nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Εξαρταται πως εννοεις το αποκλειει.Πχ το 2000 επαιζε τελευταια αγωνιστικη στους ομιλους ΠΑΟ-Γιουβεντους και ο ΠΑΟ προκρινοταν μονο με νικη ενω οπως εγινε τελικα η Γιουβε και με ισοπαλια περνουσε. Ε ο Παναθηναικος νικησε 3-1 με Αναστασιαδη στον παγκο. Την απεκλεισε. Ναι όντως..Το είχα ξεχάσει αυτό.Καμμία άλλη όμως όχι ε; Αυτό ήταν.. Κοίτα να δείς που την απάντηση έστω και ανεπαρκή την έδωσε ΠΑΟΚτζής!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ναι όντως..Το είχα ξεχάσει αυτό.Καμμία άλλη όμως όχι ε;Αυτό ήταν.. Κοίτα να δείς που την απάντηση έστω και ανεπαρκή την έδωσε ΠΑΟΚτζής! α. ειχες ξεχασει για τον (δευτερο) αποκλεισμο της γιουβεντους το 2001, αλλα ηξερες να πεις για αυτον του 1988. Πεστο ετσι ντε. Και σε παρεξηγησα...Αχ ατιμη μνημη...
nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 α. ειχες ξεχασει για τον (δευτερο) αποκλεισμο της γιουβεντους το 2001, αλλα ηξερες να πεις για αυτον του 1988. Πεστο ετσι ντε. Δεν ήξερα..Σου είπα έψαξα να βρώ πότε αποκλείσατε τη Γιουβέντους και τυχαία το βρήκα..Το 2001 όντως δεν το είχα πρόχειρο και γιαυτό άλλωστε ρωτάω τόση ώρα..Παράλειψή μου..Δεν είναι η Βέρντερ τελικά η μεγαλύτερη ομάδα που αποκλείσατε από ομίλους..Αλλά δεν νομίζω να λέει και τίποτα αυτό..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δεν ήξερα..Σου είπα έψαξα να βρώ πότε αποκλείσατε τη Γιουβέντους και τυχαία το βρήκα..Το 2001 όντως δεν το είχα πρόχειρο και γιαυτό άλλωστε ρωτάω τόση ώρα..Παράλειψή μου..Δεν είναι η Βέρντερ τελικά η μεγαλύτερη ομάδα που αποκλείσατε από ομίλους..Αλλά δεν νομίζω να λέει και τίποτα αυτό.. Λες και ξαναλες για τη Βερντερ. Το ΑΕΚακι σου εχει αποκλεισει πολλες φορες ομαδες σαν την Βερνερ ? Και οχι δεν ειναι μονο η Βερντερ. Εχουμε αποκλεισει κι αλλες καλυτερες. Αντε καλη συνεχεια, τα μαθηματα Ευρωπαικου ποδοσφαιρου θα τα συνεχισουμε αλλη μερα, ναι? Οταν η μνημη σου θα εχει περισσοτερη διαυγεια.
nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Λες και ξαναλες για τη Βερντερ. Το ΑΕΚακι σου εχει αποκλεισει πολλες φορες ομαδες σαν την Βερνερ ? Και οχι δεν ειναι μονο η Βερντερ. Εχουμε αποκλεισει κι αλλες καλυτερες. Αντε καλη συνεχεια, τα μαθηματα Ευρωπαικου ποδοσφαιρου θα τα συνεχισουμε αλλη μερα, ναι? Οταν η μνημη σου θα εχει περισσοτερη διαυγεια. Ε ναι..έχει αποκλείσει. Γιαυτό σε ρωτάω εσενα βρε ευρωπαίε να μου θυμίσεις μερικές ομάδες που απέκλεισες... Εγώ μόνο τον Πανσσεραικό θυμάμαι από πέρυσι.Και οι Σέρες Ευρώπη είναι.
adi32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ενταξει μωρε μονο 9 χρονια πριν ηταν αυτο και το Γουεμπλει αλλα 40 Ξεχασες ομως, δεν ειδες και το βιντεο που φερανε 2-2 με τα δευτερα της αδιαφορης τοτε Ρεαλ Προπονητης ο μεγαλος Μαρκαριαν Υπαρχει μια σταθερη πορεια καθε 10-20-40 χρονια γινεται και κατι καλο Αλλα αφου ολα ειναι φτιαχτα απο τον Κοκκαλη γιατι κανετε μεταγραφες και παιζετε ακομα δεν καταλαβαινω και γιατι σπατε τα αυτοκινητακια των κακομοιρων παικτων στην Παιανια ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ενταξει μωρε μονο 9 χρονια πριν ηταν αυτο και το Γουεμπλει αλλα 40 Ξεχασες ομως, δεν ειδες και το βιντεο που φερανε 2-2 με τα δευτερα της αδιαφορης τοτε Ρεαλ Προπονητης ο μεγαλος Μαρκαριαν Υπαρχει μια σταθερη πορεια καθε 10-20-40 χρονια γινεται και κατι καλο Αλλα αφου ολα ειναι φτιαχτα απο τον Κοκκαλη γιατι κανετε μεταγραφες και παιζετε ακομα δεν καταλαβαινω και γιατι σπατε τα αυτοκινητακια των κακομοιρων παικτων στην Παιανια ? Ποιος μιλησε για το 2-2 της Ρεαλ. Για αποκλεισμους μιλαμε εδω, οχι για μεμονωμενα αποτελεσματα. Την ρεαλ δεν ετυχε να την αποκλεισουμε. Φανταζομαι ξερεις οτι υπαρχουν πολλα ομορφα αποτελεσματα με μη αδιαφορες ομαδες Επισης υπαρχουν και πολλα διπλα στην Ευρωπη, λεξη που εσυ χρειαστηκες 12 χρονια συνεχων προσπαθειων, για να την μαθεις... Κι αυτη τη σταθερη πορεια που λες καθε 10-20-40 χρονια, εσεις δεν την εχετε κανει απο ιδρυσεως σας σε καμια Ευρωπαικη διοργανωση (μια χρονια παραλιγο να την κανετε, αλλα σας απεκλεισαν τα μποφορια). Αρα ως Ολυμπιακος, αρκεσου να μιλας για τις κουπες εντος συνορων κλπ.
adi32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Τα εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες ομορφα αποτελεσματα με αντιποδοσφαιρο ειχε παρει και ο Αθηναικος με τη Μαντσεστερ και οι Σερρες με τον Παο και η Κερκυρα και η εθνικη στο EURO Το θεμα ειναι να παιζεις μπαλα και να μπορεις που και που να ριξεις και καμια 6αρα 5αρα σε καλες ομαδες (ασχετα αν εχεις φαει κιολας) πραγμα που μονο ο Ολυμπιακος το εχει κανει στην Ευρωπη Το να παω με το αντιποδοσφαιρο και την κωλοφαρδια να κανω το 0-1 και να ερθουν στην ρεβανς και να μου ριξουν 4 στο γηπεδο μου τι να το κανω?
nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ε όχι και αντιποδόσφαιρο ο Ευρωπαίος Παναθηναικός! Μην το ξαναπείς αυτό!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Τα εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες ομορφα αποτελεσματα με αντιποδοσφαιρο ειχε παρει και ο Αθηναικος με τη Μαντσεστερ και οι Σερρες με τον Παο και η Κερκυρα και η εθνικη στο EUROΤο θεμα ειναι να παιζεις μπαλα και να μπορεις που και που να ριξεις και καμια 6αρα 5αρα σε καλες ομαδες (ασχετα αν εχεις φαει κιολας) πραγμα που μονο ο Ολυμπιακος το εχει κανει στην Ευρωπη Το να παω με το αντιποδοσφαιρο και την κωλοφαρδια να κανω το 0-1 και να ερθουν στην ρεβανς και να μου ριξουν 4 στο γηπεδο μου τι να το κανω? Δηλαδη θες να μου πεις οτι ο Ολυμπιακος εχει παιξει μπαλα στην Ευρωπη? Γιατι εγω οσες φορες εχω δει τον Ολυμπιακο σε Ευρωπαικη διοργανωση, απλα δεν βλεπεται. Με εξαιρεση 2-3 ματς στα οποια αναφερεσαι. Απο κει και περα οσον αφορα τον Παναθηναικο και το αντιποδοσφαιρο του, νομιζω πως καθε ομαδα οταν παει να παιξει με μεγαθηρια το πρωτο μελημα ειναι να καταφερει να σταθει ορθια μεσα στο γηπεδο. Ε η διαφορα ειναι ο Παναθηναικος σχεδον σε σταθερη βαση στεκεται αξιοπρεπως και παιρνει και αποτελεσματα (επισης εχει φερει ατελειωτους βαθμους στην Ελλαδα), σε αντιθεση με ολες τις αλλες Ελληνικες ομαδες. Δεν λεω κατι παραπανω, ουτε ειπα οτι μαγεψαμε την Ευρωπη. Ειπα οτι εχουμε κλεισει σπιτια και οτι εχουμε φερει αποτελεσματα απεναντι σε μεγαθηρια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:52 ---------- Ε όχι και αντιποδόσφαιρο ο Ευρωπαίος Παναθηναικός!Μην το ξαναπείς αυτό! Εσυ μην πεταγεσαι παλι...Τα ειπαμε εμεις. Πρεπει να κανεις εντατικα μαθηματα και να φρεσκαρεις τη μνημη σου για να μιλησεις για τον Ευρωπαικο ΠΑΟ ξανα. Οτι ακους απο εδω κι απο εκει το αναπαραγεις σε ενα φορουμ και κατι τρεχει στα γυφτικα.
nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ναι ρε φίλε άλλα ούτε τίποτα μεγάλα σπίτια έκλεισες,και αποτελέσματα έχουν φέρει και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ..Τι να λέει όμως αυτό; Ότι δεν είμαστε όλοι καημένοι στην Ευρώπη ή ότι πρέπει να αρχίσουμε όλοι να λέμε η Ευρωομαδάρα μας; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:57 ---------- Εσυ μην πεταγεσαι παλι...Τα ειπαμε εμεις. Πρεπει να κανεις εντατικα μαθηματα και να φρεσκαρεις τη μνημη σου για να μιλησεις για τον Ευρωπαικο ΠΑΟ ξανα. Οτι ακους απο εδω κι απο εκει το αναπαραγεις σε ενα φορουμ και κατι τρεχει στα γυφτικα. Το καταλαβαίνεις ότι όση ώρα μιλάμε αερολογείς και δεν λες τίποτε ουσιαστικό;Μια απάντηση πήρα και αυτή όχι από εσένα..
skiabox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 O Σωτηρακόπουλος δινει μονο 35% στον Παναθηναικο να περασει. Ευκαιρια για μας τους γαβρους να παρουμε ολα τα λεφτα των ομιλων. χεχεχεχεχεχε
nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 O Σωτηρακόπουλος δινει μονο 35% στον Παναθηναικο να περασει.Ευκαιρια για μας τους γαβρους να παρουμε ολα τα λεφτα των ομιλων. χεχεχεχεχεχε Οχι εσάς τους γαύρους..Του Σωκράτη του γαύρου..
alexis333 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 O Σωτηρακόπουλος δινει μονο 35% στον Παναθηναικο να περασει.Ευκαιρια για μας τους γαβρους να παρουμε ολα τα λεφτα των ομιλων. χεχεχεχεχεχε Θα τα βαλεις στην τσεπη σου τα λεφτα φιλε μου. Αν ειναι να παρω κι εγω τπτ. Και ο Παο δεν εχει μονο 35%. Θα το παλεψει λεμε. Εγω του δινω 40-45 % Σιγα την Αθλετικο ρε που την εκανε γιογιο η Πορτο περυσι. Ακομα θυμαμαι τι παρτυ εκανε η Πορτο περυσι στην αμυνα της Αθλετικο. Δε πρεπει να τη φοβηθει λεμε ρε τοσο πολυ πια. Ολυμπιακος ειμαι.Το λεω για να μη μου λενε καποιοι μετα οτι φοραω και πρασινα γυαλια.
skiabox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 O Φορλαν ομως βγηκε πρωτος σκορερ στην Ισπανια περυσι με 30+ γκολ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.