kirileman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Έχει δίκιο ο φίλος, φαβορί ο ΠΑΟ, τιναλεμετωρατοναταλλο! Και όποιος τολμήσει να ισχυριστεί το αντίθετο, ας παίξει το σπίτι του! Αλλιώς είναι κοτούλα κο-κο-κο. Τα λέω καλά; Πάω τώρα να διαβάσω την Ιστορία 4ης δημοτικού και να τσεκάρω και τις λέξεις για την καρτέλα.
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εγώ σου είπα 20% σας δίνω,ο Erodios σας δίνει 40% το παόκι 0%...Εσύ δεν μας λες τι ποσοστό δίνεις στην ομάδα σου να περάσει..Εμείς τολμήσαμε να εκτεθούμε με τα ποσοστά μας τα παράλογα!
johnnyestia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Το πανηγυρίζετε για τα καλά βλέπω. Η ουσία είναι μία. Αν υπάρχει κάποια ελληνική ομάδα που θα πάει να παίξει με αυτή την Ατλέτικο και θα έχει πίστη για την πρόκριση, αυτή είναι ο ΠΑΟ. Γιατί? Γιατί η φανέλα του είναι βαριά και μετράει. Οι υπόλοιποι παίχτε τα στοιχήματάκια σας και αράχτε καναπέ να δείτε ευρωπαϊκή μπαλίτσα επιπέδου όπως πέρισυ και όλες τις άλλες χρονιές εως το 2005.
kosmasgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εγώ σου είπα 20% σας δίνω,ο Erodios σας δίνει 40% το παόκι 0%...Εσύ δεν μας λες τι ποσοστό δίνεις στην ομάδα σου να περάσει..Εμείς τολμήσαμε να εκτεθούμε με τα ποσοστά μας τα παράλογα! ΧαΧαΧαΧα 0% δεν δίνω. Και γω μία 40άρα % δίνω ανάλογα τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Εχω δεί πέρσι την Ατλέτικο είναι φωτιά. Στα εκτός έδρας παίζει καλύτερα. Μπάλα είναι δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Το πανηγυρίζετε για τα καλά βλέπω. Η ουσία είναι μία. Αν υπάρχει κάποια ελληνική ομάδα που θα πάει να παίξει με αυτή την Ατλέτικο και θα έχει πίστη για την πρόκριση, αυτή είναι ο ΠΑΟ. Γιατί? Γιατί η φανέλα του είναι βαριά και μετράει. Οι υπόλοιποι παίχτε τα στοιχήματάκια σας και αράχτε καναπέ να δείτε ευρωπαϊκή μπαλίτσα επιπέδου όπως πέρισυ και όλες τις άλλες χρονιές εως το 2005. :lol: Εδώ αυτά ρα!Με πέθανες!Σας έχω ικανούς να αποκλειστείτε και να γράφετε μετά...MONΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:35 ---------- ΧαΧαΧαΧα 0% δεν δίνω. Και γω μία 40άρα % δίνω ανάλογα τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Εχω δεί πέρσι την Ατλέτικο είναι φωτιά. Στα εκτός έδρας παίζει καλύτερα. Μπάλα είναι δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Τι 40% δίνεις για μέσα έξω να περάσει ο ΠΑΟ; Δεν κάνεις για μπούκ εσύ...θα φαλίριζες την εταιρία! Επειδή δεν ξέρεις βάζω και εγώ το 20..χαχαχα
johnnyestia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Γράψε πρώτα το ανέκδοτο που η ΑΕΚ κάνει πορεία στο τσάμπιονς λίγκ και ύστερα γράφω ό,τι θές. :D
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Γράψε πρώτα το ανέκδοτο που η ΑΕΚ κάνει πορεία στο τσάμπιονς λίγκ και ύστερα γράφω ό,τι θές. :D AEK Athens is the only Greek club to have participated in the group stage of the UEFA Champions League without losing a single game (2002-03). Την έχετε αφήσει να πάει και ποτέ;Aφού και 3οι που βγαίνετε κάνετε playoff για να πάτε εσείς!
kirileman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ο Σωτηρακόπουλος έδωσε 65-70 στην Ατλέτικο (αν σας ενδιαφέρει η άποψή του...).
kosmasgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Αν δεν πεί ο Διακογιάννης τι να λάβουμε υπόψιν
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ο Σωτηρακόπουλος έδωσε 65-70 στην Ατλέτικο (αν σας ενδιαφέρει η άποψή του...). Σωστός ο Σωτηρακόπουλος..Και εγώ αν μιλούσα σε όλη την Ελλάδα τόσο θα έδινα. Τι απόδοση όμως να παίξει το 500αράκι Aτλέτικο αυτός;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δεν καταλαβαινω οι Ολυμπιακοι γιατι πανηγυριζουν για την κληρωση. Αντε πες εμεις αποκλειστηκαμε οπως ευχονται. Εσεις βρε παληκαροι και να περασετε τι θα κανετε μετα? Ειτε περασετε ειτε οχι, ενα και το αυτο ειναι. Θα πατε θα μαζεψετε ηττες και θα γυρισετε σπιτι σας, οπως κανετε με συνεπεια εδω και δεκαετιες (απο ιδρυσης του συλλογου σας). Εμεις ειτε αποκλειστουμε ειτε οχι απο την Ατλετικο, θα ειμαστε Ευρωπη οταν εσεις θα γυρνατε στο λιμανι με πεσμενα τα αυτια. Παρτε το χαμπαρι. Τοσα χρονια και το παθημα δε σας εχει γινει μαθημα, οτι δηλαδη για Ευρωπη δεν πρεπει να ανοιγετε το στομα σας, ειδικα σε Παναθηναικους. Πειτε μας για Ελλαδα, πειτε μας για Εγροτελη, πειτε μας για Σπαθα και Κοκκαλη, αλλα ως εκει. Εκτος συνορων οταν σας μιλανε, το κεφαλι πρεπει να παιρνει κλιση προς το εδαφος. Και μη μου πει κανεις για τα 20 εκ του Τσου Λου, γιατι δε νομιζω οτι πανε στην τσεπη κανενος απο εσας αυτα. Τον φιλαθλο-οπαδο τον καιει να δει την ομαδα του να κανει κατι, να αντιμετωπιζει μεγαθηρια στα ισα κλπ. Και δυστυχως εσεις εδω και χρονια αυτο περιμενετε, δηλαδη να κανετε κατι ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ σε Ευρωπαικο επιπεδο. Αντε περαστε με το καλο την Μολδαβικη (μη το δενετε κομπο) να ψυχαγωγησετε το ελληνικο ποδοσφαιρικο κοινο και να δωσετε για αλλη μια φορα ατελειωτη τροφη για καζουρα μεχρι τελους.
Chris_85 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Και μη μου πει κανεις για τα 20 εκ του Τσου Λου, γιατι δε νομιζω οτι πανε στην τσεπη κανενος απο εσας αυτα. Τον φιλαθλο-οπαδο τον καιει να δει την ομαδα του να κανει κατι, να αντιμετωπιζει μεγαθηρια στα ισα κλπ. Και δυστυχως εσεις εδω και χρονια αυτο περιμενετε, δηλαδη να κανετε κατι ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ σε Ευρωπαικο επιπεδο. Αντε περαστε με το καλο την Μολδαβικη (μη το δενετε κομπο) να ψυχαγωγησετε το ελληνικο ποδοσφαιρικο κοινο και να δωσετε για αλλη μια φορα ατελειωτη τροφη για καζουρα μεχρι τελους. Eπιμενω ομως οτι ουτε εσεις ειστε καμια σοβαρη ευρωπαικη ομαδα. Μην τρελαθουμε. Το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ανυπαρκτο σε ευρωπαικο, συλλογικο επιπεδο. Εκτος αν βολευεσαι με τη θεση του πρωτελευταιου, απλα κ μονο επειδη ο γαυρος ειναι ο τελευταιος..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Eπιμενω ομως οτι ουτε εσεις ειστε καμια σοβαρη ευρωπαικη ομαδα. Μην τρελαθουμε. Το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ανυπαρκτο σε ευρωπαικο, συλλογικο επιπεδο. Εκτος αν βολευεσαι με τη θεση του πρωτελευταιου, απλα κ μονο επειδη ο γαυρος ειναι ο τελευταιος.. Κοιτα αυτη τη στιγμη η συζητηση ειναι αναμεσα σε Ολυμπιακους και Παναθηναικους. Αν ερθει ενας οπαδος της Ρεαλ και της Μπαρτσελονα εδω να μου την πει, οκ τοτε αλλαζει η κουβεντα και παει σε αλλο επιπεδο. Ρεαλ δεν ειμαστε, αλλα για το υλικο που εχουμε, τα σπιτια που εχουμε κλεισει και κλεινουμε καθε χρονο παραειναι πολλα. Και αν και δεν ειμαστε καποια υπερδυναμη Ευρωπαικη, τουλαχιστον κραταμε τα προσχηματα καθε χρονια και αν μη τι αλλο βγαζουμε μια αξιοπρεπη εικονα. Ο Ολυμπιακος ας πουμε κανει ακριβως το αντιθετο. Ακομα τρεμει την επομενη Μακαμπι, μολντε, χερενφεν, σεντ ετιεν, ανορθωση, ροζενμποργκ, λυον κλπ κι ας εχει υποτιθεμενα καλυτερο υλικο απτον ΠΑΟ (οπως πιστευουν μερικοι). Το ποιντ ειναι οτι δεν νοειται να πανηγυριζουν οι Ολυμπιακοι για τη σημερινη κληρωση. 1ον. Γιατι σε πολυ δυσκολοτερες κληρωσεις εχουμε κλεισει στοματα 2ον. Γιατι σε πανευκολες κληρωσεις για τον Ολυμπιακο, του κλεισαν το σπιτι (κατ' επαναληψη να τονισω). Καθε Αυγουστο με τις κληρωσεις τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. Και κατα το Δεκεμβρη ψαχνουν νεο προπονητη για να μετριασουν τις αντιδρασεις του κοσμου για το νεο στραπατσο... Κατα τ'αλλα ναι συμφωνω οτι το Ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι πολυ πισω. Αλλα δεν ειναι εκει το ζητημα στη συζητηση που εχει ξεκινησει απτην ωρα που τελειωσε η κληρωση...
KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Σωστός ο Σωτηρακόπουλος..Και εγώ αν μιλούσα σε όλη την Ελλάδα τόσο θα έδινα.Τι απόδοση όμως να παίξει το 500αράκι Aτλέτικο αυτός; Καμια, στο μπλαμπλα ολοι μαγκες και σιγουροι Τοσο θα εδινες?1,35 σου βγαινει, αν στο δωσει 1,40 τα ακουμπας η παλι με φυστικια? Παρεπιπτοντως, εδω μεσα ξημεροβραδιαζεσαι?Το τοπικ του αρθρου 44 εκλεισε?
firewalker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δύσκολη ομάδα η Αθλέτικο. Είναι καλύτερη από εμάς και έχει τον πρώτο λόγο. Ελπίζω η Μάντσεστερ να του πάρει τον παίχτη που θέλει και να μην παίξει με εμάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.