johnnyestia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Eπιμενω ομως οτι ουτε εσεις ειστε καμια σοβαρη ευρωπαικη ομαδα. Μην τρελαθουμε. Το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ανυπαρκτο σε ευρωπαικο, συλλογικο επιπεδο. Εκτος αν βολευεσαι με τη θεση του πρωτελευταιου, απλα κ μονο επειδη ο γαυρος ειναι ο τελευταιος.. Ναί ε? Εγώ βλέπω πως οι ισπανοί φίλαθλοι δεν τρελενόντουσαν να κληρωθούνε μαζί μας. http://www.que.es/deportes/futbol/encuestas/resultados-que-rival-prefieres-atletico-champions.html Εκεί βλέπω να έχουμε τα ίδια ποσοστά με Άρσεναλ και Λυών, ενώ η Σπόρτινγκ λισσαβώνας και η Στουτγκάρδη είχαν σαφώς μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης.
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Καμια, στο μπλαμπλα ολοι μαγκες και σιγουροιΤοσο θα εδινες?1,35 σου βγαινει, αν στο δωσει 1,40 τα ακουμπας η παλι με φυστικια? Παρεπιπτοντως, εδω μεσα ξημεροβραδιαζεσαι?Το τοπικ του αρθρου 44 εκλεισε? Από πότε το 65% είναι 1,35? Δηλαδή ο ΠΑΟ που του δίνει 35% πόσο βγαίνει 1,65? Πάλι ότι να ναι λες χωρίς να μας πεις τι πιθανότητες δίνεις εσύ στην ομάδα σου. Το flame περί άρθρου 44 το προσπερνώ. Βασικά δεν ανοίγεις ένα thread ΚaizerSoze Παναθηναικός που όσοι γράφουν να είναι μόνο με invite; Ρε παιδιά λέτε,λέτε,λέτε πείτε μας τι πιθανότητα δίνεται στην ομάδα σας αφού μας βγάζετε άκυρους για αυτά που λέμε πείτε..Ναι ρε φίλε πιστεύω ότι έχουμε 60% να περάσουμε,πιστεύω ότι είναι 50-50..Εμείς εκθετόμαστε αυτή τη στιγμή και τολμάμε να πούμε ότι δεν είστε το φαβορί..και κρατάτε και τη μέρα να μας τα κοπανήσετε αν περάσετε..Πείτε και εσείς τι πιστεύετε ότι θα γίνει να ξέρουμε και εμείς κατα πόσο είμαστε παράλογοι σε αυτά που λέμε για να σας πούμε μετά..ΝΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΑΙΟ!
insomniaK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Προσωπικά δε δίνω ποσοστό. Απλά, θα περάσουμε.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Από πότε το 65% είναι 1,35?Δηλαδή ο ΠΑΟ που του δίνει 35% πόσο βγαίνει 1,65? Πάλι ότι να ναι λες χωρίς να μας πεις τι πιθανότητες δίνεις εσύ στην ομάδα σου. Εγώ σου είπα 20% σας δίνω,80% Aτλετικο, σωστα?100/80=1.25(διοτι ετσι βγαινει αν δεν το εχεις καταλαβει) Εχεις δικιο, και πολυ σου ειπα, 1.25 λοιπον 1-0 απο τα αποδυτηρια μεγαλε... Εγω δεν μιλαω με πιθανοτητες, το καταλαβαινεις ναι ή ου? Ειναι μια δυσκολη κληρωση, πιστευω στην ομαδα μου. ΤΕΛΟΣ. Αν περασουμε δεν θα πω οτι δικαιωθηκα γιατι δεν λεω οτι θα περασουμε, θα πω ομως οτι πηρες μην πω τι
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 80% Aτλετικο, σωστα?100/80=1.25(διοτι ετσι βγαινει αν δεν το εχεις καταλαβει) Εχεις δικιο, και πολυ σου ειπα, 1.25 λοιπον 1-0 απο τα αποδυτηρια μεγαλε... Εγω δεν μιλαω με πιθανοτητες, το καταλαβαινεις ναι ή ου? Ειναι μια δυσκολη κληρωση, πιστευω στην ομαδα μου. ΤΕΛΟΣ. Αν περασουμε δεν θα πω οτι δικαιωθηκα γιατι δεν λεω οτι θα περασουμε, θα πω ομως οτι πηρες μην πω τι Για το 30-35% του Σωτηρακόπουλου μιλούσαμε...το 20% το δικό μου πετάς!Πραγματικά όμως ότι να ναι! Τι πήρα δηλαδή άμα περάσετε ρε φίλε; Πού τόλμησα να πω ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ! Πρέπει να είμαι ο μόνος σε όλη την Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Βασικά επειδή από ότι κατάλαβα αν δεν πω ότι είστε το ακλόνητο φαβορί όλο και κάτι άκυρο θα βρεις να πείς δεν το συνεχίζω άλλο. Με το καλό να περάσετε αν και δεν το πιστεύω..Καλή συνέχεια.
kirileman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Αν είναι έτσι, και γω θα ήθελα να δω τον ΠΑΟ να περνάει για να ακούσω τι θα πάρεις... Μόλις θυμήθηκα γιατί δεν συμμετέχω στα αθλητικά θέματα...
KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Για το 30-35% του Σωτηρακόπουλου μιλούσαμε...το 20% το δικό μου πετάς!Πραγματικά όμως ότι να ναι! Ποιου Σωτηρακοπουλου αγορι μου? Αποκει ξεκινησαμε αλλα μετα σου μιλησα σε 2ο ενικο, εχασες το 4ο επισοδειο της σειρας? Ειπες εσυ για 20% η κανω ψευτικα quotes? 30%?oK, 1,42 βγαινει, με 1,45 παιζεις ενα 500αρακι. Εχεις παρει την κουβεντα και την εχεις φτασει ευζωνες για να μην απαντησεις. Φτασε και Βαρνα, το ιδιο κανει. Βεβαια...ΑΕΚ...αρα... Τι πήρα δηλαδή άμα περάσετε ρε φίλε; Πού τόλμησα να πω ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ! Πρέπει να είμαι ο μόνος σε όλη την Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Βασικά επειδή από ότι κατάλαβα αν δεν πω ότι είστε το ακλόνητο φαβορί όλο και κάτι άκυρο θα βρεις να πείς δεν το συνεχίζω άλλο. Με το καλό να περάσετε αν και δεν το πιστεύω..Καλή συνέχεια. Ναι, τολμησες να πεις οτι δεν θα περασουμε. Ουτε μαλακα σε ειπα, ουτε στημενο ουτε τιποτα. Ειπα απλα, και ξαναδες το πρωτο ποστ, οτι τα γραπτα μενουν. Και οτι μου πλακωσατε ολοι εδω σημερα, γαυροι, χανουμια, μπουγατσες να μας κοροιδεψετε. Ε, σε πειραζει που ειπα οτι αν περασουμε θα ερθω να σου τριψω στην μουρη αυτα που εγραφες? Στο καλο και χαιρετισματα στο Ντεμη, μια ζωη μιζερια και φρουδες ελπιδες το ΑΕΚακι. Καλο ιντερτοτο kirileman To ιδιο θα παρετε, μην τσακωθειτε μονο
johnnyestia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή θέση ναι μεν είναι δύσκολο να περάσουμε, αλλά φυσικά δεν είναι και τόσο απίθανο. Δεδομένης της εποχής αλλά και του ότι η Ατλέτικο δεν θα έχει παίξει άλλο επίσημο ματς ως τότε, εγώ λέω 60-40 υπέρ τους βαριά βαριά. Και συμπληρώνω για αυτούς που σίγουρα είπαν/θα πούν για την άμυνα του ΠΑΟ, ο ΠΑΟ με Βύντρα-Σαριέγκι πέρισυ σε Μεάτσα-Βρέμη-Ελ Μαδριγάλ έφαγε ένα γκόλ και αυτό με πέτσινο πέναλτυ. Με πίστη στην ομάδα θα πάμε καλά.
Erwdios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ναί ε? Εγώ βλέπω πως οι ισπανοί φίλαθλοι δεν τρελενόντουσαν να κληρωθούνε μαζί μας. http://www.que.es/deportes/futbol/encuestas/resultados-que-rival-prefieres-atletico-champions.html Εκεί βλέπω να έχουμε τα ίδια ποσοστά με Άρσεναλ και Λυών, ενώ η Σπόρτινγκ λισσαβώνας και η Στουτγκάρδη είχαν σαφώς μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης. Και στα σχόλια δίπλα στον ΠΑΟ, γράφει επι λέξει: "Εαν ο επαναληπτικός είναι στο Καλντερόν, θα είναι μία εύκολη εξόντωση"
alexis333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Λίγα ματσάκια στην Μπενφίκα,πήρε και ένα Euro..Χαλαρά πράγματα...Απλά και καθημερινά..Έλα μου ντε...Από που και ως που τον πήγα στόπερ; Ρε συ στην Εθνικη δεν ηταν το καθαρο στοπερ αν θυμαμαι καλα. Τα 2 καθαρα ηταν ο Δελας κι ο Καψης. Κι ο Κατσουρ ερχοταν τριτος στοπερ απο αμυντικο χαφ που επαιζε. Εχουν περασει και τοσα χρονια, αλλα νομιζω καλα θυμαμαι. Αλλα οκ ρε Νικο αυτη ειναι η αποψη σου. Δεκτη. Εγω απλα δε ξερω κατα ποσο θελει να παιξει εκει και αν θα ειναι καλός εκει
soturin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο [ω, ναι, κλισε]. Όσο έυκολα μπορώ να φανταστώ την ατλέτικο να περνάει περίπατο, τόσο εύκολα βλέπω και τον Παναθηναϊκό. Αν η άμυνα κρατήσει γερά (αυτό είναι όλο το θέμα), σαν αντίπαλος θα φοβόμουν αρκετά τον Παναθηναϊκό από μέση και μπροστά. Έχει παίχτες. Αν δεν έχουν να τρέχουν πίσω να μαζεύουν την μπάλα, δεν το θεωρώ δύσκολο να περάσουμε. Ένα έμμεσο "καλό" με την κλήρωση, είναι ότι η περίπτωση αποκλεισμού θα είναι "ανεκτή" λόγω αντιπάλου, και ίσως αυτό δεν αγχώσει τόσο την ομάδα. Γενικά, συνήθως μια ομάδα αποδίδει αναλόγως και του αντιπάλου (εφόσον έχει τη δυνατότητα που σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ο παναθηναϊκός την έχει). Άρα δεν πιστεύω πώς "εφόσον περάσαμε σπαρτα στο ένα γκολ, θα αποκλειστούμε στανταρ από την ατλέτικο".
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ο Σωτηρακόπουλος έδωσε 65-70 στην Ατλέτικο (αν σας ενδιαφέρει η άποψή του...). Σωστός ο Σωτηρακόπουλος..Και εγώ αν μιλούσα σε όλη την Ελλάδα τόσο θα έδινα.Τι απόδοση όμως να παίξει το 500αράκι Aτλέτικο αυτός; Καμια, στο μπλαμπλα ολοι μαγκες και σιγουροιΤοσο θα εδινες?1,35 σου βγαινει, αν στο δωσει 1,40 τα ακουμπας η παλι με φυστικια? Παρεπιπτοντως, εδω μεσα ξημεροβραδιαζεσαι?Το τοπικ του αρθρου 44 εκλεισε[/color]? Από πότε το 65% είναι 1' date='35?Δηλαδή ο ΠΑΟ που του δίνει 35% πόσο βγαίνει 1,65? Πάλι ότι να ναι λες χωρίς να μας πεις τι πιθανότητες δίνεις εσύ στην ομάδα σου. ....[/quote'] 80% Aτλετικο, σωστα?100/80=1.25(διοτι ετσι βγαινει αν δεν το εχεις καταλαβει) Εχεις δικιο, και πολυ σου ειπα, 1.25 λοιπον 1-0 απο τα αποδυτηρια μεγαλε... Για το 30-35% του Σωτηρακόπουλου μιλούσαμε...το 20% το δικό μου πετάς!Πραγματικά όμως ότι να ναι! Ποιου Σωτηρακοπουλου αγορι μου? Αποκει ξεκινησαμε αλλα μετα σου μιλησα σε 2ο ενικο, εχασες το 4ο επισοδειο της σειρας?Ειπες εσυ για 20% η κανω ψευτικα quotes? 30%?oK, 1,42 βγαινει, με 1,45 παιζεις ενα 500αρακι. Εχεις παρει την κουβεντα και την εχεις φτασει ευζωνες για να μην απαντησεις. Φτασε και Βαρνα, το ιδιο κανει. Βεβαια...ΑΕΚ...αρα... Ναι, τολμησες να πεις οτι δεν θα περασουμε. Ουτε μαλακα σε ειπα, ουτε στημενο ουτε τιποτα. Ειπα απλα, και ξαναδες το πρωτο ποστ, οτι τα γραπτα μενουν. Και οτι μου πλακωσατε ολοι εδω σημερα, γαυροι, χανουμια, μπουγατσες να μας κοροιδεψετε. Ε, σε πειραζει που ειπα οτι αν περασουμε θα ερθω να σου τριψω στην μουρη αυτα που εγραφες? Στο καλο και χαιρετισματα στο Ντεμη, μια ζωη μιζερια και φρουδες ελπιδες το ΑΕΚακι. Καλο ιντερτοτο kirileman To ιδιο θα παρετε, μην τσακωθειτε μονο Επειδή τα γραπτά μένουν τουλάχιστον ή μάθε να διαβάζεις ή κόψε τις αρλούμπες..Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα για να αποδείξεις ντε και καλά ότι δεν είσαι άκυρος..άλλος τα έχασε τα επεισόδια μάλλον και θα πρέπει να του αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.Τι πρώτους ενικούς και ιστορίες...Διάβασε τα πόστ με τη σειρά μην μπερδευτείς.Τώρα για τους συνεχόμενους σου χαρακτηρισμούς..και τα προσβλητικά..Χάρισμα σου.. Το ΑΕΚάκι φρούδες ελπίδες μια ζωή..τουλάχιστον να καταντήσει να βγαίνει 3ο με 30εκατομύρια μεταγραφές κάθε χρόνο...ακόμη δεν..
geovard Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Πάντως θα έχει πολύ γέλιο. Διαβάζω σε αθλητικό site ότι ο winner(Τεν Κάτε) εμπιστεύεται λέει τον Δάρλα και τον ετοιμάζει.Αυτό εννοούσανε όταν μιλάγανε γιά πιθανή μεταγραφή? Αν κάνει πάλι της αλχημείες του ο Ολλανδός θα έχει τσόντα στη Μαδρίτη! Από την άλλη πάλι, δεν παίζουν πουθενά Τζιώλης και Γιούρκας και ο Ρεχάγκελ τους καλέι από τους πρώτους γιά το φιλικό με την Πολωνία.Και μετά σας λέω ότι είναι πολύ εύκολο να το παίξει κάποιος προπονητής σήμερα και δεν το πιστεύετε.
johnnyestia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Και στα σχόλια δίπλα στον ΠΑΟ, γράφει επι λέξει: "Εαν ο επαναληπτικός είναι στο Καλντερόν, θα είναι μία εύκολη εξόντωση" Έτσι είναι γραμμένο το πολ απο έναν, τα ποσοστά τα κάνανε οι πολλοί ;)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ατλέτικο, άλλη μια ομάδα στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.