MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Για πες ποιές ομάδες έχετε αποκλείσει να μάθω και εγώ! ! Αν ηξερες τα στοιχειωδη δε θα εκανες τετοιες ερωτησεις σε Παναθηναικο γιατι ξερεις οτι υπαρχουν απαντησεις που σε
nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Αν ηξερες τα στοιχειωδη δε θα εκανες τετοιες ερωτησεις σε Παναθηναικο γιατι ξερεις οτι υπαρχουν απαντησεις που σε Ε πες μου τις απαντήσεις και μην το κουράζεις! Ποιες ομάδες έχεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ στην Ευρώπη????? Αφού πιπιλάς την καραμέλα της ευρωΠανάθας τουλάχιστον ψάξε στο google να βρεις τις ομάδες που έχεις αποκλείσει και πες τες και σε εμάς που δεν τις ξέρουμε!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ε πες μου τις απαντήσεις και μην το κουράζεις!Ποιες ομάδες έχεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ στην Ευρώπη????? Αφού πιπιλάς την καραμέλα της ευρωΠανάθας τουλάχιστον ψάξε στο google να βρεις τις ομάδες που έχεις αποκλείσει και πες τες και σε εμάς που δεν τις ξέρουμε! μπορεις να το κανεις κι εσυ οντας ανενημερωτος απο Ευρωπη. Σιγα μην καθομαι να απαντω στο παραληρημα σου για γιουβεντους κλπ...google it. ΥΓ. ειναι αστειο οτι εισαι ΑΕΚΑΚΙ και μιλας ακομα οχι μονο για Ευρωπη, αλλα γενικοτερα. Πιο απαλευτος κι απο τους χειροτερους γαυρους εισαι. Αντε καλο μεσημερι και οπως θα φευγεις googlαρε και την λεξη Xanax.
alexdelpiero Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Οι οπαδοι των ελληνικων ομαδων για την ευρωπη τσακονωνται στο επιπεδο που τσακονωνται οι του Ιωνικου με της προοδευτικης για το ποια ειναι μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα.Κ οι του Ιωνικου τους λενε εμεις εχουμε παιξει κ ενα τελικο κυπελλου...
nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 μπορεις να το κανεις κι εσυ οντας ανενημερωτος απο Ευρωπη. Σιγα μην καθομαι να απαντω στο παραληρημα σου για γιουβεντους κλπ...google it. ΥΓ. ειναι αστειο οτι εισαι ΑΕΚΑΚΙ και μιλας ακομα οχι μονο για Ευρωπη, αλλα γενικοτερα. Πιο απαλευτος κι απο τους χειροτερους γαυρους εισαι. Αντε καλο μεσημερι και οπως θα φευγεις googlαρε και την λεξη Xanax. Λες και έχετε αποκλείσει κανέναν..? Την Γιουβέντους; πρίν 22 χρόνια...; Μάλιστα!1 χρονών ήμουν τότε..που να το ξέρω? Καμμία άλλη πιο πρόσφατη δεν υπάρχει ε? Ε ρε γέλιο που έχετε..το παίζεται και Ευρωπαίοι!Έλεος με την καραμέλα πιά..Η Βέρντερ πέρυσι ήταν η πιο μεγάλη ομάδα που αποκλείσατε..αν είναι μεγάλη ομάδα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Λες και έχετε αποκλείσει κανέναν..?Την Γιουβέντους; πρίν 22 χρόνια...; Μάλιστα!1 χρονών ήμουν τότε..που να το ξέρω? Καμμία άλλη πιο πρόσφατη δεν υπάρχει ε? Ε ρε γέλιο που έχετε..το παίζεται και Ευρωπαίοι!Έλεος με την καραμέλα πιά..Η Βέρντερ πέρυσι ήταν η πιο μεγάλη ομάδα που αποκλείσατε..αν είναι μεγάλη ομάδα.. Epic FAIL Πωπω πες το τοση ωρα ρε αδερφε οτι εισαι ασχετος απο ποδοσφαιρικα και καθομαι και κανω κουβεντα μαζι σου. Λοιπον ακου tip: Οταν σε ενα site βλεπεις την ιστορια του Παναθηναικου, δε θα σταματας στο πρωτο αποκλεισμο της Juventus αλλα θα συνεχιζεις προς τα κατω να δεις ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. Γιατι μετα ερχεσαι και γραφεις κατι τετοια ποστ και εκτιθεσαι. Αντε παω τωρα να συζητησω με το ξαδερφακι μου που ειναι 10 χρονων για μπαλα... Οσο για σενα επειδη σε βλεπω ετρεξες να googlareis, keep up the good work και προσεκτικα την επομενη φορα πριν ποσταρεις... Τελος παντων δικαιολογεισαι ως ανυπαρκτος της Ευρωπης, να μη γνωριζεις μια, αλλα τουλαχιστον να εισαι πιο προσεκτικος σε οσα γραφεις, απτη στιγμη που σε διακατεχει αγνοια στο συγκεκριμενο τομεα
geovard Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κ....!!! Ξέρω κάποιο άτομο που είναι μέλος σε τρία φόρουμ. Τι ανωμαλία έχει το άτομο? Μπαίνει σε κάθε ένα φόρουμ και όπου βλέπει να υπάρχει έντονη αντιπαλότητα γιά ένα θέμα, γράφει κι αυτός πετώντας τη φωτοβολίδα του γιά να κάνε άνω κάτω τη συζήτηση και μετά την κάνει πλαγίως!! Ναι ξέρω ότι υπάρχουν άτομα που δεν έχουν επιχειρήματα.Που δεν μπορούν να στηρίξουν το αυτονόητο. Κάποιος εδώ μέσα(δεν θυμαμαι ποιός) είχε ένα ωραίος σλόγκαν υπογραφή. "Μην τα βάλεις με τον χαζό γιατί θα σε νηκήσει"!Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Είναι απίστευτη η ανθρωπότητα. Να προσπαθεί να σε πείσει με δήθεν επιχειρήματα ότι παντρεύτητκες μία μαύρη!! Μα καλά δεν έχουν όλη μέρα άλλη δουλειά να κάνουν? Αλήθεια έχει μετρήσει κανείς την κινητικότητα που υπάρχει στο θέμα τού Μπλα-Μπλα ΑΕΚ? (Να εξηγήσω εδώ ότι η ΑΕΚ ανέκαθεν μου ήταν συμπαθής ομάδα).Όμως πέραν των Ελληνικών συνόρων είναι σίγουρα άγνωστη στον πολύ κόσμο.Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που έκανα κουβέντα με ένα νεαρό Γερμανό στην παραλία στον Πλακιά νότια στο Ρέθυμνο και επειδή ήταν φανατικός οπαδός της Γκλάντμπαχ και αγαπούσε το ποδόσφαιρο, κάποια στιγμή δεν ξέρω το έφερε η κουβέντα και του λέω γιά την ΑΕΚ!!.Και μου λέει ο Stephan λοιπόν και με αφήνει άναυδο. Μα καλά αυτή δεν παίζει στο πρωτάθλημα της Σουηδίας? Προφανώς εννοούσε την ΑΙΚ Στοκχόλμης!
nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Epic FAIL Πωπω πες το τοση ωρα ρε αδερφε οτι εισαι ασχετος απο ποδοσφαιρικα και καθομαι και κανω κουβεντα μαζι σου. Λοιπον ακου tip: Οταν σε ενα site βλεπεις την ιστορια του Παναθηναικου, δε θα σταματας στο πρωτο αποκλεισμο της Juventus αλλα θα συνεχιζεις προς τα κατω να δεις ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. Γιατι μετα ερχεσαι και γραφεις κατι τετοια ποστ και εκτιθεσαι. Αντε παω τωρα να συζητησω με το ξαδερφακι μου που ειναι 10 χρονων για μπαλα... Οσο για σενα επειδη σε βλεπω ετρεξες να googlareis, keep up the good work και προσεκτικα την επομενη φορα πριν ποσταρεις... Τελος παντων δικαιολογεισαι ως ανυπαρκτος της Ευρωπης, να μη γνωριζεις μια, αλλα τουλαχιστον να εισαι πιο προσεκτικος σε οσα γραφεις, απτη στιγμη που σε διακατεχει αγνοια στο συγκεκριμενο τομεα Epic fail και 1002 γαρύφαλα! Ακόμη να πείτε μία ομάδα που αποκλείσατε.. Ε ναι ρε φίλε googlara που να ξέρω εγώ τι έκανες το 88? Πλάκα μου κάνεις; Ποιά δεύτερη φορά; Μπορεί να ξεχνάω και καμία αλλά κάτι Λέγκιες και κάτι Νάντ και κάτι ΑΒ βασιλόπουλους θυμάμαι..Να αποκλείει ο ΠΑΟ σοβαρή ομάδα δεν το έχω ζήσει τουλάχιστον ακόμη.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ---------- Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κ....!!!Ξέρω κάποιο άτομο που είναι μέλος σε τρία φόρουμ. Τι ανωμαλία έχει το άτομο? Μπαίνει σε κάθε ένα φόρουμ και όπου βλέπει να υπάρχει έντονη αντιπαλότητα γιά ένα θέμα, γράφει κι αυτός πετώντας τη φωτοβολίδα του γιά να κάνε άνω κάτω τη συζήτηση και μετά την κάνει πλαγίως!! Ναι ξέρω ότι υπάρχουν άτομα που δεν έχουν επιχειρήματα.Που δεν μπορούν να στηρίξουν το αυτονόητο. Κάποιος εδώ μέσα(δεν θυμαμαι ποιός) είχε ένα ωραίος σλόγκαν υπογραφή. "Μην τα βάλεις με τον χαζό γιατί θα σε νηκήσει"!Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Είναι απίστευτη η ανθρωπότητα. Να προσπαθεί να σε πείσει με δήθεν επιχειρήματα ότι παντρεύτητκες μία μαύρη!! Μα καλά δεν έχουν όλη μέρα άλλη δουλειά να κάνουν? Α γειά σου ρε φίλε να χαρείς! Τόση ώρα ζητάω ένα επιχείρημα να μου πούν για αυτή την ευρωκαραμέλα που λένε,λένε,λένε και συνεχίζουν να λένε και το πιο τρανό ήταν η κουβέντα που κάναν με έναν γερμανό στην παραλία του Ρεθύμνου!Αυτό και αν είναι επιχείρημα!Που εν πάση περιπτώσει δεν είχε και να κάνει και με αυτό που ρώτησα! Βρε τον Stephan...
dreaming123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Nίκο ίσως το ζήσεις στης 26 του μήνα....Απο τον παναθηναικό γιατι απο την άεκ......
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Epic fail και 1002 γαρύφαλα!Ακόμη να πείτε μία ομάδα που αποκλείσατε.. Ε ναι ρε φίλε googlara που να ξέρω εγώ τι έκανες το 88? Πλάκα μου κάνεις; Ποιά δεύτερη φορά; Μπορεί να ξεχνάω και καμία αλλά κάτι Λέγκιες και κάτι Νάντ και κάτι ΑΒ βασιλόπουλους θυμάμαι..Να αποκλείει ο ΠΑΟ σοβαρή ομάδα δεν το έχω ζήσει τουλάχιστον ακόμη.. Ενω ξερεις τι καναμε το 2001... Η πλακα ειναι οτι απτη μια παραδεχεσαι οτι εισαι ασχετος και ανενημερωτος, αλλα απτην αλλη λεμε και π@π@ριες εμεις εδω περι δευτερης φορας που αποκλεισαμε γιουβεντους κλπ. Εφοσον δεν ξερεις την ιστορια μας (ακομα και την προσφατη) ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ για αυτην. Επισης, εφοσον δεν γνωριζεις εστω και λιγο το Τσαμπιονς Λιγκ, ωστε να μην γραφεις τις παραπανω μπαρουφες, καλο ειναι να μην μιλας ουτε για την Ευρωπη. Οχι σαν ΑΕΚΑΚΙ, αλλα σαν φιλαθλος γενικοτερα καλο ειναι να μην αναφερεσαι καθολου σε Τσαμπιονς Λιγκ αφου ειναι προφανες οτι δεν παρακολουθοσες μεχρι προσφατα. Α γειά σου ρε φίλε να χαρείς! Τόση ώρα ζητάω ένα επιχείρημα να μου πούν για αυτή την ευρωκαραμέλα που λένε' date='λένε,λένε και συνεχίζουν να λένε και το πιο τρανό ήταν η κουβέντα που κάναν με έναν γερμανό στην παραλία του Ρεθύμνου!Αυτό και αν είναι επιχείρημα!Που εν πάση περιπτώσει δεν είχε και να κάνει και με αυτό που ρώτησα! Βρε τον Stephan...[/quote'] Α ενταξει, εδω μιλαμε για περιπτωση οχι αστεια... Αστο φιλε. Καληνυχτα. God bless you.
nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Nίκο ίσως το ζήσεις στης 26 του μήνα....Απο τον παναθηναικό γιατι απο την άεκ...... Μακάρι φίλε να το ζήσω ειλικρινά.. Δεν είμαι ανθέλληνας..Με τις μούφες και τις αερολογίες έχω πρόβλημα.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:45 ---------- Α ενταξει, εδω μιλαμε για περιπτωση οχι αστεια... Αστο φιλε. Καληνυχτα. God bless you. Πες ρε άνθρωπε μερικές μεγάλες ομάδες που έχεις αποκλείσει...Κόψε τα ξεκάρφωτα..Εκτίθεσαι!Εσύ λες,λες και ξαναλές για την Ευρωομάδα σου και δεν έχεις πρόχειρες μερικές μεγάλες προκρίσεις σου επί μεγάλων ομάδων;
Krokodilos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Epic fail και 1002 γαρύφαλα!Ακόμη να πείτε μία ομάδα που αποκλείσατε.. Ε ναι ρε φίλε googlara που να ξέρω εγώ τι έκανες το 88? Πλάκα μου κάνεις; Ποιά δεύτερη φορά; Μπορεί να ξεχνάω και καμία αλλά κάτι Λέγκιες και κάτι Νάντ και κάτι ΑΒ βασιλόπουλους θυμάμαι..Να αποκλείει ο ΠΑΟ σοβαρή ομάδα δεν το έχω ζήσει τουλάχιστον ακόμη.. Εξαρταται πως εννοεις το αποκλειει. Πχ το 2000 επαιζε τελευταια αγωνιστικη στους ομιλους ΠΑΟ-Γιουβεντους και ο ΠΑΟ προκρινοταν μονο με νικη ενω οπως εγινε τελικα η Γιουβε και με ισοπαλια περνουσε. Ε ο Παναθηναικος νικησε 3-1 με Αναστασιαδη στον παγκο. Την απεκλεισε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Πες ρε άνθρωπε μερικές μεγάλες ομάδες που έχεις αποκλείσει...Κόψε τα ξεκάρφωτα..Εκτίθεσαι!Εσύ λες,λες και ξαναλές για την Ευρωομάδα σου και δεν έχεις πρόχειρες μερικές μεγάλες προκρίσεις σου επί μεγάλων ομάδων; Ναι εκτιθεμαι, εζησα για να το ακουσω και αυτο απο εσενα. χαχα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:52 ---------- Εξαρταται πως εννοεις το αποκλειει.Πχ το 2000 επαιζε τελευταια αγωνιστικη στους ομιλους ΠΑΟ-Γιουβεντους και ο ΠΑΟ προκρινοταν μονο με νικη ενω οπως εγινε τελικα η Γιουβε και με ισοπαλια περνουσε. Ε ο Παναθηναικος νικησε 3-1 με Αναστασιαδη στον παγκο. Την απεκλεισε. Του ανοιγεις τα ματια τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.