς Λιγκ που τον οδηγουν στο ουεφα. Η Λαρισα πχ που συμετεχει στο ουεφα ειναι προς τιμην της, δεν ισχυει το ιδιο ομως και για τον ΟΣΦΠ οταν προηγουμενως εχει αποκλειστει απο τους ομιλους και απο ομαδες αγνωστες. Αυτο ειναι το σκεπτικο. Ο αποκλεισμος.
tolkki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μ'αρεσει οταν βλεπω να μιλανε για τον ευρωπαναθηναικο.Ειναι λες και εχουν παρει 4 ευρωπαικες κουπες.Ελεος ρε παιδια ποια ευρωπη? Οπως και στην Ελλαδα οπως και στη Γερμανια οπως και σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου ο πρωτος ειναι τα παντα.Ο δευτερος τιποτα.Ποσω μαλλον 8ος ή ο 16ος ή ο 32ος. Ποιος θυμαται τον 8ο του C.L την περιοδο του 1999.Με λιγο google πολλοι.Διχως...κανεις. Παναθηναικος της Ευρωπης = Ολυμπιακος της Ευρωπης = 0 Απλα κ ξαστερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.