Erwdios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Τεχνική της σαλούφας λέγεται. Αλίμονο να υπάρχει και άνθρωπος που θα πει ότι θα περάσετε με αυτή την κλήρωση...Η λογική το λέει ότι θα αποκλειστείτε όχι εγώ Εγώ βασικά λέω ότι έχει μοιρασμένες ελπίδες. Κι αυτό διότι το πρόβλημα το έχει ο ΠΑΟ όταν αντιμετωπίζει ομάδες με τις οποίες είναι αναγκασμένος να φτιάξει παιχνίδι. Στο να χαλάει παιχνίδι, είναι μανούλα και δες λίγο πόσο δεξιοτεχνικά το έπραξε αυτό στον αγώνα του Μεάτσα. Του έκατσε και μία φάση και το τσίμπησε το διπλό.
Soulseeker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Αλίμονο να υπάρχει και άνθρωπος που θα πει ότι θα περάσετε με αυτή την κλήρωση... εχμμ διαβασε λιιιιγο παραπανω...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Και η λογικη πολλων εδω μεσα ελεγε οτι θα αποκλειστουμε απο τη Σπαρτα μετα το 3-1 και βιαστηκαν να πανηγυρισουν... Ας αποκλειστουμε απο την Ατλετικο και βλεπουμε. Και η επιθεση της Βιγιαρεαλ περυσι φοβητρο ηταν, αλλα εφτυσε αιμα να μας περασει (για την ακριβεια ειχε την τυχη να περασει). Το ιδιο και της Ιντερ.. Εχουμε αμυντικα κενα το φωναζω καιρο τωρα, αλλα κατα παραδοξο τροπο στα σοβαρα παιχνιδια, σοβαρευουν πολυ, αλλαζουν εικονα τελειως. Γιαυτο μη βιαζεστε οι αντιπαναθηναικοι.
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εγώ βασικά λέω ότι έχει μοιρασμένες ελπίδες. Κι αυτό διότι το πρόβλημα το έχει ο ΠΑΟ όταν αντιμετωπίζει ομάδες με τις οποίες είναι αναγκασμένος να φτιάξει παιχνίδι. Στο να χαλάει παιχνίδι, είναι μανούλα και δες λίγο πόσο δεξιοτεχνικά το έπραξε αυτό στον αγώνα του Μεάτσα. Του έκατσε και μία φάση και το τσίμπησε το διπλό. Ναι αλλά μιλάμε για νοκ άουτ...Σε νοκ άουτ...δύσκολα.Και εκτός του ότι έπραξε δεξιοτεχνικά στο Μεάτσα..είχε κοιμηθεί και ο θεός εκείνη τη μέρα..Με βάζελους το έβλεπα και σε κάθε φάση κάναν το σταυρό τους.
Erwdios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ναι αλλά μιλάμε για νοκ άουτ...Σε νοκ άουτ...δύσκολα.Και εκτός του ότι έπραξε δεξιοτεχνικά στο Μεάτσα..είχε κοιμηθεί και ο θεός εκείνη τη μέρα..Με βάζελους το έβλεπα και σε κάθε φάση κάναν το σταυρό τους. Βασικά, πρώτη φορά είναι που κοιμήθηκε ο θεός σε αγώνα του βάζελου? Νομίζεις δεν γίνεται να ξανακοιμηθεί? Αν π.χ. κατέβει η Ατλέτικο για κανένα Χ εδώ μέσα και το τσιμπήσει, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένας συντηρητικά στημένος ΠΑΟ δεν μπορεί να κάνει ένα γκολ στην κόντρα, μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν? Και πρίν 2 χρόνια παραλίγο να το κάνει, αλλά ας όψεται ο Βύντρα που έβαλε το ξερό του και έφαγε το γκολ ο ΠΑΟ στο 94.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Τεχνική της σαλούφας λέγεται. Αλίμονο να υπάρχει και άνθρωπος που θα πει ότι θα περάσετε με αυτή την κλήρωση...Η λογική το λέει ότι θα αποκλειστείτε όχι εγώ Ρε παιδι μου, το σπιτι σου το παιζεις? Γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα το εχετε σιγουρο και θα μας ξεφτιλισουν και που παμε. Ε ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ να μπουμε αυριο να δουμε ποσο το δινει ο ΟΠΑΠ να παιξετε 1000Ε ο καθενας να βγαλετε λεφτα? Can you put your money where your mouth is που λενε και στο Αλμπουκερκι? Τα αλλα ειναι τυροπιτες με ξυνη μυτζιθρα. Αφου εδω μεσα μΠαογκια γαυροι και χανουμια τον εκοβουνε συριζο οτι θα αποκλειστουμε και το λεει η λογικη, τραβατε παιχτε το στοιχηματακι να κονομησετε και τα ξαναλεμε τελος του μηνα
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Τον καημένο τον Παιτέρη τον κυνηγάει η ζωή Toν είχα εύκαιρο Το πέτυχα μόλις σε ένα γκρουπάκι στο facebook!:lol: Touted as the next Ronaldihno! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:16 ---------- Ρε παιδι μου, το σπιτι σου το παιζεις? Γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα το εχετε σιγουρο και θα μας ξεφτιλισουν και που παμε.Ε ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ να μπουμε αυριο να δουμε ποσο το δινει ο ΟΠΑΠ να παιξετε 1000Ε ο καθενας να βγαλετε λεφτα? Can you put your money where your mouth is που λενε και στο Αλμπουκερκι? Τα αλλα ειναι τυροπιτες με ξυνη μυτζιθρα. Αφου εδω μεσα μΠαογκια γαυροι και χανουμια τον εκοβουνε συριζο οτι θα αποκλειστουμε και το λεει η λογικη, τραβατε παιχτε το στοιχηματακι να κονομησετε και τα ξαναλεμε τελος του μηνα Καλά χαλάρωσε λίγο...Δεν σου έδωσα και 0% να περάσεις.. Ούτε το σπίτι μου θα παίξω,ούτε 1000€ αλλά ένα 50€ αν το δίνει πάνω απο 1,6 θα το παίξω..Όπως έπαιξα και άσσο το ΠΑΟ-Σπάρτα..που πάλι η λογική έλεγε ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟ.Δεν σε καταλαβαίνω ρε φίλε λες και δεν καταλαβαίνεις ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σου μιλας.
kosmasgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 ΧεΧε ελα μωρέ καλός είναι Μην ποστάρετε στο private thread του Kaiser , μας είπε μπαούγκια , χανούμια και γαύρους. Η λογική λέει οτι μια ομάδα με maxi rodriguez , reyez , simao , raul garcia , aguero , forlan , pernia , juanito , heitinga δεν έχει τύχη απέναντι στον Λαγό. Εγώ πάντως τα πήρα απο την bet365 στο 3-0 score του ΟΑΚΑ
kirileman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ρε παιδι μου, το σπιτι σου το παιζεις? Γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα το εχετε σιγουρο και θα μας ξεφτιλισουν και που παμε.Ε ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ να μπουμε αυριο να δουμε ποσο το δινει ο ΟΠΑΠ να παιξετε 1000Ε ο καθενας να βγαλετε λεφτα? Can you put your money where your mouth is που λενε και στο Αλμπουκερκι? Τα αλλα ειναι τυροπιτες με ξυνη μυτζιθρα. Αφου εδω μεσα μΠαογκια γαυροι και χανουμια τον εκοβουνε συριζο οτι θα αποκλειστουμε και το λεει η λογικη, τραβατε παιχτε το στοιχηματακι να κονομησετε και τα ξαναλεμε τελος του μηνα Από πότε οι ποδοσφαιρικές εκτιμήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται και από στοιχηματικό ποντάρισμα για να μπορούν να εκφέρονται; Το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟ να αποκλειστεί από την Αθλέτικο και μάλιστα εύκολα... το πιθανότερο, γιατί μπάλα είναι.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ωπα, τι εγινε?Τα σιγουρακια ξαφνικα αμα δεν μιλαμε για λογια του αερα αρχισαν να γινονται "μπαλα ειναι" και "δεν σου ειπα οτι εχετε 0%"? Το μΠΑΟγΚιι δεν πρεπει να παιζει στοιχηματα. Χθες πηγαν να σε κηδεψουν οι ψαραδες μεσα στο κρεπατζιδικο και θα τα χρειαστεις για καρδιολογο. Σου ετυχαν και οι καρδουλες της Χερενφειν, κρατα τα σου λεω... Οποτε λοιπον αφου εχει παικταραδες και παιζεις και στοιχημα και εισαι και συ "σιγουρος" να υποθεσω θα ριξεις ενα 500αρικακι σε προκριση της Ατλετικο? ΥΓ. Ρε μοντς, μπορω με καποιο τροπο να 'μαρκαρω' ποστς για να μην τα ψαχνω στο τελος του μηνα?
kosmasgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Με πιασε ενα καρδιακό στο σουτ του Σαλπι απο το σπίτι του. Μην αγχώνεσαι και χτές πληρώθηκα στο Χ ημίχρονο του ΠΑΟΚ μόλις ειδα Αναστασάκο μπροστά Οπως θα πληρωθώ όταν πάς και Ισπανία , με goal Aguero και με 2-0 ή 3-0 Εδώ θα μαστε.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μην αγχώνεσαι και χτές πληρώθηκα στο Χ ημίχρονο του ΠΑΟΚ μόλις ειδα Αναστασάκο μπροστά Οπως θα πληρωθώ όταν πάς και Ισπανία , με goal Aguero και με 2-0 ή 3-0 Εδώ θα μαστε Απο το κοτερο γραφεις?
kosmasgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εντάξει ρε δεν οικονόμησα. Λίγα πράγματα. Για να φανταστείς έπαιξα το 3-0 του ΟΑΚΑ και ξέχασα να βάλω πρόκριση που πλήρωνε χ2. Οσον αφορά την ομάδα μου θα ρίξω κάτι ψιλά στο 0-0 στην Τούμπα
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ωπα, τι εγινε?Τα σιγουρακια ξαφνικα αμα δεν μιλαμε για λογια του αερα αρχισαν να γινονται "μπαλα ειναι" και "δεν σου ειπα οτι εχετε 0%"? Το μΠΑΟγΚιι δεν πρεπει να παιζει στοιχηματα. Χθες πηγαν να σε κηδεψουν οι ψαραδες μεσα στο κρεπατζιδικο και θα τα χρειαστεις για καρδιολογο. Σου ετυχαν και οι καρδουλες της Χερενφειν, κρατα τα σου λεω... Οποτε λοιπον αφου εχει παικταραδες και παιζεις και στοιχημα και εισαι και συ "σιγουρος" να υποθεσω θα ριξεις ενα 500αρικακι σε προκριση της Ατλετικο? ΥΓ. Ρε μοντς, μπορω με καποιο τροπο να 'μαρκαρω' ποστς για να μην τα ψαχνω στο τελος του μηνα? Διάβασε πιο πάνω...80-20 το δίνω από την αρχή..Και είπα ότι χαλαρά κρατάτε και το 0 στην Αθήνα...Ναι ρε φίλε άμα έβγαζα 5000 το μήνα θα το έριχνα και εγώ που δεν είμαι 1000% σίγουρος το 500αράκι στην πρόκριση της Ατλέτικο. edit:Αν έπαιζε Ατλέτικο-ΑΕΚ θα το έριχνα και ας έβγαζα και 3000€ το μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.