KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Επειδή τα γραπτά μένουν τουλάχιστον ή μάθε να διαβάζεις ή κόψε τις αρλούμπες..Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα για να αποδείξεις ντε και καλά ότι δεν είσαι άκυρος..άλλος τα έχασε τα επεισόδια μάλλον και θα πρέπει να του αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.Τι πρώτους ενικούς και ιστορίες...Διάβασε τα πόστ με τη σειρά μην μπερδευτείς.Τώρα για τους συνεχόμενους σου χαρακτηρισμούς..και τα προσβλητικά..Χάρισμα σου.. Σε ευχαριστω που δειχνεις και μονο σου την σειρα. Αν επιμενεις, κοιταξε το, αν πραγματικα απο αυτα δεν βλεπεις οτι εχεις αδικο αστο, ας μην το συνεχισουμε Το ΑΕΚάκι φρούδες ελπίδες μια ζωή..τουλάχιστον να καταντήσει να βγαίνει 3ο με 30εκατομύρια μεταγραφές κάθε χρόνο...ακόμη δεν.. Διορθωση, ηθελες να γραψεις μηπως"Το ΑΕΚάκι φρούδες ελπίδες μια ζωή..τουλάχιστον 30εκατομύρια μεταγραφές κάθε χρόνο...ακόμη δεν..;)"
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστω που δειχνεις και μονο σου την σειρα. Αν επιμενεις, κοιταξε το, αν πραγματικα απο αυτα δεν βλεπεις οτι εχεις αδικο αστο, ας μην το συνεχισουμεΔιορθωση, ηθελες να γραψεις μηπως "Το ΑΕΚάκι φρούδες ελπίδες μια ζωή..τουλάχιστον 30εκατομύρια μεταγραφές κάθε χρόνο...ακόμη δεν..;)" E εντάξει δεν ξέρεις να διαβάζεις στάνταρ! Οπότε δεν το συνεχίζω.Στα μάζεψα κιόλας να τα δείς με τη σειρά.Τσάμπα χρόνος. Όσο για το ΑΕΚάκι ναι 30εκατομύρια μεταγραφές κάθε χρόνο δεν...Τις κάνουν άλλοι και βγαίνουν 3οι για να γελάμε μαζί τους!
johnnyestia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Γιατί Παναθηναϊκός? Να γιατί: [ame] [/ame]
Harkon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 πωπω τι όμορφο βιντεάκι... κατάθληψη θα με πιάσει.. αυτό που λένε για τα περασμένα μεγαλεία.. νίωθω πως απέχουμε πολύ από την ποιότητα που παίζαμε τότε..
johnnyestia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Και ένα βιντεάκι αφιερωμένο στον παιχταρά Τυπάρα τον αρχηγό: [ame] [/ame]
KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 E εντάξει δεν ξέρεις να διαβάζεις στάνταρ!Οπότε δεν το συνεχίζω.Στα μάζεψα κιόλας να τα δείς με τη σειρά.Τσάμπα χρόνος. Όσο για το ΑΕΚάκι ναι 30εκατομύρια μεταγραφές κάθε χρόνο δεν...Τις κάνουν άλλοι και βγαίνουν 3οι για να γελάμε μαζί τους! Eισαι ΑΕΚ. Ειμαι Παναθηναικος. Δεν μιλας.
alexis333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Eισαι ΑΕΚ.Ειμαι Παναθηναικος. Δεν μιλας. Ωραιες αποψεις !! Ωραια μυαλα !! Και πανω απο ολα τα επιχειρηματα σου τα λενε ολα. Εγω παντως απο οτι θυμαμαι με πολυ μικροτερο budget απο σενα η Αεκ σου πηρε 2 φορες τη θεση για το Τσαμπιονς Λιγκ.
geovard Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ρε δεν πάτε καλά.Αυτό είναι το θέμα? Σήμερα έγινε κλήρωση κι εσείς τα βάλατε ΑΕΚ με ΠΑΟ.Σοβαρευτείτε λίγο. Πώς θα γίνει τώρα να μπεί στους ομίλους ο Πατέρας να ρεφάρει και οικονομικά.Πάντως δεν είναι κμμιά υπερομάδα η Ατλέτικο.Ποτέ δεν ήταν η τεράστια ομάδα που προκαλεί τρόμο.Με καλή άμυνα (αλλά πού να τη βρείς) περνάμε έστω και δύσκολα. Από τώρα μαντεύω ότι ο Βιντρίνιο έχει κάνει πέναλτυ.Πάμε στοίχημα?
rodin002 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Παντως βλέπω οτι δεν εχει και καμια τρομερη αμυνα.. πολλα παθητικα γκολ στο πρωταθλημα
alexis333 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Περσυ δεν την εκανε γιογιο η Πορτο ρε στο Τσ. Λ. ? Δεν ειναι δα και η Μπαρτσελονα. Με πολυ προσπαθεια και καλο ποδοσφαιρο και συγκεντρωση στην αμυνα εχει πιστευω ελπιδες να περασει. Δε πρεπει να τη φοβηθει
KaizerSoze Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ωραιες αποψεις !! Ωραια μυαλα !!Και πανω απο ολα τα επιχειρηματα σου τα λενε ολα. Εγω παντως απο οτι θυμαμαι με πολυ μικροτερο budget απο σενα η Αεκ σου πηρε 2 φορες τη θεση για το Τσαμπιονς Λιγκ. Ακριβως, ετσι ειμαι, ουνος και χουλιγκαν. Το ΑΕΚακι μεχρι εκει ειναι, για καμια 2η θεση με μικροτερο μπατζετ.
kirileman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Είναι τραγικό να υπερηφανεύεται οπαδός ενός εκ των δύο μεγάλων για την επιλογή του υποτιμώντας με τέτοιο τρόπο τους υπολοίπους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να πεις: "Για να δω, ποιά είναι η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα; Α, με αυτούς θα είμαι!" Και γω επιλέγω να είμαι Ολυμπιακός, Μάντσεστερ, Ρεάλ, Ίντερ, Μπάγιερν. Μπράβο στο μ@λ@κ@. Όχι γιατί είναι πρώτες και οι επιτυχίες τους κάνουν και εμένα τον "τίποτα" να αισθάνομαι σπουδαίος, όχι βέβαια, αλλά γιατί με εκφράζει το ποδόσφαιρο που παίζουν!... Μαγκιά είναι να υποστηρίζεις μια μικρότερη ομάδα γιατί υπάρχει κάτι που πραγματικά σε συνδέει με αυτή. Μαγκιά (αν υπάρχει κάποια μαγκιά στο όλο θέμα) είναι να τρως την πίκρα με την κουτάλα και να είσαι πάντα εκεί. Δεν είναι μαγκιά να απουσιάζεις από το γήπεδο στα άσχημα και να είσαι παρών μόνο στα καλά. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει αυτό το τελευταίο... Μαγκιά και ΠΑΟ είναι έννοιες ασύμβατες. Μείνετε καλύτερα στα τετριμμένα, "ανώτερο επίπεδο", "ευρωπαϊκή νοοτροπία" και όλα τα υπόλοιπα με τα οποία βαυκαλίζεστε στο διάστημα που κάποιοι άλλοι δεν έχουν που να βάλουν τις κούπες ( μαγκιά, ε; )... Ενιγουέι,καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού!
geovard Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 με μικροτερο μπατζετ. Λες δηλαδή να χρωστάμε και χάρη σε όποιον πορτοφολά πρόεδρο νομίζουμε ότι προσπαθεί να μας κάνει(τους οπαδούς) να νοιώσουμε σπουδαίοι, ενώ στην ουσία προσπαθεί να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του? Είχε δίκιο σε πολλά σημεία ο kirileman, αλλά τα χάλασε κι αυτός με την απο κάτω φράση που είπε. .. Μαγκιά και ΠΑΟ είναι έννοιες ασύμβατες. ! Κι εσύ καλά τα έλεγες τόση ώρα μέχρι πού πέταξες αυτή την κοτρώνα! Σκέψου ότι όταν έφαγε πεντάρα ο Παναθηναϊκός από τν Μπαρτσελόν, εγώ δεν άλλαξα ομάδα.Τι εννοείς με αυτό πού λες?
alexis333 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ακριβως, ετσι ειμαι, ουνος και χουλιγκαν.Το ΑΕΚακι μεχρι εκει ειναι, για καμια 2η θεση με μικροτερο μπατζετ. ...............................................................................................
nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Το ΑΕΚάκι τουλάχιστον δεν έκοβε ποτέ του 800 εισιτήρια σε αγώνες πρωταθλήματος όσο χάλια και αν ήταν. Και ο Παναθηναικός για εκεί είναι..για να χαλάει 30 εκατομμύρια και να αγωνίζεται για να πάρει την δεύτερη θέση από καμία ομάδα με το 1/10 του μπάτζετ του..Λογικά το 1 πρωτάθλημα της ΝΔ σας έβαλε πολύ αέρα στα μυαλά...Η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟ σε πρωταθλήματα τα τελευταία 20 χρόνια 4 vs 5...χωρίς να μετρήσω το προπέρσυνο που η ΑΕΚ τερμάτισε πρώτη.Το οτι πιστεύεις ότι είσαι μεγαλύτερη ομάδα μόνο για γέλια είναι...ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ! Ποιός θα τολμίσει να μου πεί τον τελευταίο μεγάλο ηγέτη του Παναθηναικού;Για να δείτε πόσο μικρή ομάδα είστε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.